Esküvői tánc

18 találat

Tetszik listám (0)

Szűrő

+0 km

Bailando Tánc Stúdió
Bailando Tánc Stúdió
Nyíregyháza
Közeledik életed egyik legszebb napja?A nap, amikor szeretteid társaságában összekötöd az életed szerelmeddel és örök hűséget fogadtok egymásnak. Hazánkban is egyre elterjedtebb szokás, hogy az ifjú pár egy tánccal lepi meg a násznépet, ezzel köszönve meg nekik a jókívánságokat, ajándékokat. A hagyomány úgy tartja, hogy az esküvőn az első, a bevezető tánc minden esetben a férj és feleség közös tánca (nyitótánc vagy menyecsketánc), amivel megnyitják a táncteret a násznép előtt. Az esküvői nyitótánc általában egy klasszikus angol keringő, bécsi keringő vagy rumba, de a pár természetesen ettől saját kedve, stílusa szerint eltérhet, mint például a rocky, salsa, cha-cha-cha, jive, samba, country vagy esetleg egy mix koreográfia irányába.Az esküvői tánc nem igényel semmiféle táncos előképzettséget. Minden esküvős párnak egyéni, személyre szabott koreográfiát készítünk, és persze nyitottak vagyunk a pár saját ötleteire is! 
Bettina Tánciskola
Bettina Tánciskola
Jászárokszállás
Kedves Jegyespár! Szeretnétek vendégeiteket elkápráztatni egy csodálatos nyitó tánccal vagy egy meglepetéstánccal?   Jó helyen jártok! Segítek, hogy a Nagy Napotok igazán tökéletes legyen!   Igyekszem egyedi, személyiségeteket a leginkább tükröző tánccal, igényeiteknek megfelelő koreográfiákkal a legkülönlegesebbé varázsolni Esküvőtöket.     Keressetek bizalommal!  
Esküvőceremónia Táncoktatás
Esküvőceremónia Táncoktatás
Veszprém
Táncoktatás esküvőreEsküvői nyitótánc és meglepetés tánc?Egy csodálatos esküvőhöz hozzátartozik a nyitótánc, de nem feltétlenül keringőre kell gondolni.Az ifjú pár egy meglepetés tánccal is megörvendeztetheti a násznépet. Nyitótáncnak leggyakrabban keringőt választanak a párok, de egy egyedi általatok kiválasztott zeneválogatással, összeállítok egy testre szabott koreográfiát, és ez lesz első felejthetetlen hitvesi táncotok.Amit senki nem felejt el!
Esküvői tánc Nagy Katalin
Esküvői tánc Nagy Katalin
Budapest
Esküvői táncoktatást vállalok pároknak, szülőknek és baráti társaságoknak egyaránt! Ha olyan tánctanárt kerestek, akivel a próbafolyamat móka és kacagás, akinek koreográfiája teljes mértékben a ti egyéniségeteket tükrözi és akinek a legfontosabb, hogy a ti elképzeléseiteket megvalósítsa, akkor jó helyen jártok! Legyen szó klasszikus keringőről, szenvedélyes latin táncokról vagy akár egyszerűbb bolondos koreográfiáról, az én repertoáromban minden megtalálható! Tegyük együtt felejthetetlenné, szórakoztatóvá esküvőtöket és persze az arra való felkészülést is! Várom megkeresésed! Nagy Katalin +36 30 914 48 63
Esküvői táncoktatás Kecskeméten
Esküvői táncoktatás Kecskeméten
Kecskemét
