Hol esküdtek a magyar sztárok – hírességek esküvőhelyszínei

Milyen helyszíneken és hol tartották az esküvőjüket a hazai sztárok? Vajon különleges miliőt választottak? Külföldön vagy itthon mondták ki a boldogító igent?

 

magyar sztar eskuvo

 

Az esküvő életünk egyik legszebb eseménye, nincs ez másképp a sztárok esetében sem. Számukra is éppoly meghatározó élmény az a nap, amikor szerelmükkel örök hűséget fogadnak egymással, mint bárki másnak. A helyszínválasztást a legtöbb esetben valamilyen személyes kötődés határozza meg.

 

A hazai hírességek legtöbbje hazai helyszínt választott a lakodalomhoz, de akadnak olyanok is, akik külföldön kötötték össze az életüket, vagy egzotikus országban szerveztek álomesküvőt.

 

Kiss Ramóna esküvője a Római-parton volt
 

A Barátok közt egykori sztárja, Kiss Ramóna és szerelme Lékai Máté a Veszprém kézilabdacsapatának játékosa 2019 nyarán fogadtak örök hűséget egymásnak a Duna legromantikusabb partszakaszán, a Római-parton.

 

Bár úgy tervezték, hogy a hagyományos forgatókönyv szerint történik majd az eljegyzést, az esküvő, majd a kisbaba születése, a kis Noé azonban felborította a sorrendet. Mivel a vártnál hamarabb érkezett a sztárpár életébe, így már ős is részt vett a ceremónián.

 

Kiss Ramona eskuvo

Tóth Gabi párja gyerekkori otthonában mondta ki a boldogító igent
 

Tóth Gabi 2019 októberében igazán romantikus, titkos esküvőn mondta ki a boldogító igent szerelmének, Krausz Gábornak. A ceremóniát Gabi a várandóssága miatt a sztárséf gyerekkori otthonában rendezték meg, Gábor szüleinek kertjében.

 

A titkos menyegzőre csupán néhány barát és családtag kapott meghívást. A menüt a családtagok készítették, Gabi édesanyja és Gábor apukája minden magyaros ételt megfőzött, ami csak eszükbe jutott.

 

toth gabi eskuvo

 

Gianni és Debreczeni Zita esküvője egy olasz síparadicsomban
 

Gianni és Zita a legnagyobb boldogságban, titokban házasodott össze a Dolomitok tövében, a Val Gardena síparadicsomban, 2017-ben.

 

Azért az Észak-olaszországi Dolomitokban mondták ki a boldogító igent, mert ott ismerkedtek meg egymással egy televíziós műsor forgatásán. A menyegző helyszínén csodálatos volt a kilátás, a havas táj különleges háttere lett az esküvői fotóknak. A pár az olasz és a magyar konyha jellegzetes ízeit is igyekezett belefűzni a menübe, így az állófogadáson, kint a természetben olasz ételeket és Zita kedvenc magyar ételeit kóstolhattak a vendégek

 

sztar eskuvok

 

Ördög Nóra titkos tihanyi esküvője
 

Ördög Nóra és Nánási Pál több szállal kötődik a Balatonhoz, mint mindenki másnak, nekik is rengeteg gyerek- és ifjúkori emlékük kötődik a magyar tengerhez, emellett felnőtt, közös életük fontos helyszíne is.

 

A Balaton Északi partjának legszebb városában, Tihanyban tartották az esküvőjüket. A nagy napon csak a legközelebbi rokonok ünnepeltek velük. A titkos esküvő meghitt hangulatához Ördög Nóra szerint Tihany romantikája is hozzájárult.

 

sztar eskuvok

 

Kasza Tibi és Manker a Grand Canyonnál fogadtak örök hűséget egymásnak
 

Kasza Tibor és menyasszonya, Manker egy gyönyörű természeti csodát választottak esküvőjük helyszínéül. Egészen a tengerentúlra utaztak el, hogy a Grand Canyonnál esküdjenek örök hűséget egymásnak.

 

A műsorvezető, énekes titokban vette el menyasszonyát, Mankert, és azért Amerikában, a Grand Canyonnál tartották az esküvőt, mert arra vágytak, hogy az esküvőjük egy kalandos, különleges élmény legyen. Az esemény után azt nyilatkozták, hogy csodálatos élmény volt a végtelen Grand Canyon felett kimondani azt a bizonyos igent.

 

 

 

Rúzsa Magdi esküvője a Budai Várban kezdődöttRúzsa Magdi 2017-ben házasodott össze kedvesével, Vilmossal. Esküvője a Budai Várban kezdődött az egyházi szertartással, a templomi esküvőre a budapesti Mátyás-templomban került sor.

 

Ezt követően a násznéppel együtt a Hernyák-birtokra mentek, ahol egy kötetlenebb hangulatú lakodalmat tartottak.
 

A Megasztár harmadik szériájának győztesének menyegzőjén elmaradt a menyasszonytánc, a töltött káposzta azonban nem maradt ki, mivel ez az étel, szülőföldjén, a Vajdaságban kötelező fogás éjfél után.

 

ruzsa magdi eskuvo

 

Liptai Klaudia lovastanyán tartotta a menyegzőjét
 

Liptai Claudia 2018. június 9-én gyönyörű menyasszonyi ruhában ment feleségül Pataki Ádám mestercukrászhoz egy nagyon romantikus helyszínen, a sarlóspusztai lovastanyán.

A nem hétköznapi esküvőn a műsorvezető a Csillagok háborúja című film zenéjére vonult az oltár elé.

 

 

Majka 3 napos esküvője egy szekszárdi borpincészetben
 

A zenész, énekes, műsorvezető Majka és kedvese Hajni Szekszárdon tartották az esküvőjüket. 10 év együttélés után egy igazi romantikus menyegzőt tartottak a szekszárdi Bodri pincészetben egy 160 fős vendégsereg társaságában. A lakodalom 3 napig tartott, borvacsorával és különféle élményprogramokkal fűszerezve.

 

 

Fotók: Facebook


További cikkek a témában


A legjobb esküvős filmek, amiket látnod kell

A filmtörténelemnek számtalan klasszikusa és elismert stílusa van. Köztük megtalálhatóak a közkedvelt vígjátékok, háborús filmek vagy az épp a kultikus akciófilmek. De a sorba beleillenek az esküvős filmek, amelyek külön kategóriát alkotnak. Ugyanis ezek között vannak komolyabb és könnyedebb hangvételűek is. A romantikus vígjátékok mellett megjelennek a komoly drámák is. 

Ebben a cikkben azokat az esküvős tematikájú filmeket szedtük össze, amiket szerintünk mindenképp látnod kell, ha érdekel a téma.
 

Új trend a környezetbarát esküvő, a green wedding

Új trend a környezetbarát esküvő, a green wedding

A környezettudatos szemlélet, a környezetünk védelme egyre több házasulandó pár számára fontos. Ennek része a környezetbarát esküvő megszervezése is.

A 10 legjobb párkapcsolati könyv, amit minden párnak el kellene olvasnia

A 10 legjobb párkapcsolati könyv, amit minden párnak el kellene olvasnia

Mindenki boldog párkapcsolatra vágyik, a kihívásokra azonban nem vagyunk felkészülve. Mit tehetünk, ha megromlik egy kapcsolat, vagy házasság?

Szerelemlakat helyszínek Európában

Szerelemlakat helyszínek Európában

Európa „Love Lock” hídjai igazán romantikus helyszínei egy szerelmi vallomásnak, vagy akár egy lánykérésnek is.


További témák