Esküvő szervező

17 találat

Tetszik listám (0)

Szűrő

+0 km

ANDI WEDDING Esküvőszervezés
ANDI WEDDING Esküvőszervezés
Budapest
Balogh Andrea vagyok az Andi Wedding megálmodója és megvalósítója. Esküvőtök és szertartásotok általam olyan lehet, amilyet megálmodtatok! Tartsatok Ti is velem, bizalmatokat köszönöm!Elsősorban szeretnék gratulálni minden újdonsült jegyespárnak!Engedjétek meg, hogy egy lehetőséget, ajándékot ajánljak fel számotokra is, ami már több jegyespárnak elnyerte a tetszését.Lehetőségetek van a Nagy Napotokon egy ingyenes szertartásvezetésre, ami igazán emlékezetes, megható, szívhez szóló és Rólatok szól!E csodálatos ajándékra, szertartásvezetésre akkor kerül sor, ha megbíztok bennem és az életeteknek egyik legszebb napját, az esküvőtök szervezését rám bízzátok!Minden amit alkotok, a Ti egyetlen aprócska gondolatotokból indul. Ebből nő ki aztán az út, amely elvezet Titeket a láthatatlantól a láthatóig!Ha szeretnétek, hogy végigvezesselek Titeket is ezen az úton, keressetek bizalommal, mert én mindig a Ti érdekeiteket képviselem!
BARA Wedding
BARA Wedding
Budapest
Életed egyik legszebb állomásánál tartasz. A számodra fontos férfi megkérte a kezedet.Ez egy felejthetetlen pillanat minden nő életében.Bizonyára sokszor elképzelted, hogy milyen esküvőt szeretnél vagy pont azt, hogy milyet nem.A szervezés során sose veszítsd szem elől az álmaidat!Valósítsátok meg! Tudod ez a Ti napotok! Ha elakadnál vagy bizonytalan vagy, hogy hogyan kezdj bele a szervezésbe, vagy egyszerűen nincs időd megszervezni az esküvőtöket, fordulj hozzám bizalommal! 17 éve vagyok független esküvőszervező Budapest területén és vidéken, számos boldog esküvőn segíthettem a párokat! Segítséget a szervezés bármely pontján igénybe tudtok venni:esküvőszervező – esküvőszervezés Budapest szívében és vidékenesküvői tanácsadás online vagy személyesenesküvőszervező workshop menyasszonyoknakAz elmúlt években azonban valami zavarni kezdett az esküvők során… A féktelen pazarlás, a párok megfelelés kényszere, a környezettudatosság hiánya gyakran együtt jár az esküvő fogalmával.Missziómmá vált, hogy egyre több párt buzdítsak változásra, hogy esküvőtök alkalmával is legyetek tekintettel környezetetekre és kevésbé pazarló, környezetbarát megoldásokat válasszatok. Ez nemcsak az élőhelyeteknek, a lelketeknek, de a pénztárcátoknak is jó. Kérdezhetitek! De egy esküvő hogyan lehet zöldebb? Mi jelent az, hogy zöld esküvő? Számtalan környezetbarát megoldást tudok Nektek javasolni. Tőletek függ, hogy egy vagy húsz zöld elemet építetek bele esküvőtökbe.Ha szakmai segítségre van szükséged esküvőtök szervezésre során, fordulj hozzám bizalommal!
