Szertartásvezető

50 találat

Tetszik listám (0)

Szűrő

+0 km

ANDI WEDDING Szertartásvezetés
ANDI WEDDING Szertartásvezetés
Budapest
Szertartásvezetőként célom, hogy igazán emlékezetes, megható, szívhez szóló szertartást adjak elő, amellyel szebbé tehetem a Nagy Napotokat .Szertartásotok akkor az igazi, ha valóban Rólatok szól és ott érint meg ahol a szerelem is, legbelül. Legyen a Ti szertartásotok is különleges, megismételhetetlen!Tartsatok Ti is velem, bizalmatokat köszönöm.
Angel Wedding esküvői szertartásvezetés
Angel Wedding esküvői szertartásvezetés
Budakalász
Legyen ez a legszebb napotok!Hiszem, hogy minden pár egyedi és különleges egységet alkot, és amikor meghozzák a nagy döntést, hogy családjuk és barátaik körében összekötik életüket, akkor az esküvői szertartás az, amely hűen tükrözi egyéniségüket, érzéseiket, mindazt, ami az a bizonyos egységet meghatározza!Szertartásvezetőként célom, hogy olyan szertartással lepjem meg a hozzám érkező párokat, amilyet életük nagy napjára megálmodtak. Nincs lehetetlen, mondjátok el bátran, álmaitokban hogy szerepelt, és én megvalósítom.
Aradi Dóra esküvői koordinátor és szertartásvezető
Aradi Dóra esküvői koordinátor és szertartásvezető
Budapest
Egész életemben szerettem előre tervezni, szervezni, legyen szó egy utazásról vagy akár egy baráti/családi rendezvényről.  Mindig minden apró részletre figyelek, a tökéletességre törekszem, és a váratlan helyzetek sem tudnak meglepetést okozni. Éppen ezért végeztem az egyetemen művelődésszervezőként, és kezdtem el dolgozni a rendezvényszervezés területén. Néhány évvel ezelőtt az élet más munkaterületre sodort, viszont szerettem volna a rendezvények világában tovább tevékenykedni. Ez ösztönzött arra, hogy az rendezvényszervezés mellett szertartásvezetői képesítést szerezzek. Mindig is elvarázsolt az esküvők világa! A tökéletességre való törekvéssel szeretnék hozzájárulni, hogy a Ti Nagy Napotok olyan legyen, amilyennek megálmodtátok. Mégpedig akkor, ott, és úgy ahogyan Ti szeretnétek! Legyen az hétköznap, hétvége, ünnepnap, reggel vagy akár éjszaka. Erdő közepén, tópart mellett, itthon vagy külföldön. Földön, vízen, levegőben. Szalaggal vagy szalag nélkül. Nálam nincsenek határok! Mikor döntsetek mellettem? ha fontos a szertartásvezető személye, a személyes találkozás ha bele szeretnétek szólni a szertartás forgatókönyvébe ha az anyakönyvvezető a tervezett Nagy Napotok már telített ha nem a klasszikus gyertya/homok ceremóniát képzelitek el a szertartáson ha az álomhelyszínen az anyakönyvvezető nem tarthat szertartást ha ünnepnapon esküdnétek ha újból átélnétek az esküvő pillanatát, megerősítenétek házasságotokat ha a Nagy Napon szeretnétek, hogy minden terhet levegyek a vállatokról
Bak Barbara Szertartásvezető
Bak Barbara Szertartásvezető
Nyíregyháza
Bak Barbara vagyok, okleveles szertartásvezető. Célom, hogy a jegyespárok számára igazán emlékezetes, megható, szívhez szóló szertartást adjak elő, mellyel szebbé tehetem az egyébként is csodálatos “ Nagy Napot”. Már kisgyermekként is rendszeresen szavaltam és prózákat mondtam. A szövegek előadása iránti szeretet az évek múlásával sem csökkent, mondhatnám: a rabjává váltam. Ezért is gondolom azt, hogy szertartásvezetőként magabiztosan kijelenthetem: a munkám szerelmese lettem! Hihetetlen boldogsággal tölt el, amint a szerelmesek szemében látom azt a mérhetetlen boldogságot, amely a szertartásom során, egyre csak nő és nő, hiszen beszédemet személyre szabottan írom, ami csak Róluk szól.Amennyiben érzel egy kis szimpátiát irántam, keress bizalommal, és egy személyes találkozó keretén belül megbeszélhetjük a részleteket, hogy hogyan is tudom igazán egyedivé tenni a Ti esküvői szertartásotokat!Szeretettel: Barbi
