Esküvőhelyszín

17 találat

Tetszik listám (0)

Szűrő

+0 km
Kristály Imperial Hotel**** és Pálma Rendezvényház
Kristály Imperial Hotel**** és Pálma Rendezvényház
Tata
Ahol az álmok valóra válnak!   Tata egyik nevezetes látnivalója az Európában méltán ismert Angolpark, melynek kapujában üdvözli vendégeit a Pálma Rendezvényház. E csodálatos környezetben számos ifjú pár mondta már ki a boldogító IGEN-t!   A Pálma Rendezvényház egyesíti magában mindazt a körülményt, ami tökéletessé teszi egy esküvő lebonyolítására. A lakodalom fáradalmait a Hotel Kristály nászutas szobájában pihenheti ki az ifjú pár, mely a mi nászajándékunk.      
Aranyhalas Tanya
Aranyhalas Tanya
Esztergom
Az Aranyhalas Tanya, Esztergom zöldövezeti területen található, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Dunakanyar hegyeire!    Ideális esküvők, családi és nagyobb létszámú céges rendezvények lebonyolítására!   Az Aranyhalas Tó partja és a panorámás szertatás helyszín kiváló helyszín a polgári esküvő megtartására is!     A lagzikat egy 240 m2-es sátorban tartjuk, ami nagyobb létszám esetén bővíthető!   A téli időszakban rendezvényeinket a Bazilika lábánál található Balassa Pincében bonyolítjuk le!   Ingyenesen biztosítjuk az Ifjú Pár részére a helyszínen található apartman házat!A vendégek részére zárt területen ingyenes parkoló áll rendelkezésre!
Balogh-Esterházy-Kastély
Balogh-Esterházy-Kastély
Naszály
  Visszafogott elegancia, értéket őrzünk.     Budapesttől 1 órányira, Komárom -Esztergom megyében, Tata  közelében, Billegpusztán áll az egykor Esterházyak tulajdonát képező 1746-ban épült Balogh-Esterházy, vagy más néven Billegi-kastély. A kastély impozáns bálterme 80-150 fős rendezvények, esküvők ideális helyszíne. Az 1500 négyzetméteres belső udvarral rendelkező épületegyütteshez 8,5 hektáros birtok tartozik, mely természetes díszletet biztosít a polgári szertartás megtartásához és a szabadtéri fotózáshoz egyaránt. Emeleti Bezerédy-termünk kulturális, céges rendezvények, baráti összejövetelek, valamint esküvői szertartások helyszínéül szolgálhat. Executive chefünk egyedi ízvilágát bemutatva  a kastély saját konyháján készíti el a bankettek, lakodalmak igény szerint összeállított fogásait. A kastély bejáratánál található nagy parkoló ingyenesen áll vendégeink rendelkezésére. Rendezvényeinken a kastély épületének és parkjának kizárólagos használatát biztosítjuk. Esküvők alkalmával az ifjú pár részére nászutas szobánkat ajándékként adjuk. Várjuk szeretettel!     Esküvői fotózás   A kastély méltó környezetet biztosít és számtalan lehetőséget kínál az esküvői képek elkészítéséhez. Kreatív fotóikat a természetben is elkészíthetik, de a kastély báltermében, emeletén vagy a késő barokk pincében szintén bármilyen elképzelés megvalósítható.   Vendégfogadás   A kastély belső udvara és boltíves árkádsora ideális helyszín a vendégek fogadására, ahol a rokonoknak, barátoknak üdvözlőital és finom falatok mellett van lehetősége köszönteni egymást.   Szertartás   A romantikus, vörösfenyőkből álló facsoport meghitt környezetet biztosít a házasságkötéshez. A kihangosítási lehetőségnek köszönhetően a násznép minden tagja jól hallja a ceremóniát. Időjárástól függően a szertartás emeleti Bezerédy-termünkben is megtartható.   Esküvő a kastélyban   Esküvője teljes időtartamára kizárólagosságot biztosítunk. A kastély báltermében 150 főig ideális a násznép létszáma, a kastély belső udvarán akár 200 fő is kényelmesen elfér. Executive chefünk tálszerviz, tányérszerviz, svédasztal vagy óriás kastélytál formájában is megvalósíthatja az Önök igényeit. Ovális és táblaasztalaink egyaránt az Önök rendelkezésére állnak.  
