Esküvői dekoráció

53 találat

Tetszik listám (0)

Szűrő

+0 km

AJÁNDÉK és MESEBOLT
AJÁNDÉK és MESEBOLT
Gyömrő
Kedves ifjú pár! Ezen a napon a Ti színetek a fehér és a fekete lesz. Ám e két szín közt jelenik meg a világ összes többi tónusa! Ti se hagyjátok ki a Nagy Napból a színkavalkádot. Ennek kivitelezéséhez a legjobb megoldás a lufi! Mi segítünk Nektek kiválasztani a tökéletes összeállítást.Szeretnénk részese lenni és veletek megálmodni a nagy napotokat, hisz a csoda az apró részletekben rejlik! A lufi nem csak dekorációként szolgál hanem játékként is! Próbáld ki a lufi reptetést s mozgósítsd vele a násznépet is! Kapjon mindenki egy lufit és engedjétek szabadjára a ki nem mondott kívánságaitokat, amit sötétben is megtehettek a LED-es lufikkal! Gyertek és válasszátok ki a számotokra tökéletes szín összeállítást az Ajándék és Mesebolt gyömrői üzletében, illetve keress minket e-mailben vagy telefonon!
AninA rendezvénydekoráció
AninA rendezvénydekoráció
Dunaföldvár
Egyszer elérkezik a nap, amikor sokakkal megosztjuk örömünket, hogy házasságot kötünk szívünk választottjával. Általában az ember életében eme alkalom csak egyszer történik meg, ezért nem mindegy, hogy a jeles eseményt milyen környezetben, s persze hangulatban tölti el a násznép.   Az ANINA Rendezvénydekoráció előbbihez tud hozzájárulni szolgáltatásaival, például esküvői székszoknyák, székmasnik bérbe adásával. Tudjuk, a klasszikus, falusi lakodalmak ideje már leáldozóban van, amikor szoknya maximum a hölgyeken volt, és járólapokra felépített katonai sátor, asztalokra rajzszögezett papírlapok, sörpadok, mennyezetről lógó izzók jellemezték a látványt- ez bizony már mind a múlt. Akkor mi a jelen?Természetesen az igényesen, ízlésesen feldíszített termek és asztalok látványa, amihez komplett körű segítséget nyújt a ANINA Rendezvénydekoráció, cégünk számos lakodalommal, egyéb rendezvénnyel a háta mögött minden igényt, egyedi kívánságot teljesíteni tud. Legyen szó komplett esküvői dekorációról, avagy olyan kiegészítőkről, mint például a meghívók elkészítése.Ám most kiemelnénk talán az egyik leglátványosabb elemet, a székszoknyát, amelynek használata bármilyen környezetet azonnal fel tud dobni. Persze, lehet próbálkozni, hogy otthon, meg a szomszédoktól összeszedjük a párnákat, de ezek maximum csak melegítésre szolgálhatnak, exkluzív külsőt aligha kölcsönöznek a székeknek. Az is elég költséges megoldás, amennyiben nem tetszik a berendezés, akkor helyette újat vásárolunk.Ellenben segítségünkkel “szoknyába” öltöztethető az összes ülőalkalmatosság, utána máris más szemmel nézünk rájuk, na meg az egész környezetre. A munkát, s magát a székszoknyát nem úgy kell elképzelni, hogy fogjuk magunkat, s mint egy zsákot, rájuk húzunk valamit. Nem, hanem mint az igazi nők esetében, itt is próbálgatjuk őket. Hiszen ennek harmonizálnia kell a terem, az asztal díszítésével, amit akár az ifjú párral közösen választunk ki, hiszen természetesen azért vagyunk, hogy segítsük döntésük megkönnyítését.A székszoknyák elegáns megjelenése, különösen ha minden egységes külsőt kap, még egy kevésbé vonzó helyet is képes teljesen átvarázsolni. A székszoknyák színe fehér, amivel beburkoljuk az ülőlapot és a háttámlát. Ami pedig az egészet feldobja, az a rajtuk lévő, színes masni. Ezzel válik teljessé a kompozíció.Ennek megalkotásáért, bátran forduljanak a ANINA Rendezvénydekorációhoz, de igény szerint kibővített szolgáltatásokkal is állunk az érdeklődő ügyfelek rendelkezésére.   Ne feledjék, szoknyát már a székek is viselhetnek!  
