A Balaton 10 legromantikusabb esküvőhelyszíne

A Balaton esküvőhelyszínei kivétel nélkül különlegesek, akár a Balaton-felvidéken, akár a déli parton tartjuk az esküvőt.

 

Balaton eskuvohelyszin

 

A magyar tenger szépsége és mediterrán hangulatot idéző romantikája semmihez nem fogható. Ebből adódóan tökéletes helyszíne felejthetetlen lánykérésnek, vagy mesés esküvőnek.

 

Borpincék, csárdák, kúriák a Balaton esküvői palettáján
 

A Balaton számtalan lehetőséget kínál az esküvők megrendezésének. Találunk itt gyönyörűen felújított kúriákat, ahol vintage vagy rusztikus esküvőt tarthatunk.

 

Szervezhetünk csárdás esküvőt is a megannyi Balaton-parti csárdák egyikében, ahol igazi vidéki hangulatú lagzink lehet, és a jó borospincék sem hiányozhatnak a Balaton esküvői helyszín palettájáról, amelyek szintén lehetőséget kínálnak borkultúra esküvők lebonyolításához.

 

A Balaton-felvidék Toszkán hangulata
 

Elsősorban a Balaton-felvidék szőlővel futtatott lankáin lelhetünk Toszkán hangulatú helyszínekre, ahol a Balaton panorámája és a levendulás látványában gyönyörködhetünk.

 

Az elegánsabb stílus kedvelői pedig a balatoni hotelek és szállodák közül válogathatnak, ahol Balatonra nyíló teraszon mondhatjuk ki a boldogító igent, és csodálhatjuk meg a naplementét az esküvői vacsora után.

 

A legexkluzívabb balatoni esküvőhelyszín, mi lehetne már, mint maga a Balaton. Van arra is lehetőség, hogy a Balaton közepén mondjuk ki a boldogító igent, egy hajó fedélzetén.

 

Az esküvős hajókon az esküvői szertartás és a lakodalom is megtartható, amely felejthetetlen emlék mind a jegyes pár, mind a násznép számára.

 

Echo Monents - Tihany

Balaton eskuvohelyszin

 

Az egyedülálló balatoni panorámával büszkélkedő ECHO Étterem és Kávézó története víztoronyként kezdődött.

 

Az Echo kávézó és étterem páratlan, mind a magyar tengerre, mind I. András király által 1055-ben alapított Tihanyi Apátságra táruló panorámájával.

 

Az étterem a Tihanyi Apátság a gyönyörű panorámájú Piski sétányán közelíthető meg. 200 méteres közelsége miatt az Echo remek lehetőség a polgári szertartások, vagy akár az esküvői lagzik megrendezésének.

 

Tovább az adatlapra - gyors üzenetküldés

 

BALATONLELLE-RÁDPUSZTA GASZTRO ÉLMÉNYBIRTOK


Balaton eskuvohelyszin

 

A Gasztro Élménybirtok Rádpuszta Budapesttől mindössze másfél órára, a Balaton partjától 3 km-re található, minden túlzás nélkül kiemelkedően impozáns, lenyűgöző, romantikus helyszín, mely tökéletes választás a nagy nap főszereplőinek és a vendégeknek egyaránt. 

Tradicionális csárda, magyar borok, lenyűgöző rendezvényház és egyedülálló lovas programok a Balaton közelében – hogy élmény legyen a kikapcsolódás.
 

Tovább az adatlapra - gyors üzenetküldés

 

Pinkóczi csárda – Balatonalmádi
 

Balaton eskuvohelyszin

 

Pinkóczi Csárda egyedi jellege és atmoszférája biztosítja, hogy egy felejthetetlenül romantikus környezetben ünnepeljük lakodalmunkat.

A pinceétteremben 120 vendéget tudnak elhelyezni, a körpanorámás rendezvényteremben pedig 130 főre tudnak teríteni úgy, hogy kényelmes tánctér is maradjon.