Be..Love..Marriage Esküvőszervezés
Be..Love..Marriage Esküvőszervezés
Budapest
Tökéletes és stresszmentes esküvőhöz hozzátartozik egy Esküvőszervező is, aki házigazdaként, szervezőként, barátként, hangulatfelelősként és támaszként segíti a Nagy Napotokat!     Esküvőszervezőként végig segítem a készülődés néha-néha rögös útját, fogom a kezeteket, minden szolgáltatót, szolgáltatást ajánlok, amiből csak választanotok kell. Tanácsokkal, ötletekkel segítek, hogy minden álmotok valóra váljon, legyen az bármi, amibe bizonytalanok vagytok, mindig ott vagyok, hogy segítsek és természetesen a Nagy Napon végig veletek vagyok és irányítom a hátteret!   Több éves tapasztalattal rendelkezem az esküvők világában, amit imádok csinálni, ezért is évek óta ez a főállásom, tehát én egész évben esküvői lázban égek.    Nem csak Esküvőszervezőként, hanem Ceremóniamesterként és Szertartásvezetőként is dolgozom, így elmondhatom, hogy minden szemszögből és mindenféle mélységekben ismerem az esküvők csodálatos világát. Velem nemcsak egy Esküvőszervezőt kaptok, aki az esküvő napján irányít mindent és nektek csak azt hagyja, hogy szépek, boldogok és felszabadultak legyetek, hanem egy jó barátot is!   Hogy mi tesz engem különlegessé, azt szerintem a párok rólam írt kedves és megtisztelő véleményével tudom megmutatni nektek, amit a honlapomon és a Facebook oldalamon is elolvashattok!   Remélem, hogy ezek a sorok meggyőzőnek bizonyultak, hogy személyesen is megismerkedjünk és részese lehessek a TI CSODÁLATOS NAPOTOKNAK!
Beautiful Wedding Esküvőszervezés
Beautiful Wedding Esküvőszervezés
Budapest
Az esküvőszervezés összetett feladat. Egyfelől Veletek együtt megtervezve, elgondolva formába öntöm a Számotokra tökéletes esküvőt és annak minden apró, egyedi részletét. Másfelől olyan, odaillő esküvői szolgáltatókat ajánlok Számotokra, akik a Ti napotokon szívvel-lélekkel azért dolgoznak, hogy ez az alkalom különlegessé és megismételhetetlenné váljék. Az ezer apró mozaik...  Elképzelhető, hogy egy eldugott pici templomban szeretnétek egymásnak örök hűséget esküdni és egy kertben, fák árnyékában vacsoráznátok a vendégsereggel vagy elegáns esküvőről álmodtok egy gyönyörű kastélyszállóban, virágözönnel, klasszikus zenével kísért vacsorával, ceremóniamesterrel. Sok-sok helyszín és profi szolgáltató vár Benneteket, bárhogy is döntötök.   A teljesség igénye nélkül az alábbiakban tudok segítségetekre lenni:Helyszín, dekoráció, zenekar, DJ, vőfély, ceremóniamester, meghívó, fotós, cinematográfus, menyasszonyi smink, frizura, esküvői jármű, torta, sütemény, köszönetajándék, csoki-, pezsgő-, sajtszökőkút, galamb­röptetés, pillangóröptetés, mixer, koktélbár, sztárfellépők, tűzijáték, lézer show, csokortartósítás, gyermekmegőrzés, esküvői biztosítás, és még sok minden más...Teljeskörű, minőségi esküvőszervezés Budapesten és az ország egész területén.   Hungarian Wedding Award - az Év Esküvőszervezője 2017-ben
Best Wedding Esküvőszervezés
Best Wedding Esküvőszervezés
Budapest
Kedves jegyespár! Vagány pár vagytok, akik szeretik a kalandot: szokatlan programokat, laza helyszínt, vidám és kötetlen hátteret? Vagy inkább a romantika jellemző rátok: lélegzetelállító, ódon helyszínekkel, hercegnői eleganciával, exkluzív körítéssel?  Legyen ez a Nagy Nap igazán a Ti napotok! Szóljon rólatok minden perce úgy, hogy benneteket tükröz, és ti felhőtlenül jól érzitek magatokat! Az esküvőtök egyszeri és megismételhetetlen esemény a közös életetekben, ezért megérdemlitek azt, hogy álmaitok szerint valósuljon meg!   A Best Wedding Esküvőszervező stábjában ehhez megtaláltátok a megfelelően kreatív partnert. Tegyetek a mi vállunkra minden kétségbeejtő szervezői feladatot, kitaláljuk a hozzátok illő részleteket, kialkudjuk Nektek a legjobbakat, és megvalósítjuk a legvadabb, vagy legromantikusabb álmaitokat is!Tapasztalataink révén olyan ötleteinkre is számíthattok, amik talán most még meg sem fogalmazódtak bennetek. Legyen szó a ruhákról, a helyszínről, a programról, a zenéről, a díszítésről, a menüről, a tortáról, meghívókról, csokrokról, tűzijátékról, tánciskoláról, limuzinról, meglepetésekről... és még sorolhatnánk, mindenben számíthattok ránk! Az elképzeléseitekhez válogatjuk össze a megfelelő szakembereket is, és teljesítjük akár a különleges kívánságokat is. Ahogyan végig fogjuk a kezeteket, a nagy napon is jelen leszünk, és kézben tartunk minden részletet, hogy nektek semmi másra ne kelljen figyelnetek, csak a boldogságra!