Barcsa Ivett - Okleveles Szertartásvezető
Barcsa Ivett - Okleveles Szertartásvezető
Budapest
Drága Legszimpatikusabbat kiválasztó Szerelmespárom,   Annyiszor próbáltam megfogalmazni, hogy mit jelent nekem ez a hivatás és annyiszor próbáltam bemutatni magamat, melyben mindig rájövök arra, hogy tulajdonképpen a családom után nekem ez jelenti a MINDENT, akárhogyan csűröm-csavarom a mondatokat:-)   Mindezekből következik az, hogy én a szertartásotokért tényleg a MINDENEM odaadom!   Nem számít hanyadik esküvő nekem a tiétek, mert ugyanúgy készülődök veletek és megélem a csodátokat, hiszen tisztába vagyok azzal, hogy egy ilyen nagy horderejű esemény micsoda rendkívüli fontossággal bír. Nem véletlen hangsúlyozom mindenhol azt, hogy ez nekem nem munka, hanem kizárólagos szívügy, hogy a Ti szertartásotok 30 percéből a lehető legnagyobb maximumot hozzam ki teljesen rátok szabva.   És, hogy mivel tudok plusz töltetet adni nektek, ha engem választotok?   Az alázatom, a rugalmasságom, a segítőkészségem és a magánéletemből merített mérhetetlen hitelességem. Amikor mesél valaki Nektek a szerelemről, a családalapításról vagy egyszerűen csak a mindennapi érzésekről és a Ti személyes történeteiteket egy mesébe illő fogalmazásba önti akkor azt csak az tudja átadni, aki ön azonos vele, hiszen aki alapból nem hisz abban, amit előad, már nem is tudja a kellő hatást kiváltani az emberekben és végtére egy ilyen polgári ceremóniának pontosan ez a lényege.   Amennyiben Ti is arra vágytok, hogy az esküvőtök legfontosabb momentumának garanciája legyen az, hogy lelke legyen akkor forduljatok hozzám bizalommal és valósítsuk meg együtt életetek megismételhetetlen pillanatát.    
Berki-Lambert Marianna Szertartásvezető
Berki-Lambert Marianna Szertartásvezető
Budapest
Tökéletes és stresszmentes, bármilyen létszámú esküvőhöz hozzátartozik egy megható szertartás, ehhez tudok én, mint Szertartásvezető hozzásegíteni Titeket a Nagy Napon!    Több éves tapasztalattal rendelkezem az esküvők világában, amit imádok csinálni, ezért is évek óta ez a főállásom, tehát én egész évben esküvői lázban égek.  Nem csak Szertartásvezetőként, hanem Esküvőszervezőként és Ceremóniamesterként is dolgozom, így elmondhatom, hogy minden szemszögből és mindenféle mélységekben ismerem az esküvők csodálatos világát.    Egyedi szertartásszöveget írok, ami személyre szabva rólatok szól, és úgy állítom össze a szertartást, hogy az a Ti igényeiteknek megfelelő legyen.  Ha szükség van rá segítem a készülődés néha-néha rögös útját, fogom a kezeteket és tanácsokkal, ötletekkel segítek, hogy minden álmotok valóra váljon, legyen az bármi, amibe bizonytalanok vagytok, mindig ott vagyok, hogy segítsek.     Hogy mi tesz engem különlegessé, azt szerintem a párok rólam írt kedves és megtisztelő véleményével tudom megmutatni nektek, amit a honlapomon, illetve a Facebook oldalamon tudtok elolvasni.     Remélem, hogy ezek a sorok meggyőzőnek bizonyultak, hogy személyesen is megismerkedjünk és részese lehessek a TI CSODÁLATOS NAPOTOKNAK!
