Igen Esküvői - Alkalmi Ruhaszalon

1068 Budapest VI. kerület Király u. 24
Igen Esküvői - Alkalmi Ruhaszalon Igen Esküvői - Alkalmi Ruhaszalon Igen Esküvői - Alkalmi Ruhaszalon Igen Esküvői - Alkalmi Ruhaszalon Igen Esküvői - Alkalmi Ruhaszalon

Az Igen Esküvői, Alkalmi és Férfi ruhaszalon 8 éve működik Budapesten. Szalonunk csak a legjobb minőségű esküvői ruhákat és férfi öltözeteket kínálja, kölcsönzésre és eladásra, méretre igazítással.

 

Szolgáltatásaink

 

Az Igen Szalon az angol Benjamin Roberts és Tia, a holland Modeca, az amerikai Enzoani és Blue by Enzoani márkák kizárólagos forgalmazója Magyarországon. Szalonunk esküvői ruhakölcsönzéssel és eladással egyaránt foglalkozik. Kis és nagykereskedés. Férfi alkalmi öltönyöket, szmokingokat, frakkokat, zsaketteket és ceremónia szetteket tartunk a német Digel és Masterhand cég kollekcióiból. Szmokingjaink és frakkjaink bálokra, ünnepi alkalmakra kölcsönözhetők. Alkalmi és báli ruháink egyaránt kölcsönözhetők és megvásárolhatók. Koszorús és szalagavató báli ruhákat nagy számban tartunk. Kiegészítőket, fátylakat, kesztyűket, fej és hajdíszeket kínálunk.


Ez a szöveg van a szolgáltatások, árak fejezetben.

Rendszerint a tél türelme szokott rövidebb lenni, mert az rendesen elmúlik magától, míg havon megfagyott medvét még senki sem látott.


Néha vannak igen hosszú telek, de az a medvét nem konfundálja; tudja jól, hogy azért mégis csak el kell annak múlni; ha nagyon csípősen fú be odújába a szél, nem ír hozzá szelídítő brochure-öket, hanem betartja a hátával a nyílást, s akkor csak azon az egy helyen fázik.

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Stílus
  • Modern esküvői ruhák
  • Nagy méret
Szolgáltatások

Kapcsolat - Elérhetőségek