Vőfély, Ceremóniamester

73 találat

Tetszik listám (0)

Szűrő

+0 km


Ambrus Tamás többnyelvű ceremóniamester
Ambrus Tamás többnyelvű ceremóniamester
Budapest
Kedves Jegyespárok!    Ambrus Tamás vagyok, magyar, angol, német és holland nyelvű ceremóniamester, szertartásvezető, műsorvezető. Több mint 25 éve tevékenykedem a médiában, jelenleg is egy televízió főmunkatársa vagyok, de megfordultam több kereskedelmi rádióban és megszámlálhatatlan sajtóorgánumnál is. Dolgoztam tudósítóként két olimpián és rengeteg más világeseményen is. A céges bulik, családi és sportnapok, konferenciák mellett néhány éve immár az esküvők is az életem szerves részei lettek - nem kell persze rosszra gondolni, nem én váltogatom a menyasszonyaimat az oltár előtt, hanem ceremóniamesteri feladataimnak köszönhetően!:) Mélyen tisztelem a hagyományainkat és az ezeket ápoló kollégákat, de én nem a tradicionális vőfélyi vonalat képviselem. A cm-ek közül sem abba a csoportba tartozom, aki énekel, stand up comedy performanszokkal vagy bűvésztrükkökkel szórakoztatja a násznépet. Az én elvem az, hogy bár fontos szereplője lehetek egy esküvőnek, de semmiképp nem jó, ha én lopom el a show-t. A főszereplő legyen a menyasszony (na jó, azért valamennyire a vőlegény is!:)) A feladatom, hogy minden zökkenőmentes legyen, minden részlet a helyére kerüljön, és olyan házigazda legyek, akiről hazafelé tartva azt mondhatják: igen, emlékszem rá, jó, hogy ott volt, de szerencsére nem játszotta túl a szerepét. Specialitásom a többnyelvű esküvők irányítása, ceremóniák levezetése (szertartásvezetés), de természetesen kizárólag magyar nyelvű lagzikon is dolgozom. Hívjatok, keressetek bátran, és hamar kiderülhet, működik-e köztünk a kémia!:) Sok boldogságot Nektek, és gratulálok!
Barbócz Ildi Ceremóniamester
Barbócz Ildi Ceremóniamester
Budapest
Az évek alatt sok menyasszonynak segítettem megvalósítani megálmodott NAGY napját. Mind erős nők, komoly meggyőződéssel, elképzelésekkel és képességgel arra, hogy azt meg is valósítsa azt…. Eljön az a pillanat, általában péntek este, szombat reggel, amikor a “páncél” mögül kibújik a csodás esküvőt megálmodó kislány, aki arra vár, hogy támogassák, vigasztalják, örömkönnyeit letöröljék   Ez vagyok én…. Barbócz Ildi Évek óta a rendezvények-esküvők világában élek, ahol nagy tapasztalatot, magabiztosságot szereztem az esküvői rendezvények személyes - testközeli lebonyolításában. Az évek alatt sok menyasszonynak segítettem megvalósítani megálmodott NAGY napját. Mind erős nők, komoly meggyőződéssel, elképzelésekkel és képességgel arra, hogy azt meg is valósítsa azt…. Eljön az a pillanat, általában péntek este, szombat reggel, amikor a “páncél” mögül kibújik a csodás esküvőt megálmodó kislány, aki arra vár, hogy támogassák, vigasztalják, örömkönnyeit letöröljék   Ez vagyok én…. Barbócz Ildi Évek óta a rendezvények-esküvők világában élek, ahol nagy tapasztalatot, magabiztosságot szereztem az esküvői rendezvények személyes - testközeli lebonyolításában. 
Battai István
Battai István
Debrecen
Az álmaid esküvőjén minden részlet kiemelt fontosságú. Jónak kell lennie a helyszínnek, az éttermi fogásoknak, a fotó/videónak, a zenekarnak és a vőfélynek! Bármelyikből kaphatsz rosszat is ...
