Menyasszonyi ruha

23 találat

Tetszik listám (0)

Szűrő

+0 kmAdry Couture Szalon
Adry Couture Szalon
Budapest
Balogh Adry vagyok. Immár 18 éve tervezek és készítek is ruhákat. Műszaki Főiskola elvégzése után színházi jelmeztervezőként dolgoztam, majd a mai napig  egyedi menyasszonyi ruhákat , valamint estélyi és koktél ruhákat tervezek és készítek.   Szeretettel várom a jelentkezését: minden kedves menyasszonynak, akik a nagy napjukon egy igazán egyedi, számukra tervezett menyasszonyi ruhában mondanák ki a boldogító igent. Esküvőt szervező hölgyeknek, akik egyedileg tervezett menyecskeruhát, koszorúslány ruhát, örömanya ruhát szeretnének akár azonos stílusban Igényes hölgyeknek, akik szeretnek egyedi, személyre szabott ruhákat viselni munkájuk során vagy a magánéletükben különleges alkalmakon. Nőknek, akik öltözködésükben is igénylik az exkluzivitást, és kiemelten fontos számukra, hogy az általuk viselt ruha soha ne jöjjön velük szembe. Bálokra, estélyekre, fogadásokra, nemzetközi diplomáciai rendezvényekre készülő hölgyeknek, akik különlegeset és egyedit akarnak magukra ölteni egy fontos eseményen.   Egyedi tervezésű és készítésű menyasszonyi és estélyi ruhákat készítünk.Szalonunkba látogatók megtekinthetik és felpróbálhatják a ruhákat. Egyedi, méretre készítjük a különleges menyasszonyi ruhákat. Magyaros, hímzett ruháink is nagy választékban megtekinthetőek és rendelhetőek.
Betty Szalon
Betty Szalon
Budapest
Az esküvői ruha kiválasztása nehéz feladat, hiszen Te is szeretnél a lehető leggyönyörűbb lenni amikor az oltárhoz vezetnek. Gyere el hozzánk és mi segítünk neked kiválasztani a legmegfelelőbbet. Mindegy hogy, csipkéset, fodrosat vagy éppen nagyobb méretűt szeretnél nálunk megtalálod a megfelelő darabot. Esküvői ruha kölcsönzőnk 23 éves múltra tekint vissza.Szalonunk a belváros szíveben, az Oktogonon található. Exkluzív de ugyanakkor családias környezetben találhatod meg álmaid ruháját.Üzletünkben megtalálható több kollekcióban:koszorúslány ruha, menyecske ruha, kismama esküvői ruha, alkalmi ruha, báli ruha, kerningő ruha, szalagavató ruha.Kiegészítők:kesztyű, boleró, fátyol, ékszer, diadém, korona, strasszláncok, menyasszonyi cipő.Várunk szeretettel!
Dreams esküvői ruhaszalon
Dreams esküvői ruhaszalon
Szeged
DREAMS ahol az álmok valóra válnak!Itt megkapod azt amiről álmodtál, pontosan azt és pontosan olyat amilyet szeretnél. Merj álmodni, hogy életed egyik legfontosabb napján Te légy a legszebb. A mennyasszonyi ruhákon kívül készítünk újasszony, koszorúslány, menyecske, estélyi, coctail és alkalmi ruhákat is. Mindezeket természetesen kiváló minőségű alapanyagok és egyedi kivitelezés jellemzi. A nálunk készült ruhák kölcsönözhetők vagy megvásárolhatók. Szeretettel várunk mindenkit, legyen az extravagánsan kihívó vagy klasszikusan elegáns, egyedi elképzelés vagy extra méret, mi kihozzuk a maximumot belőle!
Edit Esküvői Ruhaszalon
Edit Esküvői Ruhaszalon
Komárom
Szalonunkat 2010-ben nyitottuk meg Komáromban. A legújabb modelljeinkkel, kedvező árainkkal folyamatosan bővülő ruhakészlettel várjuk kedves vendégeinket. Szalonunkban a széles méretválaszték lehetővé teszi,hogy a vékonyabb és a teltebb testalkatú hölgyek, valamint a kismamák is megtalálják a számukra megfelelő esküvői ruhát.Egyedi elképzeléseit, menyasszonyi ruháját igény szerint megvarratjuk.
