Különleges és extrém menyasszonyi ruhák

Ha a hagyományos esküvői ruhák világa túl unalmas a számodra, és inkább az extravagáns stílust kedveled, akkor válassz a nagy napra valami különleges darabot.

 

 

kulonleges menyasszonyi ruha

 

Menyasszonyi tornacipő..?! Igen!


A hagyományos hófehér, tűsarkú, elegáns, nőies stílusú menyasszonyi cipőket félredobva, a fiatal generáció körében egyre nagyobb tért hódítanak a laza urban style cipők. 

 

Fiatalos, formabontó, vidám ötlet ez olyan pároknak, akik szeretnek egy picit meghökkentő vagy vicces elemet csempészni az esküvőjükbe. Akár egy színes tornacipőben vagy sportcipőben is ki lehet mondani az igent.

 

A látványon túl a legnagyobb előnye pedig, hogy ez a menyasszonyi tornacipő biztos, hogy nem fogja feltörni a menyasszony lábát!

 

extrem menyasszonyi ruha

 

Nemcsak fehérben lehet 


Vitathatatlanul gyönyörűek a hagyományos hófehér csipkés, virágos, tüll menyasszonyi ruhák, de nem feltétlenül kell ragaszkodni a megszokott és/vagy elvárt stílushoz. 

 

A finom, pasztellszínű menyasszonyi ruhák – bár formabontónak mondhatók - éppoly elegánsak, és nőiesek, mint a fehér társaik.

 

Ha kedveled ezeket a romantikus, nőies színeket, netán a barackszín a kedvenced, bátran vállald fel az esküvődön, és válassz egy színben extrémnek mondható fazont. Egy barackszínű ruha nagyon különleges tud lenni, csodaszépen mutat bármilyen esküvőn.

 

Barack szinu eskuvoi ruha

 

Pazar fodrok

 

A színes menyasszonyi ruháknál maradva, térjünk ki egy kicsit a menyasszonyi ruha fazonjára is, melyről az előző blokkban nem esett szó.

 

A pasztell színvilág különlegessége mellett a hatalmas uszályszoknyák jelképezik az extrémebb stílusjegyeket. A több méteres szoknyák, a pazar fodrokkal teljesen egyedi, és valóban látványos stílust képviselnek. Valóban csodaszép!

 

kulonleges menyasszonyi ruha

 

menyasszonyi ruha

 

Hatalmas tüll uszályszoknyák

 

A méteres uszályszoknyák világa egy újabb fejezet az extrém menyasszonyi ruhák tárházából. Nem épp a legkényelmesebb viseletek, hiszen szinte minden lépésre oda kell figyelni, és nemcsak a menyasszonynak! Talán egy kis előzetes gyakorlással megfelelő rutint lehet szerezni hozzá. 

 

Egy ilyen menyasszonyi ruha mindenképp különlegesnek számjt, és nem utolsó sorban jó alap a kreatív esküvői fotózáshoz is. 

 

menyasszonyi ruha
 

Sissi hercegnő – korabeli kosztümök világa

 

A tematikus esküvők egyre nagyobb teret hódítanak manapság, ami azt jelenti, hogy az esküvőn egy külön világot teremt a házasulandó pár. A korabeli kosztümük világa multidéző, igazi hercegnős. 

 

A hercegnős kosztüm stílusú menyasszonyi ruhához a legmegfelelőbb helyszín csakis egy kastély esküvői helyszín lehet. Ezen a napon igazi hercegnőnek érezheted magad, kívül-belül.

 

hercegno menyasszonyi ruha


Van, olyan kultúra, ahol piros a menyasszony ruhája

 

Mivel a piros hagyományosan is a szerelem színe, egyértelműen adja magát, az a párosítás, mégis extrémnek számít, ha egy menyasszony ezt a színt választja. 

 

Pedig más kultúrákban, például Indiában minden menyasszony piros száriban vonul az oltár elé. A hófehér menyasszonyi ruha helyett ebben a térségben ez a hagyomány terjedt el. 

 

A vörös rózsák szintén a szerelem jelképei, ezért kerülnek gyakran a menyasszonyi ruhákra díszítő elemként.
 
 piros menyasszonyi ruha 

 

Merészebb fazonok

 

Az extrém, vagy mondjuk, szokatlanabb menyasszonyi ruhák közé tartoznak azok a fazonok is, melyek merészebb stílust képviselnek.

 

Egy teljesen testre simuló csipkeruha például, vagy egy hátul derékig kivágott fazon biztos, hogy nagy hatással lesz a vőlegényre! 

 

Ha szuperszexi szeretnél lenni az esküvődön, és szeretnéd teljesen lenyűgözni a párodat, akkor a merészebb fazonok közül válogass!

 

szexi menyasszonyi ruha

 
Bevállalós menyasszonyoknak - átlátszó csipkefelső

 

A csipke teljesen megszokott anyagát tekintve, ha menyasszonyi ruháról van szó. Ez a ruha azonban attól különleges, hogy a fölsőrész gyakorlatilag teljesen átlátszó. 

 

Természetesen testszínű fehérneművel is fel lehet venni, úgy is nagyon látványos, de ha valaki kirívó szeretne lenni, akkor csak önmagában viseli ezt a gyönyörű ruhát.  

 

csipke menyasszonyi ruha

 

Menyasszonyi ruha stílusok és fazonok - hogyan válassz

 

Eskuvohelyszin.hu - Minden helyszín egy helyen 

 


További cikkek a témában


2019-es menyasszonyi ruha trendek

A menyasszonyi ruhák minden évben újjá születnek, és finom változásokon mennek keresztül. Idén a hagyományos színek mellett a pezsgő, az ezüstös árnyalatok és az ekrü dominál, fazonok között pedig a látványos uszályok és az asszimetria jelent formabontó újdonságot.

Esküvői öltöny: hogyan válasszuk ki a tökéleteset?

Esküvői öltöny férfiaknak

A tökéletes esküvői öltöny kiválasztása sok fejtörést okozhat a vőlegénynek, ha nem mozog otthonosan a klasszikus férfi stílus világában. Sokféle anyag, szín és minta közül lehet választani, nem is beszélve az öltönyhöz passzoló cipőről, nyakkendőről és egyéb kiegészítőkről. Ebben a cikkben bemutatjuk, hogy milyen szempontok segíthetnek a döntésben, hogy megtaláld a tökéletes öltönyt, melyben egy feledhetetlen napot fogsz eltölteni!

 

10 gyönyörű esküvői ruha tengerparti esküvőhöz

10 gyönyörű esküvői ruha tengerparti esküvőhöz

A menyasszonyi ruha stílusát mindig az esküvő helyszíne, maga a miliő határozza meg. A tengerparti esküvői ruháknak is megvan a maga jellegzetessége.

Hófehérben vagy ekrüben?

A menyasszonyi ruha tradicionálisan hófehér, mivel a fehér a tisztaság és ártatlanság színe. Manapság azonban egyre nagyobb teret nyernek az egyébb színek is.


További témák