Beleznai János Hangulatfelelős
Beleznai János Hangulatfelelős
Nyíregyháza
Kedves Jegyespárok!   Kétféle képpen tudtok rám számítani esküvőtök vezénylését illetően:   MODERN VŐFÉLYKÉNT: Hagyományokat tiszteletben tartó, őrző, de mégis, mai ruhába öltöztetett stílussal és szavakkal vezetek esküvőket. Kikérés és búcsúztatás, konvoj vezetése, csokordobás, harisnyakötő röptetés, koccintó tószt, tányértörés, játékok, fogások konferálása, kalácstörés, grillázstorta, menyasszonyi torta konferálása, menyasszony rablás, cipőkiváltás, gyertyafény keringő, menyasszony tánc, menyecske tánc, újasszony tánc, új ember tánc, vonatozás... Mindent saját szöveggel, olyan szóhasználattal, amit megért és szeret a hetven éves nagymama, a tizenéves instakamasz és az ifjú pár is egyszerre.   CEREMÓNIAMESTERKÉNT: Lazán, kötöttségek nélkül, mégis, a napi forgatókönyvet szem előtt tartva, vezetek esküvőket. Szót értek minden vendéggel, beszélgetek velük a teraszon, odafigyelek rájuk egyénenként is, akárcsak a többi szolgáltatóra is, mint házigazda. Vendégvárás, hangulatoldó tombola játékkal, ceremóniák vezénylése, vendégek irányítása, csokordobás többféle módon, harisnyakötő röptetés több lépcsőben, fotózkodás irányítása, konvoj vezetése, vendégek leültetése, fogások konferálása, játékok, táncpárbaj, gyertyafény keringő, menyasszonytánc, menyecsketánc, új asszony tánc, új ember tánc, pingvin tánc, vonatozás...   2019-től MÁR SZERTARTÁSVEZETŐKÉNT IS TUDLAK BENNETEKET SEGÍTENI!Kedves Jegyespárok!Kétféle képpen tudtok rám számítani esküvőtök vezénylését illetően:MODERN VŐFÉLYKÉNT: Hagyományokat tiszteletben tartó, őrző, de mégis, mai ruhába öltöztetett stílussal és szavakkal vezetek esküvőket. Kikérés és búcsúztatás, konvoj vezetése, csokordobás, harisnyakötő röptetés, koccintó tószt, tányértörés, játékok, fogások konferálása, kalácstörés, grillázstorta, menyasszonyi torta konferálása, menyasszony rablás, cipőkiváltás, gyertyafény keringő, menyasszony tánc, menyecske tánc, újasszony tánc, új ember tánc, vonatozás... Mindent saját szöveggel, olyan szóhasználattal, amit megért és szeret a hetven éves nagymama, a tizenéves instakamasz és az ifjú pár is egyszerre. CEREMÓNIAMESTERKÉNT: Lazán, kötöttségek nélkül, mégis, a napi forgatókönyvet szem előtt tartva, vezetek esküvőket. Szót értek minden vendéggel, beszélgetek velük a teraszon, odafigyelek rájuk egyénenként is, akárcsak a többi szolgáltatóra is, mint házigazda. Vendégvárás, hangulatoldó tombola játékkal, ceremóniák vezénylése, vendégek irányítása, csokordobás többféle módon, harisnyakötő röptetés több lépcsőben, fotózkodás irányítása, konvoj vezetése, vendégek leültetése, fogások konferálása, játékok, táncpárbaj, gyertyafény keringő, menyasszonytánc, menyecsketánc, új asszony tánc, új ember tánc, pingvin tánc, vonatozás...2019-től MÁR SZERTARTÁSVEZETŐKÉNT IS TUDLAK BENNETEKET SEGÍTENI!