Eleonor Szalon
Eleonor Szalon
Debrecen
Abszolút lenyűgöző esküvő nem valósulhat meg egy gyönyörű menyasszony nélkül, értékes hozzájárulását adja az elragadó esküvői ruha.Minden esküvői ruha amit Neked kínálunk kategóriájában a legjobb, az öltözködési tanácsadóink legmagasabb szintű segítséget nyújtják Neked a városban, a megyében. A szakértői csapatunk magas színvonalú, példátlan figyelmet fordítanak rád, minden részletre ügyelve, ahogy egy igazi "Eleonor menyasszonyhoz" illő.Más szóval, Eleonor esküvői ruhaszalon szigorúan a legjobb választás a számodra.Nyugodtan tervezd meg, gondold ki a legelegánsabb esküvői ruhát. A mi esküvői manufaktúránk pedig megcsinálja, elkészíti Neked álmaid ruháját. "Légy Te is Eleonor menyasszony!"Györkei Zsoltné MarikaEleonor Szalon alapítóAz Eleonor Szalon küldetése, hogy a menyasszonyok álmát valóra váltsa.Kiváló minőség, legjobb szolgáltatás. A klasszikus fehér, romantikus Eleonor ruhák a legjobb választás minden menyasszony számára! 
Elisa Esküvői Ruhaszalon
Elisa Esküvői Ruhaszalon
Komárom-Szőny
Minden egy helyen amire a menyasszonynak szüksége van az esküvő napján!Az új kollekciók folyamatosan érkeznek szalonunkba, meglévő igényes tervezésű Mirella, Cosmobella, Miss Cathy, Aphrodite, Héjja modelleket kedvező áron bérelheti és vásárolhatja meg nálunk!
Elite esküvői ruhaszalon
Elite esküvői ruhaszalon
Budapest
Az Elite esküvői ruhaszalon 1995-től áll a házasulandók szolgálatában.  A több évtizedes fennállása alatt az Elite Szalon neve egybeforrt a prémium minőségű menyasszonyi ruhákkal, a precíz kiszolgálással és a páratlan eleganciával. Ezek a jelzők az elkövetkező évben sem változnak, csupán új formát öltenek, hiszen a szalon 2019-ben új menyasszonyi ruha kollekciókkal és új designnal jelentkezik! Sok szeretettel várunk minde házasulandót az Elite szalon Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 45 szám alatti üzletében. 2019 március hónaptól, új szalonunkban, a Budapest, Király utca 87 szám alatt is várjuk az érdeklődőket. Az Elite esküvői ruhaszalon kínálatában a klasszikus menyasszonyi ruhák mellett megtalálhatók a modern, extravagáns szabású menyasszonyi ruhák is. Az Elite szalonban mód van a menyasszonyi ruhák bérlésére és vásárlására egyaránt.  Sok szeretettel várjuk érdeklődőinket.  Bejelentkezés:+36 20 9863390
Európa Ruhaszalon
Európa Ruhaszalon
Budapest
Kedves Menyasszony!   Menyasszonyi ruhaszalonunkba azokat a menyasszonyokat várjuk, akik nem a 10. viselője szeretne lenni A menyasszonyi ruhának. Nálunk nem hétről-hétre mennek ki az esküvői ruhák. A ruha alját vágni szoktuk, így megmarad a természetes esése, nincs csúnya felhajtás. A ruhákból méretet rendelünk, így nem marad nyoma a szűkítéseknek, kiengedéseknek. Vigyázunk a menyasszonyi ruhákra, igyekszünk minőséget biztosítani. Már az első próbától kezdve a Te igényeidet vesszük figyelembe.   Ha a fentiek alapján szimpatizálsz velünk, várunk Téged is szeretettel ruhapróbára! :)  Kedves Menyasszony!Menyasszonyi ruhaszalonunkba azokat a menyasszonyokat várjuk, akik nem a 10. viselője szeretne lenni A menyasszonyi ruhának. Nálunk nem hétről-hétre mennek ki az esküvői ruhák. A ruha alját vágni szoktuk, így megmarad a természetes esése, nincs csúnya felhajtás. A ruhákból méretet rendelünk, így nem marad nyoma a szűkítéseknek, kiengedéseknek. Vigyázunk a menyasszonyi ruhákra, igyekszünk minőséget biztosítani. Már az első próbától kezdve a Te igényeidet vesszük figyelembe.Ha a fentiek alapján szimpatizálsz velünk, várunk Téged is szeretettel ruhapróbára! :)
Ezüstgyöngy Esküvői Ruhaszalon
Ezüstgyöngy Esküvői Ruhaszalon
Kecskemét
Szalonunkban Madeline Gardner, Enzoani, Diane Legrand és több más neves világmárka aktuális kínálatából válogathatsz, de ha egyedi elképzelésed van, meséld el nekünk mit szeretnél és mi szívesen elkészítjük álmaid ruháját.Menyasszonyi ruhád mellé nálunk találsz menyecskeruhát is - legyen az rövid vagy hosszú, magyaros vagy modern, piros vagy esetleg más színben. Készletünket folyamatosan bővítjük. Nálunk minden kiegészítőt megtalálsz, amire a ruhád mellé még szükséged lehet. Fátyol, kesztyű, stóla, ékszer.Ne feledkezz meg a koszorúslányok öltözetéről sem, válasszatok közösen ruhát a nagy napra. Ha különleges elképzelésetek van, mondjátok el vagy rajzoljátok le és mi megvalósítjuk az álmotokat.