ESKÜVŐI TÁNC, ESKÜVŐI TÁNCOKTATÁS, Kecskemét   Az esküvő a legfontosabb nap egy szerelmespár életében.    Nyilván Ti is, mint mindenki izgalommal várja a "Nagy Napot", amikor végre teljesülhetnek vágyaitok. Ilyenkor nem csak a  szertartáson és a vacsorán de a táncparketten is az ifjú pár kapja a főszerepet! Ezen a nagy napon a fiatal jegyespárnak kedves gesztus meglepnie a násznépet egy előre betanult tánc koreográfiával is. Szeretnétek profi tanárokat találni, akik színvonalas szolgáltatásukkal teszik szebbé, és emlékezetesebbé életetek leggyönyörűbb napját?   Akkor jó helyen jártok, mi segítünk nektek ebben! Manapság egyre elterjedtebb, hogy az ifjú pár a nyitótánc mellett később az est fénypontjaként egy meglepetés vagy menyecsketánccal kedveskedik a vendégeknek. Ez a tánc lehet bármilyen stílus, legyen klasszikus, elegáns, mókás tánc amit megálmondtatok, mi valóra váltjuk. Nálunk nem jelent problémát, ha még nem táncoltatok, mivel magánóráink keretében egyéni ütemben tudjátok elsajátítani a személyre szabott koreográfiákat.   Órák, foglalás, árak és egyéb kérdéssel kapcsolatosan keressetek minket bátran: 
Goldance Tánciskola
Goldance Tánciskola
Budapest
Életetek egyik legfontosabb és legszebb napját felejthetetlenné tesszük esküvői táncoktatás keretében. Elbűvölő keringő, sexy salsa, vagy egy vicces mix tánc? 15 év tapasztalattal a hátunk mögött, több, mint 1000 jegyes párt készítettünk fel esküvői táncukra. Lesztek Ti a következők?Esküvői táncoktatás Budapest és környékén! Sokan egy éven keresztül még a szalvéta színét is megtervezik, és aztán az esküvő előtt pár nappal eszükbe jut:  Hoppá, elfeledkeztünk az esküvői nyitótáncról! Ma már sokan gondolják úgy, hogy a zenekar vagy a DJ önmagában semmit sem ér. A zenét élővé kell varázsolni, és ezt a legkönnyebben akkor tehetjük meg, ha mi magunk keltjük életre az esküvői nyitótánccal. Az esküvői tánctanításunk teljes mértékben igazodik a Ti igényeitekhez; több helyszín közül válogathattok, sőt, kérésre a tanár házhoz megy. Egyéni időbeosztás alapján haladunk, egyedi a zeneválasztás, a koreográfia, sőt a stílus is.Tánctanáraink - kivétel nélkül -  professzionális táncosok, így nem "csak" az ár / érték arány kivételesen jó, hanem a koreográfia minősége is.Jelentkezzetek most az esküvői táncoktatásotokra! Hengereljétek le rokonaitokat, barátaitokat fergeteges táncotokkal a nagy napon!
Józsa Péter ceremóniamester, tánctanár-a TánCer
Józsa Péter ceremóniamester, tánctanár-a TánCer
Pécs
Üdvözöllek Benneteket, Józsa Péter vagyok, ceremóniamester és tánctanár Pécsről. Társastánc pedagógusként szereztem diplomát a Magyar Táncművészeti Főiskolán, amikor nem esküvőn vagyok, táncot tanítok kicsiknek és nagyoknak, fiataloknak és örökifjúknak, minden szinten szinte mindent.ESKÜVŐI TÁNCTANÁRként a házasulandó jegyespárok igényeihez igazodva, 15 év tánctanári rutinját a mindennapi oktatásban folyamatosan szerzett új impulzusokkal ötvözöm- lehet klasszikus, lehet modern, komoly vagy vicces---LESZ TÁNC!! Az esküvői nyitótánc, a gyertyafénykeringő, vagy éppen egy éjfél utáni meglepetéstánc, meghitt, emelkedett hangulatú, vagy éppen üde, vicces színfoltja lehet a lagzinak. "Miért táncoljunk az esküvőn, félünk tőle, kétszer két botlábunk van.."-hallom sokszor. .Én mindig azon vagyok, s legjobb tudásommal arra törekszem, hogy a Ti elképzeléseiteknek megfelelően, akár egy kedves, egyszerűbb táncos összeállítással, akár egy több perces összetett koreográfiával, de ajándékot nyújtsatok át a vendégeknek, a násznépnek. Higgyétek el, a siker nem marad el!