Esterházy Pezsgőgyár Tata
Esterházy Pezsgőgyár Tata
Tata
Varázslatos, rusztikus esküvői helyszín   Ez életed legfontosabb napja. Miért mennél máshová?​ Egy ugrásra a nyüzsgő fővárostól, a festői Tata városában egy igazi újhullámos helyszín vár rátok: az Esterházy Pezsgőgyár műemlék épülete. Az Angolkert végében épült exkluzív, rusztikus helyszín a hatalmas, romantikus báltermével és a buja, zöld kertjével a ti szíveteket is elrabolja majd.   MIÉRT ÉRDEMES NÁLUNK SZERVEZNED AZ ESKÜVŐDET? ​ egyedülálló rusztikus hangulattal bír a fővároshoz közeli Tata számtalan szálláslehetőséget kínál a vendégeiteknek 280 főt is képes befogadni kinti és benti szertartásra, fogadásra is alkalmas a csodás környezetnek és divatos beltérnek köszönhetően sokféleképpen alakítható kedvetek szerint, nincsenek megkötések, de mindenre tudjuk a megoldást méltóságteljes barokk ipari épület semmihez nem hasonlítható rusztikus hangulattal, ami a fotózások ideális helyszíne nincs zajkorlátozás   Sőt, közös életetek legfontosabb napjára akár saját, egyedi cimkés, tradícionális eljárással készült, manufakturális pezsgőtöket is elkészítjük nektek a nálunk termelt szőlőből!
Grill Étterem Tata
Grill Étterem Tata
Tata
Szervezzük meg közösen életük NAGY NAPját, eme káprázatos tóparti helyszínen.Rendezzük be közösen álmaik szertartás helyszínét a lágyan fodrozódó víztükör feletti stégünkön, tóparti, kétszintes teraszunkon, vagy a százéves fenyők árnyékában.3 terasz részünk, 1 stég és egy zöld füves terület található nálunk. Tervezzük meg közösen a vendégfogadás részleteit, a vacsora fogásait, melyhez séfünk páratlan ételkölteményei szolgálnak segítségül, és csillapítsuk a vendégsereg szomjúságát gyöngyöző pezsgővel, neszmélyi borokkal, házi készítésű italainkkal.Éttermünk 120 férőhelyes belső térrel, három étterem résszel, hatalmas táncparkettel rendelkezik. Minden belső és külső helyszínen wifi elérhetőség teszi lehetővé az esemény megosztását. Igyekszünk a rendezvény exkluzivitását biztosítani, és ezt a csodálatos napot felejthetetlenné tenni a Pár és vendégeik részére. Az elmúlt pár évben nem volt lehetőség esküvő szervezésre az étteremben, így ez elég nyomós ok lehet, hogy minket válasszanak a Nagy Nap helyszínéül, hiszen kevesen mondhatják el, hogy ezen a helyszínen volt az esküvőjük megtartva.
HOTEL KISS TATA
HOTEL KISS TATA
Tata
Vállaljuk családi és céges rendezvények teljeskörű lebonyolítását maximális odafigyeléssel, precizitással, és kedvességgel! Legyen szó családi kikapcsolódásról, vállalati konferenciáról, vagy esküvőről, keressenek bennünket bizalommal! : )
Hilltop Borhotel és Étterem
Hilltop Borhotel és Étterem
Neszmély
A Nagy Naphoz méltó mesésesküvőhelyszín A lehetőségek tárháza végtelen az esküvő és a lakodalom megszervezésében: lenyűgöző dunai panoráma, a Gerecse szőlőültetvényektől zöldellő lankái, Rosé színű naplemente… csak pár természeti csoda a palettánkról. Mondd ki az Igen-t a csodaszép dunai panorámás dombtetőn! Méltán büszkélkedhetünk a „magyar Toscana” elnevezéssel, hiszen borhotelünk és éttermünk a Melegeshegy tetején, gondozott szőlőültetvények között, gyönyörű környezetben, hamisítatlan olaszos hangulattal várja Vendégeit. A Borhotel és Étteremhez kb. 4 – 4,5 ha gondozott, parkosított terület tartozik, amihez egy kőből készült kilátó, egy korszerű játszótér, egy térkőburkolatú és egy füves rendezvénytér, továbbá feszített víztükrű 21 x 7 m-es medence tartozik. Ezen kívül egy 170 fő befogadására alkalmas, gyönyörű pincehelység áll vendégeink rendelkezésére.  
