Ambrus Tamás többnyelvű ceremóniamester

2481 Velence Rozmaring utca 4/3.
Ambrus Tamás többnyelvű ceremóniamester Ambrus Tamás többnyelvű ceremóniamester Ambrus Tamás többnyelvű ceremóniamester Ambrus Tamás többnyelvű ceremóniamester Ambrus Tamás többnyelvű ceremóniamester Ambrus Tamás többnyelvű ceremóniamester Ambrus Tamás többnyelvű ceremóniamester Ambrus Tamás többnyelvű ceremóniamester

Kedves Jegyespárok! 

 

Ambrus Tamás vagyok, magyar, angol, német és holland nyelvű ceremóniamester, szertartásvezető, műsorvezető. Több mint 25 éve tevékenykedem a médiában, jelenleg is egy televízió főmunkatársa vagyok, de megfordultam több kereskedelmi rádióban és megszámlálhatatlan sajtóorgánumnál is. Dolgoztam tudósítóként két olimpián és rengeteg más világeseményen is.

A céges bulik, családi és sportnapok, konferenciák mellett néhány éve immár az esküvők is az életem szerves részei lettek - nem kell persze rosszra gondolni, nem én váltogatom a menyasszonyaimat az oltár előtt, hanem ceremóniamesteri feladataimnak köszönhetően!:)

Mélyen tisztelem a hagyományainkat és az ezeket ápoló kollégákat, de én nem a tradicionális vőfélyi vonalat képviselem. A cm-ek közül sem abba a csoportba tartozom, aki énekel, stand up comedy performanszokkal vagy bűvésztrükkökkel szórakoztatja a násznépet.

Az én elvem az, hogy bár fontos szereplője lehetek egy esküvőnek, de semmiképp nem jó, ha én lopom el a show-t. A főszereplő legyen a menyasszony (na jó, azért valamennyire a vőlegény is!:)) A feladatom, hogy minden zökkenőmentes legyen, minden részlet a helyére kerüljön, és olyan házigazda legyek, akiről hazafelé tartva azt mondhatják: igen, emlékszem rá, jó, hogy ott volt, de szerencsére nem játszotta túl a szerepét.

Specialitásom a többnyelvű esküvők irányítása, ceremóniák levezetése (szertartásvezetés), de természetesen kizárólag magyar nyelvű lagzikon is dolgozom.

 

Hívjatok, keressetek bátran, és hamar kiderülhet, működik-e köztünk a kémia!:)

 

Sok boldogságot Nektek, és gratulálok!


 

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Szolgáltató stílusa
  • Modern stílus - ceremóniamester
Kapcsolat - Elérhetőségek