Kelemen Erika Tánciskola
Kelemen Erika Tánciskola
Budapest
Kelemen Erika TánciskolaKelemen Erika tánctanár. 20 éves versenytáncos karrierrel a háta mögött nyitotta meg saját tánciskoláját Budapest belvárosában több helyszínen. Szaktudása sokrétű. Tánciskolájának szolgáltatásai közé tartozik az Esküvői táncoktatás, Szalagavató táncoktatás, Társastánc tanfolyamok, Salsa, Bachata, Rock and roll oktatás.Ha Ti is profi tánctanárt kerestek, aki speciálisan a személyiségetekhez, elképzeléseitekhez, az esküvő helyszínéhez, hangulatához igazított, egyéni koreográfiát készít számotokra, akkor a Kelemen Erika Tánciskolában garantáltan nem csalódtok majd.Egy profi, figyelmes és kedves tánctanárral igazi élményben és egy örök kellemes emlékben lehet részetek. Kevésbé szakképzett oktató esetén azonban könnyedén kudarcba fulladhat a tánctanulás egyébként izgalmas projektje. De vajon mitől igazán jó egy tánctanár? Kelemen Erika közel 20 éve foglalkozik versenytánccal. Szakmai tapasztalatai, eredményei, eddigi párosai, értékelései és referenciái a bemutatkozás, illetve facebook oldalán érhetők el. Tánciskolájának tanárai pedig az általa képviselt magas oktatási színvonalon tanítanak.Az esküvői táncoktatás díja két részből tevődik össze: a tánctanár magánóra díjából, valamint egy teremhasználati díjból. Iskolánkban az esküvői tánctanítás ára7.000 Ft/60 perc/párosTánctanáraink garantáltan 2-3 alkalom alatt betanítják számotokra esküvői táncotokat, még akkor is, ha nincs táncos előképzettség. Ez köszönhető annak, hogy tánciskolánkban kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy kizárólag a legjobb tánctanárok tanítsanak a táncórákon. A felkészülés pontos időtartamáról táncanáraink telefonon tudnak számotokra tájékoztatást adni. A táncórák száma függ a bemutatni kívánt esküvői tánc koreográfia stílusátol és hosszától - legyen szó akár egy egyszerűbb első hitvesi keringőről vagy akár hat-nyolc számból álló Mix koreográfiáról. Tánctanáraink készségesen készítenek rólatok videót a táncórák végén telefonotokkal, hogy otthon is tudjatok gyakorolni.
Kék Duna Tánciskola
Kék Duna Tánciskola
Budapest
Budapest központjában profi táncoktatás 10 szinten, ingyenes videó tananyag, esküvői felkészítés, sok ezer elégedett növendék, rendszeres táncestek, vidám, oldott hangulat, ez mind, és még sokkal több a Kék Duna Tánciskola. A tánciskola Budapesten, a Blaha Lujza térnél 1999 februárjában, több mint 20 éve !!! (mi tényleg komolyan gondoljuk a minőségi oktatást) nyitotta meg kapuit a táncolni szerető emberek előtt, hogy a táncoktatás méltó helyet találjon itt. A színvonalas működés garanciája a tánciskola vezetőjének személye, név szerint Tóth Attila, akinek több, mint 20 éves szakmai tapasztalata és emberszeretete formálta a KÉK DUNA TÁNCISKOLÁT.   Esküvői nyitótánc!!! Talán azt gondolod, hogy egy nyitótánc az esküvődön nem neked való. Mert bizonytalannak és szégyellősnek érzed magad. Egy tánctanár röpke fél óra alatt megszabadíthat tőle. Tanácsaitól, hozzáállásától, és apró segítségeitől felszabadult leszel. A hasonló kezdéssel induló párok történeteitől megnyugszol. És a magadon tapasztalt pozitív változások miatt eszedbe jut, miért vagy ott: hogy megtanuld pároddal esküvőd emlékezetes és felejthetetlen nyitótáncát. De hogyan is kezdj bele? Új divat vagy régi hagyomány…Neked mindegy is. Az emberek egyedi esküvőre vágynak.Te is.  