Kokas Tanya
Kokas Tanya
Súr
Súr külterületén, a falutól 200 m-re fekvő kb 6000 m2-es területen lévő tanyai szállás csendes, nyugodt környezetben várja pihenni, kirándulni vágyó Kedves Vendégeit.   A tanya minden szegletében megjelennek a klasszikus magyar népművészet alkotásai. E családbarát szállás egészét áthatja ez a tipikusan magyar falusi hangulat. Kora tavasztól késő őszig a nagy diófa ad kellemes hűvöset a megpihenni vágyóknak egy pohár ital vagy egy finom ebéd elfogyasztásához.Bababarát, gyerekbarát szállás szobai, illetve udvari játékokkal felszerelve várja vendégeit. A gyerekeknek kialakított játszótér kedvelt hadszíntér. A felnőtt vendégek részére íjazás, karikás ostor csattogtatás kedvelt időtöltés. A 30-40 fő befogadására alkalmas rendzvénysátorban csoportok vendégül látása, illetve étkeztetése bonyolítható le.
Malom és Kacsa bistro és rendezvényház
Malom és Kacsa bistro és rendezvényház
Tata
Egy MALOM-ban őröltök?Már csak a tökéletes rendezvény helyszín hiányzik?Valami régi – két öreg malom - az esküvőtök romantikus helyszíne.Valami új – a felújítás során két több mint 100 m2-es rendezvénytermet alakítottunk ki, klub   szobával a tetőtérben és apartmannal az ifjú párnak a készülődéshez.Valami kék – a tó a háttérben, a malomkerékkel - esküvői fotókhoz álmodni sem lehet szebbet.Valami kölcsön – mi adjuk!  A termet, 4 teraszunk valamelyikét és számtalan apró ötletet, amitől különlegessé válik ez a nagy nap.Nyár végén nyit a Malom és Kacsa mely igazi kuriózum lesz a tatai Öreg-tó partján.Két régi műemlékvédett malom átépítésével, a régi és az új ötvözésével a társasági élet központja, nagy kapacitású rendezvényhelyszín lesz.Tatát a vizek városát az év városának választották, rengeteg izgalmas programlehetőséget kínál. A malmokban két több mint 100 nm-es rendezvényterem akár elkülönült helyszíne is lehet a vacsorának és a bulinak, egy autentikus – a régi gerendák alatti - klub szoba családiasabb hangulatú esküvőknek lesz kiváló helyszíne.Tóth Tivadar chef házias ételei az otthon hangulatát fogják idézni, modern köntösben. A helyi kistermelők termékeit is behozza a konyhára és saját fűszerkertünk növényei ízesítik majd a fogásokat. A fűzfa alatti teraszon az egyre divatosabb téli esküvők kézfogóit is meg lehet tartani, háttérben a csodálatos befagyott tóval.  És ha mindez még nem győzött volna meg, egy igazi malomkerék forog majd az ablak előtt…
Padlizsán Étterem
Padlizsán Étterem
Esztergom
Az esztergomi vár lábánál, a történelmi Vízivárosban található éttermünk. Egy régi parasztház felújítása után nyerte el az épület mostani formáját. Két ízlésesen berendezett helyiség áll vendégeink rendelkezésére, emellett tavasztól őszig a rendkívül hangulatos, csodálatos panorámával rendelkező teraszunk is a vendégek kényelmét szolgálja. A kerthelyiségben a kivilágított Bazilika tövében vacsorázni egy szép nyári estén felejthetetlen élményt jelent. Nagy gyakorlattal rendelkezünk rendezvények színvonalas lebonyolításában, külső helyszíneken is, akár több száz főig. Szeretettel várjuk Önt is, legyen vendégünk egy meghitt vacsorára partnerével, egy ünnepi ebédre családjával, egy üzleti megbeszélés mellett elfogyasztott menüre vagy akár pohár borra, egy csésze kávéra.
Pikant Pajta
Pikant Pajta
Szomód
  Igényes és felejthetetlen esküvő a Ferencmajori Pikant Pajtában.   Meghitt, csodálatos környezetben, profin lebonyolított esküvőt szeretne? Bízza ránk ennek az egyedülálló eseménynek a lebonyolítását. Nagy tapasztalattal, széles választékkal, házias ízekkel és kimagasló vendégszeretettel várjuk a házasulni kívánó párokat és kedves vendégeiket. 200-250 fő befogadására alkalmas rendezvényházunk, egyedi Vintage stílus hangulatát adja, lenyűgöző kerthelységgel!   Amennyiben elnyertük tetszését, várjuk szíves érdeklődését!  
