Szakály Gergő - Ceremóniamester

1114 Budapest
Szakály Gergő - Ceremóniamester Szakály Gergő - Ceremóniamester Szakály Gergő - Ceremóniamester Szakály Gergő - Ceremóniamester Szakály Gergő - Ceremóniamester

Ceremóniamesteri pályafutásomat több mint 10 éve kezdtem. Első kézből egy profi CM mellett tanultam be, így élőben sajátíthattam el a szakma minden csínyját-bínyját. Aktívan az elmúlt 5 évben tevékenykedem, de összesen a 10 év alatt 200+ esküvőn segíthettem a párokat. Koordinációs CM vagyok, igyekszem a se nem sok, se nem kevés elvet követni. Pontosan akkor vagyok élőtérben, amikor szükséges, annyira, amennyire szükséges. Természetesen a háttérben mindig 200%-al pörgök, menedzselem az eseményeket, koordinálom a szolgáltatókat. Amennyiben egy kellően laza, de mégis nagyon precíz és pontos CM-et kerestek, úgy jó helyen jártok. :) 

 

A ceremóniamester munkáját egy egyszerű mondattal lehet leírni. Ő az, aki azért felelős, hogy minden 100%-os rendben legyen a lagzin.

 

A vőféllyel ellentétben sokkal inkább a koordináció a feladata, mint a szórakoztatás. Természetesen, ha a szükség (vagy az ifjú pár) úgy kívánja, bármikor képes vagyok a megfelelő játékkal felpezsdíteni a hangulatot.

 

Ceremóniamesterként általában a szertartás(ok) előtt egy órával érkezem a násznép fogadására. Az első pillanattól folyamatosan kapcsolatban állok a vendégekkel, tudatva velük, hogy bármire szükségük van, engem keressenek. Én tartom a kapcsolatot a cateringgel, zenekarral, esküvőszervezővel, egyéb kisegítő személyzettel. A különböző lagzi eseményeket (köszöntők, vacsora, nyitótánc, tortavágás, menyasszonytánc, stb…) konferálom és koordinálom.

 

Első ránézésre a ceremóniamester feladata könnyűnek tűnik, ezért sokan úgy gondolják, hogy elég egy rátermett barátot megbízni. Szívből mondom, ez az egyik lehető legnagyobb hiba. Az én munkám nagy része a háttérben zajlik, melyet még a pár sem kísér figyelemmel. Ezt a szakmát is évek alatt lehet igazán elsajátítani, nem elég születni rá.

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Szolgáltató stílusa
  • Modern stílus - ceremóniamester
  • Visszafogott stílus - Moderátor
Kapcsolat - Elérhetőségek