Berki Alexandra - Esküvői dekoráció
Berki Alexandra - Esküvői dekoráció
Budapest
Aki minket megkeres, annak rengeteg lehetőséget kínálunk! Tudtok teljesen személyre szabott ajánlatot kérni tőlünk, amit egy személyes találkozó során átbeszélünk (mit szeretnétek, hány darabot…stb.) vagy akár telefonon, levél formájában is leírhatjátok az igényeket! Ez alapján készítünk egy árajánlatot. Ha ez tetszik és elfogadjátok, akkor szerződést írunk. A helyszínre mindig elmegyünk, szeretjük látni élőben is, úgy mindenkinek egyszerűbb. A nagy nap előtt mindig találkozunk legalább még egyszer, hogy újra átvegyük az egész dekorálás menetét. Általában előtte való nap készítjük el a vizes tűzőhabbal készült virágdíszeket, amiket kezelünk a megfelelő szerekkel, hűtjük és biztonságban tárolunk. Aznap reggel érkezünk a helyszínre, mindent kihelyezünk, elkészítjük a textildekorációt, ceremónia dekorációt, háttér dekorációt… stb. 1-2-3 segítővel dolgozom, attól függően, hogy mennyi mindent kell aznap csinálni!Van lehetőség bérelni is eszközöket, díszeket nálunk. A legnépszerűbb ilyen dekorációs elemünk a virágfal.Nagyon sokszor mutatnak a párok képeket, hogy „ilyet szeretnénk!” Ezzel sincs gond, nagyon szívesen elkészítünk bármit!Szívvel lélekkel dolgozom/dolgozunk, ez az életem, a mindenem. Teljesen szerelemmunka ez Nekem! Imádom, hogy ezt csinálhatom, imádom, hogy egy ilyen gyönyörű esemény részese lehetek és „álmokat válthatok valóra”! Ha tetszik a bemutatkozásunk, nézd meg a munkáinkat! Bízom benne, hogy Mi készíthetjük életed legszebb napjára a dekorációt!
Bodza Virágműhely
Bodza Virágműhely
Budapest
Esküvői dekoráció, virág, dekorációs eszközök bérlése   Egyedi igényeiteknek megfelelően alakítjuk ki a dekorációt, a legapróbb részletekre is figyelve, így minden kezünk alól kikerülő esküvő egyedi és különleges. Nagy kiegészítő és eszközkészlettel rendelkezünk, így bármilyen stílusú dekorációt meg tudunk valósítani, sőt sokszor egyedileg készítjük el a tematikához és a stílusotokhoz illő különleges kiegészítőket. A virágokat gondosan összeválogatva készítjük el nektek a csokrokat, asztaldíszeket, boldogságkaput, és minden egyéb virágos kiegészítőt.Árajánlatért keressetek bizalommal!    
Cicoma dekoráció
Cicoma dekoráció
Budapest
Sziasztok!  Ha szeretnétek egy vidám, bohém és lelkes csapatra bízni a cicomázást (dekoráció, virág, grafika/bérbeadás) és fontos, hogy gördülékenyen teljenek a megelőző hónapok, keressetek minket bizalommal! Nem célunk egy hangulat megragadása, hanem, hogy a megismerésetekből fakadó különleges alkotás legyen a végeredmény, ami elsősorban titeket tükröz. Így tud mindegyik esküvő különböző képet mutatni és egyedi hangulatot sugározni. Mivel minden a ti igényeteken alapul, a közös munka - az előzetes árajánlat elfogadását követően - egy találkozással kezdődik... Nade mikor is találkozunk? :)  Üdv.: Cicomások
Cre-Decor
Cre-Decor
Budapest
Egy esküvő dekorációjának a megtervezése nem kell, hogy nehézség legyen! A Cre-Decor-t azért hívtuk életre, hogy egyedülálló dekorációt alkossunk Nektek így téve tökéletessé a Nagy Napotokat. Tudjuk, hogy hatalmas feladat és szervezés megvalósítani a legszebb napot, de mi segítünk Nektek. Tervezzük meg, álmodjuk meg együtt az esküvőtöket! Tegyünk meg együtt mindent, hogy ez a nap csodálatos legyen!
