Esküvő hajón – exkluzív élmény

Felejthetetlen élmény egy hajós esküvő, akár egy elegáns budapesti hajó fedélzetén, akár a Balaton közepén mondjuk ki a boldogító igent.

 

 

 

A hajók szinte mindenkiben romantikus érzéseket ébresztenek, legyen szó egy egyszerű csónakázásról, balatoni vitorlázásról vagy épp egy panorámás sétahajókázásról. Maga a víz látványa, a vízen való ringatózás, a festői táj, a természet közelsége valahogy meghitté varázsolja az együttlétet. A szerelmes filmek nagy romantikus jeleneteit is gyakran csónakázós pillanatokban történnek meg.

 

A hajós esküvők a legromantikusabbak
 

A hajós esküvők vitathatatlanul a legromantikusabb esküvők közé tartoznak. A festői környezet és a panorámás kilátás olyan gyönyörű miliőt varázsol körénk, ami igazán különleges élménnyé teszi a nagy napot.

 

 

Az esküvőszervezés hasonlóképp zajlik, mint a hagyományos esküvők esetében. Egy hajón ugyanúgy meg lehet rendezni az esküvői szertartást és a lakodalmat is, mint bármely más helyszínen. A különbség csupán annyi, hogy az egész esemény a vízen történik. Egy hajó fedélzetét gyönyörűen fel lehet díszíteni, ünnepélyessé lehet varázsolni, akár a szabadtéri fedélzetet akár a zárt éttermi részt választjuk lakodalmunk helyszínéül.

 

A boldogságkaput, amely alatt történik a fogadalomtétel, mindenképp érdemes a hajó nyitott fedélzetén felállítani, hogy a boldogító igent a vízzel körülölelt romantikus miliőben mondhassuk ki.

 

Mivel nem hétköznapi kültéri helyszínről van szó, a polgári esküvői szertartás lebonyolítását nem biztos, hogy elvállalja a helyi anyakönyvvezető, ebben az esetben szertartásvezetővel tudjuk megtartani az esküvőt. A vacsora és a lakodalom lebonyolítását pedig az adott hajós társaság biztosítja a dekorációtól kezdve a menün keresztül a tortaszertartásig mindent rájuk bízhatunk.

 

Amennyiben hajón szeretnénk megtartani életünk legszebb eseményét, akkor több helyszín közül is választhatunk. Szervezhetjük valamelyik dunai hajóra, ahol Budapest panorámáját csodálhatjuk, amely nappali fényben és éjszakai díszkivilágításban is gyönyörű, vagy a festői Balaton hajói közül is választhatunk, ha a magyar tenger álmaink esküvős helyszíne.

 

Mindenképp életre szóló élmény lesz kimondani a boldogító igent egy hajó teraszán felállított boldogságkapu alatt, akár Dunán, akár Balatonon tartjuk a nászt. A panorámás kilátás minden esetben biztosított. A kivilágított Budapest fényei, vagy balatoni naplemente látványa igazán exkluzív.

 

Az esküvői fotózáshoz egy gyönyörűen feldíszített hajón számtalan lehetőség áll a rendelkezésünkre. A romantikus beállítások jól mutatnak a hajó bármely részén, melyhez igazán egyedi hátteret biztosít panorámás kilátás és a naplemente látványa. A hajós életérzés megörökítéséhez a hajókikötőben és a mólón is készíthetünk néhány szerelmes pillanatfelvételt.

 

 

Esküvő a Dunán egy elegáns budapesti hajón
 

Budapest panorámás hajói igazán elegáns és különleges esküvőhelyszínek, a házasulandó párok körében igen népszerűek. Nem véletlen, hiszen a főváros panorámája nappali fényben és éjszakai kivilágításban is egyedülálló. Egy exkluzív hajós esküvő és díszvacsora életre szóló esemény mind az ifjú pár, mind a násznép számára.