Bild's Event Wedding
Bild's Event Wedding
Budapest
  Minden jegyespárnak megvan a saját álma, a saját elképzelése életük legszebb napjáról. A Ti esküvőtöknek egyedinek kell lennie, mely a személyiségeteket a stílusotokat tükrözi, és biztosítja azt a varázslatot, mely a nagy napot semmivel és senki mással nem hasonlíthatja össze, hiszen ettől válik különlegessé.   Nem akarlak meggyőzni arról, hogy álmaid esküvőjének szervezésére és lebonyolítására egy esküvőszerezőre van szükséged. Ha Te magad nem érzed és tudod, hogy a csoda megvalósításhoz egy szakmailag felkészült és tapasztalt szervezőre van szükséged, akkor én, nem tudok segíteni.     Báthory Ildikó vagyok a Bilds Event Wedding vezető esküvőszervezője. Feladatom, hogy intézzem a rengeteg utánajárást, a telefonálgatásokat, egyeztetéseket, figyeljek minden aprónak tűnő részletre, a határidőket betartva a felelősség nagy részét átvállalva, mindenben maximálisan törekedve a tökéletes megoldásra. Egyszerre leszünk a bizalmasotok, a pszichológusotok, a szakértőtök, a pénzügyi tanácsadótok, aki a legboldogabb és nehezebb pillanatokban is fogja a kezeteket.   Megvalósítjuk álmaitokat, és egy olyan esküvőt szervezzünk, mely teljesen tiétek! Esküvőszervező szolgáltatásunk az elvárásaitokhoz igazított, diszkrét és professzionális. Hiszünk benne, hogy kreatív és egyedi ötletekkel, tapasztalatainkkal olyanná varázsoljuk esküvőtöket, ahogy azt megálmodtátok, és melynek minden perce egy örök emlék marad.     A Bilds Event Weddingnél mindez a készség, tudás, ismeretanyag és kapcsolati tőke rendelkezésre áll, 15 éves múltunkra hivatkozva garanciát is vállalunk minderre. Ismerjük a szolgáltatói piacot; tisztában vagyunk a lehetőségekkel és a sajátosságokkal. Esküvőszervező irodánk Budapesten található, de az országban bárhol vállalunk esküvőszervezést.   Ha neked fontos, hogy az esküvőd profi szervezéssel, gördülékenyen alakuljon, de emellett számodra is fontos a jókedv, és az oldott légkör, akkor mi vagyunk a Ti esküvőszervezőtök.     Elérhetőek vagyunk a hét minden napján, hétvégén is. Keress bátran telefonon vagy e-mailben, töltsd ki és küld el az ingyenes konzultációhoz a jelentkezésed.       Mikor van szükséged esküvőszervezőre?   nem csak csak "túlélni" akarod a nagy napot elfoglalt vagy és nincs több száz felesleges órád egyszeri és megismételhetetlen esküvőt akarsz fontos számodra a minőség nincs kedved barkácsolni fontos Nektek, hogy egy független, felelősségteljes személy koordinálja a nap eseményeit szükséged van valakire, akihez bátran fordulhatsz a kérdéseiddel nem ismered az esküvői szokásokat megbízható, minőségi szolgáltató akartok külföldön éltek, a több ezer kilométer akadályoz a szervezésben   A szervezési folyamatnak szórakoztatónak kell lennie! Hiszen az út is legalább olyan fontos, mint maga a cél. Vegyétek fel velünk a kapcsolatot és kérjetek időpontot egy ingyenes konzultációra! 
