Esküvői meghívó (nyomdai szolgáltatások)

22 találat

Tetszik listám (0)

Szűrő

+0 km

B-LINE design
B-LINE design
Budapest
Szabó Boglárka vagyok, tervezőgrafikus, okleveles építészmérnök, a B-LINE design megálmodója és tulajdonosa. Főbb grafikai területeim egyedi esküvői meghívók tervezése és kivitelezése, egyedi kiadványok tervezése, logó- és arculattervezés.Az építészeti szemléletemet igyekszem továbbvinni a grafikák tervezése során is, légies, letisztult meghívókat találhattok a B-LINE design portfóliójában, kalligráfiával megfűszerezve.A meghívók grafikái egy-egy koncepció köré csoportosulnak, melyek összessége kollekciókat alkot. A kollekciók elnevezése mankóként szolgálhat a megfelelő hangulatú, témájú meghívó kiválasztásához. A meghívók készítése mellett bátran felkereshettek az esküvői grafikák elkészítéséhez is, segítek elképzeléseiteket formába önteni.Nagy örömmel készítem ezeket a meghívókat, kérlek fogadjátok sok szeretettel őket!Szabó Boglárka
Dixie Design
Dixie Design
Debrecen
A Dixie Design különleges esküvői meghívók, és hozzá illő kiegészítők (ültetőkártyák, ültetési rend, asztalszám, menü), köszönőajándékok tervezésével és megvalósításával foglalkozik. Egyedi esküvői arculattervezésre is van lehetőség, mely során készítek nektek egy páros logót, és együtt kidolgozunk egy egységes grafikai stílust, mely összhangban van a dekorációval, tükrözi a stílusotokat és szerepel az összes nyomtatott anyagon.A Dixie Design egy másik szolgáltatása az esküvői weboldal készítés. Egy saját weboldal, ami rólatok és a közelgő esküvőtökről szól, összeköt a vendégekkel, és segíti a szervezést. Tartalmazza a legfontosabb információkat az esküvőről; időpontok, helyszínek, program. Segítséget nyújt a vendégeknek, például térkép, parkolási lehetőségek, szállás, nászajándék ötletek feltüntetésével. Mesél egy kicsit rólatok, történetekkel, képekkel. Feltölthetitek a jegyesfotózás, esküvő képeit is. És persze kommunikálhattok a vendégekkel, megoszthatjátok hogy áll a szervezés, milyen változások vannak.
ESKÜVŐNYOMDA
ESKÜVŐNYOMDA
Szeged
Az esküvői meghívó nemcsak egy papír, életetek legfontosabb eseményére hívja meg a szeretteiteket! Alkossuk meg együtt olyan egyedire, mint amilyen egyediek Ti is vagytok, hogy örök emlék maradjon!Legyen az gyermekkorotok mesefigurája, kedvenc filmetek, hobbitok, sportotok, munkátok, egy fotó vagy rajz rólatok, vagy BÁRMI, mi megszerkesztjük belőle egyedi álommeghívótokat!!!Minden meghívón lehet változtatni, mindent, úgyhogy engedjétek szabadra a fantáziátokat, de akár kérhetitek egy az egyben a mintákat!Szeretjük a kihívásokat, ezért, ha valamit változtatnátok, akkor ne szégyenlősködjetek! :)
Edmo-design
Edmo-design
Budapest
Esküvő? Ballagás? Születésnap? - EDMO DESIGN! Egyedi megoldások minden alkalomra!Már az idejét sem tudom mikor kezdődött nálam, de az biztos, hogy már kicsi koromban is szerettem papírral babrálni, rajzolni, festeni, hajtogatni.Sosem tanultam csak úgy jött magától!Egyre többször készítettem saját kezűleg ajándékot, dekorációt (húsvétra, karácsonyra) a családnak, barátoknak, és gondoltam miért ne kamatoztassam, hátha másoknak is tetszik.Úgy gondolom, hogy a kézzel készült dolgoknak értéke van és egyediek, és az ember életében vannak olyan események, mint a ballagás, esküvő, születésnap, baba érkezése,amiket maradandóvá tehetünk kézzel készített meghívóval, ültető kártyával és egyéb kiegészítővel.Ha felkeltettem érdeklődésedet, akkor kukkants  be az oldalra hátha megtetszik valami. Köszönöm,hogy benéztél hozzám!
