Egyéb esküvői szolgáltatások

10 találat

Tetszik listám (0)

Szűrő

+0 km

ALINA Tent - esküvői sátor kölcsönzés
ALINA Tent - esküvői sátor kölcsönzés
Keszthely
Rendezvénysátor, rendezvénypadlózat és különböző rendezvénykiegészítők kölcsönzése. Kifogástalan állapotú, új eszközök, innovatív és exkluzív termékek, folyamatosan megújuló eszközportfólió.    Rendezvénysátraink designer napfénytetővel és panorámaablakokkal is választhatók. Kínálatunkban találhatók még természetes erezetű fenyő és bambusz keményfa padlózatok, elsőosztályú táncpadlózatok, szabadtéri fűtő- és hűtőberendezések és modern világítástechnikai eszközök.   Versenyképes árakkal, gyors ügyfélszolgálattal és profi csapattal várunk minden kedves érdeklődőt.
AS Játékvilág – esküvői gyereksarok, gyerekfelügyelet
AS Játékvilág – esküvői gyereksarok, gyerekfelügyelet
Budapest
Esküvői gyereksarok szolgáltatásunkkal segítünk a pároknak igazán önfeledtté és emlékezetessé tenni a Nagy Napot. Minőségi, kedves és népszerű játékainkkal, valamint szakképzett animátoraink segítségével az ifjú párnak nem kell többet amiatt aggódnia, hogy a násznép legkisebb tagjai esetleg unatkozni, téblábolni fognak, s ezáltal nem tudják a szüleik sem annyira élvezni az estét. Minden pár ízlése szerint választhat színes, vidám játékainkat tartalmazó alapcsomagunk, valamint – az idei év újdonságaként – a romantikus, természetes alapanyagú játékokat tartalmazó vintage csomagunk közül. Számos alapszolgáltatásunk (arcfestés, lufi hajtogatás, diavetítés és meseolvasás) mellett nagyon szívesen fogadunk minden egyedi igényt! Részletesebb tájékoztatásért keressenek minket bizalommal!
Chair Style
Chair Style
Pápa
Közel 20 éve foglalkozunk bútorokkal többféle formában, stílusban. A rendezvények világában hiánypotló szándékkal érkeztünk.Szeretnénk a rusztikus, vintage trendeknek megfelelő bútorok biztosításával segíteni a stílusos, eredeti, egyedi esküvők, rendezvények szervezését, létrehozását. Kínálatunkban megtalálhatóak a klasszikus, antik, vintage, provance-i asztalok, bútorok, kiegészítők mellett a napjainkban népszerű amerikai Chiavari székek és modern plexi székek, lounge garnitúrák, raklap bútorok is. Az igényeknek megfelelően folyamatosan bővítjük termékskálánkat, egyedi kivitelezést is vállalunk.Bármilyen bútor szeretne bérelni esküvőre, rendezvényre a CHAIR STYLE csapata segít a megfelelő bútor kiválasztásában.
Csoki- és pezsgőszökőkút bérbeadás
Csoki- és pezsgőszökőkút bérbeadás
Balatonfüred
Családi és céges rendezvényeinek fénypontja lehet a CSOKISZÖKŐKÚT,mely még elegánsabbá és felejthetetlenné teszi az ünnepeket látványosságával, a friss csokoládé és gyümölcsök illatával és nyújt egyben gasztronómiai élményt vendégeinek.Egy exkluzív rendezvény nagyon elegáns kiegészítői lehetnek kiváló minőségű és különböző méretű csokiszökőkútjaink, melyek a néhány fős összejövetelektől akár a több száz vagy ezer fős rendezvényekig is képesek kiszolgálni a megrendelő igényeit.   PEZSGŐSZÖKŐKÚTCsokiszökőkútjaink mellett most már pezsgőszökőkúttal is elegánssá teheti rendezvényét, mellyel pezsgőn kívül bort, kevert italokat, gyümölcsleveket is szervírozhat.Ajánljuk esküvőkre, céges rendezvényekre, kiállításokra, partykra, bankettekre és egyéb elegáns vagy családias hangulatú eseményekre.A pezsgőszökőkút környezetét virágdekorációval vagy gyümölcsökkel tesszük még pompásabbá és az est/nap hangulatát saját vízesés látványelemei tudják fokozni.Minden csokiszökőkút rendelés mellé pezsgőszökőkutunkat fél áron biztosítjuk rendezvényére.GYÜMÖLCSPÁLMACégünknél megrendelhető különböző méretekben a látványos és ínycsiklandozó gyümölcspálma, mely zamatos gyümölcsökkel kihelyezve biztosít páratlan élményt vendégeinek, de csodálatos látványt nyújt dekorációként is.A pálmára idény- és déligyümölcsöket, aszalt gyümölcsöket, cukorkákat helyezhetünk, mely akár csokiszökőkútja mellé is tökéletes választás lehet.Minden csokiszökőkút rendelés mellé a gyümölcspálmát kedvezményesen biztosítjuk rendezvényére.