Cinderella's Day - Kisfaludy-Tóbel Nóra
Cinderella's Day - Kisfaludy-Tóbel Nóra
Budapest
Esküvőszervezőt kerestek, akik segíthet a nagy napotok megszervezésében? Mi egy budapesti székhelyű esküvőszervező iroda vagyunk, de az ország egész területén vállalunk esküvőszervezést. 11 év rendezvényszervezői és 9 év esküvőszervezői tapasztalattal a hátunk mögött nagyrészt külföldi és vegyes párok esküvőit szerveztük meg az egészen pici 2 főstől, a többszáz fős, többnapos esküvőkig. A párok eddig 38 országból, a világ minden tájáról érkeztek. (pl.: USA, Kanada, Ausztrália, Brazília, Japán, India és számos európai ország)Kis csapatunkat vezető esküvőszervezőnk, Nóra vezeti. Kiterjedt kapcsolatrendszerünknek köszönhetően a szakma legkiválóbb képviselőivel dolgozunk együtt.Legyen a ti esküvőtök az, ami még évek múltán is beszédtéma lesz!Az esküvő szervezése egy igazi kihívást jelentő feladat, mely rendkívül stresszes és időigényes lehet.Talán tanácstalanok vagytok az esküvői ipar által nyújtott számos lehetőség láttán, de ne aggódjatok! Mi biztosítjuk számotokra az ötleteket és a tudást, mellyel a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtjuk a teljes szervezési folyamat alatt, a koncepció kitalálásától egészen az utolsó táncig.
Diószeghy Adrienn esküvőszervező és szertartásvezető
Diószeghy Adrienn esküvőszervező és szertartásvezető
Kecskemét
Diószeghy Adrienn vagyok esküvőszervező.   Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen a munkám mellett mindig is ott bújkált bennem egy fiatalkori "Álmom"  az Esküvők varázslatos  légköre, rendezése, szervezése, illetve levezetése.  Számomra fontos a kommunikáció és az emberek iránti tisztelet és szeretet.   Munkám során boldog emberekkel találkozom, akik életük legszebb napjára készülnek, így ez engem is olyan boldogsággal tőlt el, hogy egész évben lendületesen tudok dolgozni, hisz azt csinálhatom, amit szeretek.   Ügyfeleim "Álmait-Elképzeléseit" szeretném összhangba hozni a meghitt pillanatok egészével, az ötletdús témaválasztásokkal, továbbá programtervezés, ruhapróba, dekoráció, gasztronómia területeket felölelve, színessé tenni a legutolsó és legapróbb részletekig.   Boldog vagyok, hogy a szeretettemmel, munkámmal, másoknak örömet, életre szóló élményt adhatok nap mint nap, s most már közösen valósíthatjuk meg, az Álmaitokat...
Dorina Esküvőszervezés
Dorina Esküvőszervezés
Budapest
A Dorina Esküvőszervezés a párok elképzelt álmait, igényeit valósítja meg megfelelő szakmai hozzáértéssel a lehető legtökéletesebb formában. Fő profilunk maga az esküvő lebonyolítása és vendéglátása, amely magába foglalja az esküvői vendéglátás teljes körű ellátását.
