Szentlőrinc Golf Klub Szentlőrinc Golf Klub Szentlőrinc Golf Klub Szentlőrinc Golf Klub Szentlőrinc Golf Klub Szentlőrinc Golf Klub Szentlőrinc Golf Klub Szentlőrinc Golf Klub Szentlőrinc Golf Klub Szentlőrinc Golf Klub Szentlőrinc Golf Klub

Kedves Leendő Házasok!

 

A St. Lőrinc Golf Klub és Rendezvényhelyszín Budapest XX. és XXIII. kerület határán, a Szentlőrinci út mentén található, a belvárostól mindössze 15 percre autóval. Az M5-ös autópálya melletti végeláthatatlan zöld területen, nem is gondolná az ember, hogy egy gyönyörű, ápolt golfpálya terül el, melynek a zajoktól védett tóparti rendezvénysátra és az azt körül ölelő pázsitos terület kiválóan alkalmas mesebeli lakodalmak megszervezésére, a vágyaitok megvalósítására.
 

Az esküvői ceremónia lebonyolítására szabadtéren, a tó partján biztosítunk lehetőséget, a hatalmas zöld terület pedig rengeteg program és játék helyszínéül tud szolgálni, nem beszélve a zavartalan, hajnalig tartó, korlátok nélküli mulatozásról.

 

Lehetőséget nyújtunk a golfpálya teljes bejárására golfautóval, tavon való csónakázásra kacsák és vízi madarak között, életre szóló élmény lehet a jegyesfotózás ilyen idilli környezetben, a gyerkőcöket pedig játszótér várja.

 

 A mulatság után pedig az Ifjú Pár és Családjuk, Barátaik, akik a város közelsége ellenére mégis az apartmanjainkban hajtják álomra fejüket,- másnap, miközben a reggeli kávéjukat fogyasztják el a teraszukon, gyönyörködhetnek a csodálatos kilátásban.

 

Ha Ti, Kedves Leendő Házasok, világraszóló lakodalmat szeretnétek, - de legalább egy egész hétvégére szólót- a lagzi másnapján olyan „morzsapartit” rendezünk Nektek, amiről még nem hallott a város! A reggeli elfogyasztása után lehetőségetek nyílik az egész napot nálunk tölteni, a lagzi fáradalmait pecázással, fürdőzéssel, napozással eltölteni, miközben bográcsebédet készítünk Nektek.

 

Mindezt Budapesten, kiváló megközelítéssel, mégis zöld környezetben, megfizethető áron!

 

Keressenek minket bizalommal!

 

 

 

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Lebonyolítható programok
 • Esküvői fogadás, díszvacsora
 • Polgári esküvői szertartás

Terem

  Befogadóképesség Asztalok elrendezésének lehetőségei
Ültetett kiszolgálás Svédasztalos kiszolgálás Álló-
fogadás
Tábla-
asztalos
Kör-
asztalos
U
alak
Rendezvényterem 200 200 200
 • Befogadóképesség
  Ültetett kiszolgálás:
  200
  Svédasztalos kiszolgálás:
  200
  Állófogadás:
  200
 • Asztalok elrendezésének lehetőségei
  Táblaasztalos:
  Körasztalos:
  U alak:
Helyszín jellege
 • Különleges
Választható felszolgálás
 • Hagyományos tányérszervíz
 • Svédasztalos
 • Állófogadás
Menüvel kapcsolatos információk
 • Vegetáriánus menü
Catering:

A helyszín éttermi szolgáltatásokkal (catering), illetve megegyezés szerint éttermi szolgáltatások nélkül is igénybe vehető.

Italfogyasztás:

Italcsomag összeállítása kérhető.

Kapcsolat - Elérhetőségek