Bozóki Judit
Bozóki Judit
Budapest
Bozóki Judit - okleveles szertartásvezető vagyok.Nem munkám van, hanem hivatásom!Szertartásvezetőként az elsődleges célom az, hogy a nagy napot szebbé és meghittebbé varázsoljam úgy, ahogy azt szeretnék.Szertartásaim szövege mindig a párnak, a párról szól. Egyedi igények figyelembevételével, meghitt és megismételhetetlen.   Így lesz a Meséből álom, az álomból valóság!
Bánkuti-Kratancsik Tünde Esküvői szertartásvezető
Bánkuti-Kratancsik Tünde Esküvői szertartásvezető
Budapest
Szeretettel köszöntelek!Szeretnétek eltérni az átlagostól, van valami szuper elképzelésetek hol és milyen formában mondanátok ki azt a bizonyos boldogító igent családtagjaitok, barátaitok körében?Nos, én a szertartásvezető, ebben segítek nektek.Ha hagynátok a sablonos protokoll szöveget vagy ha maradnátok annál, mert szeretitek a hagyományokat, de valami különleges helyszínen vagy időben szeretnétek a nagy napot emlékezetessé tenni, segítek megvalósítani elképzeléseteket.A szertartás forgatókönyvét megírhatjátok Ti, egészen a nagy napig kiegészíthetitek, megváltoztathatjátok. Az így tartott szertartás kettőtök egyéniségét tükrözi majd.Kétnyelvű szertartásvezetésre is lehetőségetek van (magyar/angol, magyar/spanyol nyelven), minden a Ti igényetekhez igazodik. Forduljatok hozzám bizalommal!Kratancsik Tünde - Esküvői szertartásvezető 
Ceremony for You- B o g l á r k a
Ceremony for You- B o g l á r k a
Gyöngyös
Ceremony for You- B o g l á r k a Tóth Boglárka vagyok, a Ceremony for You tulajdonosa. Szertartásvezetéssel és minden mással foglalkozom, ami ehhez kapcsolódik. A szakmában még kezdőnek számítok, de kíváncsiság,pozitív energia, jó kedv, figyelmesség jellemez.  Szeretem az embereket és a történeteiket,hiszen mindig tanulhatok! Csodálattal tölt el, ha láthatom egy pár igaz szerelmét és egymás iránti érzéseit. Mindig boldoggá tesz, hogy részese lehetek valami olyan megismételhetetlen, fantasztikus dolognak, ami csak akkor és ott történik. Engem keresel, ha: egyedi és megismételhetetlen élményt szeretnél az esküvődön. fontos számodra az elegancia és a megbízhatóság. szereted megélni az őszinte pillanatokat. kétnyelvű szertartásvezetést szeretnél (angol-magyar,német-magyar). igényes, letisztult szertartásra vágysz.
Deák Viktória-Eskető
Deák Viktória-Eskető
Budapest
SZERTARTÁS AKÁR KLASSZIKUSAN VAGY ÚGY, MINT A HOLLYWOODI FILMEKEN Bensőséges hangulatú, egyedileg a párra tervezett esküvői szertartásvezetés korlátok nélkül. Nincs lehetetlen helyszín, nincs lehetetlen időpont, sem lehetetlen ötlet. Teljes körű hangosítás, élőzenei produkciók megvalósítása (hárfa, gitár, vonósok...). Idegennyelvű ceremónia. Merjetek álmodni és hagyjátok a fantáziátokat szárnyalni. Keressetek, találkozzunk és hozzunk létre együtt egy feledhetetlen, életre szóló emléket.