Pikantó Étterem
Pikantó Étterem
Tata
A tatai Öreg-tó festői környezetben található panorámás éttermünkben és teraszunkon vállaljuk esküvők, családi, céges rendezvények és fogadások lebonyolítását.   Önök elképzelik, Mi megvalósítjuk!   Kérje ajánlatunkat!   Szeretettel várjuk minden kedves Vendégünket!
Pollushof Panzió és Étterem
Pollushof Panzió és Étterem
Csolnok
Kedves Jegyespár! Az esküvő két szerelmes életének egyik legfontosabb és leggyönyörűbb pillanata, ahol mindennek tökéletesnek kell lennie. Ha Ti is a tökéletességre vágytok, ajánljuk figyelmetekbe Panziónkat, mely nagy szekértelemmel és messze földön híres ételeivel vár Titeket és szeretteiteket ezen a fontos és feledhetetlen napon! Ha felkeltettük érdeklődéseteket, olvassátok át panziónk részletes ajánlatát: A Pollushof Panzióról: Panziónk festői környezetben, a Pilis szomszédságában fekszik, a Budapesttől mindössze 38 km-re található Csolnok község határában. A panzióból gyönyörű kilátás nyílik a Pilis környező erdőire és dombjaira. A fiatal párnak lehetőséget kínálunk arra is, hogy az életükben oly fontos „igen” szót, a szabad ég alatt mondhassák ki, a panzió kertjében. A vacsora és az azt követő lakodalom elegáns nagytermünkben (maximális létszám 127 fő), a csodálatos kilátással rendelkező teraszunkon (maximális létszám 150 fő) rendezhető meg.
Prímás Pince
Prímás Pince
Esztergom
A különleges esküvő ideális helyszíneÜnnepeljétek életetek egyik legszebb napját Esztergom romantikus városnegyedében, a Bazilika és a Duna ölelésében! Esztergomban minden megtalálható, ami egy tökéletes kiruccanáshoz szükséges: az ország legnagyobb temploma, középkori királyi vár, történelmi városrész, meghitt kápolnák és a Duna felett ívelő híd. Itt életre kel a történelem! Egyházi és polgári szertartás, lakodalom, szállás – minden egy, és lenyűgöző helyen!  Nálunk mindent megtaláltok, amit a Nagy Napra kerestek:A Prímás Pince komplex szolgáltatást nyújt esküvőkre. Küldetésünk, hogy esküvői szolgáltatásainkkal felejthetetlenné varázsoljuk az Ifjú Pár napját, a tervezgetéstől a boldogító Igen!-en át, akár a morzsapartiig! Azok a párok, akik minket választanak, nem csupán esküvőhelyszínt kapnak, hanem• elegáns kül- és beltéri helyszíneket nem csak a lakodalomhoz, de a polgári szertartáshoz is,• finom falatokat a hagyományos konyhától a gourmet kategóriáig,• szálláshelyet a násznép számára akár 150 főre,• profi rendezvényszervezést,• és végül de nem utolsó sorban harmóniát, békességet és figyelmet.
Szent Adalbert Rendezvényközpont
Szent Adalbert Rendezvényközpont
Esztergom
Minden egy helyen, egy kézben!Egyházi és polgári szertartás, lakodalom, szállás – minden egyben egy különleges esküvőhöz! Ünnepeljétek életetek egyik legszebb napját Esztergom romantikus városnegyedében, a Bazilika és a Duna ölelésében! Esztergomban minden megtalálható, ami egy tökéletes kiruccanáshoz szükséges: az ország legnagyobb temploma, középkori királyi vár, történelmi városrész, meghitt kápolnák és a Duna felett ívelő híd. Itt életre kel a történelem! Nálunk mindent megtaláltok, amit a Nagy Napra kerestek:A Szent Adalbert Rendezvényközpont komplex szolgáltatást nyújt esküvőkre. Küldetésünk, hogy esküvői szolgáltatásainkkal felejthetetlenné varázsoljuk az Ifjú Pár napját, a tervezgetéstől a boldogító Igen!-en át, akár a morzsapartiig! Azok a párok, akik minket választanak, nem csupán esküvőhelyszínt kapnak, hanem• elegáns kül- és beltéri helyszíneket nem csak a lakodalomhoz, de a polgári szertartáshoz is,• finom falatokat a hagyományos konyhától a gourmet kategóriáig,• szálláshelyet a násznép számára akár 150 főre,• profi rendezvényszervezést,• és végül, de nem utolsó sorban harmóniát, békességet és figyelmet.