Felicita Esküvői és Alkalmi Ruhaszalon
Felicita Esküvői és Alkalmi Ruhaszalon
Nyíregyháza
Családi vállalkozásunk 20 éve foglalkozik menyasszonyi ruhák kölcsönzésével, értékesítésével.Szabolcs megyében két szalonunkba várjuk a kedves megrendelőket, vásárlókat.A Felicita-szalon Nyíregyházán az Univerzum üzletház található a főbejáraton belül, jobbra.A kótaji szalon Kótaj főutcáján, Nyíregyházától 10 percnyire helyezkedik el.A menyasszonyi ruhákon kívül, természetesen menyecske, koszorúslány, alkalmi szalagavatós és elsőáldozói ruhákból is nagy választékkal rendelkezünk.Méretválasztékunk a 34-estől 54-esig terjed, de egyéni igények alapján eltérő méretekben is megrendelhetőek a menyasszonyi és a színes ruhák is.Nagyméretű menyasszonyi ruháinkat is többféle méretben és stílusban kínáljuk a ducibb Aráknak!A szalonjainkból kölcsönző menyasszonyoknak egész évben kedvezményt biztosítunk, sőt táncruhát, a menyecskeruhát és a kiegészítőket is díjmentesen kölcsönözzük a bérlet esküvői ruhákhoz.Kis esküvőkre 40 – 50 % kedvezményt adunk a menyasszonyi ruhák kölcsönzési díjából.Korábbi évek menyasszonyi és színes ruháit a kótaji szalonban egész évben, folyamatosan kiárusítjuk.Különleges, egyedi menyasszonyi cipőink 33 – 42-es méretig, és 3 – 10 cm-es sarokmagasságig megvásárolhatóak.Esküvői kiegészítők széles választékát kínáljuk eladásra, kölcsönzésre egyaránt.Az Ifjú Párnak esküvői fotók készítését is vállaljuk. Szabadtéri, vetített hátteres műtermi, házasságkötő, templom témákban.Hozzáértő, kedves kiszolgálással várjuk a kedves menyasszonyokat és vásárlókat üzleteinkbe.
Igen Esküvői - Alkalmi Ruhaszalon
Igen Esküvői - Alkalmi Ruhaszalon
Budapest
Az Igen Esküvői, Alkalmi és Férfi ruhaszalon 8 éve működik Budapesten. Szalonunk csak a legjobb minőségű esküvői ruhákat és férfi öltözeteket kínálja, kölcsönzésre és eladásra, méretre igazítással.Szolgáltatásaink   Az Igen Szalon az angol Benjamin Roberts és Tia, a holland Modeca, az amerikai Enzoani és Blue by Enzoani márkák kizárólagos forgalmazója Magyarországon. Szalonunk esküvői ruhakölcsönzéssel és eladással egyaránt foglalkozik. Kis és nagykereskedés. Férfi alkalmi öltönyöket, szmokingokat, frakkokat, zsaketteket és ceremónia szetteket tartunk a német Digel és Masterhand cég kollekcióiból. Szmokingjaink és frakkjaink bálokra, ünnepi alkalmakra kölcsönözhetők. Alkalmi és báli ruháink egyaránt kölcsönözhetők és megvásárolhatók. Koszorús és szalagavató báli ruhákat nagy számban tartunk. Kiegészítőket, fátylakat, kesztyűket, fej és hajdíszeket kínálunk.Ez a szöveg van a szolgáltatások, árak fejezetben.Rendszerint a tél türelme szokott rövidebb lenni, mert az rendesen elmúlik magától, míg havon megfagyott medvét még senki sem látott.Néha vannak igen hosszú telek, de az a medvét nem konfundálja; tudja jól, hogy azért mégis csak el kell annak múlni; ha nagyon csípősen fú be odújába a szél, nem ír hozzá szelídítő brochure-öket, hanem betartja a hátával a nyílást, s akkor csak azon az egy helyen fázik.
