Álomszép Szertartás

Budapest
Álomszép Szertartás Álomszép Szertartás Álomszép Szertartás Álomszép Szertartás Álomszép Szertartás Álomszép Szertartás Álomszép Szertartás Álomszép Szertartás Álomszép Szertartás

Kruczli Rita, okleveles szertartásvezető vagyok, a Ti szertartásvezetőtök.

 

Engedjétek meg, hogy gratuláljak Nektek, hogy közös életetek egyik legszebb napjára készültök! Szeretnék egy kicsit bemutatkozni, hogy jobban megismerjetek.

 

11 évvel ezelőtt nagyot fordult az életem, mert megtaláltam azt a csodálatos szakmát, mely a legnagyobb örömet okozza nekem.           A legszebb napotok megszervezésétől, egészen a legapróbb részletek kitalálásáig, szenvedéllyel vetem be magam. Nagyon szeretem a boldog embereket és minden vágyam, hogy egy kicsit én is részese lehessek a boldogságotoknak. Jó pár évnek kellett eltelnie mire a lehetőségek megteremtették, hogy 2016-ban elvégezhettem a szertartásvezető tanfolyamot.

A tanfolyam elvégzésével vált számomra egyértelművé, hogy megtaláltam a hivatásomat.

 

Miért vagyok szertartásvezető?

 

Csodálatos érzés számomra, amikor én adhatom össze azt a két embert, akik szeretik egymást és elindulnak együtt a közös útjukon. Kezdve attól a pillanattól, hogy személyesen találkozunk, beszélgetünk, hogy egy kicsit megismerjük egymást. Egy ilyen alkalommal tudjátok elmondani, hogy mit szeretnétek tőlem hallani és derül ki számotokra, hogy én vagyok-e az a személy, aki álomszéppé, egyedivé és emlékezetessé teszi a ceremóniátokat. A találkozás után, a szöveget együtt fogalmazva állítom össze a szertartásotok szövegét, melyet átadok Nektek. Ezt követően a nagy nap előtt is még találkozunk, hogy az esküvőtök helyszínén egy picit beleéljük magunkat együtt a ceremónia szépségébe és beszéljünk a szertartás részleteiről. Külön öröm számomra, amikor egy szülő odajön hozzám a ceremónia után és azt mondja „köszönöm, nagyon szép volt”. Amikor a násznép nő tagjai megkérdezik tőlem, hogy nem sírták el vagy nevették el a sminkjüket, mert annyira jó volt! Ezekért a pillanatokért érdemes ezt a szép hívatást űzni. Szívvel-lélekkel vállalom a ceremóniátok levezetését!

 

Tegyük együtt álomszéppé a nagy napot!

 

Keressetek bizalommal és készüljünk együtt a legszebb napotokra!

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Kapcsolat - Elérhetőségek