Dörgő Dániel Photography

Budapest
Dörgő Dániel Photography Dörgő Dániel Photography Dörgő Dániel Photography Dörgő Dániel Photography Dörgő Dániel Photography Dörgő Dániel Photography Dörgő Dániel Photography Dörgő Dániel Photography Dörgő Dániel Photography Dörgő Dániel Photography Dörgő Dániel Photography Dörgő Dániel Photography Dörgő Dániel Photography Dörgő Dániel Photography Dörgő Dániel Photography Dörgő Dániel Photography Dörgő Dániel Photography Dörgő Dániel Photography Dörgő Dániel Photography Dörgő Dániel Photography

 

Dörgő Dánielnek hívnak. Már kiskorom óta a fotózás az egyik szerelmem.

 

Voltam a fényképezőgép másik oldalán is, – mint munka és mint hétköznapi emberként egyaránt – így tudom, hogy a fotóssal, akivel dolgozunk, aki megörökít minket, mennyire fontos az egymásra hangolódás. Ha jó hangulatban tudunk együtt dolgozni az a képeken is vissza fog tükröződni. Szeretem megörökíteni azokat a pillanatokat, melyeket, ha bármikor visszanézünk egy kedves emlék elevenedik fel bennünk és a szánk egyenes síkjából egy felfelé görbülő vonal lesz.

 

Munkám során a precizitás, a maximumra törekvés mind olyan elvárás magammal szemben, mely nem tűr kompromisszumot. Nem elég a jó, a legjobbat fogom nyújtani a megrendelő felé, hisz, ha megtisztel azzal, hogy felkér egy munkára, akkor én is viszonozni akarom ezt azzal, hogy tudásom legjavát nyújtva szolgálom ki az igényeit.

 

Fontosnak tartom a folyamatos fejlődést is – hogy megmaradjon a saját képi világom-, de közben haladjak a technikai és művészi fejlődéssel egyaránt, hisz csak így adhatok ki olyan kész anyagot a kezeim közül, amit több év után is büszkén vállalhatok.

 

Honlapomon megtekinthető bővebb portfólióm is, melyek között megtalálhatóak azok a referencia munkák melyek fotózását az ország egész területén vállalom.

 

Esküvő fotózás

Jegyes fotózás

Portré és Portfólió fotózás

Családi / Kismama és Gyermek fotózás

Rendezvény és esemény fotózás

Étel fotózás

 

www.dorgodaniel.hu

 


Jegyes fotózás

Kreatív fotózás

Esküvő fotózás


A honlapomon megtalálható csomagok leírásaiban minden szükséges információt megtalálhat az ifjú pár.

 

- Mit tartalmaz a csomag.

- Milyen extrákat illetve ajándékokat kaphat egy-egy kiválasztott csomaghoz.

- Valamint az adott csomagok árait is itt találják meg.

 

https://dorgodaniel.hu/eskuvo-fotozas/

 

Számomra az egyik legfontosabb szempont, hogy a házasulandó pár igényeit a lehető legmagasabb szinten és módon szolgálhassam ki, így hozzájuk igazodva rugalmasan állok minden kéréshez illetve ha kérdés merül fel, azt próbálom minél előbb megválaszolni.

 

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Szolgáltatások
  • Esküvői fotós

Kapcsolat - Elérhetőségek