Berki-Lambert Marianna Ceremóniamester
Berki-Lambert Marianna Ceremóniamester
Budapest
Tökéletes és stresszmentes, bármilyen létszámú esküvőhöz hozzátartozik egy szuper Ceremóniamester is, aki házigazdaként, szervezőként, barátként, hangulatfelelősként és támaszként segíti a Nagy Napotokat!   Még mindig igazi meglepetésként éri a násznépet, hogy egy NŐI CEREMÓNIAMESTER lesz velük aznap, de ez senkit ne tévesszen meg, ez csak a kezdet a jó hangulathoz! Több éves tapasztalattal rendelkezem az esküvők világában, amit imádok csinálni, ezért is évek óta ez a főállásom, tehát én egész évben esküvői lázban égek. Nem csak Ceremóniamesterként, hanem Esküvőszervezőként és Szertartásvezetőként is dolgozom, így elmondhatom, hogy minden szemszögből és mindenféle mélységekben ismerem az esküvők csodálatos világát.   Velem nemcsak egy Ceremóniamestert kaptok, aki az esküvő napján irányít mindent és nektek csak azt hagyja, hogy szépek, boldogok és felszabadultak legyetek. Én végig segítem a készülődés néha-néha rögös útját, fogom a kezeteket és tanácsokkal, ötletekkel segítek, hogy minden álmotok valóra váljon, legyen az bármi, amibe bizonytalanok vagytok, mindig ott vagyok, hogy segítsek.     Hogy mi tesz engem különlegessé, azt szerintem a párok rólam írt kedves és megtisztelő véleményével tudom megmutatni nektek, amit a képek között, a honlapomon és a Facebook oldalamon is megtaláltok!   Remélem, hogy ezek a sorok meggyőzőnek bizonyultak, hogy személyesen is megismerkedjünk és részese lehessek a TI CSODÁLATOS NAPOTOKNAK!
Bohács Róbert vőfély
Bohács Róbert vőfély
Budapest
A házasságkötés életetek egyik legkomolyabb döntése, természetes, hogy a boldogságotokat meg szeretnétek osztani családtagjaitokkal, barátaitokkal, együtt ünnepelve velük. Ennek a megkoronázása az esküvőtök napja, ami a körültekintően választott, megfelelő szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező házigazda által válik különlegessé, emlékezetessé.Igényeitek szerint szívesen kikérek, búcsúztatok vagy pohárköszöntőt mondok, természetesen a házigazda szerepét vállalva. Mentalitásom fiatalos és lendületes. Figyelembe veszem a mai kor elvárásait, de mindezt úgy, amennyiben és ahogyan kéritek, hogy megőrzöm a hagyományos vonalat. A szakmám a hivatásom, amit alázattal és szeretettel végzek. Az elmúlt hosszú évek tapasztalatait, a rugalmasságot, a megbízhatóságot és az igényességet kapjátok tőlem.
Bokodi Gábor Ceremóniamester
Bokodi Gábor Ceremóniamester
Budapest
Azért találtatok rám, mert megfogalmazódott bennetek egy igény: "Kell egy ember, aki elintéz dolgokat, aki foglalkozik a vendégekkel, aki odafigyel a részletekre és nem nektek vagy egy családtagnak, esetleg egy barátnak kell ezzel törődni". Igen, akkor szükségetek van egy ceremóniamesterre!Pár gondolat ami megfogalmazza miként lehetek, mint ceremóniamester, a segítségetekre a "Nagy Napon".A megismerkedésünk alkalmával lehetőség nyílik az igényeitek pontos felmérésére és ezek ismeretében egy személyre szabott, precíz forgatókönyv kialakítására, amiben tanácsaimmal és ötleteimmel állok a rendelkezésetekre. Több éve már, hogy Ceremóniamester vagyok, számtalan esküvőn segítkeztem az ifjú párnak felejthetetlenné tenni a nagy napot. Megannyi ötlettel, tapasztalattal és fordulattal tudok a Ti segítségetekre lenni!  Stílusosan, a helyes arányok megtartása mellett gondoskodom a kitűnő hangulat megteremtéséről és annak fenntartásáról, hisz ez is a CEREMÓNIAMESTER feladata.
Bánhegyi Zsolt Ceremóniamester
Bánhegyi Zsolt Ceremóniamester
Budapest
Ceremóniamestert kerestek? - aki sok éves tapasztalattal rendelkezik, s segít a szervezésben,  a megfelelő időpontok kiválasztásában, a forgatókönyv elkészítésében, az esküvő lebonyolításában,  a vendégek és a szolgáltatók irányításában/segítésében, és igény esetén profi szolgáltatókat ajánl.  Jó helyen jártok.  Rendezvényszervezői végzettséggel és több mint 10 éves tapasztalattal állók rendelkezésetekre.  Honlapomon találtok részletes bemutatkozót, referenciákat, videókat, fotókat, játéklistát ... Írjátok meg esküvőtök dátumát, helyszínt/várost és részletes ajánlatot küldök. 
