KlubZene - Ceremóniamester és Dj csapat

2030 Érd
KlubZene - Ceremóniamester és Dj csapat KlubZene - Ceremóniamester és Dj csapat KlubZene - Ceremóniamester és Dj csapat KlubZene - Ceremóniamester és Dj csapat KlubZene - Ceremóniamester és Dj csapat

Egész nap mesélhetnénk, hogy mit kínálunk a pároknak és mekkora értéket adunk hozzá egy rendezvény színvonalához. De őszintén szólva, az a legjobb, amikor a képek, videók és a korábbi ügyfeleink beszélnek helyettünk.

 

A Ceremóniamester olyan eleme az esküvőnek, mint a karmester a zenekarnak. Előzetes munkájával tehermentesíti a párokat. Ő a nap házigazdája és műsorvezetője. Együttműködik az esküvői szolgáltatókkal és segíti a munkájukat. Kommunikál a vendégekkel, irányítja és értesíti őket az aktuális eseményekről. Az esküvő egészébe vonja be a vendégeket, hogy az élménnyé váljon mindenki számára.

 

Az elmúlt évtized alatt számtalan esküvőn voltunk a DJ pult mögött, ahonnan láthattuk, mi működik és mi nem működik egy esküvőn.

Szolgáltatóként sokszor volt rossz tapasztalatunk, pedig a hangulatért a Ceremóniamester és DJ közös munkája szükséges.

Ezen tapasztalatok vezettek oda, hogy az ország legjobb iskolájában, a szakma nagyjaitól tanultuk meg, hogyan segítsük a párokat a felkészülésben és koordináljuk az eseményeket a Nagy Napjukon.​

 

Állunk szíves rendelkezésedre!

A KlubZene Csapata

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Szolgáltató stílusa
  • Modern stílus - ceremóniamester
  • Visszafogott stílus - Moderátor
Kapcsolat - Elérhetőségek