Diószeghy Adrienn esküvőszervező, szertartásvezető
Diószeghy Adrienn esküvőszervező, szertartásvezető
Kecskemét
Diószeghy Adrienn vagyok esküvőszervező és szertartásvezető. Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen a munkám mellett mindig is ott bújkált bennem egy fiatalkori "Álmom"  az Esküvők varázslatos  légköre, rendezése, szervezése, illetve levezetése.  Számomra fontos a kommunikáció és az emberek iránti tisztelet és szeretet.   Munkám során boldog emberekkel találkozom, akik életük legszebb napjára készülnek, így ez engem is olyan boldogsággal tőlt el, hogy egész évben lendületesen tudok dolgozni, hisz azt csinálhatom, amit szeretek.   Ügyfeleim "Álmait-Elképzeléseit" szeretném összhangba hozni a meghitt pillanatok egészével, az ötletdús témaválasztásokkal, továbbá programtervezés, ruhapróba, dekoráció, gasztronómia területeket felölelve, színessé tenni a legutolsó és legapróbb részletekig.   Boldog vagyok, hogy a szeretettemmel, munkámmal, másoknak örömet, életre szóló élményt adhatok nap mint nap, s most már közösen valósíthatjuk meg, az Álmaitokat...
Dream Party&Ceremony
Dream Party&Ceremony
Debrecen
Szertartásvezetőként: Közösen megtalálhatjuk azt a szertartást, azt a hangulatot, azt a stílust, ami leginkább kifejez titeket. Mi emelhetné még inkább a szertartást a lélek csúcsára, mint a szertartás szövegeim, melyek egyediek, megismételhetetlenek, önálló szellemi értékek. Menyasszonyaim véleményei közül néhányat kiragadva: "mesés" , "futkározott rajtam a hideg, miközben olvastam" , "rögtön elsírtam magam" ÁLOMESKÜVŐ KÜLÖNLEGES SZERTARTÁSSALAhogyan megálmodtátok…
Esküvőceremónia
Esküvőceremónia
Veszprém
Esküvői ceremónia vagy házassági évforduló? Jó helyen jártok! Szertartásvezetőként Nem hivatalos személyként, hanem szolgáltatóként veszek részt a kért rendezvényen. Tevékenységem nincs időkorlátok közé szorítva, így a jó ízlés határain belül eleget tudok tenni minden sajátos igénynek, elképzelésnek.  Szolgáltatásom jogi köteléket nem képez!
Ez Igen! Okleveles szertartásvezetés
Ez Igen! Okleveles szertartásvezetés
Pilisszántó
A nevem Dóber Adrienn, mesterdiplomás kommunikátor, okleveles szertartásvezető vagyok. Minden ember más, éppen ezért valamennyien másként képzeljük el a számunka fontos eseményeket. Egyedi, meghitt, különleges ceremóniára vágytok? Én segíthetek megvalósítani az álmaitokat! Lelkesedésemmel, maximalizmusommal azon leszek, hogy a legcsodálatosabb fél órát nyújthassam Nektek, amiről még az unokáitoknak is szívesen meséltek majd. A személyes konzultációknak köszönhetően nem kell attól tartanotok, hogy a megszokott sablon szövegeket halljátok vissza!
Gyöngyöm-Török Zsuzsa szertartásvezető
Gyöngyöm-Török Zsuzsa szertartásvezető
Tata
Szertartás, ami személyes.Szertartás, ami meghitt.Szertartás, ami elegáns.Szertartás nektek, ha indultok a gyönyörű, közös utatokon.És szertartás érte és neki, akinek véget ért az útja itt a földön, s ti szeretnétek méltósággal búcsúzni, elengedni.Ünnepek, melyek kiemelnek a hétköznapok közül, családi együttlétek, amiket megőriz a jövő.Együtt írjuk a szertartásotokat, szeretettel, szívből, vigyázva az érzésekre.Együtt készülünk rá, hogy arra a napra mindig úgy emlékezzetek:Szép, és az alkalomhoz, hozzá, hozzátok illő szertartás volt!Pont olyan, amilyennek megálmodtátok.