Béla Vőfély - magyar és német-magyar esküvők
Béla Vőfély - magyar és német-magyar esküvők
Budapest
Béla Vőfély - Vőfély és ceremóniamester egyben Esküvődön dolgod nincs, Csak a mosoly, mi nagy kincs, Rendben zajló vacsora, Már jön is a torta, nézz oda, Menyasszonytánc, kondér tele, Érd el mindezt csakis vele, Segít Neked hidd el már, Béla Vőfély Terád vár.
Böszörményi Kovács Zsolt angol-magyar ceremóniamester
Böszörményi Kovács Zsolt angol-magyar ceremóniamester
Hajdúböszörmény
Kedves ifjú pár!Ha komoly, mégis vicces embert kerestek, aki mindenre odafigyel és akire mindenki odafigyel,jó helyen jártok! Egyéni humor, kizárólag saját kútfőből jövő és folyton megújuló szövegek,egy erős, de alkalmazkodó személyiség, akinek szenvedélye a munkája és szívügye mások nagy napja-ezt várhatjátok tőlem. Több esküvőn megkérdezték már tőlem a vendégek, hogy melyik oldalról vagyok rokon vagy barát... Ilyenkor tudom,hogy ismét sikerült személyes, fiatalos stílusban dolgoznom a nemrég még ismeretlen párral.Angol-magyar, kétnyelvű esküvőkre is rendszeresen felkérnek, ebben is számíthattok rám!Jó készülődést, sok boldogságot!Üdvözlettel: Zsolti, a CM
Ceremóniamester a XXI.sz.-i vőfély
Ceremóniamester a XXI.sz.-i vőfély
Szolnok
Ceremóniamesterként az elsődleges célom, hogy levegyek minden terhet a vállatokról az esküvőtök napján, hogy Ti a Násznépetekkel együtt tudjátok élvezni annak minden egyes pillanatát! :-)
Cilinderesek
Cilinderesek
Budapest
A Cilinderesek csapatában 6 ceremóniamester dolgozik - mondjuk nem nagyon lehet munkának nevezni azt, ami a hobbink. És a mi hobbink a Te esküvőd, egyszóval: #örömmunka. Célunk, hogy feledhetetlenné, örömtelivé varázsoljuk az esküvőtöket, a Ti dolgotok "csak" annyi legyen, hogy hátradőltök, és önfeledten élvezitek, átélitek minden egyes pillanatát.    Nem csak az esküvőn, de már a készülődésnél is segítünk: olyan szolgáltatói csapatot tudunk Nektek összeállítani, akikkel öröm a közös munka, emberileg és szakmailag is szívből ajánljuk őket.     Esküvőkön nem csak gondtalanítunk, mosolyt fakasztunk, kedvesen, de határozottan irányítjuk az eseményeket, terelgetjük jó irányba a történéseket.   Magával ragad szerelmespárjaink története, az egyediségük, a jellemük, a nyitottságuk, a humoruk és a különlegességük. Ha a személyes találkozó alkalmával mindannyian érezzük, hogy működik közöttünk a “kémia”, akkor valami egészen varázslatos, bensőséges, szeretet-, és bizalomteljes, humorral fűszerezett hangulat áramlik majd a Nagy Napotokon.   És pontosan ez az a varázslat, amit mi annyira szeretünk a munkánkban. Ha Ti is szeretnétek kipróbálni, mennyire vagyunk “kompatibilisek”, milyen a Cilinderesek-flow, kérjetek ajánlatot, és nézzük meg!
