AninA rendezvénydekoráció

7020 Dunaföldvár Kodály Zoltán utca 10.
AninA rendezvénydekoráció AninA rendezvénydekoráció AninA rendezvénydekoráció AninA rendezvénydekoráció AninA rendezvénydekoráció AninA rendezvénydekoráció AninA rendezvénydekoráció AninA rendezvénydekoráció AninA rendezvénydekoráció AninA rendezvénydekoráció AninA rendezvénydekoráció AninA rendezvénydekoráció AninA rendezvénydekoráció AninA rendezvénydekoráció AninA rendezvénydekoráció AninA rendezvénydekoráció AninA rendezvénydekoráció AninA rendezvénydekoráció AninA rendezvénydekoráció AninA rendezvénydekoráció

Egyszer elérkezik a nap, amikor sokakkal megosztjuk örömünket, hogy házasságot kötünk szívünk választottjával. Általában az ember életében eme alkalom csak egyszer történik meg, ezért nem mindegy, hogy a jeles eseményt milyen környezetben, s persze hangulatban tölti el a násznép.

 

Az ANINA Rendezvénydekoráció előbbihez tud hozzájárulni szolgáltatásaival, például esküvői székszoknyák, székmasnik bérbe adásával. Tudjuk, a klasszikus, falusi lakodalmak ideje már leáldozóban van, amikor szoknya maximum a hölgyeken volt, és járólapokra felépített katonai sátor, asztalokra rajzszögezett papírlapok, sörpadok, mennyezetről lógó izzók jellemezték a látványt- ez bizony már mind a múlt. Akkor mi a jelen?

Természetesen az igényesen, ízlésesen feldíszített termek és asztalok látványa, amihez komplett körű segítséget nyújt a ANINA Rendezvénydekoráció, cégünk számos lakodalommal, egyéb rendezvénnyel a háta mögött minden igényt, egyedi kívánságot teljesíteni tud. Legyen szó komplett esküvői dekorációról, avagy olyan kiegészítőkről, mint például a meghívók elkészítése.

Ám most kiemelnénk talán az egyik leglátványosabb elemet, a székszoknyát, amelynek használata bármilyen környezetet azonnal fel tud dobni. Persze, lehet próbálkozni, hogy otthon, meg a szomszédoktól összeszedjük a párnákat, de ezek maximum csak melegítésre szolgálhatnak, exkluzív külsőt aligha kölcsönöznek a székeknek. Az is elég költséges megoldás, amennyiben nem tetszik a berendezés, akkor helyette újat vásárolunk.

Ellenben segítségünkkel “szoknyába” öltöztethető az összes ülőalkalmatosság, utána máris más szemmel nézünk rájuk, na meg az egész környezetre. A munkát, s magát a székszoknyát nem úgy kell elképzelni, hogy fogjuk magunkat, s mint egy zsákot, rájuk húzunk valamit. Nem, hanem mint az igazi nők esetében, itt is próbálgatjuk őket. Hiszen ennek harmonizálnia kell a terem, az asztal díszítésével, amit akár az ifjú párral közösen választunk ki, hiszen természetesen azért vagyunk, hogy segítsük döntésük megkönnyítését.

A székszoknyák elegáns megjelenése, különösen ha minden egységes külsőt kap, még egy kevésbé vonzó helyet is képes teljesen átvarázsolni. A székszoknyák színe fehér, amivel beburkoljuk az ülőlapot és a háttámlát. Ami pedig az egészet feldobja, az a rajtuk lévő, színes masni. Ezzel válik teljessé a kompozíció.

Ennek megalkotásáért, bátran forduljanak a ANINA Rendezvénydekorációhoz, de igény szerint kibővített szolgáltatásokkal is állunk az érdeklődő ügyfelek rendelkezésére.

 

Ne feledjék, szoknyát már a székek is viselhetnek!

 

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Kapcsolat - Elérhetőségek