 

Igény esetén a helyszín és a lakodalmi fogások mellett a Nagy nap teljes szervezését és lebonyolítását is átvállalják, melynek részét képezi a kihelyezett polgári szertartás, a dekoráció, a vőfély, fényképész és videós szakember, esküvői hintó, és élőzene biztosítása.

 

Tovább az adatlapra - gyors üzenetküldés

 

Taberna Infinito – Kisapáti, Szent György Hegy
 

Balaton eskuvohelyszin

 

A Taberna Infinito a Kisapáti Szent-György hegy mediterrán gyöngyszeme. Ahol a mediterrán életérzés ötvöződik a Badacsony és a tanúhegyek lenyűgöző látványával.

 

Egy hektáron elterülő illatos levendulával tarkított, különleges mediterrán kerttel a Taberna egy igazi romantikus esküvői helyszín.

 

Ezen a helyszínen egy kicsit kiszabadulhatunk a mindennapok hajtásából, ahol a mediterrán országok életigenlő jókedvével és az egészséges mediterrán konyha finomságaival halmoznak el bennünket.

 

Tovább az adatlapra - gyors üzenetküldés

 

Holiday Resorts*** Superior-Balatonszárszó

Balaton eskuvohelyszin

 

A mesébe illő balatoni környezet tökéletes atmoszférát nyújt a nagy naphoz, ráadásul privát stégükön akár a Balaton víztükre fölött is kimondhatjátok a boldogító igent.

A rendezvény dekorációja igény szerint testreszabható, számos különféle stílusú és hangulatú díszítést meg tudnak valósítani. A násznép száma sem okoz gondot, ugyanis a helyszín akár 120 fős vendégsereg befogadására is képes.

 

Tovább az adatlapra - gyors üzenetküldés

 

Club Tihany Resort – Tihany
 

Balaton eskuvohelyszin

 

A Balaton legszebb helyén, a tihanyi félsziget nemzeti park ölelte csücskén, közvetlenül a tó partján található a Club Tihany Resort, ahol a szabadtéri polgári szertartást és az esküvői vacsorát is a Balaton partján tarthatjuk, közvetlenül a vízparton.

Az egyházi polgári szertartás a festői szépségű Tihanyi Apátságban is megtartható.

A hotel 1200m2-es wellness részlegének korlátlan használata számtalan élményt és lehetőséget kínál az ifjú pár és a násznép számára. A vendégek részt vehetnek masszázson, relax-, fogyasztó- és méregtelenítő kezeléseken, aromafürdőkön vagy alternatív terápiákon. A hotel termei 100 főtől akár 800 főig állnak rendelkezésre.

Tovább az adatlapra - gyors üzenetküldés

Akadémia Hotel – Balatonfüred
 

Balaton eskuvohelyszin

 

Különleges helyszín, csodálatos balatoni kilátás a Perla-tetőteraszról.

Balatonfüred panorámás teraszos hotelje, az Akadémia Hotel 60-120 fős létszámú esküvők lebonyolítását vállalja. A teraszon, vagy a kertben lehetőség van akár egy felejthetetlen polgári ceremónia megtartására is.

Tovább az adatlapra - gyors üzenetküldés

Piciszívem – Badacsonyörs
 

Balaton eskuvohelyszin

 

Van egy különleges hely Badacsonyörsön, a Káli medence ölelésében, egy mesebeli esküvőhelyszíne a PiciSzívem.

Csodás környezetben igazi otthonra találnak itt a szerelmesek, megszűnik az idő fogalma ahogy kapuján belépve feltárja rejtett kincseit. Teraszairól káprázatos panoráma nyílik a legmagasabb tanúhegyre, a Badacsonyra és a Balatonra. A birtok déli lankáin szőlősorok idézik a mediterrán vidékek romantikáját.

