20 gyönyörű tengerparti esküvői dekoráció

A tengerparti esküvőknek mindig megvan a maga sajátos, varázslatos hangulata. A tenger adta gyönyörű miliőhöz mediterrán stílusú esküvői dekoráció passzol.

 

tengerparti eskuvo

 

A tengerpartok mindig is a legnépszerűbb esküvőhelyszínek közé tartoztak. A tenger varázslatos hangulata, a gyönyörű panoráma mindenkit magával ragad. A tengerparti esküvői szertartást a jellegzetes mediterrán stílusú dekorációval tehetjük még autentikusabbá.

 

1.Mediterrán esküvői pavilon


Trópusi szigeteken, vagy a mediterrán országokban láthatunk gyönyörű, virágokkal szegélyezett esküvői pavilonokat.

 

Elegáns szokás pavilon alatt tartani az esküvői szertartást, amely egyben védi is a párt az erős napfénytől. A vacsoraasztal is dekoratív, vidám hangulatú a türkizkék poharakkal, színes virágokkal és a hófehér mécsestartókkal.

 

tengerparti eskuvo

 

2. Hatalmas virágszív


Az egyszerű esküvői pavilont, amely mindössze négy nád rúdból áll, hófehér leomló függöny fedi. A visszafogott pavilont azonban középen egy gyönyörűszép, óriási virágszív teszi látványossá.

 

A bevonuló sétányt pedig a hófehér cölöpök között az elszórt virágszirmok teszik romantikussá. Nagyon dekoratív az összhatás.

 

tengerparti eskuvo

3. Natúr dekoráció pálmalevelekkel


Ez a natúr, fából ácsolt pavilon is a maga nemében különleges esküvői dekoráció. Szinte magányosan áll az elhagyatott tengerparton, de mégis van egyfajta varázsa.

 

Nincsenek látványos díszek a padok hófehérek, a pavilont virágok helyett zöld levelek díszítik, a homokban mécsesek vannak kihelyezve. Érdekes azonban a középen belógó csillár, amely egészen különlegessé teszi az egyszerű designt.

 

tengerparti eskuvo

 

 

4. Egy igazi kis ékszer


A hófehér homokos tengerparton szinte egy kis ékszerként díszeleg ez az esküvői pavilon a csüngő virágdíszekkel.

 

A bevonuló sétányt elegáns oszlopok szegélyeszik és hófehér virágszirmok díszítik. A násznép számára kihelyezett székek elegánsak a hófehér huzattal és támlát díszítő tengerkék masnival.

 

tengerparti eskuvo


5. Visszafogott elegáns


Ennél a trópusi környezetben található, tengerparti dekorációnál a földig érő, hófehér függöny a domináns látványelem, melyet egy-egy nagy csokor díszít. A szertartás asztalka szintén hófehér és elegáns. Kisebb, meghitt esküvőkhöz tökéletes.

 

tengerparti eskuvo

 

6. Egzotikus-trópusi dekoráció

 

Igen látványos ez a hatalmas zöld pálmalevelekkel beborított esküvői pavilon, amely a trópusi szigetekre jellemző módon egy átlátszó hófehér anyaggal van lefedve.

 

Az esküvői dekorációt a pálmalevelek és az élénk ciklámen színű trópusi virágok összhatása teszik izgalmassá.

 

tengerparti eskuvo

 

7. Esküvői pavilon egy eldugott partszakaszon

 

Meghitt esküvők helyszíne lehet ez az eldugott partszakaszon lévő, fából ácsolt, pavilon. Romantikus a pavilonhoz vezető, pici kikövezett ösvény is. Mivel elég nagy ez a pavilon, akár egy kisebb esküvői vacsora is megrendezhető alatta tengerre néző panorámával. 

 

tengerparti eskuvo

 

 

8. Rózsaszirmokkal borított bevonuló sétány


Ezt a tengerparti dekorációt egyrészt a páratlan tengerparti panoráma, másrészt a gyönyörű, ízléses rózsavirágokból álló dekoráció teszi különlegessé. A bevonuló sétány előtt hatalmas hófehér kaspók is nagyon szépek a rózsacsokrokkal.

 

tengerparti eskuvo

 

9. Csillár, fáklyák és gyönyörű virágszegély


Díszes oszlopok helyett egyszerűen homokba szúrt fáklyákat is ki lehet alakítani a pár számára a bevonuló sétányt. Ez azért remek ötlet, mert a naplemente után a kis szertartáshelyszín még romantikusabbá varázsolható a fáklyás díszkivilágítással. 

 

tengerparti eskuvo

 

10. Fehér és zöld


A hófehér szín szinte minden tengerparti esküvői dekorációnál visszaköszön. Nem csoda, hiszen a nagy melegben egy kis hűsítő hatást és árnyékot ad a jegyespárnak. Itt a virágok is fehér színűek, melyek között egy kis zöldnövény is fel-feltűnik.

 

tengerparti eskuvo

 

11. Tenger ihlette díszek


Igazi tenger ihlette esküvői dekoráció a türkizkék és a fehér színpárosítás, valamint a kagylók dekorációként való felhasználása. Nagyon hangulatos, ahogy a szertartásvezető asztala felett lógnak a kagylófüggők, és dekoratív az asztalra helyezett különféle kiegészítők összhatása is. 