És te tudod, hogy egy emlékezetes tánccal ez megvalósulhat.Ráadásul a hajnalig tartó ’ereszd el a hajamat’ is élvezhetitek, és bátran táncolhattok. És ugye mindketten tudjuk, hogy az esküvőd kapcsán számos dologra emlékezhet a násznép. De az idő múlásával elkopnak az emlékek.Az esküvő hangulata viszont mindenkiben benyomásként tovább él. De hogyan kezdjetek bele az esküvői nyitótánc megszervezésébe? Hasonlóan úgy, mint minden más fontos esküvői teendő kapcsán: időben szükséges elkezdeni tervezni.A tánctanárok jelentős része is azokkal a párokkal szeret együtt dolgozni, akik nem az utolsó pillanatban ütemezik be a táncot az esküvői forgatókönyvbe. No, de nem valami hóbort, vagy kényes hozzáállás végett. Hanem mert egy pár esetében nemcsak a megfelelő lépések megtanulására szükséges megfelelő időt szakítani, hanem a számukra megfelelő tánc, zene stb. kiválasztására is.Mindez értetek van. Habár egy pár ízlése, és személyisége, és persze az esküvő jellege meghatározza mindezeket, nem árt néha néhány jó tanácsot is megfogadni, és ez alapján dönteni. Egy profi tánctanár mindezekre is figyel.  Segít felmérni a számotokra legideálisabb felállás, és kivitelezés döntését. Számíthattok a kérdéseire. Hogyan válasszatok táncot? Tartotok tőle, hogy egy régóta szeretett zene nem fog illeni a menyasszonyi ruhához?Nos, minden menyasszonyi ruhához lehet koreográfiát találni.De csakis ebben a sorrendben.Mindig a menyasszonyi ruhához szükséges zenét és táncot választani. Ugyanis a ruha (akár lehet uszályos is..) korlátozhat vagy szabadságot adhat bizonyos tánclépésekre, vagy egy adott temperamentumú zenére. De akár menyecskeruhában is eltáncolhatsz egy intenzív és pörgős táncot.Csak rajtatok múlik.   Mit nyújt nektek néhány tánclecke az esküvő előtt? Magabiztosságot. Azt az érzést, hogy hirtelen erre a napra a parketta ördöge vált belőled. Hogy olyasmire vagy képes, amire a szürke hétköznapokban nem.  Ráadásul ezt a tudást folyamatosan csiszolva a jövőbeli táncos eseményeken is kamatoztathatjátok. Mi segítünk nektek, hogy hangulatos és egy emlékezetes eseményt nyújthassatok esküvőtök napján. Emellett hajnalig mulathassatok bátran, önfeledten. A nyitótánc legtöbbször egy romantikus angol keringő vagy bécsi keringő,de akár egy latinosabb cha cha cha is lehet. Netán egy meghökkentő meglepetés flashmob az elképzelésed?   Kezdő tanfolyam indul - egy lehetőség az emlékezetes nyitótánc megvalósítására Az esküvői tánc betanulására idő szükséges. Ez lehet akár 3, de akár 5-10 alkalom is magánóra formájában.Koreográfia,- és párfüggő is.A megfelelő óraszám után viszont bátran álltok majd ki a násznép elé. A tánctanfolyami óráinkon megtanult tánclépéseket pedig otthon videótananyag keretén belül gyakorolhatjátok (megspóroljuk neked az időt: ezt a bónuszelemet más tánciskola tánctanfolyamainál ne is keresd). Ez egy jó alap az esküvői nyitótánchoz. Nem foglak arra kérni benneteket, hogy jelentkezzetek a tanfolyamra. Ez mindig a te és a párod döntése fog maradni. De a tanfolyamainkon részt vevő párok sikert arattak az esküvőjükön, melyen magabiztosan léptek fel. Kíváncsi vagyok, hogy mikor veszed észre, hogy a 2019. szeptemberének második felében  több kezdő tanfolyamunk is indul és ez milyen lehetőséget jelent a számotokra? A díja 12.000 Ft/fő. Biztosítsd helyed, jelentkezz elérhetőségeinken!
Miami Tánciskola
Miami Tánciskola
Vác
A jegyespár tánca a legszebb ajándék, amit Ti adhattok vendégeiteknek az esküvőn, mert ebben benne van szívetek-lelketek!Miért jó ez?Azért, mert a jó nyitótánc úgy indítja be a hangulatot a lagzi kezdetén, mint pezsgős dugó az újévet! Nagyot szól és mindenki imádja!Kevés olyan menyasszonnyal találkoztam eddig, aki ne akart volna táncot tanulni az esküvője előtt. A vőlegényekkel azonban más a helyzet. Tisztelet a kivételnek, de ők hamarabb mennek el a fogászatra, mint tánctanárhoz. De ezt tudjuk mi is.Az esküvő nem egy cirkusz, mi csak egy egyszerű táncot szeretnénk – hallottam már sokszor és teljesen igaza van, aki így gondolkodik. Tudjuk ezt mi is, ezért a nyitótáncból az egyszerű, fájdalommentes és vállalható formát ajánljuk.Amennyiben nyári esküvőtök lesz, még pont időben vagytok, hogy felkészüljünk a nyitótáncra. Átvegyük azokat a lépéseket, ami ahhoz kell, hogy magabiztosan és vidáman tudjátok élvezni a lakodalom minden pillanatát.