Hajnal-Szabó Andrea Krisztina szertartásvezető
Hajnal-Szabó Andrea Krisztina szertartásvezető
Budapest
A szerelem a legősibb, legmélyebb, mindent elsöprő érzelem, melyet ember érezhet. A legtisztább érzelmekkel kötött szövetség.               Micsoda erők mozognak a szerelmes emberben. Csodálatos, amikor ez az érzés viszonzásra talál te+én-ből: MI lesz. Amikor két szív együtt és egymásért dobog.... Amíg két emberben megszületik az elhatározás, ország-világ- sokadalom előtt felvállalják érzéseiket, lehet sok próbát álltak ki, de megerősödve önmagukban, valamint szándékukban: ünnepi keretek között törvényesítik frigyüket.... Hitvallásom segíteni az embereket, szerelemük szentségét a legszebb helyen, méltó szertartással,szívük vágya szerint - új úton egy magasabb szinten indulnak immár közös úton. Nos, mint szertartásvezető az előkészületek stressz mentesítésében, valamint az esketés felejthetetlen hangulatában szeretnék segítséget, támogatást emelő kezet nyújtani :) Álmodd meg az esküvődet, de segítek én is tovább álmodni. Legyen egyedi és megismételhetetlen, olyan, mely rólatok a szerelmetekről szól....Általatok kiválasztott helyszínen, formában, akár tematikus esküvőt is vállalok. Anno virágosként segítettem a párokat, majd alternatív terapeutaként, a mai napig fő állásban ebben tevékenykedem, így szabadon rendelkezem az időmmel, készen állok a jegyes Párok fogadására is. Kötetlen, ismerkedős beszélgetésre invitállak egy finom tea vagy kávé mellett :)   
Harsányi Viktória, A szertartásvezetőtök
Harsányi Viktória, A szertartásvezetőtök
Budapest
A legtöbbünk életében eljön a pillanat, mikor eldöntjük, mától veled akarom leélni az életem. A döntést követően elkezdődik a tervezgetés, minden aprólékos részlet kidolgozásra kerül. Minden szolgáltatásból és szolgáltatóból a legszebbet és a legjobbat szeretnénk magunkénak tudni. A nagy szervezésben azonban gyakran elsikkad az esküvő azon része, amikor kimondjátok egymásnak azt az ígéretet, ami egy életen át összetart titeket. Pedig a polgári szertartás kellene, hogy a Nagy Nap fénypontja legyen. Ezzel szemben gyakran megelégszünk azzal, akit és amit kapunk. Az anyakönyvvezető személyét ugyanis nem mi választjuk, az általa vezetett szertartás helyszínét és időpontját általában szintén nem befolyásolhatjuk, abba pedig semmiféle beleszólásunk nincs, hogy a ceremónia során mi hangozzék el Nekünk és Rólunk.Manapság azonban nem kell, hogy ez így legyen. Lehet a szertartásotok is egyedi, személyre szabott és utánozhatatlan, akárcsak az egész esküvőtök. Van lehetőségetek arra, hogy kiválasszátok azt a helyszínt, amelyet megálmodtatok, azt az időpontot, ami Nektek valamiért fontos, azt a stílust, ami Benneteket jellemez, és azt a személyt, akivel szívesen osztoznátok a boldogságotokban, aki a nagy pillanatotokban nem szeretne több vagy kevesebb lenni, csupán a Ti szertartásvezetőtök.  Célom, hogy az általam vezetett szertartással mosolyt csaljak az arcokra, örömkönnyeket fakasszak a szemekből, és elérjem, hogy mindenki átérezze az általatok tett fogadalom kettős természetét, ami adott pillanatban egyszeri és megismételhetetlen, mégis egy életre szól. Magam részéről így nem elégszem meg a pillanat varázsával, célom az, hogy az „igenek” kimondása ne csupán egyszeri és megismételhetetlen, hanem felejthetetlen is legyen.
