Esküvői vacsora összeállítása

Az esküvő egyik legfontosabb kérdése, hogy mit és milyen formában tálalunk meghívott vendégeink részére. Az esküvőnk megítélése múlhat a vacsora minőségén, ezért fontos, hogy minden szempontot mérlegeljünk a menü kiválasztásakor. Inkább válasszunk szerényebb, de bőséges menüsort, minthogy a násznép korgó gyomorral távozzon. Az étkek kiválasztásában természetesen a helyszín sok segítséget nyújt, de az ajánlatkéréshez nem árt tisztában lennünk néhány fontos tudnivalóval.

További cikkek a témában


Nyári lakodalmas menü

Könnyebb étkek

A menüsor összeállításánál a klasszikus esküvői fogások mellé válogassunk könnyebb ételeket, zsírszegény húsokat, salátákat, zöldségköretet, gyümölcsöket is a lakodalmas asztalra. A nagy melegben a vendégek is jobban kívánják kevésbé zsíros ételeket, mint a hagyományos esküvős fogásokat. A nehezebb étkeket (töltött káposzta, pörkölt) inkább éjfélre ütemezzük. A bőséges italfogyasztás mellé az éjféli menünek mindenképpen nagy sikere lesz.

A nyári esküvő színei

Az esküvő hangulatát és stílusát nagyban meghatározza, hogy milyen színekre alapozzuk, illetve építjük fel a dekorációt. A megfelelő szín kiválasztása éppen ezért az egyik legfontosabb feladat.

Mesebeli esküvői helyszínek a magyar kastélyok

Mesebeli esküvői helyszínek a magyar kastélyok

Álomesküvők ideális helyszíne lehet egy elegáns angol vagy francia parkkal körülölelt mesebeli kastély, ahol igazi hercegnő lehet minden menyasszony.

Esküvő hajón – exkluzív élmény

Esküvő hajón – exkluzív élmény

Felejthetetlen élmény egy hajós esküvő, akár egy elegáns budapesti hajó fedélzetén, akár a Balaton közepén mondjuk ki a boldogító igent.


További témák