Csilla Origami Dekoráció
Csilla Origami Dekoráció
Tapolca
Origami technikával készítek esküvőre teljeskörű dekorációt a háttértől a menyasszonyi csokorig. Dekorációim egyben ajándékok is,mert az esküvő után a lakást díszítheti vagy elajándékozható. Nézd meg az eddig elkészülteket és keress nyugodtan!!!
Csipkevirág Esküvőszalon
Csipkevirág Esküvőszalon
Budapest
Célunk, hogy életetek egyik legszebb napját még szebbé tegyük, és az általatok megálmodott stílus és színvilág alapján részletekre is kiterjedően készítsük el az esküvői virágokat és a teljes esküvői dekorációt.Szívesen veszünk részt a közös ötletelésben, tervezésben és akár a szervezéssel járó feladatokat is levesszük a vállatokról. A szolgáltatásaink elemeit akár külön-külön is megrendelhetitek, a legapróbb igényt is nagy örömmel valósítjuk meg.Az esküvő teljes virágba borítását vállaljuk, és a dekorációt bármilyen helyszínen elkészítjük, legyen az akár étterem, sátor, rendezvényterem, szertartás helyszín (polgári és templomi) vagy szabadtéri esküvő, állófogadástól egészen a több száz fős lakodalomig. Keressetek bizalommal, ha úgy érzitek, hogy a segítségetekre lehetünk. Vár Benneteket a Csipkevirág csapata!
Dekor Faktor
Dekor Faktor
Kecskemét
A Dekor Faktor csapata küldetésének érzi, hogy esztétikai szükségleteid teljes mértékben kielégítse. Hiszünk abban, hogy munkánkkal álmaidból valóságot teremtünk és egyedi termékeinkkel hozzájárulunk lelki jólétedhez.Álomesküvőd elengedhetetlen kellékeit megvásárolhatod vagy akár bérelheted nálunk. Vállaljuk esküvőd tejes körű dekorációját az élő virágtól kezdve, textil dekoron keresztül a fotóháttérig. Portfóliónkban megtalálhatóak hagyományos és újító hangulatú esküvői kellékek.Különleges kézzel készült virágfalunkkal, fotósarkunkkal és kovácsoltvas termékeinkkel és boldogságkapunkkal bármilyen helyszínt álomszerűvé varázsolunk.
Dekor Mágia
Dekor Mágia
Szegvár
Kedves Fiatalok!Molnár Rita virágkötő, dekoratőr vagyok. Több, mint 15 éve foglalkozom virágkötészettel és ez a szakma hozta magával az esküvők teljes körű dekorációját, amit szívesen kivitelezek egyben.Stílusjegyeim a természetesség, visszafogottság, elegancia.Fontos számomra, hogy a dekorációk kapcsán minden apró részlet, kiegészítő harmonizáljon, mert a sok apróságból végül kialakul egy harmonikus EGÉSZ!Szívesen megvalósítok egyedi elképzeléseket, de ha bizonytalanok vagytok a dekorációval kapcsolatban, akkor abban is szívesen segítek. Együtt kitaláljuk, mi lesz számotokra a legjobb.Minden pár különleges, minden esküvő más, ezért a dekorációk is mindig megújulnak, kiegészülnek.Kreatív virágkötészettel, rugalmassággal, széles kellékkészlettel várlak Titeket, keressetek bizalommal, mert tudjátokha a Nagy Naphoz egy kis varázslat is kell, akkor Dekor Mágia!
Dekor Szervíz Parade.hu
Dekor Szervíz Parade.hu
Budapest
Életünk egyik legnagyobb eseménye az esküvő. Aki erre készül, természetes, hogy azt szeretné ha minden - a helyszín, az étel és ital, a ruha, a virág, a zene és a dekoráció is tökéletes lenne.Mi arra törekszünk, hogy igényes és gondosan kivitelezett dekorációval a leggyönyörűbb látványt biztosítsuk erre a különleges alkalomra!Természetesen a dekorációnak egy másik szerepe is lehet, eltakarni, vagy feljavítani a helyszín kevésbé jó adottságait.Magatoknak díszítenétek?Tőlünk akár néhány héliumos lufit is rendelhettek, amik az asztalra kötve profi dekorációs elemek lesznek, de emlékezetes pillanat lehet ezeknek az elreptetése is.Ezenkívül készen elvihető dekorációs elemekkel is tudunk szolgálni, amiket a díszítés során egyszerűen felhasználhattok, hogy egyszerre olcsó és szép esküvői dekorációt készíthessetek.Dekoratőrre bíznátok?Bár a díszítés nem tűnik ördöngősségnek, egy esküvő általában mégis attól lesz igazán szép és látványos, ha tapasztalt, profi csapat készíti a dekorációt.Persze rengeteg lehetőség van, így általában közösen tervezzük meg az ifjú párral, hogy minden pont olyan legyen amilyennek megálmodtátok, azonban az elkészítést sokkal egyszerűbb profikra bízni, hiszen rengeteg más teendő lesz, ami mellett az igényes kivitelezésre nem nagyon maradna idő.Állunk rendelkezésetekre a legapróbb részletekbe menő exkluzív helyszíni dekorációval, vagy csak néhány esküvői lufival is.  