Hauszer Edit
Hauszer Edit
Budapest
Ha szeretnétek, hogy esküvőtök ne csak a helyszínben, dekorációban, zenében legyen különleges és felejthetetlen, hanem tartalmában is, akkor fontos, hogy a szertartás levezetéséhez is a legjobb embert válasszátok! AZ ALAPELVSzámomra fontos, hogy az esküvői ceremónia személyre szóló, a Jegyespár igényeinek megfelelő legyen - jelentsen ez akár romantikus, elegáns, fiatalos, vagy éppen egyszerű szertartást!  EZ A NAP A TIÉTEK Egy napra csak egy esküvőt vállalok. Szívvel-lélekkel végzem a szertartásokat és számomra fontos a Pár! Ez a nap a Tiétek és úgy helyes, ha ilyenkor körülettetek forog a Világ.  RUGALMAS VAGYOKNem sietek, csak a Párra figyelek és igyekszem teljesíteni a kéréseket!  SZEMÉLYES Az esküvőt megelőzően személyesen találkozom a párokkal, hogy átbeszéljük a szertartás menetét, tartalmát, és hogy elmondjak pár olyan apróságnak tűnő, ám igen fontos dolgot, ami a nagy készülődésben esetleg feledésbe merül...  HITELES A szertartás formailag, és hangulatában mindenben megegyezik egy hivatalos szertartással.  SZEMÉLYRE SZABOTT A személyes találkozót követően megírom a szöveget, amit a Párok rendelkezésére bocsájtok! Ha igény van rá, akkor természetesen személyre szóló! (Én ezeket különösen szeretem!) Nem szeretem a meglepetés szövegeket - így is meglepetés szokott lenni, mert egészen más elolvasni, mint hallani! :) LÉNYEGRE TÖRŐ A szertartás időtartama a tartalomtól függően kb 20-25 perc.
Horváth Adrienn Szertartásvezető
Horváth Adrienn Szertartásvezető
Budapest
Kedves Jegyespár!   Horváth Adrienn vagyok, szertartásvezető. Az esküvők világába 2013-ban, mint anyakönyvvezető csöppentem. Szertartásvezetőként mindig újabb örömet és kihívást jelent számomra, ha a nagy napon oda varázsolhatom a pároknak mindazt, ami a szívükben lakik.   Keressetek bizalommal!   Horváth Adrienn Szertartásvezető        
Kincses-Vass Anita
Kincses-Vass Anita
Győr
Kedves Érdeklődő!Okleveles szertartásvezetőként végeztem. Hiszem, vallom, és teszek is érte, hogy az esküvőn nem csak a bulit lehet emlékezetesé tenni!Hiszen életed egyik legfontosabb napja az esküvőd. Ha szeretnéd, hogy álmaid helyszínén, álmaid időpontjában, egyedi, személyre szabott szöveg hangozzon el, abban a 20-30 percben, akkor keress nyugodtan elérhetőségeim bármelyikén. Minden kötöttség nélkül válaszolok a kérdésedre. Vállalok ezen felül 10-25-50..vagy akár 31  évfordulós fogadalom megerősítő szertartásokat is.   Engedjetek meg nekem egy visszajelzést ide írni: "Nagyon szép volt szerintünk és a vendégek szerint is a szertartás. Volt benne megható,  lazaság, viccesség. Nagyon örülök, hogy Veled dolgozhattunk, köszönöm a rugalmasságot, lelkesedést és nyitottságodat. Mindent :)."   Köszönöm, hogy elolvastad :) Anita
Klaudia Esküvőszervező & Szertartásvezető
Klaudia Esküvőszervező & Szertartásvezető
Kaposvár
Esküvőszervezői szolgáltatásunk teljeskörű, folyamatos és személyes jelenlét mellett zajlik - minden Jegyespár egyéni és egyedi igényeihez alakítva, maximális odafigyeléssel. A klasszikus, elegáns esküvőktől egészen a modern és extravagáns stílusú lakodalmakig vállaljuk szervezői és dekoratőr team-mel a szervezést és kivitelezést a legfontosabb mozzanatoktól egészen a legapróbb részletekig. Szolgáltatóink csapata a Nagy Napon csak Rátok vár! Szertartásvezetőként a polgári ceremónia különlegességét, egyediségét tudom számotokra garantálni. A legújabb trendeknek megfelelő szertartások mellett a hagyományos gyertyaceremóniát és a töretlen sikernek örvendő homokszórást is kéréseteknek megfelelően biztosítjuk, minden kellékkel együtt! Szertatásaink magyar, angol és német nyelven is kérhetőek!
