A Balaton 10 legromantikusabb esküvőhelyszíne

A Balaton esküvőhelyszínei kivétel nélkül különlegesek, akár a Balaton-felvidéken, akár a déli parton tartjuk az esküvőt.

 

Balaton eskuvohelyszin

 

A magyar tenger szépsége és mediterrán hangulatot idéző romantikája semmihez nem fogható. Ebből adódóan tökéletes helyszíne felejthetetlen lánykérésnek, vagy mesés esküvőnek.

 

Borpincék, csárdák, kúriák a Balaton esküvői palettáján
 

A Balaton számtalan lehetőséget kínál az esküvők megrendezésének. Találunk itt gyönyörűen felújított kúriákat, ahol vintage vagy rusztikus esküvőt tarthatunk.

 

Szervezhetünk csárdás esküvőt is a megannyi Balaton-parti csárdák egyikében, ahol igazi vidéki hangulatú lagzink lehet, és a jó borospincék sem hiányozhatnak a Balaton esküvői helyszín palettájáról, amelyek szintén lehetőséget kínálnak borkultúra esküvők lebonyolításához.

 

A Balaton-felvidék Toszkán hangulata
 

Elsősorban a Balaton-felvidék szőlővel futtatott lankáin lelhetünk Toszkán hangulatú helyszínekre, ahol a Balaton panorámája és a levendulás látványában gyönyörködhetünk.

 

Az elegánsabb stílus kedvelői pedig a balatoni hotelek és szállodák közül válogathatnak, ahol Balatonra nyíló teraszon mondhatjuk ki a boldogító igent, és csodálhatjuk meg a naplementét az esküvői vacsora után.

 

A legexkluzívabb balatoni esküvőhelyszín, mi lehetne már, mint maga a Balaton. Van arra is lehetőség, hogy a Balaton közepén mondjuk ki a boldogító igent, egy hajó fedélzetén.

 

Az esküvős hajókon az esküvői szertartás és a lakodalom is megtartható, amely felejthetetlen emlék mind a jegyes pár, mind a násznép számára.

 

Echo Monents - Tihany

Balaton eskuvohelyszin

 

Az egyedülálló balatoni panorámával büszkélkedő ECHO Étterem és Kávézó története víztoronyként kezdődött.

 

Az Echo kávézó és étterem páratlan, mind a magyar tengerre, mind I. András király által 1055-ben alapított Tihanyi Apátságra táruló panorámájával.

 

Az étterem a Tihanyi Apátság a gyönyörű panorámájú Piski sétányán közelíthető meg. 200 méteres közelsége miatt az Echo remek lehetőség a polgári szertartások, vagy akár az esküvői lagzik megrendezésének.

 

Tovább az adatlapra - gyors üzenetküldés

 

BALATONLELLE-RÁDPUSZTA GASZTRO ÉLMÉNYBIRTOK


Balaton eskuvohelyszin

 

A Gasztro Élménybirtok Rádpuszta Budapesttől mindössze másfél órára, a Balaton partjától 3 km-re található, minden túlzás nélkül kiemelkedően impozáns, lenyűgöző, romantikus helyszín, mely tökéletes választás a nagy nap főszereplőinek és a vendégeknek egyaránt. 

Tradicionális csárda, magyar borok, lenyűgöző rendezvényház és egyedülálló lovas programok a Balaton közelében – hogy élmény legyen a kikapcsolódás.
 

Tovább az adatlapra - gyors üzenetküldés

 

Pinkóczi csárda – Balatonalmádi
 

Balaton eskuvohelyszin

 

Pinkóczi Csárda egyedi jellege és atmoszférája biztosítja, hogy egy felejthetetlenül romantikus környezetben ünnepeljük lakodalmunkat.

A pinceétteremben 120 vendéget tudnak elhelyezni, a körpanorámás rendezvényteremben pedig 130 főre tudnak teríteni úgy, hogy kényelmes tánctér is maradjon.

 

Igény esetén a helyszín és a lakodalmi fogások mellett a Nagy nap teljes szervezését és lebonyolítását is átvállalják, melynek részét képezi a kihelyezett polgári szertartás, a dekoráció, a vőfély, fényképész és videós szakember, esküvői hintó, és élőzene biztosítása.

 

Tovább az adatlapra - gyors üzenetküldés

 

Taberna Infinito – Kisapáti, Szent György Hegy
 

Balaton eskuvohelyszin

 

A Taberna Infinito a Kisapáti Szent-György hegy mediterrán gyöngyszeme. Ahol a mediterrán életérzés ötvöződik a Badacsony és a tanúhegyek lenyűgöző látványával.

 

Egy hektáron elterülő illatos levendulával tarkított, különleges mediterrán kerttel a Taberna egy igazi romantikus esküvői helyszín.

 

Ezen a helyszínen egy kicsit kiszabadulhatunk a mindennapok hajtásából, ahol a mediterrán országok életigenlő jókedvével és az egészséges mediterrán konyha finomságaival halmoznak el bennünket.

 

Tovább az adatlapra - gyors üzenetküldés

 

Holiday Resorts*** Superior-Balatonszárszó

Balaton eskuvohelyszin

 

A mesébe illő balatoni környezet tökéletes atmoszférát nyújt a nagy naphoz, ráadásul privát stégükön akár a Balaton víztükre fölött is kimondhatjátok a boldogító igent.

A rendezvény dekorációja igény szerint testreszabható, számos különféle stílusú és hangulatú díszítést meg tudnak valósítani. A násznép száma sem okoz gondot, ugyanis a helyszín akár 120 fős vendégsereg befogadására is képes.