Dekowest Esküvői Dekoráció
Dekowest Esküvői Dekoráció
Székesfehérvár
NEKED VALÓ A DEKOWEST ESKÜVŐI DEKORÁCIÓ, HA   magas színvonalú dekorációt szeretnél, megfizethető áron, kompromisszumok és stressz nélkül. magad szeretnéd kézben tartani az esküvőd szervezését, de a nemkívánatos részek nélkül. elkerülnéd a húzós ajánlatokat, rejtett költségeket, és a silány minőséget. nem szeretnél beletörődni a szolgáltatók által ráderőltetett sablonmegoldásokba. biztos szeretnél lenni abban, hogy a hozzátok leginkább illő stílust választod. eredeti ötletekre vágysz, mert a klisék és egyenmegoldások nem érdekelnek. azt szeretnéd, hogy ez a nap rólad szóljon, és nem arról, hogy másoknak mi a jó.   Minden kedves érdeklődőt visszahívunk, mert csak telefonos vagy személyes megbeszélés alapján tudunk egyedi árajánlatot adni, a részletek pontos megismerése után.
DittaVilága
DittaVilága
Budapest
Boldog és hálás vagyok, hogy most itt olvasod soraimat és megtekinted munkáinkat!Csulik-Gambár Ditta vagyok, 18 éve dolgozom az Idegenforgalom, Vendéglátás, Rendezvényszervezés területén.
Ez idő alatt sok igényt és elvárást megismerhettem, a legkülönbözőbb rendezvények, esküvők teljes körű lebonyolítása, kiszolgálása kapcsán.2015 nyarán megvalósult a legnagyobb álmom és megszervezhettem a saját álomesküvőnket. Ez az esemény és családalapításunk folyamata megerősített abban, hogy immár a kreatív vonal, amely igazán boldoggá tesz és ezáltal a környezetemet, partnereimet is.Eközben a megszerzett rendezvényes, dekorációs tapasztalatokat a Virágkötő szakma kitanulásával bővítettem, ahol megismertem szuper társamat, Kolozsi Erikát (aki a kreativitásnak egy másik oldalában is erős szakmailag, azaz: fúr, farag, betonozik, így innentől lehetetlen végképp nem létezik), akivel immár közös és a fő motivációnk az lett, hogy ezt minél többször átadhassuk másoknak és minél több rendezvényt, családi eseményt varázsolhassunk közösen még tökéletesebbé, felejthetetlenné.Cégünk évről-évre bővíti szolgáltatásait, hogy a párok igényeit minél szélesebb körben tudja kiszolgálni. Idén már teljes körű arculattervezéssel, grafikai kivitelezéssel is hozzájárulunk az esküvők személyesebbé varázslásához.
Dobos Edit Dekoráció
Dobos Edit Dekoráció
Debrecen
Mitől más egy Dobos Dekoros esküvő?A megkülönböztetett figyelemtől. Mert számomra ez a természetes.A sablonmentességtől. Mert a ti elképzeléseitek a mérvadók, nem pedig az, hogy mit hogyan "szokás" a választott helyszínen díszíteni. Sőt!A "fordított tervezéstől". Mert ha azt szeretnétek, az általatok meghatározott költségkeretbe igazítom be a látvány elemeit.A tökéletesen összeillő részletektől. Mert csapatommal, akár az esküvő összes látványelemét biztosítani tudom számotokra. Meghívót és kiegészítőit (menülap, ültető, asztalszám...) , virágokat (menyasszonyi csokortól a helyszín virágain át), fényeket, textileket, fotóenteriőröket, sütemény- és candy bárok bútorait és berendezéseit... egyéb stíluselemeket.Az újdonságok iránti érzékenységtől. Mert csapatom minden tagja szereti és keresi az új megoldásokat. Szívesen megvalósítjuk egyéni ötleteiteket.A minőségi anyagfelhasználástól és megvalósítástól. Mert csak kiváló dekoranyagokkal és elhivatott kollégákkal dolgozunk.
