2019-es menyasszonyi ruha trendek

A menyasszonyi ruhák minden évben újjá születnek, és finom változásokon mennek keresztül. Idén a hagyományos színek mellett a pezsgő, az ezüstös árnyalatok és az ekrü dominál, fazonok között pedig a látványos uszályok és az asszimetria jelent formabontó újdonságot.

Fények és csillogás

Idén az esküvői divat legjellemzőbb anyagai a fénylő selyem szatén, a muszlin, a selyem, a tüll, valamint a csillogós fémszálas anyagok lesznek törtfehérben, ekrüben és pezsgő színben. A fényes anyagok, az ékkövekkel kirakott csillogó felsőrészek és dísz övek, valamint a gyűrt és rétegelt szoknyák többféle változatban jelentenek látványos újítást.

 

 

 

Fodrozódó tüll uszályok

 

A ruhák határozott vonalvezetésűek, testkövető fazonúak, mondhatni kicsit szigorúak, és ezt a szigorúságot töri meg a tépett tüllök, muszlinok és fodrok játékos világa. Néha egy szűk alapruhán királylányos sziluettű habként jelenik meg a tüll, vagy csak lágyan követi a formákat..

 

 

 

Rózsák minden mennyiségben

 

A rózsa a szerelem jelképe, mely ezúttal meghatározó díszítőelemként a menyasszonyi ruhákról köszön vissza. A szatén, a tüll és a selyem ruhákon a rózsa formák gyűrt és nyomott mintás variációi különleges látványt nyújtanak.

 

 

Formabontó aszimmetria

 

A ruha szabása, vagy díszítése idén formát bont, és megtöri a hagyományos szimmetriát. A lágyan omló, egymásra rétegelt rézsútos fodrok, és a testvonalat követő karcsú sziluettű ruhák modern stílust követnek.

 

 

 

Bálkirálynő stílus

 

Ha a romantikus esküvők híve vagy, akkor a bálkirálynő fazon lesz a kedvenced. A klasszikus menyasszonyi ruha nőies, elegáns és a földig ér, ahogy az a nagy könyvben meg van írva. Biztos, hogy egy ilyen ruhában felejthetetlen élmény lesz kimondani a boldogító Igent.