Sauté Balett Iskola
Sauté Balett Iskola
Kecskemét
Közeleg a nagy nap? Az esküvő nagyon fontos momentuma a nyitótánc. Ahhoz, hogy ez igazán jól sikerüljön érdemes profi, tapasztalt segítséget keresni.  Igényeiteknek megfelelően nyitótáncot vagy akár teljes esküvői ceremóniát végigvivő programot is választhattok, lehetőség van a násznép betanítására vagy akár apa-lánya tánc betanítására is.   Mikor érdemes elkezdeni a tanulást? Minimum 2hónapot szoktam javasolni heti 2alkalommal, azoknak akik teljes ceremóniás tánctanulást szeretnének javasolt a 4-6hónapos felkészülési idő.   Milyen táncokat tanulhatok? Természetesen a kínálat része az angol és bécsi keringő, de báltermi táncok közül sok alkalommal fordult már elő, hogy slow foxtrotot, tangot kért a jegyes pár. Egyre gyakoribb az igény a latin-amerikai táncokra is, melyeket napjaink zenéjének legnagyobb hányadát teszik ki. Jellemző a rumba, cha-cha-cha és a rock'n roll is.  Nagy örömömre egyre többen keresnek fel kortárstánc koreográfia betanítására is, hogy az esküvőjükön fiatalos, laza, de látványos, emelésekkel tarkított mozdulatsorokból álló kombinációkat mutathassanak be az esküvőjükön.   Várom szeretettel a jegyes párokat tánciskolámba! 
Sinergia Studio
Sinergia Studio
Sopron
Tánctoktatás Sopron és környékén Sok szeretettel várunk a Sinergia Stúdióban Sopronban és környékén.Egyedi Rátok szabott koreográfiák vagy kiválasztott koreográfiák betanítását is vállaljuk.Amennyiben igény van rá, a násznépet is be vonhatjátok! Sőt fellépést és táncoktatást is vállalunk a lagzitokba. Miért válasszatok minket? Diplomás tánctanárok vagyunk több évnyi tapasztalattal Nem használunk sablon koreográfiákat, minden koreográfia párosra szabott Hozzátok alkalmazkodó idő- és helyszín beosztás Tapasztalatunknak köszönhetően tudunk segíteni a zenei szerkesztésben.Keressetek minket weboldalunkon:www.sinergia.hu    
Szabad egy táncra?
Szabad egy táncra?
Budapest
 VARÁZSLATOS NYITÓTÁNCElképzelted, hogy az ESKÜVŐD életed egyik legszebb napja lesz…„Becsuktad a szemed és arról álmodtál, hogy abban a csodálatos menyasszonyi ruhában állsz a férjed mellett, és már kislányként is láttad, ahogy megcsókol. Elképzelted, ahogy bevonultok és láttad magatokat, ahogy táncolni fogtok a felcsendülő zenére. A férjed tart a karjaiban, egymás szemébe néztek, táncoltok, lendül a ruhád és boldogok vagytok! Mindenki Titeket csodál, várják a nyitótáncotokat, szurkolnak és tapsolnak Nektek. Kicsit izgultok, de minden simán megy. Végül a szülőket is felkéritek és a lábak is épségben maradnak. A barátok és rokonok is bekapcsolódnak a táncoltatásba, elindul az este.  A buli, a zene, a tánc végigkíséri az estét és a menyasszonytánc is …. „aztamindenit”.Tegyétek emlékezetessé ezt a napot. Az esküvők hagyományos része a tánc. Táncolni, különösen jól táncolni, nem mindenki tud. Vagy ha tud, akkor sem elég magabiztos ahhoz, hogy mindenki előtt táncra perdüljön. Jó, ha az esküvői táncoktatás egy tapasztalt tánctanárra van bízva. Ő segít nektek abban, hogy az elképzelt álmaitoknak és a szokásoknak is megfelelően meg tudjátok nyitni az estét egy varázslatos nyitótánccal és a mulatságban is élvezni tudjátok a táncot.