Esküvődesign
Esküvődesign
Budapest
Kedves Egybekelők!Esküvőtök lesz? Izgalmas időszak egy pár életében. Ruhapróba, helyszínválasztás, vendéglista... Sok intéznivaló, de a végén minden a helyére kerül és egy csodálatos nap vár Rátok! Szeretnénk a segítségetekre lenni, a dolgotokat könnyebbé tenni. Az esküvői meghívótól az esküvői dekoráció összes kellékéig számíthattok ránk. Az esküvői helyszín ismeretében megálmodjuk a nagy nap "színét", a menyasszonyi csokor virágait, az esküvői asztaldíszeket, az egyszerű de elegáns dekorációs kiegészítőket. Első lépés az esküvői meghívó, mely előhírnöke a boldog eseménynek. Választásotok tükrözi egyéniségeteket és utalhat az esküvőtök hangulatára, színben harmóniát képezve az ültető és menükártyákkal. Partnereink között számos esküvői rendezvényhelyszin, autókölcsönző, szépségszalon és ruhaszalon szerepel.Szeretettel várunk zuglói műhelyünkben, ahol esküvői dekorációs kellékeink nagy része megtekinthető. Kreatív menyasszonyoknak esküvői egységcsomagot állítunk össze, mely kis segítséggel lehetővé teszi a különleges és egyedi dekorációt. Díszeink egy része kölcsönözhető is, mellyel csökkenthető az amúgy is borsos költségvetés. Szívesen megosztjuk tapasztalatainkat, adunk ötleteket, tanácsokat.Boldog készülődést kívánunk:Janó Móni és az ügyeskezű dekoros csapat
Eufloria Wedding & Event Decor
Eufloria Wedding & Event Decor
Budapest
A helyszín kiválasztása után talán a dekoráció az a pont, ami a legtöbb fejtörést okozza a pároknak. Egy álom esküvő sikere az apró részletekben rejlik. A tervezési folyamat első lépése, amikor személyesen megismerjük egymást. Egy jó kávé mellett meséltek nekünk közös élményeitekről, meglévő elképzeléseitekről. Mi pedig a lehető legmagasabb színvonalon megvalósítjuk a közös álmot, figyelembe véve az aktuális trendet. Akkor lesz igazán hangulatos egy esküvői dekoráció, ha abban visszatükröződik az ifjú pár személyisége. Ha nincs ötleted, de vágysz valami emlékezetesre, akkor bízz bennünk és mi eléd varázsoljuk azt, amiről nem is álmodtál!Nyugodtan hátra dőlhettek, mert mi azon dolgozunk, hogy számotokra a legjobbat, legszebbet és leginkább hozzátok illőt valósítsuk meg, ezzel is hozzájárulva életetek legszebb napjához.
Eventgárd
Eventgárd
Szigetszentmiklós
Eventgárd – Tedd velünk egyedivé rendezvényedet   Megújult formában folytatjuk tevékenységünket, hogy minden egyedi ötletet és elképzelést megvalósíthassunk. Legyen szó esküvőről, csapatépítő programról vagy céges rendezvényről, számunkra nincs lehetetlen. A csapat kreatív vezetője Csomor Orsolya, aki többéves dekorációs tapasztalattal rendelkezik az esküvők világában, személyre szabott és egyedi dekorációk valósultak meg kezei között, köszönhetően kreativitásának. Nyári vagy téli, beltéri vagy kültéri rendezvény, az álmoknak semmi sem szabhat határt.   Az értékesítési vezető Bánóci Tünde, aki többéves luxus szállodai - és rendezvényszervezői tapasztalat birtokában az egyedi megvalósítás és igények megálmodója. A testreszabott meghívóktól, a különleges szolgáltatásokon át, a helyszínig mindent kivitelez, igazi energiabomba, és mindenre van egy B terve. Sok szeretettel és kitörő lelkesedéssel várjuk a megkereséseket családi és céges rendezvényekkel, dekorációs igényekkel kapcsolatban.