Kathia Dobo
Kathia Dobo
Budapest
KATHIA DOBODobó Kata divat- és stílustervezőA márka egyedi menyasszonyi, menyecske és alkalmi ruhák tervezésével foglalkozik. Lehetőséget biztosítunk kollekciós darabok vásárlására, bérlésére limitált számban 36-38-as méretben, de fő profilunk továbbra is az egyedi méretre készítés. Örömmel teszünk eleget egyedi kéréseknek is személyre szabott stílustanácsadással. A Kathia Dobo tervezőjének legfontosabb feladata a menyasszony személyiségének, értékeinek kiemelése, álmai ruhájának megtervezése és kivitelezése. Ruháink kizárólag kiváló minőségű anyagok felhasználásával készülnek: a különleges csipkék, gyönyörű muszlinok, szaténok, selymek és a puha tüllök mind szerepet kapnak. Az összes csipkedíszítés, kövezés és gyöngyözés kézi öltésekkel kerül fel a darabokra. A szerelmes menyasszonyok nőiességét és érzékiségét ünneplik kollekcióink, mely visszaköszön ezekben a lágy anyagokban és a részletgazdag díszítésben.
Klaudia Menyasszonyi Ruhaszalon
Klaudia Menyasszonyi Ruhaszalon
Nyíregyháza
Ebben az évben 31 éves a Klaudiaszalon. Elmondhatjuk magunkról, hogy Nyíregyháza legrégebben működő, állandóan megújuló, az aktuális trendnek megfelelő menyasszonyi ruhakölcsönzője a miénk. Széles választékkal, hozzáértő kiszolgálással várjuk a menyasszonyokat klimatizált üzletünkben. Folyamatosan megújuló kollekciónkban megtalálhatók menyasszonyi-, menyecske-, koszorúslány-, elsőáldozó,   alkalmi-és koktél ruhák.Hazai varratott ruháink mellett további forgalmazott márka a Maggie Bridal.A menyasszonyi ruhákhoz ingyen biztosítjuk a kiegészítőket: kesztyűt, fejdíszt, fátyolt, ernyőt, stólát, bolerót, szütyőt, sőt egy menyecskeruhát is. Az uszályos ruhákhoz ezen kívül táncruhát is igényelhet az ara. Az ingyen kölcsönözhető fejdíszhez vásárolhatnak apró hajdíszeket, valamint a kék színhez kötődve (valami új,  régi,  kölcsönkért és  valami kék) harisnyakötőt is. Mivel egy nő életében  csodálatos esemény az, ha  menyasszonyi ruhában az oltár elé állhat, igyekszünk minden kívánságának eleget tenni lehetőségeinkhez mérten.Tapasztalatunk: AZ ELÉGEDETT VÁSÁRLÓ A LEGJOBB REKLÁM!!!