Vadvirág Étterem és Panzió
Vadvirág Étterem és Panzió
Tatabánya
A családi vállalkozásként működő Vadvirág Étterem és Panzió évtizedek óta várja a hagyományos ételeket és kényelmes szállásokat kereső vendégeit Tatabányán. A remek fogások elkészítése mellett céges és családi rendezvények szervezését, lebonyolítását egyaránt vállaljuk.  Nagy rendezvénytermünk 180 fő befogadására alkalmas, vintage stílusú helyszín a jegyes párok igényeire szabva. Az étterem udvarán a polgári szertartás megtartható, esetleg gyermeksarok is berendezhető.  Ételeinket 3 menübe rendezve ajánljuk ki, de természetesen egyéni elképzeléseket is megvalósítunk. Italcsomagunk korlátlan fogyasztást biztosít és a vendégvárástól a buli végéig (10 órás időtartamra) igénybe vehető. Szállásunkon a násznép kedvezményt kap, a házasulandók pedig egy apartmant ajándékban a Nagy Napra :) Esküvőszervezőnk számos ötlettel és szolgáltató ajánlással áll rendelkezésetekre. Teljeskörű esküvőszervezésben partnerünk az Álomszervező csapata.
Öreg-tó Hotel és Veranda Étterem
Öreg-tó Hotel és Veranda Étterem
Tata
    Egyedi, különleges és romantikus, talán ezekkel a címszavakkal lehetne a legjobban leírni a tatai tópart varázsát, amely helyszínként az Öreg-tó Hotel és Rendezvénytért is kiemelkedővé teszi. A Budapesttől mindössze 40 percre, a tó partól pedig 100 m található 2 hektáros ős fás parkkal rendelkező Öreg-tó Hotel és Rendezvénytér ideális helyszínként szolgál meghitt esküvőknek legyen az egy hagyományos vagy tematikus esemény.  Étterme a Veranda Étterem és Kávézó mediterrán hangulatba öltözve várja a jövendőbeli kreatív Ifjú Párokat nagy napjuk megszervezésére, bármely igénynek teret adva. Belső kerthelyisége hangulatos zöld övezettel, híddal átívelt romantikus kis tóval, hófehér filagóriával már csak a boldogító igen elhangzását várja. 120 fős éttermünk, valamint a 12 és 50 férőhelyes külön termeinket tudjuk vendégeink szolgálatába állítani, az elképzelt menüsort pedig egyéni igényre szabva készítjük, elő legyen az házias vagy akár nemzetközi étel, de emellett egyaránt megtalálhatóak a bio és anti allergén menüsorok, hogy a speciális igényeket is kielégíthessük. Az esküvő programjait bővíthetjük borkóstolóval, helyi pincészetek kiváló boraival. Reméljük, mindannyian egészségesek vagytok ebben a pandémiás időszakában és készültök életetek legszebb napjára. A tömeg miatt nem kell aggódnotok, hiszen mindenki kényelmesen elfér a Veranda Étterem és a hozzá tartozó mediterrán kerthelységben.   Szállodánk és éttermünk nagy gondot fordít az egészségügyi előírásoknak és azok betartásáért. Tudjuk, hogy ez egy nehéz helyzet, ezért igyekszünk mi is segítséget nyújtani a rendezvény megtartásához. Társaságunk számotokra kedvezményes ajánlatot készít, hogy hozzá járuljon esküvőtök színvonalas és biztonságos megtartásához. Veranda Étterem csapata lesi majd minden kívánságotokat, és segít dönteni, ha valamiben bizonytalanok lennétek. A továbbiakban is szívesen állok rendelkezésre az alábbi elérhetőségeimen, remélve álmaid esküvőjét valóra válthatom. Szeretettel várja az  Öreg-tó Hotel és Rendezvénytér és a Veranda Étterem csapata! Kérd ajánlatunkat minél előbb, szervezzük meg együtt a Nagy Napot!      

Kiemelt szolgáltatók