FLOWdesignER
FLOWdesignER
Budapest
Az esküvői dekoráció akkor tökéletes, ha az enteriőr és a virágdekoráció összhangban van az esküvő hangulatával.Legyen szó bármilyen stílusú esküvőről, mi örömmel elkészítünk minden egyedi kérést. Kedveljük a kihívásokat, és bátran engedjük szárnyalni a fantáziánkat. Az eredmény magáért beszél. Az általunk készített boldogságkapuk, virágfalak, menyasszonyi csokrok, dobócsokrok, asztaldekoráció, és fotófal stílusos. Követjük a trendeket, ragaszkodunk a minőségi munkához, és szem előtt tartjuk azt, hogy mi illik a párok személyiségéhez.Esküvői dekoráció – Ahogyan elképzeltétek!Forduljatok hozzánk bizalommal!
Flora Studio
Flora Studio
Budapest
Cégünk a flora studio kreatív csapata immár több mint tíz éve Molnár Csilla mester virágkötő vezetésével dolgozik azon,hogy az Önök életének egyik legszebb és legemlékezetesebb napjait virág dekorációinkkal tökéletessé tegyük.Célunk,hogy ünnepeiket virágainkkal feledhetetlenné varázsoljuk.Sok éves tapasztalatunk segítségével és a szakmánk iránt érzett szeretet által csodálatos alkotások születnek.Megköszönve érdeklődésüket reméljük,hogy megtisztelnek bizalmukkal és részesei lehetünk valami csodálatos alkotásnak aminek alapja évszázadok óta az egyik legszebb emberi érzés az öröm kifejezésére szolgáló VirágMolnár Csilla mester virágkötő
Fénypont dekoráció
Fénypont dekoráció
Miskolc
Rendezvénydekoráció, teljeskörű esküvői dekoráció, székszoknya, asztalterítő bérbeadása, virág-és lufidekoráció, szertartásdekoráció, textildekoráció.
Júlia Dekor
Júlia Dekor
Sajószentpéter
Esküvők, rendezvények teljes körű dekorációja elérhető áron a Júlia-dekortól!Mert a titok a részletekben rejlik...
Kata dekor és esküvőszervezés
Kata dekor és esküvőszervezés
Gödöllő
Kedves menyasszonyok/vőlegények!   Teljeskörű esküvői dekorációval, virágdíszekkel, csokrokkal,  kitűzőkkel, szülőköszöntővel, autódíszekkel állunk rendelkezésetekre melyekkel szebbé varázsoljuk a Nagy Napotokat. Élő,selyem és polifoam virágokkal is dolgozunk. Dekorációs elemeinkre, anyagainkra bérlési lehetőség is van. Keressetek bizalommal.  Mindenre tudunk megoldást. Kata dekor és esküvőszervezés csapata   Kata    
Álom-Szép dekoráció és esküvői ruhaszalon
Álom-Szép dekoráció és esküvői ruhaszalon
Nyíregyháza
Az Álomszép dekoráció 2007 óta immár tizedik éve tevékenykedik az esküvők és rendezvények világában. Célunk, hogy esküvőinket, rendezvényeinket textil és virág dekorációnkkal feledhetetlenné varázsoljuk. Sok éves tapasztalatunk segítségével és a szakmánk iránt érzett szeretet által csodálatos alkotások születtek az elmúlt évek során. Cégünk igyekszik minél egyedibb és varázslatosabb dizájnnal megvalósítani a partnereink által elképzelt formavilágot. Ezt támasztja alá megrendelőink elégedettsége és számos referencia munkánk. Nálunk mindent megtalálható, ami az esküvő dekorációjához, céges rendezvényhez, bálhoz szükséges. Széles színválasztékkal állunk rendelkezésetekre. Minőségi alapanyagokból dolgozunk, hogy elétek és a vendégsereg elé igényes és színvonalas dekorációt varázsoljunk életetek nagy napján, mindezt elérhető árakon, legyen szó komplett megrendelésről vagy részfeladat teljesítéséről. Mindezek mellett 2 éve elindítottuk esküvői ruhaszalonunkat, ami során termékeinket gondos előválogatással, a felmerülő igények figyelembevételével állítottunk össze.Forduljatok hozzánk bizalommal!
Találatok itt: Esküvői dekorációk