Kótaji Menyasszonyi Ruhaszalon
Kótaji Menyasszonyi Ruhaszalon
Kótaj
Családi vállalkozásunk 20 éve foglalkozik menyasszonyi ruhák kölcsönzésével, értékesítésével.Szabolcs megyében két szalonunkba várjuk a kedves megrendelőket, vásárlókat.A Felicita-szalon Nyíregyházán az Univerzum üzletház található a főbejáraton belül, jobbra.A kótaji szalon Kótaj főutcáján, Nyíregyházától 10 percnyire helyezkedik el.A menyasszonyi ruhákon kívül, természetesen menyecske, koszorúslány, alkalmi szalagavatós és elsőáldozói ruhákból is nagy választékkal rendelkezünk.Méretválasztékunk a 34-estől 54-esig terjed, de egyéni igények alapján eltérő méretekben is megrendelhetőek a menyasszonyi és a színes ruhák is.Nagyméretű menyasszonyi ruháinkat is többféle méretben és stílusban kínáljuk a ducibb Aráknak!A szalonjainkból kölcsönző menyasszonyoknak egész évben kedvezményt biztosítunk, sőt táncruhát, a menyecskeruhát és a kiegészítőket is díjmentesen kölcsönözzük a bérlet esküvői ruhákhoz.Kis esküvőkre 40 – 50 % kedvezményt adunk a menyasszonyi ruhák kölcsönzési díjából.Korábbi évek menyasszonyi és színes ruháit a kótaji szalonban egész évben, folyamatosan kiárusítjuk.Különleges, egyedi menyasszonyi cipőink 33 – 42-es méretig, és 3 – 10 cm-es sarokmagasságig megvásárolhatóak.Esküvői kiegészítők széles választékát kínáljuk eladásra, kölcsönzésre egyaránt.Az Ifjú Párnak esküvői fotók készítését is vállaljuk. Szabadtéri, vetített hátteres műtermi, házasságkötő, templom témákban.Hozzáértő, kedves kiszolgálással várjuk a kedves menyasszonyokat és vásárlókat üzleteinkbe.
NURE Design esküvői ruha
NURE Design esküvői ruha
Budapest
NATURAL. PURE. NURE. Természetes. Tiszta. NURE.   Te tudod milyen esküvőre vágysz.   - Bízz a saját ízlésedben!    - Vedd igénybe a NURE designerek szaktudását!   - Válaszd a számodra legkedvezőbb lehetőséget!   RUHA, GRAFIKA, DEKORÁCIÓ EGY STÍLUSBAN. Esküvői termékek tervezése és megvalósítása. Saját ötlet profi kivitelben. EGYEDISÉG, ÖSSZHANG ÉS AZ ÉLMÉNY GARANTÁLT! KLASSZIK / ELIT / BOHÉM / NATÚR / EXTRÉM
Sonja Esküvői Ruhaszalon
Sonja Esküvői Ruhaszalon
Dabas
Morilee menyasszonyi és alkalmi ruhák nagy választékban és PlusSize méretben!  
Vadas Virág Dekoráció és Esküvői Ruhaszalon
Vadas Virág Dekoráció és Esküvői Ruhaszalon
Nyíregyháza
30 éves gyakorlattal családi vállalkozás keretében vállaljuk dekorációk készítését az ország bármely területén éttermekben, rendezvénytermekben, sátrakban vagy bármilyen külsős helyszínen.Igény szerint dolgozunk virágokkal, textillel, fénytechnika széleskörű alkalmazásával, székszoknya használatával. Teljeskörű szolgáltatás esetén rendelkezésére állunk a menyasszonyi ruha rendelésétől kezdve a virágkötészeten át a dekoráció elkészítéséig, és természetesen a kiszállási díjat sem kell fizetnie. Fotó, videó, limuzin, lovashintó, galamb eresztés, hastáncosok, koktélbár rendelhető.Szalonunkban folyamatosan bővülő árukészlettel állunk rendelkezésére a menyasszonyi ruháktól a táncolós ruha kiválasztásán át a menyecske ruhákig. Sokféle színes ruhákból válogathatnak a vőlegény kísérő és a koszorús lányok is.Uszályos ruhákhoz 2 db koszorúslány ruha az ajándék!Új ruhákhoz a táncolós és a menyecske ruha is jár, a meglévő készletből választva.Minden kiegészítőt tudunk biztosítani:fátyol , fejdísz , kesztyű , nyaklánc , fülbevaló , esernyő , legyező , szütyőReklámunk a húsz év tapasztalata és a sok-sok megelégedett ifjú pár.Kérem fordítson időt honlapunk megtekintésére, és várom szíves érdeklődését, megrendelését.Mottónk: „Szépet, elfogadható áron!”