Cmester Kopcsányi Róbert
Cmester Kopcsányi Róbert
Budapest
2007. június....​Az első esküvő dátuma, ahol ceremóniamesterként szerepet és bizalmat kaptam.Mit adott az azóta eltelt időszak? Sok kihívást, hobbyt, életérzést, feladatot, rengeteg tapasztalatot és élményt, sok szuper kollégát, és barátokat.Ami ebből Önnek, kedves látogató fontos, az a tapasztalat. A hátam mögött lévő, sikeresen leszervezett esküvőkből adódóan tudom, mit mikor, és hogyan, de ami fontosabb, azt is tudom, mit mikor és hogyan NE! :)Minden esküvő más és más, örök igazság. Ami miatt nincs két egyforma lakodalom, az a két főszereplő a menyasszony és a vőlegény...Kívánságok, óhajok, magas szintű elvárások, felfokozott érzelmi állapot, és mindennek a közepén a ceremóniamester....Hogy lesz ebből egy mindenki számára sikeres és élményekkel teli este?Kell hozzá egy tapasztalt csapat és BIZALOM.Találkozunk, beszélgetünk.... Én hozom a tapasztalatom, és ha kialakul a bizalom, minden a helyére kerül.Kezdhetünk? :)Kopcsányi Róbertceremóniamester  
Csiki Levente Rendezvényszervező + Ceremóniamester
Csiki Levente Rendezvényszervező + Ceremóniamester
Budapest
Csiki Levente Rendezvényszervező+Ceremóniamester  is vagyok :) Érdekes, hogy a sors milyen úton vezérelt erre a munkára. Nem gondoltam arra, hogy egyszer Ceremóniamester is leszek, de semmi sincs véletlen :)  Barátaim hívták fel figyelmemet, hogy különleges a hangom  és rendezvényeken+esküvőkön tetszett a közönségnek, ahogy műsorvezetőként szerepelek. Így aztán jött egy felkérés esküvőre aztán egyik a másik után és így tovább:)Szerencsésnek érzem magam, hogy kedves párok egyik legszebb napján részt vehetek, ötleteimmel gazdagíthatom a programot az ifjú pár igénye szerint.... Szeretem a vidám embereket, a szereplést! Szívesen működök együtt a nagy nap megszervezésében, megtervezésében. Humorosnak és kedvesnek tartanak, gyorsan rá tudok hangolódni a párokra, együtt lélegzem velük!Sok szép élménnyel gazdagodtam az elmúlt esküvőkön, melyeket a háttérből irányítva a pár úgy érezheti, minden megy magától. Vagy Magától? Amennyiben kis bemutatkozóm felkeltette figyelmeteket szívesen leszek esküvőtökön ceremóniamesteretek!   www.csikilevente.hu Facebook: Csiki Levente ceremóniamester-Levi Instagram:ceremoniamesterlevi  
Csonka Adrienn Ceremóniamester
Csonka Adrienn Ceremóniamester
Veszprém
Kedves Jegyes Pár!   Köszönöm, hogy Rám találtatok! Elöször is szeretnék gratulálni az eljegyzésetekhez, és a nagy elhatározáshoz, hogy összekötitek életeteket. Szeretnék bemutatkozni, Csonka Adrienn vagyok, okleveles ceremóniamester. Elég sok esküvőn megfordultam életemben, mint vendég,  elég kritukis szemmel figyeltem az eseményeket, gyűjtöttem a tapasztalatokat legyen az pozitív vagy negatív. Aztán rájöttem, nekem ezzel kell foglalkoznom. Imádok szervezni, tervezni. A modernebb stílust képviselem. Eddigi tapasztalataimat próbálom átadni a párjaimnak. Igyekszem a " hogyan illik" , " hogyan szokták" " mi a hagyomány" kérdésekre is maximálisan válaszolni. Véleményem szerint a kevesebb néha több. Egy esküvőn nem Én vagyok a fő szenzáció, hanem az ifjú pár. Én a munkámmal azon vagyok hogy a háttérből koordináljam az eseményeket észrevétlenül, mégis mindig ott legyek amikor szükség van rám. Az ország területén bárhova nagyon szívesen elmegyek. Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, keressetek bizalommal. Üdvözlettel: Csonka Adrienn- Tinapotok
Diána Ceremónia
Diána Ceremónia
Budapest
Andrekovics Diána vagyok, 2010 óta foglalkozom rendezvények vezetésével, szervezésével, és 2014 óta esküvőkkel. Az első nagy szerelem egy baráti felkérésre levezényelt esküvői szertartás volt, amikor is megérett bennem az elhatározás hogy ez az a foglalkozás ami a szívemhez legközelebb áll.Célom és hivatásom hogy Nektek a nagy nap olyan legyen amilyet Ti szeretnétek, ahogyan Ti megálmodtátok! Segítek hogy az esküvő előtt a szervezésbe ne csússzanak be hibák, a nagy napon pedig profin menjenek a programok, mindenki jól érezze magát, de legfőképpen Ti.Egy olyan profi koordinátort keresel, aki az esküvőd része de nem főszereplője? Aki a háttérben elintéz helyetted minden fontos részletet amíg ti élvezitek a nagy napot? Villámhárító, csapatjátékos, problémamegoldó, empatikus?   Kiszámítható, meglepetésektől mentes bérezés, magyar árak. Ingyenes konzultáció! Okleveles ceremóniamester Angol és Magyar nyelven.