 

Tovább az adatlapra - gyors üzenetküldés

 

Liszkay Borkúria – Monoszló
 

Balaton eskuvohelyszin

 

A Balaton északi partjának Toszkánát idéző táján egy festői, eldugott település hívogat eltéveszthetetlenül Hegyestű bazaltkúpjával, ez Monoszló.

 

Az erdők között megbúvó Liszkay birtok tökéletes élmény-komplexum: 10 hektáros szőlőültetvény, működő borászat és egyedülálló borhotel.

 

A francia chateaux stílusban épített, eklektikus elemekkel tarkított Borkúria fekvése eszményi: olyan pazar panorámát kínál a teljes Káli-medencére és a Pangyér-dűlőre, amilyen máshonnan nem látható. Mindeközben csend, nyugalom, béke és finoman hajló szőlőtőkék övezik a páratlan kilátást.

 

Az exkluzív birtok különleges helyszíne esküvőknek. Mediterrán látványkonyha, panorámás kültéri medence, hatalmas finn szauna, borgaléria, az épületet körülölelő nyitott teraszok, nyáron levendula-tenger és persze díjnyertes Liszkay borok.

 

Tovább az adatlapra - gyors üzenetküldés

 

Balatoni Hajózás Zrt – a Balaton 16 kikötőjéből
 

Balaton eskuvohelyszin

 

Egyedülálló élmény a Balaton vizén egy szép hajón gyönyörű környezetben kimondani a boldogító igent, és élvezni a táj szépségét, a finom ételeket és italokat.

A Balatoni Hajózás Zrt. hajóparkja különleges és egyedülálló helyszínt nyújt esküvők megtartásához. Az esküvős hajók változatos összetétele lehetővé teszi pár főtől, több száz fős esküvők megtartását catering szolgáltatással is.

 

A Balaton 16 kikötőjéből indítanak nosztalgia és nagyobb létszámok befogadására is alkalmas rendezvény hajókat, melyeken - típustól függően - a néhány fős rendezvénytől a több száz fős program megtartásáig tudnak helyet biztosítani.

 

Tovább az adatlapra - gyors üzenetküldés

 

A Balaton összes esküvőhelyszíne
 

 


További cikkek a témában


Esküvői helyszínek nyári szezonra

Esküvői helyszínek nyári szezonra

A nyár a legnépszerűbb évszak az esküvők szempontjából. Ki ne álmodozna napfényes, nyári szellős esküvőről, jeges hűsítőkről, koktélokról, hajnalig tartó mulatozásról az étterem teraszán. Számos meggyőző érvet ismerünk a nyári esküvők mellett. Nézzünk néhány hasznos tippet a megfelelő esküvői helyszín kiválasztás és a menük összeállítása szempontjából.

 

Történelmi esküvőihelyszínek Budapesten – villák, kastélyok, paloták

Történelmi esküvőihelyszínek Budapesten – villák, kastélyok, paloták

Budapest néhány műemlék épületében és patinás palotájában lehetőség van elegáns esküvők megszervezésére.

Esküvői vacsora összeállítása

Az esküvő egyik legfontosabb kérdése, hogy mit és milyen formában tálalunk meghívott vendégeink részére. Az esküvőnk megítélése múlhat a vacsora minőségén, ezért fontos, hogy minden szempontot mérlegeljünk a menü kiválasztásakor. Inkább válasszunk szerényebb, de bőséges menüsort, minthogy a násznép korgó gyomorral távozzon. Az étkek kiválasztásában természetesen a helyszín sok segítséget nyújt, de az ajánlatkéréshez nem árt tisztában lennünk néhány fontos tudnivalóval.
10 trendi belvárosi esküvőhelyszín

10 trendi belvárosi esküvőhelyszín

Budapesten, a belváros forgatagában stílusos, hangulatos és igazán trendi helyeket találhatunk, ahol esküvőket is lehet tartani.

 


További témák