Esküvői ruha

Milyen legyen az örömanya ruha?

Szülőként az egyik legnagyobb öröm ott lenni a gyermeked esküvőjén, látni ahogy összeköti életét az ő választottjával. Örömanyaként te is részese leszel az esküvői ceremóniának, fogadod a vendégek gratulációit, ott leszel az esküvői képeken stb. Így hát teljesen érthető, hogy a nagy napon te is elegáns és alkalomhoz illő szeretnél lenni. De vajon milyen legyen az örömanya ruha? Mire figyelj oda az örömanya ruha választásakor?

Esküvői öltöny: hogyan válasszuk ki a tökéleteset?

Esküvői öltöny férfiaknak

A tökéletes esküvői öltöny kiválasztása sok fejtörést okozhat a vőlegénynek, ha nem mozog otthonosan a klasszikus férfi stílus világában. Sokféle anyag, szín és minta közül lehet választani, nem is beszélve az öltönyhöz passzoló cipőről, nyakkendőről és egyéb kiegészítőkről. Ebben a cikkben bemutatjuk, hogy milyen szempontok segíthetnek a döntésben, hogy megtaláld a tökéletes öltönyt, melyben egy feledhetetlen napot fogsz eltölteni!

 

Esküvői ruha kiválasztása, megvásárlása

DILEMMÁK A RUHÁK KÖRÜL

A RUHAKÉRDÉS - MÁR NEM KÉRDÉS

Megvegyem? Kölcsönözzem? Varrassam?

 

Vajon melyik megoldás neked a legkedvezőbb, kölcsönözni, megvenni, esetleg varratni a ruhát? Segítségként összegyűjtöttünk néhány fontos érvet és ellenérvet, mindegyik lehetőséget szemügyre véve, hogy könnyebben dönthess.

Esküvői ruha kölcsönzése

Kezdd el időben!

A leggyakoribb választás a menyasszonyi ruha bérlése. A kölcsönzés mellett szól, hogy az esküvői ruhát egyetlen egy alkalommal viseled. Ha értelmetlennek és feleslegesnek találod, hogy kiadj több tíz- vagy inkább több százezer forintot, csak azért, hogy menyasszonyi ruhád egyedül a tiéd legyen, akkor válaszd a sok esetben költségkímélőbb megoldást a kölcsönzést! Ruhaszalonok százai kínálnak szebbnél-szebb ruhákat, melyek közül biztosan megtalálod a számodra legmegfelelőbbet.

 

Esküvői ruha varratása

Varratás - Minden álmod megvalósítható

 

Amennyiben a szalonokban nem találtad meg az elképzeléseidnek megfelelő ruhát, vagy egyedi igényeid vannak, választhatod a varratást. Manapság egyre több ara varratja esküvői viseletét neves magyar divattervezőknél, de több ruhakölcsönzőnél is megvalósítják a különféle elképzeléseket. Mind a ruhaszalonok, mind a varrónők fel vannak készülve az extra igényekre, így határt csak a pénztárcád szabhat.

Hófehérben vagy ekrüben?

DILEMMÁK AZ ESKÜVŐI RUHA KÖRÜL - 

 

Milyen színű legyen a menyasszonyi ruhád?

Hófehér vagy Ekrü?

Mielőtt nekilátunk a menyasszonyi ruha felkutatásának, nem árt, ha célirányosan keresünk, mert a ruhaválaszték igen széles, és a bőség zavarában könnyen elveszíthetjük a kedvünket, csalódottak leszünk, és az egész ruhakérdés egy rémálommá válhat.
Elsőként gondold végig, milyen színű ruhában szeretnél tündökölni a nagy napon. Mert manapság már nem csak a fehér dívik, és a színek kavalkádjában könnyen elbizonytalanodhatsz, ha nem vagy felkészült.

Extrém menyasszonyi ruhák

Netán kicsit extravagáns stílust kedvelsz? Ne aggódj, erre is vannak jó ötletek!

Menyasszonyi ruha

NÉHÁNY JÓTANÁCS RUHAVÁLASZTÁSHOZ:

2019-es menyasszonyi ruha trendek

A menyasszonyi ruhák minden évben újjá születnek, és finom változásokon mennek keresztül. Idén a hagyományos színek mellett a pezsgő, az ezüstös árnyalatok és az ekrü dominál, fazonok között pedig a látványos uszályok és az asszimetria jelent formabontó újdonságot.

Menyasszonyi ruhák téli esküvőkre

Menyasszonyi ruhák téli esküvőkre

 Az évszakok nagyban meghatározzák a menyasszonyi ruhák jellegét és stílusát. A téli menyasszonyi ruhák anyagukban és fazonuk kialakításában is eltérnek a nyári ruhákétól. Megjelennek a több rétegű szoknyák, az ezüstbe hajló árnyalatok, a szatén és taft mellett pedig a brokát és a bársony veszi át a főszerepet.

Esküvői fehérneműcsodák

Fontos, hogy mit viselünk a menyasszonyi ruha alatt!

A tökéletes megjelenésedhez a megálmodott menyasszonyi illetve menyecske ruhád alá, hozzá illő exkluzív fehérnemű dukál, ami nem csak a nászéjszakán tölti be szerepét, hanem tökéletes tartást ad, alakformáló és kiemeli a ruhád szépségét.
Érdemes odafigyelni a részletekre és beruházni egy drágább, de minőségi luxusfehérneműre a magabiztos fellépésért és a nőies megjelenésért.
 

A menyasszonyi fátyol

A menyasszonyi fátyol a tisztaságot jelképezi, melyet a régi időkben kézzel vert csipkéből készítettek, melyet az esküvő után a menyasszonyok megőriztek leányuk számára. Napjainkra már inkább csak kiegészítő, öltöztető szerepe van a fátyolnak, melyet számtalan variációban megtalálhatunk a ruhaszalonokban.
 

Kiegészítők téli menyasszonyi ruhákhoz

Az őszi-téli menyasszonyoknak sem kell dideregniük a hidegebb évszakban tartott esküvőn, hiszen külön erre a szezonra is léteznek már kiegészítők. Hosszú ujjú bolerókkal, prém gallérokkal és pihe-puha pelerinekkel fedheted vállaidat.