Dobra Bence ceremóniamester
Dobra Bence ceremóniamester
Budapest
Dobra Bence vagyok. A ceremóniamesteretek.Az esküvőtökön a főhősök Ti vagytok. Viszont szükségetek lesz egy rendezőre, aki segít koordinálni az eseményeket. Hiszem, hogy én vagyok az esküvőért, nem pedig az esküvő értem!A modern, letisztult esküvők koordinátora vagyok. Már több mint 4 éve biztosítom a hangulatot, és irányítom a visszafogott, egyszerű játékokat.
Dream Party & Ceremony
Dream Party & Ceremony
Debrecen
Jegyespárok figyelem!Szeretnétek, ha a Nagy Napon minden gördülékenyen menne, viszont a túlzásba vitt viccelődés, már nektek is sok?Ti csak élvezzétek gondtalanul életetek legszebb napját, én mindent megoldok!Ha elegáns, meghitt pillanatokra, profi szervezésre, emlékezetes játékokra vágytok, és nem szeretnétek, ha a násznép bizonytalanul lézengene, hanem folyamatosan tájékoztatva lenne a Nagy Napon, keressetek fel bátran!Engedjétek át nekem a koordináció minden feladatát, hogy az esküvőtök napja olyan legyen, amilyennek megálmodtátok!Ráadásul, angolul sem okoz problémát a násznép tájékoztatása, az esküvő koordinálása.Miben számíthattok Rám?• Összeállítom a Nagy Napotok forgatókönyvét.• Köszöntő.• Vendégek fogadása.• Események levezénylése.• Menyasszonytánc levezénylése.• Kreatív játékokkal varázsolhatjuk még színesebbé a Nagy Napot, melyeket le is vezénylek.• Több tucat szolgáltatóval állok kapcsolatban, így az esküvőtök szervezésében is segíthetek.További szolgáltatásaim:• Szertartásvezetés• Esküvőszervezés• RendezvényszervezésTollas BrigittaSzertartásvezetőRendezvényszervezőMűsorvezetőRendezvény koordinátor
Dékmár Szabolcs Vőfély
Dékmár Szabolcs Vőfély
Balatonalmádi
A lakodalmak sikeressége a régmúltban is gyakran a vőfély ügyességén, talpraesettségén múlott.A jó ceremóniamesternek akkor is kellő rátermettséggel, tekintéllyel kellett bírnia, nem ártott a jó humor és az úriemberi viselkedés.Régebben vőfély csak legény lehetett, ha megnősült, többé nem vállalhatott ilyen feladatot. A későbbiekben ez a követelmény enyhült, így alakult ki az a hagyomány, hogy valaki akár élete végéig is elláthatta a vőfélyi munkát. Gazdagabb családok, úribb lakodalmak esetén nem volt ritka az sem, hogy egyszerre több vőfély szolgált. Ilyenkor megkülönböztették kis- és nagyvőfélyt.Olyan is előfordult, hogy külön vőfélyt fogadott a vőlegényes és menyasszonyos ház. A vőfélyek a korábbi századokban csizmanadrágot viseltek, egyik kezükben szalagos botot, a másikban kalácsot tartottak. A kalács, mint jelkép mindmáig megmaradt. A vőfély személyében és javadalmazásában már az eljegyzéskor megállapodtak.38 éves, 29 éves néptáncos múlttal rendelkező, 3 gyermekes vőfély vagyok. Néptáncos múltam alatt volt szerencsém találkozni a Balaton-felvidék neves vőfélyeivel, akiktől elsajátítottam a mesterséget.Eddigi lakodalmaim, melyek tisztán hagyományos hangulatban zajlottak az ifjú pár örömére, előrevetítette a boldogságukat.“Megígérhetem, hogy házasságotok első napján semmire nem lesz gondotok, bízzátok magatokat rám, és felhőtlen vidámságban, boldog és felejthetetlen emlék lesz életetek eme legnagyobb napja.”
