KlubZene - Ceremóniamester és Dj csapat

2030 Érd
KlubZene - Ceremóniamester és Dj csapat KlubZene - Ceremóniamester és Dj csapat KlubZene - Ceremóniamester és Dj csapat KlubZene - Ceremóniamester és Dj csapat KlubZene - Ceremóniamester és Dj csapat

Elsőre úgy tűnhet, hogy az esküvővel kapcsolatos háttérmunka, a szolgáltatók kiválasztása majd a Nagy Napon a násznép mozgatása nem nagy feladat, azonban ez nagyon sok idő és energia. Sok pár – akik saját maguk szervezik az esküvőt – a feladatok súlyától teljesen elfárad a legfontosabb napra. Ennek erdményét Mi már sokszor láttuk, mint Esküvői DJ szolgáltató. Unalmas, várakozásokkal teli, gyorsan lepörgetett “kötelező” elemek, egy-két órás bulizni próbálás és végül a pár zárja az esküvőt. Pedig nincs még egy lehetőséged!

 

A Ceremóniamester olyan eleme az esküvőnek, mint a karmester a zenekarnak. Előzetes munkájával tehermentesíti a párokat. Ő a nap házigazdája és műsorvezetője. Együttműködik az esküvői szolgáltatókkal és segíti a munkájukat. Kommunikál a vendégekkel, irányítja és értesíti őket az aktuális eseményekről. Az esküvő egészébe vonja be a vendégeket, hogy az élménnyé váljon mindenki számára.

 

Az elmúlt évtized alatt számtalan esküvőn voltunk a DJ pult mögött, ahonnan láthattuk, mi működik és mi nem egy esküvőn.

Szolgáltatóként sokszor volt rossz tapasztalatunk, pedig a hangulatért a Ceremóniamester és DJ közös munkája szükséges.

Ezen tapasztalatok vezettek oda, hogy az ország legjobb iskolájában, a szakma nagyjaitól tanultuk meg, hogyan segítsük a párokat a felkészülésben és koordináljuk az eseményeket a Nagy Napjukon.​

 

Állunk szíves rendelkezésedre!

Balogh Zoltán és Tóth Zsolt

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Szolgáltató stílusa
  • Modern stílus - ceremóniamester
  • Visszafogott stílus - Moderátor

Kapcsolat - Elérhetőségek