Esküvődesign meghívó
Esküvődesign meghívó
Budapest
Az esküvői meghívó az esemény előhírnöke, melynek megjelenése sokat elárulhat rólatok.Sokan már kész elképzeléssel érkeznek hozzánk, de aki még bizonytalan azoknak segíthet az albumunk, melyet az elkészült esküvői meghívóinkból állítottunk össze.Az esküvői meghívók széles választékát találhatjátok meg, melyek precíz kidolgozással és odafigyeléssel készülnek. Minőségi kellékeink között szerepel: organza és szaténszalag,swarovsky kristály, selyemvirág, pauszpapír, különböző kreatív és selyemfényű papírok.Mielőtt kinyomtatnánk az esküvői meghívókat egy mintapéldányt készítünk, melynek jóváhagyása után kezdődik a kivitelezés. A meghívók általában személyesen kerülnek átadásra, ezért a fantázia szabadon szárnyalhat és mi igyekszünk az elképzeléseket és a desing-t profi módon elkészíteni, evvel is hozzájárulni a nagy nap sikeréhez.Az esküvői meghívó örök emlék lesz, érdemes időt szánni rá.Kívánunk minden párnak gyönyörű esküvőt, és hosszú boldog életet.
Esküvői Meghívó - Webalbum Stúdió
Esküvői Meghívó - Webalbum Stúdió
Budapest
Cégünk Budapest szívében a Deák tértől néhány lépésnyire várja a leendő ifjú párokat. Első sorban az egyedi esküvői meghívó, menükártya, ültetőkártya elképzelések megvalósításában tudunk segíteni. Az ültető kártyákat a kért méretekben gyártjuk le! Lepke formájú ültető kártyát is készítünk! Minden az oldalunkon látott meghívó csak egy ötlet ami már megvalósult! Minden meghívónk színvilága, mintája és papír alapja módosítható. Személyes egyeztetés lehetséges időpont egyeztetés után a bemutató termünkben. Belföldre és külföldre is tudunk postázni.
Family Event
Family Event
Budapest
Family Event - Az esküvői meghívó.Esküvőd lesz? Vagy már a keresztelőnél tartotok? Meghívsz? Értesítesz? Tájékoztatsz?Szeretnél valami szép, különlegesen stílusos terméket?Jó helyen jársz. Kattints, és válogass kedvedre!Válassz a lenti események közül!Kiválaszthatod a hozzád legközelebb álló stílust, szabadon variálható forma, szín és betűválasztékunk tág teret kínál fantáziádnak. Az árak tartalmazzák a nyomtatási költséget.
Fancy Gift
Fancy Gift
Budapest
Cégünknél az egyediség és a minőség a  lényeg. Kézzel dekorálunk minden egyes meghívót, és a hozzájuk készített kiegészítőket is.Magyarországon (15 éve az általunk megálmodott) kézzel készített, palackmeghívóinkat szeretném a fiatal párok figyelmébe ajánlani. Az egyedileg feldíszített üveg kémcsövek a meghívó "borítékjául" szolgálnak. A palack belsejében összetekerve, átkötve, pauszpapírra nyomtatva található a meghívó.  Papír alapú meghívóinkat is kézzel dekoráljuk. Kínálunk még az esküvő napjára menükártyát, menüpausz hengert, ültető kártyát, köszönőajándékot, ültető és köszönőajándékot egyben.Vendégkönyvet, gyűrűpárnát, pénzgyűjtő dobozt.A kiegészítőket, mindig a pár által elképzelt meghívó dekoráció mintájára készítjük, vagy igazodunk az esküvői helyszín dekorációihoz.