Timotion Tánciskola
Timotion Tánciskola
Budapest
Legyen az keringő, vagy latinos ritmusok, vagy akár vicces táncegyveleg. Nincs lehetetlen! Magánórák, testre szabott koreográfiák NEKTEK!Ne aggódjatok a nyitótánc miatt! Keressetek bizalommal és én összeállítok nektek egy személyre szóló, látványos, de könnyen tanulható koreográfiát, amivel biztos sikert arattok a nagy napon.Órabeosztás rugalmas, megbeszélés szerint, ahogy ráértek, ahogy haladunk.
TÁNCLÁZ Tánciskola
TÁNCLÁZ Tánciskola
Budapest
Profi tánctanáraink Budapest belvárosának több pontján, akár hétvégi időpontokban is állnak rendelkezésetekre és segítenek felkészülni a nagy nap egyik fényponjára az esküvői táncotokra. Esküvői táncoktatásunk keretén belül oktatóink akár 2-3 alkalom alatt is képesek csodát művelni, amivel garantáltan elvarázsoljátok a násznépet. 
Tánckoktél Tánciskola
Tánckoktél Tánciskola
Budaörs
Szeretettel várjuk jelentkezéseteket, ha:- Egy komplett nyitótánc vagy meglepetéstánc koreográfiát szeretnétek (akár a kedvenc zenétekre nulla tánctudásról)- Vagy csak néhány egyszerű figurát szeretnétek megtanulni- Anya-fia, Apa-lánya koreográfiát szeretnétek- Van gyerkőcötök és szeretnétek, ha ő is Veletek táncolna- Van egy extrém ötletek a tánccal kapcsolatban (különleges ruha, kiegészítő stb.)- Jó lenne, ha a lagziban se vallanátok szégyent a táncparketten- Mi elsősorban Latin, Standard és Divattáncokkal foglalkozunk, így az alábbi táncokban tudunk segíteni: Angol keringő, Bécsi keringő, Tangó, Slowfox, Foxtrott, Quickstep, Szamba, Cha-cha-cha, Rumba, Paso, Jive, Rock and roll, Bachata, Merengue, Salsa- Divatosak mostanában a több rövid sláger részletből álló koreográfiák. Ha ilyet szeretnétek, abban is tudunk segíteni.- Ha fogalmad sincs, hogy mit táncolj, abban is tudunk segíteni ötletekkel.
Éva Tánciskolája
Éva Tánciskolája
Budapest
Nyitótáncként a jegyesek általában keringőt (angol és/vagy bécsi), néha más stílusú táncot (tangót, slow foxot…) szoktak kérni. Van, aki kér e mellé menyecske/éjféli táncot is, ami a komolyabb nyitótánc mellett már egy lazább, viccesebb koreográfia (latin táncok, pl: jive, rumba, mambó, cha-cha-cha, vagy divattáncok: rock and roll, salsa, bachata, vagy egy vágott vicces összeállítás). Mindegyik témában szívesen állunk rendelkezésre.A jegyesek mellett néha az örömszülők, vagy koszorúslányok, tanúk, barátok is csatlakoznak a táncórákhoz, hiszen lehetőség van akár egy teljes flashmob összeállítására is az esküvőre, vagy akár apa-lánya / anya-fia koreográfia betanítására is.A tánc történhet egy kiválasztott zenére (lehet választani nagy számú bemutatásra kerülő zenéből, illetve lehet hozni is zenét) – vagy kiválasztott zene nélkül, egy adott stílusra. Nyilván, ha a pár szeretné, hogy a zenére az elejétől a végéig illeszkedjen a koreográfia, akkor érdemes egy (vagy több) konkrét zenét választani.A koreográfia lehet teljesen részletes is, de lehet általánosabb (alaplépések, és néhány figura, esetleg bevonulással, és a végén egy lezárással).Ha az ifjú pár nem, vagy nem csak koreográfiát szeretne, de felkészülne a lagzi táncos részére, természetesen annak sincs akadálya. Az esküvőkön szokásos táncokra akár magánórán, akár tanfolyamon rövid idő alatt felkészítünk.
Találatok itt: Esküvői táncok