Aba Fazekas István, ceremóniamester

6000 Kecskemét
Aba Fazekas István, ceremóniamester Aba Fazekas István, ceremóniamester Aba Fazekas István, ceremóniamester Aba Fazekas István, ceremóniamester Aba Fazekas István, ceremóniamester Aba Fazekas István, ceremóniamester Aba Fazekas István, ceremóniamester Aba Fazekas István, ceremóniamester Aba Fazekas István, ceremóniamester

Kedves Jegyespár!

Szeretettel ajánlom közreműködésemet életetek Nagy Napjához.

 

Ceremóniamesterként fontosnak tartom, hogy mind az esküvő napján, mind az azt megelőző időszakban támogatója legyek az ifjú párnak, és megkönnyítsem a dolgukat.

 

Célom, hogy úgy irányítsam az esküvőket, hogy azok elsősorban a házasulandó párról szóljanak. Az Ő Nagy Napjuk türközze vissza azt, amilyenek ők valójában, és amit ők igazán szeretnének.

Mindeközben ügyelek rá, hogy a szertartások precízen, pontosan, a tervezett időpontban zajlódjanak le, hogy a násznép mindig tisztában legyen azzal, hogy milyen események következnek, és hogy abban milyen szerepük van. Figyelek arra, hogy mindig mindenki a megfelelő módon szórakozhasson (tánc, játék, köszöntőbeszéd stb.) és, hogy soha ne laposodjon el a lagzi hangulata. 

Azért, hogy a folyamatok gördülékenyek legyenek, az esküvői előkészületek és a Nagy Nap lebonyolítása során nem egyedül dolgozom. Feleségemmel - aki egyrészt mindig megvilágítja női szemszögből az eseményeket, másrészt rendezvényszervezőként minden folyamatot a pár igényeire szabva részletesen előkészít, és a háttérből segíti azok megvalósulását - együttműködve valósítjuk meg a csodálatos menyegzőket. Itt fontos megjegyeznem, hogy ez a közreműködés a pár számára nem jelent többletköltséget. 

Az első megbeszéléstől az esküvőn eltöltött utolsó percig folyamatosan azon dolgozunk, hogy egy egységes, harmonikus, mégis lendületes és vidám napot varázsoljunk a házasulandók és a velük együtt ünneplők köré.

 

Amennyiben érdekelne, hogy milyennek képzelnék el a Ti Nagy Napotokat, keressetek bátran! 

 

Egy kötetlen beszélgetés, ötletelés, amely számotokra semmilyen kötelezettséggel nem jár. Rosszabb esetben gazdagodtok néhány hasznos információval, de lehet, hogy találtok két olyan embert, akik mindent megtesznek azért, hogy a Ti Nagy Napotok igazán boldog legyen számotokra.

 

 

 

 

 


"Élj úgy, hogy ne vegyenek észre ott, ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmész!" (Victor Hugo)
Ceremóniamesterként ezt az elvet vallom. Célom, hogy az esküvőn minden észrevétlenül gördülékenyen működjön, és mindent kézben tudjak tartani, anélkül, hogy a résztvevők észrevennék, mennyit dolgozom. Az ő dolguk, hogy ünnepeljenek, hogy felhőtlenül jól érezzék magukat

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Szolgáltató stílusa
  • Modern stílus - ceremóniamester
  • Visszafogott stílus - Moderátor

Kapcsolat - Elérhetőségek