Hani Design Esküvöi meghívók & Fotó Díszkönyvek
Hani Design Esküvöi meghívók & Fotó Díszkönyvek
Budapest
Kedves Látogató!   A Hani Design saját tervezésű és készítésű esküvői meghívókat, tanú- és koszorúslány felkérőket, ültető- és menükártyákat, szalvétagyűrűket, ajándék- és pénzátadókat, házastársi- és örömszülő köszöntőket készít, kiemelt hangsúlyt fektetve a minőségre. 220g-os, prémium minőségű kartonból. Tervezési díj nem kerül felszámításra, és a minimálisan rendelhető termékek száma sem korlátozott!   
Jánosi Meghívó
Jánosi Meghívó
Polgárdi
Esküvői meghívókat és a vacsorához tartozó kiegészítőket készítek.Minden termékem kézzel készül, többször kezembe veszem amíg minden munkafázis elkészül.Ha egyedi esküvői meghívót szeretnétek, színben formában, akkor megpróbálom megvalósítani, ami az ízléseteknek elképzeléseteknek megfelelő.A saját ötletek is megvalósulhatnak, így együtt kitaláljuk, hogy milyen legyen.A vacsorán, ebéden a díszítés a meghívóhoz harmonizáló, a menü-és itallap, ültetőkártya, köszönetajándék, vendégkönyv mind a meghívó  szín és formavilágát adja vissza.Nincs darabszám megkötés, így ha pici és családias az esküvő, akkor is lehet szép és egyedi a meghívó és a díszítés.A meghívóknál és a kiegészítő termékeknél nem kérek  szerkesztési és nyomtatási díjat. Ha többfajta szövegezéssel is készül a meghívó, akkor sem kerül plusz költségbe.Árakat és további termékeket a webáruházban talál.
Kekkon Meghívók
Kekkon Meghívók
Debrecen
Az egész ország területéről várjuk a jegyesek rendeléseit! Ne rendelj esküvői meghívót, amíg nem láttad az általunk elkészített ingyenes mintapéldányt! Rendkívüli nyomtatási minőség a piacon elérhető legmodernebb digitális technológiával, a legkedvezőbb árakon! Ráadásul 25.000 Ft feletti rendelés esetén a házhozszállítás költségeit is mi álljuk!  
Linda Buttercup Design
Linda Buttercup Design
Budapest
Esküvői Meghívók és dekorációs kellékek a NAGY NAPRA Minőségi Papíráruk, Névre szóló képeslapok, Szülinapi és Keresztelő meghívók, Személyre szabott Design Tervezés, egyedi Rendelések teljesítése bármilyen alkalomraMunkánkat a megrendelések beérkezésétől a csomagolásig az  igényesség és a precizitás jellemzi. A meghívók és egyéb papír kiegészítők elkészítésének minden fázisa saját ellenőrzés alatt készül lelkiismeretes odafigyeléssel, kizárólag minőségi  alapanyagok felhasználásával. A részletgazdag és pontos kivitelezés mellett nagy hangsúlyt fektetünk a gyors átfutási időre is. Széles választékban elérhető munkáink nem csak követik, hanem teremtik is a  legfrissebb trendeket. Készségesen segítünk megrendelőinknek, hogy életük nagy napjához összhangzatos, egyedi kiegészítők társuljanak. 
Mayfly-You Are Invited
Mayfly-You Are Invited
Budapest
Esküvői meghívókkal, nyomdai kiegészítőkkel és dekorációval foglalkozunk. Célunk a sablonos megoldások kerülése. Szeretnénk minden esküvőt stílusossá és egyedivé tenni. Írd meg elkélpzelésed, hogy Neked is segíthessünk megvalósítani a tökéletes “Nagy Napot”.Nézd meg galériánkat. Ha van elképzelésed vagy megtetszett valamelyik stílus, bátran keress minket elérhetőségeink egyikén. Mi igyekszünk a legtöbbet kihozni kérésedből.