Elek Gyula Vőfély
Elek Gyula Vőfély
Kazincbarcika
Kedves Házasulandók!   Nevem Elek Gyula, 1972. június 02-án születtem Borsod-Abaúj-Zemplén megyében Sajószentpéteren, és egy tőle nem messze lévő kis faluban Sajólászlófalván nevelkedtem fel. 2010-ben Kazincbarcikára költöztem, jelenleg itt élek. Az ország különböző tájain vőfélykedem.   Mondhatom azt, hogy gyermekkoromtól kísér ez a hivatás, eleinte csak, mint "kisvőfély" egy-egy versikével kedveskedtem a rokonok, unokatestvérek esküvőjén, idővel pedig már a barátok, ismerősök, majd később a kollégák esküvőjén is a teljes mulatság levezetését, megszervezését bízták rám. Tudtommal én vagyok az első a családunkban, aki a vőfély mesterséget űzi.    Verseimet gyermekkorom óta gyűjtögetem és formálom saját egyéniségemhez. A hobbymnak élve több éven keresztül vettem részt lakodalmakon zenészként is, így sok vőfélyt megismertem, akik azóta is a barátaim, és akiknek az óta is hálás vagyok! -nagyon sokat tanultam tőlük.   Fontosnak tartom a kölcsönös szimpátia és bizalom kialakulását, hiszen az Ifjú Pár élete egyik legszebb napját bízza, a vőfélyre. Éppen ezért egy előzetes személyes találkozó elengedhetetlen, hogy az Ifjú Párral kölcsönösen megismerjük egymást. Természetesen ez a találkozó semmilyen kötelezettséggel nem jár.   Többéves tapasztalatomat felhasználva szívesen segítem a párokat az előkészületekben, pl. tanácsadással és a szolgáltatók ajánlásával. Együtt állítjuk össze az esküvői forgatókönyvet, a Pár kívánsága szerint.   Alapelvem, hogy a vőfély ne legyen főszereplő, beszéljen érthetően, vegye le a terhet az örömszülők válláról.   A honlapon megtekinthető videó felvételek elsősorban egy hagyományos vőfély oldalról mutatják be a munkámat, de az esküvők levezénylését modern stílusban is vállalom.   Köszönöm, hogy időt szánt arra, hogy megismerjen, ha továbbiakban kérdése lenne, szívesen állok rendelkezésére.   Tisztelettel: Elek Gyula
Endre ceremóniamester
Endre ceremóniamester
Nagykanizsa
Megbízhatóság, fiatalos lendület, szuper hangulat! Keressetek bizalommal, országosan vállalok megbízást.   Modern ceremóniamester vagyok, de hagyományosan, verses formában is szívesen vállalok megbízást.
