Holiday Resorts*** Superior-Balatonszárszó

8624 Balatonszárszó József Attila u. 25.
Holiday Resorts*** Superior-Balatonszárszó Holiday Resorts*** Superior-Balatonszárszó Holiday Resorts*** Superior-Balatonszárszó Holiday Resorts*** Superior-Balatonszárszó Holiday Resorts*** Superior-Balatonszárszó Holiday Resorts*** Superior-Balatonszárszó Holiday Resorts*** Superior-Balatonszárszó Holiday Resorts*** Superior-Balatonszárszó Holiday Resorts*** Superior-Balatonszárszó Holiday Resorts*** Superior-Balatonszárszó Holiday Resorts*** Superior-Balatonszárszó Holiday Resorts*** Superior-Balatonszárszó Holiday Resorts*** Superior-Balatonszárszó Holiday Resorts*** Superior-Balatonszárszó Holiday Resorts*** Superior-Balatonszárszó

Utolsó last minute szeptemberi és októberi időpontjainkért, kérjük, érdeklődjenek kollégáinknál!

Szeptember 9. 16. 23. 30.

Október 7. 14. 21. 28.


 

Nincs is szebb egy a Balaton partján megrendezésre kerülő esküvőnél, hiszen ki ne szeretné, ha a nagy napon egy igazán hangulatos helyszínen kelhetne egybe kedvesével?

Ehhez ad színteret a Holiday Resorts balatoni hotelja, ahol a vízpart romantikus hangulata varázsolja el az esküvő minden résztvevőjét.

A nagyvárosi forgatagtól távol elhelyezkedő balatoni esküvőhelyszín egyedi hangulatával felejthetetlen élményt garantál, legyen szó szűkebb körű összejövetelről vagy hetedhétországra szóló lakodalomról, hiszen a helyszín akár 130 fő befogadására is alkalmas. Emellett a vendégek részére szállást is tudunk biztosítani.

Ha szeretnéd a boldogító igent ebben a varázslatos környezetben kimondani, mi azt is megoldjuk: a belső kertben vagy privát stégünkön kihelyezett polgári szertartás lebonyolítására is van lehetőség.

 

Az épület számos lehetőséget kínál a házasodni vágyóknak, sokféle stílus, hangulat megfér egymás mellett: romantikus vintage, bohókás grillpartyval egybekötött mulatozás, tradicionális falusi lagzi, a nagy nap hangulatának kiválasztásában csakis a képzelet szabhat határt.

Az ifjú pár és a násznép elégedettségére különlegesen finom ízvilággal, bőséges fogásokkal szolgálunk, melyet kiváló szakácsmester és csapata garantál. Nálunk a hagyományos-, és modern konyha kedvelői is megtalálják az igényüknek megfelelő ételkínálatot.

A Holiday Resorts hangulatos környezetével tökéletes választás, ha szeretnétek felejthetetlenné varázsolni életetek nagy napját. Az épület és a Balaton varázsa, a kínálat sokszínűsége, vendéglátásunk magas színvonala elégedettségetek garanciája.

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Lebonyolítható programok
 • Esküvői fogadás, díszvacsora
 • Polgári esküvői szertartás

Terem

  Befogadóképesség Asztalok elrendezésének lehetőségei
Ültetett kiszolgálás Svédasztalos kiszolgálás Álló-
fogadás
Tábla-
asztalos
Kör-
asztalos
U
alak
Rendezvényterem 130 130 200
 • Befogadóképesség
  Ültetett kiszolgálás:
  130
  Svédasztalos kiszolgálás:
  130
  Állófogadás:
  200
 • Asztalok elrendezésének lehetőségei
  Táblaasztalos:
  Körasztalos:
  U alak:
Helyszín jellege
 • Hotel
Igénybe vehető technikai eszközök:

Projektor, vetítővászon

Egyéb szolgáltatások:

Svédasztalos reggeli és vacsora hotelünk kitűnő éttermében

Feltöltődés szállodánk wellness (jakuzzi, szaunák, sószoba) és kültéri medencés kert részlegeiben

Teniszpálya, strand foci, bowlingpálya használat az aktív pihenni vágyóknak

Belső kertrészünkben grillezési és bográcsozási lehetőség

Választható felszolgálás
 • Hagyományos tányérszervíz
 • Svédasztalos
 • Állófogadás
Menüvel kapcsolatos információk
 • Vegetáriánus menü
 • Gyerek kedvezmény
Szállás:

A Holiday Resorts*** Superior a Balaton déli partján, Balatonszárszón, a település üdülőövezetében helyezkedik el, festői balatoni panorámával. A különböző rendezvényeken, esküvőkön résztveveő vendégek elszállásolásán túl tökéletes helyszín a nyugodt pihenésre vágyó családok, illetve az aktív kikapcsolódásra vágyók számára egyárant.
Szállodánk 201 férőhelyes, 12 db családi, 25 db háromágyas és 49 db kétágyas szobával rendelkezik.
Sokrétű programokkal szeretnénk vendégeink pihenését, még emlékezetesebbé tenni. (kerékpártúrák, vitorlázás, szörfözés, kirándulások, bortúrák, …)

Esküvői mintamenük

Tanácsadás, szervezés:

Szállodánk esküvőszervezője gondoskodik arról, hogy az a bizonyos 'Nagy Nap' minden részlete tökéletes legyen!

Rendezvényszervezőnk számos rendezvény, esküvő tapasztalatával a háta mögött fáradhatatlan igyekezettel mindent megtesz azért, hogy a Te esküvőd is úgy valósuljon meg, ahogy azt mindig is képzelted. Segít megtalálni a legjobb dekoratőrt, a stílusodhoz, elképzelésedhez leginkább illeszkedő zenészt, az álomruhát, sőt, még a cukrászt is, aki elkészíti az emlékezetes tortád!

Balatonszárszó távolsága Budapesttől 110 km. Közúton a 7-es főúton, vagy az M7-es autópályán könnyedén megközelíthető

Kapcsolat - Elérhetőségek