 

Tovább az adatlapra - gyors üzenetküldés

 

Club Tihany Resort – Tihany
 

Balaton eskuvohelyszin

 

A Balaton legszebb helyén, a tihanyi félsziget nemzeti park ölelte csücskén, közvetlenül a tó partján található a Club Tihany Resort, ahol a szabadtéri polgári szertartást és az esküvői vacsorát is a Balaton partján tarthatjuk, közvetlenül a vízparton.

Az egyházi polgári szertartás a festői szépségű Tihanyi Apátságban is megtartható.

A hotel 1200m2-es wellness részlegének korlátlan használata számtalan élményt és lehetőséget kínál az ifjú pár és a násznép számára. A vendégek részt vehetnek masszázson, relax-, fogyasztó- és méregtelenítő kezeléseken, aromafürdőkön vagy alternatív terápiákon. A hotel termei 100 főtől akár 800 főig állnak rendelkezésre.

Tovább az adatlapra - gyors üzenetküldés

Akadémia Hotel – Balatonfüred
 

Balaton eskuvohelyszin

 

Különleges helyszín, csodálatos balatoni kilátás a Perla-tetőteraszról.

Balatonfüred panorámás teraszos hotelje, az Akadémia Hotel 60-120 fős létszámú esküvők lebonyolítását vállalja. A teraszon, vagy a kertben lehetőség van akár egy felejthetetlen polgári ceremónia megtartására is.

Tovább az adatlapra - gyors üzenetküldés

Piciszívem – Badacsonyörs
 

Balaton eskuvohelyszin

 

Van egy különleges hely Badacsonyörsön, a Káli medence ölelésében, egy mesebeli esküvőhelyszíne a PiciSzívem.

Csodás környezetben igazi otthonra találnak itt a szerelmesek, megszűnik az idő fogalma ahogy kapuján belépve feltárja rejtett kincseit. Teraszairól káprázatos panoráma nyílik a legmagasabb tanúhegyre, a Badacsonyra és a Balatonra. A birtok déli lankáin szőlősorok idézik a mediterrán vidékek romantikáját.

 

Tovább az adatlapra - gyors üzenetküldés

 

Liszkay Borkúria – Monoszló
 

Balaton eskuvohelyszin

 

A Balaton északi partjának Toszkánát idéző táján egy festői, eldugott település hívogat eltéveszthetetlenül Hegyestű bazaltkúpjával, ez Monoszló.

 

Az erdők között megbúvó Liszkay birtok tökéletes élmény-komplexum: 10 hektáros szőlőültetvény, működő borászat és egyedülálló borhotel.

 

A francia chateaux stílusban épített, eklektikus elemekkel tarkított Borkúria fekvése eszményi: olyan pazar panorámát kínál a teljes Káli-medencére és a Pangyér-dűlőre, amilyen máshonnan nem látható. Mindeközben csend, nyugalom, béke és finoman hajló szőlőtőkék övezik a páratlan kilátást.

 

Az exkluzív birtok különleges helyszíne esküvőknek. Mediterrán látványkonyha, panorámás kültéri medence, hatalmas finn szauna, borgaléria, az épületet körülölelő nyitott teraszok, nyáron levendula-tenger és persze díjnyertes Liszkay borok.

 

Tovább az adatlapra - gyors üzenetküldés

 

Balatoni Hajózás Zrt – a Balaton 16 kikötőjéből
 

Balaton eskuvohelyszin

 

Egyedülálló élmény a Balaton vizén egy szép hajón gyönyörű környezetben kimondani a boldogító igent, és élvezni a táj szépségét, a finom ételeket és italokat.

A Balatoni Hajózás Zrt. hajóparkja különleges és egyedülálló helyszínt nyújt esküvők megtartásához. Az esküvős hajók változatos összetétele lehetővé teszi pár főtől, több száz fős esküvők megtartását catering szolgáltatással is.

 

A Balaton 16 kikötőjéből indítanak nosztalgia és nagyobb létszámok befogadására is alkalmas rendezvény hajókat, melyeken - típustól függően - a néhány fős rendezvénytől a több száz fős program megtartásáig tudnak helyet biztosítani.

 

Tovább az adatlapra - gyors üzenetküldés

 

A Balaton összes esküvőhelyszíne
 

 


További cikkek a témában


Esküvő télen - Bújjunk össze!

A zord időjárás sokakat elrettent attól, hogy a téli hónapokra szervezzenek esküvőt. Pedig a télnek is megvan a maga varázsa és nem mellékesen sok-sok előnye az esküvő szervezésben. A szerelem tüze pedig még a leghidegebb téli napon is melegíti a szerelmeseket. Nézzük sorra miért érdemes télen esküdni, és mit kell szem előtt tartanuk.

 

Természetközeli esküvőhelyszínek Budapesten – gyönyörű parkok szabadtéri esküvőkhöz

Természetközeli esküvőhelyszínek Budapesten – gyönyörű parkok szabadtéri esküvőkhöz

Szabadtéri, természetközeli esküvői helyszínek Budapesten az erdős-fás parkok, ahol a szabad ég alatt mondhatjuk ki a boldogító igent.

Esküvői menü: ötletek, tippek az esküvői vacsora tervezéséhez

Az esküvői menü megtervezése sokszor nagy fejtörést okoz, hiszen számos szempontra kell odafigyelni. Cikkünkben összegyűjtöttünk néhány hasznos tippet az esküvői menüsor összeállításához.

 

A 10 legszebb vízparti esküvőhelyszín Budapesten

A 10 legszebb vízparti esküvőhelyszín Budapesten

Ha romantikus esküvőt szeretnénk, akkor érdemes a Duna-part, a Városligeti-tó vagy a Feneketlen-tó gyönyörű teraszos, kerthelyiséges helyszínei közül választani.


További témák