Dream Party& Ceremony
Dream Party& Ceremony
Debrecen
Az esküvő álmaitokban varázslatos?A Nagy nap akkor a legemlékezetesebb, ha egyedi tud lenni, és ízlésetek, egyéniségetek visszatükröződik a dekorációban, a tortában, vagy a zenében. Ti hogyan képzelitek el a Nagy napot?Szerencsére már számos helyről tudtok esküvői ötleteket meríteni, ráadásul a hagyományos lakodalmak egyre ritkábbak, semmihez sem kell ragaszkodni. Mindent a saját elképzeléseitek alapján alakíthattok, és kreativitásotok szárnyalni tud.Ti mégis klasszikus esküvőt szeretnétek inkább? Vagy valami formabontót? Manapság népszerűek az egy bizonyos téma köré felépített lagzi, mint a vintage, aqua hangulatú, tengerész, rusztikus, provence-i, de inspirálhatja az esküvőt egy film, korszak, vagy akár helyszín is.Bármely hangulat mellett is tegyétek le a voksotokat, az biztos, hogy rengeteg időt, és energiát igényel a tökéletes, gördülékeny esküvő megálmodása, és megvalósítása. Hisz a látvány mellett az esküvői forgatókönyv is elengedhetetlen, persze kizárólag úgy, ha ebből a vendégek észre sem vesznek semmit.Ebben szeretnék Nektek segíteni teljes körű szolgáltatásaimmal! Hisz ez a különleges nap még csodálatos lesz, ha nem Nektek kell mindent kézben tartanotok, leveszem a terhet a vállatokról!A Nagy napon két ember élete örökre összefonódik, mindketten felnőtté válásotok legfontosabb döntését hozzátok majd meg. Ezért is fontos, hogy e jeles esemény gördülékenyen, és a tervezettek szerint alakuljon.Akkor vagyok a legboldogabb, ha terveim, és előkészületeim találkoznak a Ti elképzeléseitekkel, és esküvőtök valóban életetek legszebb napja lesz!
Dunakanyar Event & Catering
Dunakanyar Event & Catering
Budapest
Catering szolgáltatók vagyunk, vagyis étel és ital kínálást biztosítunk vendégei részére személyzettel, bútorokkal, eszközökkel az Ön által kiválasztott helyszínen, vagy akár saját otthonában, kertjében.   Legtöbb esküvőnk a Dunakanyarban vagy Pest megyében van, de szolgáltatásunk az egész országra kiterjed.   Rugalmasak vagyunk, szeretnénk ha a nagy nap megfelelne elképzeléseiknek. Hozható saját sütemény, torta, szeszes ital, de természetesen ezeket mi is szívesen biztosítjuk. Örömmel segítünk helyszín és kiegészítő szolgáltatók keresésében is.    
Fantázia Esküvő és Rendezvényszervezés
Fantázia Esküvő és Rendezvényszervezés
Pécs
Kedves Ifjú Pár!Az ember életének egyik legfontosabb döntése, amikor elhatározza, hogy összeköti életét párjával.A FANTÁZIA Esküvő és Rendezvényszervező Iroda ebben szeretne a segítségetekre lenni.Megszervezzük esküvőtöket a szertartástól a lakodalom végéig. A legapróbb kiegészítőktől (meghívó, köszönőajándék, ültetőkártya, vacsora lebonyolítása, esküvői kellékek stb.) a teljes dekorációig A-tól Z-ig, de természetesen minden másban is szeretnénk a segítségetekre lenni, aminek csak a Ti fantáziátok szabhat határt.Az első aggodalmas pillanattól a boldogságos utolsóig, megbízhatóan ott állunk mellettetek és segítünk mindenben.A FANTÁZIA Rendezvényszervező Iroda örömmel és szakértelemmel varázsolja felejthetetlenné életed legszebb napját, gondoskodva arról, hogy minden apró részlet egységes képet nyújtva tegye teljessé e nagy nap eseményeit. Amennyiben szeretnétek, ha valaki végigvezetne az esküvőszervezés útvesztőjén,forduljatok a FANTÁZIA Esküvő és Rendezvényszervező Irodához!