Kálócziné Lengyel Judit Szertartásvezető és rendezvényszervező
Kálócziné Lengyel Judit Szertartásvezető és rendezvényszervező
Balatonalmádi
Két felnőtt gyermek édesanyja vagyok. Jelentős fordulat következett be a munkámban. Eddig más területen dolgoztam, de mindig is vonzott az esküvők világa. Tudom, hogy minden lány életében fordulópont ez a nap, Én pedig ennek a megvalósításában szeretnék közreműködni Veletek oly módon, hogy együtt álmodjuk meg azt a szertartást, amit már kislányként elképzeltetek. Ha bizalmat szavaztok Nekem, keressetek a feltüntetett elérhetőségeken!
Álomszép Szertartás
Álomszép Szertartás
Budapest
Kruczli Rita, okleveles szertartásvezető vagyok, a Ti szertartásvezetőtök.Engedjétek meg, hogy gratuláljak Nektek, hogy közös életetek egyik legszebb napjára készültök! Szeretnék egy kicsit bemutatkozni, hogy jobban megismerjetek.8 évvel ezelőtt nagyot fordult az életem, mert megtaláltam azt a csodálatos szakmát, mely a legnagyobb örömet okozza nekem. 2011 óta az esküvők világában élek és folyamatosan képzem magam. A legszebb napotok megszervezésétől, egészen a legapróbb részletek kitalálásáig, szenvedéllyel vetem be magam. Nagyon szeretem a boldog embereket és minden vágyam, hogy egy kicsit én is részese lehessek a boldogságotoknak. Jó pár évnek kellett eltelnie mire a lehetőségek megteremtették, hogy 2016-ban elvégezhettem a szertartásvezető tanfolyamot. A tanfolyam elvégzésével vált számomra egyértelművé, hogy megtaláltam a hivatásomat.Miért vagyok szertartásvezető?Csodálatos érzés számomra, amikor én adhatom össze azt a két embert, akik szeretik egymást és elindulnak együtt a közös útjukon. Kezdve attól a pillanattól, hogy személyesen találkozunk, beszélgetünk, hogy egy kicsit megismerjük egymást. Egy ilyen alkalommal tudjátok elmondani, hogy mit szeretnétek tőlem hallani és derül ki számotokra, hogy én vagyok-e az a személy, aki álomszéppé, egyedivé és emlékezetessé teszi a ceremóniátokat. A találkozás után, a szöveget együtt fogalmazva állítom össze a szertartásotok szövegét, melyet átadok Nektek. Ezt követően a nagy nap előtt is még találkozunk, hogy az esküvőtök helyszínén egy picit beleéljük magunkat együtt a ceremónia szépségébe és beszéljünk a szertartás részleteiről. Külön öröm számomra, amikor egy szülő odajön hozzám a ceremónia után és azt mondja „köszönöm, nagyon szép volt”. Amikor a násznép nő tagjai megkérdezik tőlem, hogy nem sírták el vagy nevették el a sminkjüket, mert annyira jó volt! Ezekért a pillanatokért érdemes ezt a szép hívatást űzni. Szívvel-lélekkel vállalom a ceremóniátok levezetését!Tegyük együtt álomszéppé a nagy napot!Keressetek bizalommal és készüljünk együtt a legszebb napotokra!
Életem Napja
Életem Napja
Budapest
Amit biztosítok NektekKizárólagosságEgy napon csak egy szertartásvezetést/koordinációt vállalok, így minden figyelmem, időm  a Tiétek életetek nagy napján. DekorációA szertartás idejére és igény esetén a Nagy Napotok idejére felár nélkül biztosítok dekortáblákat. Helyszínbejárás Igény szerint egyszer díjmentes kiszállással bejárom Veletek a helyszínt és minden fontos tudnivalót egyeztetünk annak érdekében, hogy valóban minden tökéletes legyen. RugalmasságÜnnepnapon vagy munkaszüneti napon házasodnátok össze? Esetleg késő esti, éjszakai időpontban? Velem mindez felár nélkül megvalósítható az év 365 napján.
Találatok itt: Szertartásvezetők