Starving Esküvői Ruha Bérlés

6060 Tiszakécske
Starving Esküvői Ruha Bérlés Starving Esküvői Ruha Bérlés Starving Esküvői Ruha Bérlés Starving Esküvői Ruha Bérlés

Üzletünkben amerikai Demetrios és francia Anita Jakobson  divattervezők által készített menyasszonyi ruhákat kínálunk bérelhető rendszerben. Esküvői ruha bérlés árak: 25000,-Ft-tól - 55000,-Ft-ig. 

A nálunk bérelt ruhákat ingyenesen ráigazítjuk a bérlőre! Ruhaszalonunk különlegessége  az Eve Ruhaszalon névadója, Bazsó Éva által tervezett Starving saját márkás kollekció, mely tovább szélesíti a választékot a  kölcsönözhető menyasszonyi ruhákból , menyecske ruhákból és koszorúslány ruhákból.  

Mi az ami a Starving márkát egyedi teszi? A 25 év ruhatervezési és készítési tapasztalat, a kézi gyártás , a minőség és a megfizethetőség. Bazsó Éva saját varrodájában készített egyedi ruhákat angol, német és francia piacokra, éveken keresztül pályázott ruháival a nemzetközi Anime  Conon Cosplay versenyeken ahol több kategóriában is nyert. Legjobb kosztüm és Legjobb táncruha kategóriákban.

Komplett szolgáltatást nyújtunk, melynek keretében esküvői ruhaszalonunkban minden kölcsönzött ruhát igény szerint ingyenesen méretre igazítunk.

Menyasszonyi ruháinktól túl a család többi tagjainak is érdemes betérni hozzánk, hiszen a férfiakat öltönyökkel, ingekkel, nyakkendőkkel , a kísérőket és koszorúslányokat  pedig bérelhető ruhákkal és egyéb kiegészítőkkel várjuk.

Több mint 100 db-os kollekciónkból kedvükre válogathatnak a menyasszonyok, de természetesen méretbeli és egyedi elképelésbeli igény esetén, kérésüket szívesen teljesítjük akár egyedi ruha elkészítésével is.

Ruhaszalonunkban cseppet sem megalkudnia, hiszen nálunk megtalálja az egyedi alkalmi, estélyi, casual és elegáns ruhákat is, terveink szerint évszaknak megfelelően.

Tiszakécskei üzletünkben várjuk az iskolákat, intézményeket is szalagavatói ruhákkal kapcsolatban. melyből egyedi megállapodással kedvezményeket is biztosítunk. 

Köszönöm hogy elolvasta bemutatkozásunkat, várjuk Önöket üzletünkben nagy szeretettel.
       

Bazsó Éva

Starving EVE Esküvői és Alkalmi Ruhaszalon
Ruhákban otthon vagyunk!

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Stílus
  • Klasszikus menyasszonyi ruhák
  • Modern esküvői ruhák
  • Nagy méret
  • Hagyományőrző - magyaros menyasszonyi ruhák
Szolgáltatások
  • Bérlés
  • Vásárlás
  • Ruha varratás
  • Igazítás
  • Egyedi tervezés

Kapcsolat - Elérhetőségek