Gondos Esküvő és Rendezvényszervezés
Gondos Esküvő és Rendezvényszervezés
Budapest
Esküvőszervezés Télen – nyáron, minden évszakban, Budapesten és országosan, szívvel – lélekkel,   Gondos Orsi vezető esküvőszervező közreműködésével   Itthon és külföldön élő párok számára – akár 1 hónapon belül is vállalunk last minute esküvőszervezést   Nemzetközi esküvők koordinációja 3 nyelven – Wedding planning in Hungary / Hochzeitsplanung in Ungarn   Stresszmentes készülődést biztosítunk tapasztalt szolgáltatókkal korrekt árakon Bármilyen létszámú és stílusú esküvő szervezését örömmel vállaljuk Több mint egy évtizede élünk az esküvők világában, a házasulandók szolgálatában – legyetek Ti következő boldog párunk, kérjétek ajánlatunkat:   emailben: orsi@gondos.hu telefonon: +36 70 4316299 vagy  töltsétek ki a weboldalunkon található kérdőívet: https://www.gondos.hu/kapcsolat/  
Liliom Rendezvényszervező Iroda
Liliom Rendezvényszervező Iroda
Gyöngyös
A Liliom Rendezvényszervező Iroda több éves tapasztalattal áll a megrendelők rendelkezésére.Rendezvényszervező kollégáink minden egyes összejövetelt maximális odafigyeléssel és lelkesedéssel szerveznek, külön ügyelnek arra, hogy a program elemei illeszkedjenek egymáshoz, és egy olyan egységet alkossanak, mellyel a megbízó eléri célját.A rendezvényszervezés folyamán állandó célunk, hogy a végeredmény egy élvezetes, emlékezetes esemény legyen, függetlenül attól, hogy szakmai konferenciáról vagy családi összejövetelről, vagy céges partyról van szó.Munkánk során minden terhet leveszünk megbízónk válláról.A megbízóval a rendezvényszervezés minden fázisában személyesen konzultálunk, így mindig tudjuk, mi az ő pontos elképzelése.Rendezvényszervező cégünk tevékenysége a vendégek meghívásától a rendezvény komplett lebonyolításáig minden részfeladatot felölel.Ha Ön valóban a legjobb rendezvényszervezőket keresi, nálunk megtalálja!
Magic Pen Event
Magic Pen Event
Pilisvörösvár
Ha már tudod milyen esküvőt szeretnél...Ha még nem tudod milyen esküvőt szeretnél...Akkor jön a varázslat:-Gyorsan-Hatékonyan-Személyre szabottanSegítünk, hogy az esküvőtök valóban életek nagy napja lehessen!
Szabó Julianna Esküvőszervező
Szabó Julianna Esküvőszervező
Tatabánya
"Valósítsd Meg Az Álmaid"Kedves Jegyesek!Nincs Időtök A Nagy Nap Megszervezésére?Stressz Mentes Készülődést Szeretnétek?Vállalom Esküvők Szervezését Országosan!Bízzátok Rám,És Profi Szolgáltatói Csapatomra Életetek Legszebb Napját!Keressetek Bizalommal!
Álomnap Esküvőszervezés
Álomnap Esküvőszervezés
Szigetszentmiklós
Kedves Menyasszony és Vőlegény!      Az álmok azért vannak,hogy megvalósuljanak! Az esküvő, amiről már kislánykorunkban álmodoztunk, hogy milyen lesz. Amikor végre eljön a pillanat és már tervezzük a Nagy Napot, az Álomnapot, akkor bizony jönnek a kérdések, a hosszas utánajárások, a telefonálások, az idegeskedés. Nem kell ennek így lennie, ezért vagyunk mi, hiszen egy tökéletes esküvőhöz a menyasszony és a vőlegény elengedhetetlen partnere az esküvőszervező. Mi segítünk,hogy közös életetek egyik legszebb napja Álomnap legyen! Amit nyújtani tudunk:  - személyes találkozót, ahol felmérjük az igényeiteket - esküvőt, ahogy megálmodtátok - bizalmat, diszkréciót  - profi, megbízható szolgáltatókat  - személyre szabott ajánlatot  - forgatókönyv elkészítését az Álomnapra  - az esküvő teljes lebonyolítását  Várjuk megkereséseiteket, hívjatok, írjatok bátran! :-)    Üdvözlettel:    Álomnap Esküvőszervezés Csapata 
Találatok itt: Esküvő szervezők