Esküvőceremónia Zsámpár Izabell
Esküvőceremónia Zsámpár Izabell
Veszprém
Modern, egyedi, felejthetetlen esküvőre vágytok?  Olyat szeretnétek ahol mindenki jó szórakozik? Akkor válasszatok engem Ceremóniamesternek, nem kell tovább keresgélnetek! Ceremóniamesterként fáradhatatlan és pontos vagyok.Szeretem az embereket, hamar ráérzek, ráhangolódok a társaságra, nyitott, empatikus és szenzitív vagyok.  Az esküvő előkészítése és lebonyolítása során tanácsadóként és vezetőként dolgozom együtt a párral az esküvő sikeréért.Büszke vagyok, amikor mindenki felejthetetlennek és vidámnak éli meg a menyegzőt.  Az esküvőtök fontos része leszek, de a főszereplők Ti lesztek.A legnagyobb tisztelettel és kedvességgel irányítom a vendégeiteket és koordinálom az eseményeket a lakodalomban.Tökéletesen együttműködöm a szolgáltatóval és így lesz ez a nap életeteklegszebb napja.  "Ahogy ti szeretnétek!"Örülök,hogy rám találtatok! MIÉRT AKARJATOK NŐI CEREMÓNIAMESTERT? Az esküvőn nagy az izgalom és a figyelem szerteszóródik. Az esküvőn fogom a kezeteket és mindenre figyelek! Nektek nem kell másra koncentrálnotok, csak magatokra! Megnyerő, barátságos kisugárzásommal hamar a társaság kedvence, bizalmasa leszek.
aceremóniamester
aceremóniamester
Törökbálint
Kedves érdeklődő Menyasszony / Vőlegény! Amennyiben esküvőtökre ceremóniamestert/entertainert kerestek, jó helyen jártok. A szakmai tapasztalat mellett, bennem megtalálhatjátok a folyamatos nyitottságot, érdeklődést és nem utolsó sorban azt, hogy bízhattok bennem, hiszen az életetek egyik legfontosabb napjáról van szó. Stílusban az amerikai ceremóniamesterekhez hasonlítok, akik az esküvőt határozottan, de nem tolakodóan, egy kicsit party jelleggel vezénylik végig. Az esküvőtök napját szervezem meg közösen Veletek, mely tele lesz jókedvvel, meglepetésekkel, folyamatos pulzálással és felejthetetlen élményekkel.  Kellemes időtöltést kívánok!   Ha szeretnétek jobban megismerni, kérlek olvassatok bele blog oldalamba vagy keressétek fel bármelyik közösségi oldalamat.
aceró Kővári Máté
aceró Kővári Máté
Budapest
Kővári Máténak hívnak.  Utólag visszatekintve úgy gondolom, hogy az élet olyan kihívások elé állított és olyan tapasztalatokkal ajándékozott meg, amik a ceremóniamesterségre készítettek fel. Egyetemista voltam, amikor elkezdtem a humorral foglalkozni. Az évek során szerepeltem tévében (RTL Klub, Comedy Central), rádióban és szerződtetett a Dumaszínház. Én voltam és én vagyok az ország egyetlen humoristája, aki élőben lépett fel 2,5 millió ember előtt. Felléptem többek között Kőhalmi Zoltánnal, Belliczai Balázzsal, Felméri Péterrel, Aranyosi Péterrel, Hadházi Lászlóval, Csenki Attilával, Szobácsi Gergővel, Mógács Dániellel. Színpadi rutin check. ✅    Az egyetem után rendezvényszervezőként, kreatívként és szerkesztőként is dolgoztam. Kreatívként dolgoztam a Suzuki viaDALon, a Micsoda Nők! – Várkonyi Andreával című műsoron  és csináltam jó dolgokat is például szerveztem több száz humorestet országszerte és részt vettem a KAPOCS jótékonysági program kitalálásában.  Rendezvényszervezés check. ✅  Dolgoztam 4 évet az Apple-nél. Jelenleg a Media Marktnál vagyok Sales Manager, ahol 30 beosztottam van. People managment check. ✅ Munkában komoly, a magánéletben inkább bohókás. Ceremóniamesterként ezt a két tulajdonságomat vegyítem. Kedves határozottsággal “irányítom” a násznépet és a szolgáltatókat. Spontán vagyok, nem mondok ezerszer halott, szexista vicceket. Csak olyan játékokat csinálok, amiket előre leegyeztettem a párokkal.  FONTOS! Ceremóniamesterként nem törekszem arra, hogy én legyek a középpontban. Ezt azért emelem ki, mert vannak olyan cerók és vőfélyek, akik esküvőkön élik ki, hogy nem jött össze a színészet.