Aradi Dóra esküvői koordinátor és szertartásvezető

1195 Budapest
Aradi Dóra esküvői koordinátor és szertartásvezető Aradi Dóra esküvői koordinátor és szertartásvezető Aradi Dóra esküvői koordinátor és szertartásvezető Aradi Dóra esküvői koordinátor és szertartásvezető Aradi Dóra esküvői koordinátor és szertartásvezető Aradi Dóra esküvői koordinátor és szertartásvezető Aradi Dóra esküvői koordinátor és szertartásvezető Aradi Dóra esküvői koordinátor és szertartásvezető Aradi Dóra esküvői koordinátor és szertartásvezető Aradi Dóra esküvői koordinátor és szertartásvezető Aradi Dóra esküvői koordinátor és szertartásvezető Aradi Dóra esküvői koordinátor és szertartásvezető Aradi Dóra esküvői koordinátor és szertartásvezető Aradi Dóra esküvői koordinátor és szertartásvezető Aradi Dóra esküvői koordinátor és szertartásvezető Aradi Dóra esküvői koordinátor és szertartásvezető Aradi Dóra esküvői koordinátor és szertartásvezető Aradi Dóra esküvői koordinátor és szertartásvezető Aradi Dóra esküvői koordinátor és szertartásvezető Aradi Dóra esküvői koordinátor és szertartásvezető

 

Egész életemben szerettem előre tervezni, szervezni, legyen szó egy utazásról vagy akár egy baráti/családi rendezvényről.  Mindig minden apró részletre figyelek, a tökéletességre törekszem, és a váratlan helyzetek sem tudnak meglepetést okozni. Éppen ezért végeztem az egyetemen művelődésszervezőként, és kezdtem el dolgozni a rendezvényszervezés területén.

Néhány évvel ezelőtt az élet más munkaterületre sodort, viszont szerettem volna a rendezvények világában tovább tevékenykedni. Ez ösztönzött arra, hogy az rendezvényszervezés mellett szertartásvezetői képesítést szerezzek. Mindig is elvarázsolt az esküvők világa!

A tökéletességre való törekvéssel szeretnék hozzájárulni, hogy a Ti Nagy Napotok olyan legyen, amilyennek megálmodtátok. Mégpedig akkor, ott, és úgy ahogyan Ti szeretnétek! Legyen az hétköznap, hétvége, ünnepnap, reggel vagy akár éjszaka. Erdő közepén, tópart mellett, itthon vagy külföldön. Földön, vízen, levegőben. Szalaggal vagy szalag nélkül. Nálam nincsenek határok!

 

Mikor döntsetek mellettem?

  • ha fontos a szertartásvezető személye, a személyes találkozás
  • ha bele szeretnétek szólni a szertartás forgatókönyvébe
  • ha az anyakönyvvezető a tervezett Nagy Napotok már telített
  • ha nem a klasszikus gyertya/homok ceremóniát képzelitek el a szertartáson
  • ha az álomhelyszínen az anyakönyvvezető nem tarthat szertartást
  • ha ünnepnapon esküdnétek
  • ha újból átélnétek az esküvő pillanatát, megerősítenétek házasságotokat
  • ha a Nagy Napon szeretnétek, hogy minden terhet levegyek a vállatokról

 

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Több nyelvű szertartás
  • Idegen nyelvű szolgáltatás nincs.
Kapcsolat - Elérhetőségek