 

tengerparti eskuvo

 

 

12. Egyszerű de mégis látványos


A szertartás pavilonja egy egészen egyszerű fából ácsolt konstrukció, melynek egyetlen dísze egy kisebb fehér fátyol. A látványt itt a partra kihelyezett székek adják az élénk narancssárga huzattal, amely rögtön magával ragadja a szemet.

 

tengerparti eskuvo

 

13. Tengerbe nyúló pavilon


Gyönyörű fehér virágkapu áll a hófehér, vízbe nyúló alapzaton. A bevonuló sétány egyenesen a tengerbe vezet, majd a pallón sétálva a tengerbe érkezik a pár. A szertartás kapuja már teljesen vízben van. Csodás a hangulata.

 

tengerparti eskuvo

14. Tökéletes vintage


Ez egy igazán stílusos esküvői dekoráció, amely tökéletesen megállná a helyét egy vintage esküvőn is. A natúr fa pavilonhoz szép fapallós ösvény vezet, a székek párnája is natúr színű a virágdísz kedves, visszafogott.

 

Érdekesség, hogy a lépcsők melletti virágtartók régi könyvekből állnak, az asztalon lévő virágcsokor vázája pedig egy kopottas fém virágöntöző kanna.

 

tengerparti eskuvo

15. Abszolút elegáns


Ez az esküvői dekoráció nem közvetlenül a tengerparton, hanem egy szálloda teraszán lett felállítva. Minden ízében elegáns! A pavilon virágdekorációja csodaszép, a pavilon kapuját jelképező két fehér oszlop és a vázába helyezett virágcsokor is nagyon stílusos.

 

tengerparti eskuvo

 

 

16. Trópusi nádtetős pavilon

 

A trópusi szigetvilágon jellegzetes bájos nádtetős kunyhók stílusában épült ez az esküvői pavilon, melyhez egy hosszú fapallós sétány vezet.

 

A székek dekorációja kedves, a sétány nincsen túldíszítve, az egész összességében hangulatos, a pavilon meghitt.

 

tengerparti eskuvo

 

17. Virágok helyett színes kendők


Modern esküvői dekoráció, ahol virágok helyett színes kendők díszítenek mindent, az esküvői virágkaputól kezdve a székekig. Maga a sétány is egy hófehér kendő, amely nincsen teleszórva virágszirmokkal, hanem homokba szúrt virágok szegélyezik. 

 

tengerparti eskuvo

18. Gyönyörű hófehér


Fapallós állványon áll ez a gyönyörű esküvői dekoráció a csodaszép tengerparton, melyet alapvetően az anyag minősége tesz elegánssá.

 

A vendégek székeit teljesen befedi a fehér huzat, csak úgy, mint a pavilont és a szertartásvezető asztalát. Egyáltalán nem használtak virágdíszeket, a bevonuló sétányt mindössze két lápmás jelzi.

 

tengerparti eskuvo

 

19. Lilás színvilág 


Sziklák övezte kis partszakaszon áll ez az esküvői pavilon, mely szintén egy egyszerű fa kapu, amit középen fejlécként egy hatalmas csokor dísz tesz látványossá. A lila színt ritkán alkalmaznak esküvői dekorációként, de a zöld tengerhez és a sárga homokhoz remekül passzol.

 

tengerparti eskuvo

 

20. Görög stílusú oszlop és kő vázák 


Az antik világ fényűző eleganciáját jeleníti meg ez a tengerparti szálloda teraszára kihelyezett esküvői dekoráció.

 

A szerelemkapu két görög oszlop, a bevonuló sétány körül szintén antik stílusú kő vázák állnak. A virágdekoráció elképesztően szép, a pasztellszínek tökéletesen illenek ehhez a stílushoz.

 

tengerparti eskuvo


 


További cikkek a témában


Környezetbarát esküvő – a nagy napon is legyél környezettudatos

Környezetbarát esküvő – a nagy napon is legyél környezettudatos

A környezettudatos szemlélet, a környezetünk védelme egyre több házasulandó pár számára fontos. Ennek része a környezetbarát esküvő megszervezése is. 

Látványos esküvői fénydekorációk

Látványos esküvői fénydekorációk

Az esküvőhelyszíneket igazán meghitté lehet varázsolni néhány gyertya, lampion vagy fényfüzér elhelyezésével, vagyis a hangulatvilágítással.

Álomszép esküvői dekorációk – színek, ötletek, kreatív díszek

Álomszép esküvői dekorációk – színek, ötletek, kreatív díszek

Az esküvői dekoráció fontos része a virágdekoráció, az asztaldekoráció, a teremdekoráció, a székek valamint a terem díszítése.

Toszkán esküvői stílus – olasz életérzés mediterrán ízek

Toszkán esküvői stílus – olasz életérzés mediterrán ízek

Egy esküvő hangulatát, stílusát a környezet és a dekoráció határozza meg. Éppen ezért egy mediterrán jellegű, olasz esküvő is megvalósítható a világ bármely pontján.


További témák