 

1) Bird Rendezvényhajó
 

A Pesti alsó rakpart Dráva utcai kikötőjében horgonyoz a Bird Rendezvényhajó, panorámás kilátással a Margitszigetre. A csendes környezetben álló hajó meghitt hangulatú, kisebb esküvők szervezére, szertartással egybekötött esküvői fogadásra is megfelelő, de akár egy 200 fős világra szóló lakodalom megtartására is alkalmas.

 

eskuvo hajon

 

 

Tovább az adatlapra - gyors üzenetküldés

 

2) Columbus Hajó
 

A pesti Duna-part Erzsébet és Lánchíd közötti frekventált szakaszán horgonyoz a gyönyörű Columbus hajó, amely egy igazi panorámás álomesküvős helyszín.

 

A hajó fedélzetéről egyedülálló kilátás nyílik a Budai Várra. A 160 fős rendezvényterem és a 80 fős Duna terasz szintén nagyon népszerű esküvőhelyszín, kedvelt helyszíne polgári szertartásoknak és lakodalmaknak egyaránt.


eskuvo hajon

eskuvo hajon

Tovább az adatlapra - gyors üzenetküldés

 

3) Stopper hajó
 

A Stopper hajó egy extravagáns, ultramodern úszóház a Margitsziget szomszédságában, zárt és nyitott fedélzetekkel.

Egy menő esküvőhelyszín a belváros forgatagán kívül, de jól megközelíthető helyen. A külső, szabadtéri helyszínen található egy 91 m2-es felső deck, valamint egy 100 m2-es alsó deck, melyek kiválóan alkalmasak romantikus polgári szertartások és életre szóló esküvők lebonyolítására.

 

 

hajos eskuvo budapest

 

Tovább az adatlapra - gyors üzenetküldés

 

5) Vogue hajó
 

A panorámateraszos Vogue hajó szintén tökéletes választás esküvőhöz, ahol a Margit-sziget és a Budai Vár látványa páratlan élményt nyújt.

 

A zárt rendezvénytermek és a terasz 30-150 fős polgári szertartással egybekötött esküvők lebonyolítására alkalmas.

 

Az esküvői fotózáshoz az egyik legromantikusabb helyszín a Margit-sziget, ahová motorcsónakon 3 perc alatt átjuthatja a Vogue esküvős csapata az ifjú párt a hajó limuzin szolgáltatással.

 

eskuvo hajon

 

vogue eskuvo budapest hajo

 

 

Tovább az adatlapra - gyors üzenetküldés

 

Az összes hajós esküvőhelyszín listája
 

 

 


További cikkek a témában


Esküvő télen - Bújjunk össze!

A zord időjárás sokakat elrettent attól, hogy a téli hónapokra szervezzenek esküvőt. Pedig a télnek is megvan a maga varázsa és nem mellékesen sok-sok előnye az esküvő szervezésben. A szerelem tüze pedig még a leghidegebb téli napon is melegíti a szerelmeseket. Nézzük sorra miért érdemes télen esküdni, és mit kell szem előtt tartanuk.

 

A tökéletes esküvői helyszín kiválasztása lépésről lépésre

A tökéletes esküvői helyszín kiválasztása lépésről lépésre

Az esküvői helyszínek forgatagában nagyon könnyű elveszni, kivéve, ha pontosan tudod milyen szempontokat kell figyelembe venni.

 

 

Esküvői menü: ötletek, tippek az esküvői vacsora tervezéséhez

Az esküvői menü megtervezése sokszor nagy fejtörést okoz, hiszen számos szempontra kell odafigyelni. Cikkünkben összegyűjtöttünk néhány hasznos tippet az esküvői menüsor összeállításához.

 

A Budai Vár gyönyörű esküvőhelyszínei – esküvő a Budai Várban

A Budai Vár gyönyörű esküvőhelyszínei – esküvő a Budai Várban

A Budai Várnegyed igazán exkluzív helyszín egy romantikus álomesküvő megrendezéséhez. Budapest páratlan panorámája csak egy érv a sok közül.


További témák