Hol esküdtek a magyar sztárok – hírességek esküvőhelyszínei

Milyen helyszíneken és hol tartották az esküvőjüket a hazai sztárok? Vajon különleges miliőt választottak? Külföldön vagy itthon mondták ki a boldogító igent?

 

magyar sztar eskuvo

 

Az esküvő életünk egyik legszebb eseménye, nincs ez másképp a sztárok esetében sem. Számukra is éppoly meghatározó élmény az a nap, amikor szerelmükkel örök hűséget fogadnak egymással, mint bárki másnak. A helyszínválasztást a legtöbb esetben valamilyen személyes kötődés határozza meg.

 

A hazai hírességek legtöbbje hazai helyszínt választott a lakodalomhoz, de akadnak olyanok is, akik külföldön kötötték össze az életüket, vagy egzotikus országban szerveztek álomesküvőt.

 

Kiss Ramóna esküvője a Római-parton volt
 

A Barátok közt egykori sztárja, Kiss Ramóna és szerelme Lékai Máté a Veszprém kézilabdacsapatának játékosa 2019 nyarán fogadtak örök hűséget egymásnak a Duna legromantikusabb partszakaszán, a Római-parton.

 

Bár úgy tervezték, hogy a hagyományos forgatókönyv szerint történik majd az eljegyzést, az esküvő, majd a kisbaba születése, a kis Noé azonban felborította a sorrendet. Mivel a vártnál hamarabb érkezett a sztárpár életébe, így már ős is részt vett a ceremónián.

 

Kiss Ramona eskuvo

Tóth Gabi párja gyerekkori otthonában mondta ki a boldogító igent
 

Tóth Gabi 2019 októberében igazán romantikus, titkos esküvőn mondta ki a boldogító igent szerelmének, Krausz Gábornak. A ceremóniát Gabi a várandóssága miatt a sztárséf gyerekkori otthonában rendezték meg, Gábor szüleinek kertjében.

 

A titkos menyegzőre csupán néhány barát és családtag kapott meghívást. A menüt a családtagok készítették, Gabi édesanyja és Gábor apukája minden magyaros ételt megfőzött, ami csak eszükbe jutott.

 

toth gabi eskuvo

 

Gianni és Debreczeni Zita esküvője egy olasz síparadicsomban
 

Gianni és Zita a legnagyobb boldogságban, titokban házasodott össze a Dolomitok tövében, a Val Gardena síparadicsomban, 2017-ben.

 

Azért az Észak-olaszországi Dolomitokban mondták ki a boldogító igent, mert ott ismerkedtek meg egymással egy televíziós műsor forgatásán. A menyegző helyszínén csodálatos volt a kilátás, a havas táj különleges háttere lett az esküvői fotóknak. A pár az olasz és a magyar konyha jellegzetes ízeit is igyekezett belefűzni a menübe, így az állófogadáson, kint a természetben olasz ételeket és Zita kedvenc magyar ételeit kóstolhattak a vendégek

 

sztar eskuvok

 

Ördög Nóra titkos tihanyi esküvője
 

Ördög Nóra és Nánási Pál több szállal kötődik a Balatonhoz, mint mindenki másnak, nekik is rengeteg gyerek- és ifjúkori emlékük kötődik a magyar tengerhez, emellett felnőtt, közös életük fontos helyszíne is.

 

A Balaton Északi partjának legszebb városában, Tihanyban tartották az esküvőjüket. A nagy napon csak a legközelebbi rokonok ünnepeltek velük. A titkos esküvő meghitt hangulatához Ördög Nóra szerint Tihany romantikája is hozzájárult.

 

sztar eskuvok

 

Kasza Tibi és Manker a Grand Canyonnál fogadtak örök hűséget egymásnak
 

Kasza Tibor és menyasszonya, Manker egy gyönyörű természeti csodát választottak esküvőjük helyszínéül. Egészen a tengerentúlra utaztak el, hogy a Grand Canyonnál esküdjenek örök hűséget egymásnak.

 

A műsorvezető, énekes titokban vette el menyasszonyát, Mankert, és azért Amerikában, a Grand Canyonnál tartották az esküvőt, mert arra vágytak, hogy az esküvőjük egy kalandos, különleges élmény legyen. Az esemény után azt nyilatkozták, hogy csodálatos élmény volt a végtelen Grand Canyon felett kimondani azt a bizonyos igent.

 

 

 

Rúzsa Magdi esküvője a Budai Várban kezdődöttRúzsa Magdi 2017-ben házasodott össze kedvesével, Vilmossal. Esküvője a Budai Várban kezdődött az egyházi szertartással, a templomi esküvőre a budapesti Mátyás-templomban került sor.

 

Ezt követően a násznéppel együtt a Hernyák-birtokra mentek, ahol egy kötetlenebb hangulatú lakodalmat tartottak.
 

A Megasztár harmadik szériájának győztesének menyegzőjén elmaradt a menyasszonytánc, a töltött káposzta azonban nem maradt ki, mivel ez az étel, szülőföldjén, a Vajdaságban kötelező fogás éjfél után.

 

ruzsa magdi eskuvo

 

Liptai Klaudia lovastanyán tartotta a menyegzőjét
 

Liptai Claudia 2018. június 9-én gyönyörű menyasszonyi ruhában ment feleségül Pataki Ádám mestercukrászhoz egy nagyon romantikus helyszínen, a sarlóspusztai lovastanyán.

A nem hétköznapi esküvőn a műsorvezető a Csillagok háborúja című film zenéjére vonult az oltár elé.

 

 

Majka 3 napos esküvője egy szekszárdi borpincészetben
 

A zenész, énekes, műsorvezető Majka és kedvese Hajni Szekszárdon tartották az esküvőjüket. 10 év együttélés után egy igazi romantikus menyegzőt tartottak a szekszárdi Bodri pincészetben egy 160 fős vendégsereg társaságában. A lakodalom 3 napig tartott, borvacsorával és különféle élményprogramokkal fűszerezve.

 

 

Fotók: Facebook


További cikkek a témában


A legjobb esküvős filmek, amiket látnod kell

A filmtörténelemnek számtalan klasszikusa és elismert stílusa van. Köztük megtalálhatóak a közkedvelt vígjátékok, háborús filmek vagy az épp a kultikus akciófilmek. De a sorba beleillenek az esküvős filmek, amelyek külön kategóriát alkotnak. Ugyanis ezek között vannak komolyabb és könnyedebb hangvételűek is. A romantikus vígjátékok mellett megjelennek a komoly drámák is. 

Ebben a cikkben azokat az esküvős tematikájú filmeket szedtük össze, amiket szerintünk mindenképp látnod kell, ha érdekel a téma.
 

Szerelemlakat helyszínek Európában

Szerelemlakat helyszínek Európában

Európa „Love Lock” hídjai igazán romantikus helyszínei egy szerelmi vallomásnak, vagy akár egy lánykérésnek is.

A 10 legjobb párkapcsolati könyv, amit minden párnak el kellene olvasnia

A 10 legjobb párkapcsolati könyv, amit minden párnak el kellene olvasnia

Mindenki boldog párkapcsolatra vágyik, a kihívásokra azonban nem vagyunk felkészülve. Mit tehetünk, ha megromlik egy kapcsolat, vagy házasság?

Új trend a környezetbarát esküvő, a green wedding

Új trend a környezetbarát esküvő, a green wedding

A környezettudatos szemlélet, a környezetünk védelme egyre több házasulandó pár számára fontos. Ennek része a környezetbarát esküvő megszervezése is.


További témák