Találkozhat-e a menyasszony és a vőlegény a leány-illetve legénybúcsún?

Szerencsés-e meglepni a párunkat, a szingli élete utolsó nagy buliján? Nem lehet teljesen egyértelműen megválaszolni a kérdést, mert sok mindentől függ.

Ez egy bizalmi kérdés, amit óvatosan kell kezelni. A hirtelen meglepetésszerű betoppanás nem túl szerencsés. Egyrészről bizalmatlanságot is kelthet a meglepetésszerű látogatás. Másrészről nem tudhatjuk, mit szerveznek a barátok párunknak, és minden bizonnyal senki nem szeretné kellemetlen helyzetbe hozni sem kedvesét, sem pedig saját magát.

 

A leány-legénybúcsú egy életszakasz lezárásának megünneplése, bulizás, amibe aznap több minden beleférhet, mint egy szokványos buliba. Hagyjuk, hadd élvezze ki mindenki az utolsó napjait a barátaival, és méltón lezárhassa élete facér, bohém időszakát. Ez a nap jár mind a jegyespárnak, mind a barátoknak.

 

Számos pozitív ellenpéldát is hallottunk már, amikor egy leánybúcsút vagy legénybúcsút épp az dobott fel, hogy összetalálkozott a két homogén csapat, és végül együtt bulizták át az éjszakát.
Tehát mindkét megoldás elsülhet jól, de akár kellemetlenül is. Az utóbbi elkerülése érdekében mindenképpen a közös megbeszélés célszerű.

 Kapcsolódó tartalmak:
A függetlenség utolsó napja
Találkozhat-e a menyasszony és a vőlegény a leány illetve legénybúcsún?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
További cikkek:

Esküvő egyről a kettőre:

- Hogyan kezdjük el esküvőnk megszervezését           
- Milyen kiadásokkal kell számolni

 

Amit az esküvőről tudni érdemes:

- Álljon meg a nászmenet!
- Férfi dolgok

 

Esküvői ruha, kiegészítők, megjelenés:

- Dilemmák a ruha körül
A menyasszonyi fátyol
 

Esküvői szolgáltatók:

- Esküvői fotós
- Nem minden arany, ami fénylik
 

További cikkek a témában


A legnépszerűbb lánybúcsú feladatok, ötletek és játékok

A búcsú valaminek az elengedését, illetve továbblépést jelent.

 

Pontosan ezt a szerepet hivatott betölteni a lánybúcsú is, de jóval vidámabb értelemben – a menyasszony örökre hátat fordít régi életének, és feleséggé válik.

Ám előtte még egy utolsó közös eseményt tart a legkedvesebb barátnőivel, ahol vicces játékokkal, fontos kérdés-válaszokkal, és egy fergeteges bulival ünneplik meg a régi időszak lezárását és az új időszak megkezdését.

 

Legény-és leánybúcsúk - Avagy a függetlenség utolsó napja

A független élet utolsó napjainak megünneplése az esküvő előtt sokáig csak a férfiak privilégiuma volt hazánkban. Néhány évtizede viszont már a hölgyeknek is kijár, hogy a menyasszony a legjobb barátnők társaságában bulizhasson, és búcsút mondjon a szingliségnek.

A legjobb ajándék ötletek lánybúcsúra

Az esküvőszervezés rengeteg teendővel jár a menyasszony számára. Szerencsére van egy olyan alkalom, amikor egy rövid időre félre lehet tenni a felelősségeket, és csak a szórakozásra koncentrálni: ez nem más, mint a lánybúcsú!

Legénybúcsú feladatok

A legénybúcsú célja, hogy a vőlegény utolsó szingli napjait méltón megünnepeljük. Hogy igazán emlékezetes legyen ez a nap, a leendő férjre szabott legénybúcsús feladatokat szokás kitalálni. Az esküvő előtt megrendezett legénybúcsún általában rokonok, barátok, kollégák vesznek részt.

 


További témák