MeghívóTrend
MeghívóTrend
Budapest
A MeghívóTrend  stúdiója hosszú évek óta foglalkozik esküvői meghívók, menükártyák,  ültetőkártyák, köszönőajándékok és számos más, különböző rendezvényekhez kapcsolódó kiegészítők egyedi tervezésével és minőségi kivitelezésével.Célunk, hogy minden pár megtalálja elképzelésének és egyéniségének megfelelő  termékünket, melyet örömmel adnak családtagjaiknak és barátaiknak.
NURE Design grafika
NURE Design grafika
Budapest
NATURAL. PURE. NURE. Természetes. Tiszta. NURE.   Te tudod milyen esküvőre vágysz.   - Bízz a saját ízlésedben!    - Vedd igénybe a NURE designerek szaktudását!   - Válaszd a számodra legkedvezőbb lehetőséget!   RUHA, GRAFIKA, DEKORÁCIÓ EGY STÍLUSBAN. Esküvői termékek tervezése és megvalósítása. Saját ötlet profi kivitelben. EGYEDISÉG, ÖSSZHANG ÉS AZ ÉLMÉNY GARANTÁLT!
Pamas Hungary
Pamas Hungary
Esztergom
Esküvői meghívók – gyártás és nyomtatás. Különböző esküvői meghívókat kínálunk kiváló minőségben.Néhány évvel ezelőtt még egyáltalán nem okozott gondot, hogy az esküvőre milyen meghívót válasszon az ifjú pár. Volt néhány minta, amiből lehetett választani, sőt gyakran csak a nevet meg a dátumot kellett beírni…Ma már szerencsére ez megváltozott és az esküvői meghívó, mint a nagy nap előhírnöke ugyan olyan fontossággal bír mint pld. a menyasszonyi ruha.Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy ezen a téren nagyon sok pár a bőség zavarával küzd, hiszen elég csak a számítógép elé ülni és máris több ezer meghívó közül lehet válogatni. Jogos tehát a kérdés, hogy miért a Pamas esküvői meghívókat válasszuk? Íme néhány érv:• A Pamas cég Magyarország és Közép-Európa legnagyobb esküvői meghívó gyártója• Évről évre megújuló kollekcióval örvendeztetjük meg megrendelőinket és viszonteladóinkat, mindig az elvárásoknak megfelelően.• Termékeink minőségi alapanyagokból metalizált, gyöngyházfényű papírokból készülnek elegáns kiegészítőkkel mint pld. Swarowsky kristályok, brossok, szatén masnikkal…stb. díszítve.• A különleges nyomtatási eljárásoknak köszönhetően kifinomult, letisztult minőségi terméket kapunk végeredményül• Egyedi igényeknek is eleget tudunk tenni, jó néhány meghívónk kézzel készül• Hogy megkönnyítsük a döntést postai úton 2 db. mintát ingyenesen elküldünk, hogy ezzel is bemutathassuk termékeink minőségét• Kedvező árak
Postabea Esküvő Design
Postabea Esküvő Design
Balmazújváros
Csodás esküvői meghívók és kiegészítők a ti igényeitek szerint a Nagy Napra. Válassz egyedi, magyar designer esküvői meghívókat és kiegészítőket. Ingyenes mintapéldány igénylésére is van lehetőség.  Termékeim: Fényképes, rusztikus, vintage, greenery, amerikai, akvarell stílusú, kémcsöves, dobozos esküvői meghívók és mintában hozzáillő ültetőkártyák és menülapok. Különleges márványra készülő ültetőkártyák és köszönetajándékok. Teljesen egyedi megrendeléseket is szívesen fogadok, tervezzük meg együtt az álom esküvői meghívótokat.