Venus Esküvői Szalon
Venus Esküvői Szalon
Nagykanizsa
Venus... Mi jut róla eszedbe?... Szépség?... Elegancia?... Szerelem? A római korban Venus mindezt és még többet jelentette. Mindent, ami a szerelemmel, a szépséggel összefüggött.Szalonunkban igyekszünk mindezen elgondolásoknak megfelelni. Az elmúlt években egyre több és több menyasszony választotta a "Vénusz" -t , és mindig a lehető legnagyobb megelégedéssel beszélt róla.A legdivatosabb ruhák, világmárkák (Cosmobella, OreaSposa, MoriLee, Venus...) modelljeiből úgy válogatunk, hogy minden stílus, fazon, szín elérhető legyen Amennyiben határozott elképzeléssel rendelkezel, a katalógusból rendelést is meg tudjuk oldani.Mindez vonatkozik a koszorúslány ruhákra is, legyen szó felnőtt, vagy gyermek modellekről. Kiegészítők hadával várunk Bennetek egyenesen Németországból, a G.Westerleigh és a Bianco Evento fej-és hajdíszeivel, gyűrűpárnáival, fátylaival, vendégkönyveivel, harisnyakötőivel.Szalonunk másik tevékenységi köre az esküvők, lakodalmak szervezése, lebonyolítása. Segítséget tudunk nyújtani minden ifjú párnak az esküvői ceremónia kellékeinek beszerzésében, a kültéri esküvők lebonyolításában, amelyben több éves tapasztalatunk van, több száz esküvőt vezényeltünk le ezen idő alatt.A helyszín, a zenekar, a fotó, a videós, a dekoráció készítője, a virágkötő kiválasztása nehéz feladat, amelyben szintén tanácsot tudunk adni, hogy elképzeléseiteknek, stílusotoknak, egyéniségeteknek a legmegfelelőbbet tudjátok választani.Udvarias, szakszerű kiszolgálással, nyugodt környezetben csak Rád irányuló figyelemmel, állandó akciókkal várunk, mert a Te Nagy Napod egyszeri és megismételhetetlen. Ehhez kínáljuk fel tapasztalatunkat és segítségünket Neked.
Yasmine Style Esküvői és alkalmi ruhaszalon
Yasmine Style Esküvői és alkalmi ruhaszalon
Miskolc
A Yasmine Style Szalonban az álmok válnak valóra!!Egyedi tervezésű ruháink közül választhatsz,megvásárolhatod,kölcsönözheted,de ha van egy elképzelésed megvarrathatod Szalonunkban, legyen szó menyasszonyi,-menyecske,-koszorúslány,-alkalmi ruháról. Számtalan más szolgáltatással is várunk:ékszerek,cipők,kitűzők,hajdíszek stb. is megtalálható nálunk,továbbá gravírozott poharak,köszönet ajándékok,örök csokrok készítését is vállaljuk.A mi célunk, hogy a nagy napon a legszebb legyél. Több, mint 20 éves tapasztalatunkat, tudásunkat és szívünket adjuk ahhoz, hogy álmaid megvalósuljanak. Fontos számunkra, hogy jól érezd magad, ha ellátogatsz hozzánk. Szalonunk családias, barátságos környezetet biztosít számodra, hogy a megbeszélések, próbák során csak magadra és az elképzeléseidre tudj figyelni.  Tudjuk,hogy egy esküvő számtalan költséggel jár,pont ezért áraink rendkívül kedvezőek! Keress minket bizalommal!!!Ruháinkat mi magunk készítjük. Kollekcióink, mind egyedi tervezésűek, minőségi anyagok, csipkék és Swarovski kristályok felhasználásával. Figyelünk a részletekre és a minőségi munkára, legyen szó menyasszonyi, alkalmi vagy hétköznapi ruháról.Számtalan saját készítésű ruháink közül választhatsz, de ha mégsem találod a számodra megfelelőt, akkor itt helyben a varrodai részlegen elkészítjük neked. Tervezd, álmodd meg és mi megvalósítjuk!Szalonunkban ruháink megvásárolhatóak, kölcsönözhetőek vagy méretre varrathatóak egyedi igények szerint. Varrodánkban továbbá vállalunk javítást, átalakítást is. (pl. cipzár csere, felhajtás, szűkítés stb...) Sok egyéb szolgáltatással várunk még: cipők, ékszerek, hajdíszek, gyűrűpárna, stb..., valamint gravírozott poharak, köszönet ajándékok, örök csokrok készítését is vállaljuk.