Dunakanyar Event&Catering
Dunakanyar Event&Catering
Szentendre
Catering szolgáltatók vagyunk, vagyis étel és ital kínálást biztosítunk vendégei részére személyzettel, bútorokkal, eszközökkel az Ön által kiválasztott helyszínen, vagy akár saját otthonában, kertjében.   Legtöbb esküvőnk a Dunakanyarban vagy Pest megyében van, de szolgáltatásunk az egész országra kiterjed.   Rugalmasak vagyunk, szeretnénk ha a nagy nap megfelelne elképzeléseiknek. Hozható saját sütemény, torta, szeszes ital, de természetesen ezeket mi is szívesen biztosítjuk. Örömmel segítünk helyszín és kiegészítő szolgáltatók keresésében is.    
Esküvő otthon a kertben
Esküvő otthon a kertben
Budapest
ESKÜVŐ OTTHON?a szülői ház hangulata,a nagymama vidéki házikója,a kedvenc fád a kertben,vagy a tóparti családi nyaraló...esküvő megszokott környezetben, kényelmesen ;)Romantikus, különleges, festői, barátságos, meghitt, bohém, vintage, egyedi és FELEJTHETETLEN ESKÜVŐket szervezünk. Mindehhez finom és trendi ételsorokat készítünk. Mindezt pedig OTTHON A KERTBEN, nálatok, a család körében élvezhetitek.   Profi csapatunkkal:- elvarázsoljuk házatok kertjét,- elkészítjük a legfinomabb falatokat,- megsütjük a legtrendibb tortákat,- gondoskodunk a megfelelő zenei szolgáltatásról,- teljes spa élményt garantálunk a készülődés alatt....- és a végén még el is pakolunk mindent :)
Forgó Csillag Kristály és Porcelán üzlet
Forgó Csillag Kristály és Porcelán üzlet
Debrecen
Kedves ifjú pár és vendégeik!Ha üzletünkben összeállíttatják azt az ajándék listát, melyre közös életük során szükségük lesz, megkönnyítjük vele vendégeik és saját dolgukat is. Így Önök azt kapják, amire vágynak, az ajándékozók pedig könnyedén választhatnak – Lehetőségeiken belül – az Önöknek tetsző porcelánokból és kristály készletekből.Cégünk a jegyeseket a szolgálat keretében tájékoztató kártyákkal látja el, melyeket az esküvői meghívókkal együtt kell elküldeni a vendégeknek.Ez a módszer egyre jobban terjed, nagyon praktikus.Szeretettel állunk rendelkezésükre!
Little Grandma Studio
Little Grandma Studio
Budapest
Ha szeretnél igazán különleges helyszínen készülődni a nagy napon, ezt a fotóstúdiót Neked találták ki. Az elegáns enteriőrben találsz fésülködő asztalt, állótükröt, rengeteg virágot, sőt, kétféle virághintát is. Emellett gyakori vendégeink a lánybúcsúk, ahol nagyon vidám csajos képek készülhetnek a barátnőiddel, mielőtt nekivágtok az éjszakának.
POP UP Esküvő
POP UP Esküvő
Budapest
A POP UP esküvővel a nagy napot kötöttségek nélkül, a természetben valósítjuk meg, akár mezőn, akár egy dombtetőn, a vízparton, vagy az erdőben. Mindezt úgy, hogy a teljes körű szolgáltatást is biztosítjuk hozzá.    Választható helyszínek:  1. Nagymarosi vízparti telek: 3200 m2-es legelő közvetlenül a Dunánál, ártéri erdővel 2. Zebegényi dombtető: pazar Dunakanyari kilátással 3. Kosdi dombtető: Budapesttől Vácig terjedő csodás panorámával rendelkező telek 4. Saját, igény szerinti helyszín
Tortamorzsa Esküvői Játszóház - Pécs
Tortamorzsa Esküvői Játszóház - Pécs
Pécs
Akarom! A közelgő esküvőtök nagy pillanata ez, amikor kimondjátok. Ugyanez a szó kering egy kérdőjellel a végén a kisgyerekes meghívottak fejében ha arra gondolnak, hogy elvigyék-e a kicsiket is a nagy eseményre....Emlékszel még gyerekkorod esküvőire, ahol pár perc alatt összeismerkedtél a többi gyerkőccel és a rosszullétig táncoltatok, tömtétek magatokba a tortát?A te esküvődre meghívott apró násznép is pont ilyen bulira kapható lesz - ha kicsalogatják őket a kis digitalizált világukból.Az esküvőtök egy megismételhetetlen esemény és fontos , hogy az egész násznép számára egy olyan élmény legyen, amelyre örömmel emlékeznek vissza évek múlva is.A Tortamorzsa Esküvő Játszóház a kiválasztott esküvői helyszínhez illő játékparkkal, és szakképzett animátoraival segítségedre lesz a lakodalmas gyereksereg bulihangulatának biztosításában.Ezzel a kedves gesztussal nem csak a gyerekeknek, hanem szüleiknek is kedveztek, hiszen így rátok figyelve együtt ünnepelhetnek benneteket.