Prémium Meghívó
Prémium Meghívó
Budapest
Cégünk egyedi tervezésű lézervágott meghívókat, asztalszámozókat (menükártya- és itallap is egyben), ültetőkártyákat és pohárdíszeket készít esküvőre és más jeles alkalmakra.Csak saját tervezésű grafikákat használunk és mindent magunk is gyártunk.Ennek köszönhető a párok kedvükre kombinálhatják a kínálatunkban megtalálható bármelyik színt a nekik leginkább tetsző lézervágott mintával.Az eredmény így egy, az esküvői dekorációhoz stílusban, hangulatában és színeiben is passzoló lézervágott csoda.Legyen nektek is különleges meghívótok is csodás asztali kiegészítőitek!Nézzétek meg korábbi munkáinkat és ha tetszett, amit láttatok, kérjetek tőlünk ajánlatot!
Schanna Esküvői Meghívó
Schanna Esküvői Meghívó
Székesfehérvár
Az esküvői meghívó több mint egy darab papír.Egyedi rád szabott esküvői meghívót és esküvői kiegészítőket keresnél? Ingyenes mintával?Díjtalanul áttervezzük korábbi munkáinkat vagy teljesen újat is készítünk a te álmod  alapján. Esküvői meghívó mellett, menükártya, ültetőkártya, köszönetajándék, ültetési tabló, asztalszám, gyűrűpárna és sok más kiegészítővel segítünk neked, hogy tökéletes legyen a nagy nap!Nincs megrendelési minimum és akár 5 munkanap alatt elkészítjük meghívóidat vagy a kiegészítőket.  Nálunk nincs rejtett költség! Nincs tervezési díj, papír felár, nyomtatási költség. Nem kell az apró betűt bogarásznod, mert apró betű sincs!
VV Dream Flowers Esküvői Meghívók
VV Dream Flowers Esküvői Meghívók
Budapest
Exkluzív és kreatív esküvői meghívók és egyéb nyomtatott kiegészítők, hogy tökéletes legyen életetek Nagy Napja!   Vállalkozásunk immár 9  éve működik, széles termékpalettánkat folyamatosan bővítjük a legújabb trendek és vásárlói igények szerint.Küldetésünk: nagyon egyszerű:) Termékeink segítségével boldoggá tenni  az embereket - ifjú párokat, édesanyákat, édesapákat, nagymamákat és nagypapákat, mindenkit aki a kezében tart majd egy esküvői meghívót vagy köszönetajándékot, melyet mi készítettünk.
Xia Meghívó
Xia Meghívó
Jászberény
A nevem Szendreiné Sisa Kitti és egyedi esküvői meghívók készítésével foglalkozom már 6 éve. Minden párnak, akivel találkozom azt szoktam javasolni, hogy nézzék meg az eddigi munkáimat, válasszák ki melyikek tetszik formában, stílusban, színekben, mintában majd gyúrjuk össze őket egyé és tegyünk bele egy kis csavart, ami hozzájuk köthető, ami őket tükrözi. Lehet ez egy idézet a kedvenc filmjükből vagy egy motívum a közös hobbijukról nem számít mi az, csak mutassuk meg a pár a násznépnek már a meghívó átadásakor.  Esküvői meghívók, Ültető kártyák, Menü és Itallapok, Ülésrendek és Köszönőajándékok széles választéka vár az oldalon. Egyedi, kézzel készített termék mind! 
Ágicza Design
Ágicza Design
Budapest
Kedves Jegyespárok!Először is szeretnék gratulálni közelgő esküvőtökhöz! Engedjétek meg, hogy bemutassam kézzel készített, egyedi esküvői meghívóimat, melyekhez további kiegészítőket is tudok készíteni (ültetőkártya, menülap, boros címke, stb.). Keressetek bátran akár egyéni elképzeléseitekkel is. Igyekszem minden egyedi kérést teljesíteni.