YesEvent Menyasszonyi Ruhaszalon
YesEvent Menyasszonyi Ruhaszalon
Budapest
Folyamatosan megújuló menyasszonyi ruha kínálatunkban olyan prémium márkákat találsz, mint az elegáns Diane Legrand, a klasszikus Lisa Donetti, a modern Novabella és a letisztult Bianco.Szalonunkban 2018-as és már a 2019-es kollekciókból válogathatsz, minden ruhánk új ruha. A ruhák eredetiségéről a ruhákba varrt címke tanúskodik, illetve minden ruhát a gyártó saját oldalán is megtalálsz. Ha megtetszett valamelyik darabunk, gyere el hozzánk, garantáljuk, hogy a ruha élőben is ugyanolyan szép és minőségi, mint a képeken. Kismama- és nagyméretű menyasszonyi ruhák választásában is segítségedre tudunk lenni.Minden ruhánk egyedileg rendelhető kölcsönzésre vagy akár vásárlásra is.
Álom Szép dekoráció és esküvői ruhaszalon
Álom Szép dekoráció és esküvői ruhaszalon
Nyíregyháza
Az Álomszép dekoráció 2007 óta immár tizedik éve tevékenykedik az esküvők és rendezvények világában. Célunk, hogy esküvőinket, rendezvényeinket textil és virág dekorációnkkal feledhetetlenné varázsoljuk. Sok éves tapasztalatunk segítségével és a szakmánk iránt érzett szeretet által csodálatos alkotások születtek az elmúlt évek során. Cégünk igyekszik minél egyedibb és varázslatosabb dizájnnal megvalósítani a partnereink által elképzelt formavilágot. Ezt támasztja alá megrendelőink elégedettsége és számos referencia munkánk. Nálunk mindent megtalálható, ami az esküvő dekorációjához, céges rendezvényhez, bálhoz szükséges. Széles színválasztékkal állunk rendelkezésetekre. Minőségi alapanyagokból dolgozunk, hogy elétek és a vendégsereg elé igényes és színvonalas dekorációt varázsoljunk életetek nagy napján, mindezt elérhető árakon, legyen szó komplett megrendelésről vagy részfeladat teljesítéséről. Mindezek mellett 2 éve elindítottuk esküvői ruhaszalonunkat, ami során termékeinket gondos előválogatással, a felmerülő igények figyelembevételével állítottunk össze.   Forduljatok hozzánk bizalommal!
Álomvarázs Esküvői Ruhaszalon
Álomvarázs Esküvői Ruhaszalon
Dunavarsány
Az Álomvarázs Esküvői Ruhaszalon és Öltönyházunkban kedvezményes áron tudjátok az esküvői ruhátokat kibérelni és az öltönyötöket elkészítettni saját méreteitekre!Biztos sokan nem hiszitek el, hogy tényleg lehet ilyen árakon is ruhát bérelni, megvásárolni és nem kell több százezret kiadni ahhoz, hogy csodálatosan nézzetek ki az esküvőtök napján!Ruháinkat, azért tudjuk ilyen áron adni, mert üzletünk saját tulajdonú ingatlanunkba nyitottuk, megtakarítva ezzel a hatalmas összegű bérleti díjat. Így ezáltal biztosíthatjuk részetekre azt, hogy családias nyugodt légkörben tudjatok készülni az esküvőtökre!
Éva Esküvői Ruhaszalon Tatabánya
Éva Esküvői Ruhaszalon Tatabánya
Tatabánya
Szalonunk neves külföldi divatcégek minőségi márkaruháit forgalmazza.Kellemes környezetben udvarias, és szakszerű kiszolglással várjuk a hozzánk érkezőket.Az esküvői ruhák mellett menyecske- és koszorúsruhákkal, eskuvői cipőkkel és egyéb kiegészítőkkel várjuk a hölgyeket.Kollekciónk megtekinthető honlapunkon.Ruhapróbára telefonos időpont egyeztetés szükséges. ( 34/786-047)Szalonunk neves világcégek márkaruháit forgalmazza. Kíváló minőségű esküvői ruhákkal, kiegészítőkkel várjuk a hozzánk érkező hölgyeket. Kínálatunkat és bővebb információt honlapukon találhatnak.
Találatok itt: Menyasszonyi ruhák