Eufloria Wedding & Event Decor

1073 Budapest Akácfa utca 54.
Eufloria Wedding & Event Decor Eufloria Wedding & Event Decor Eufloria Wedding & Event Decor Eufloria Wedding & Event Decor Eufloria Wedding & Event Decor Eufloria Wedding & Event Decor Eufloria Wedding & Event Decor

A helyszín kiválasztása után talán a dekoráció az a pont, ami a legtöbb fejtörést okozza a pároknak. Egy álom esküvő sikere az apró részletekben rejlik. A tervezési folyamat első lépése, amikor személyesen megismerjük egymást. Egy jó kávé mellett meséltek nekünk közös élményeitekről, meglévő elképzeléseitekről. Mi pedig a lehető legmagasabb színvonalon megvalósítjuk a közös álmot, figyelembe véve az aktuális trendet. Akkor lesz igazán hangulatos egy esküvői dekoráció, ha abban visszatükröződik az ifjú pár személyisége.

Ha nincs ötleted, de vágysz valami emlékezetesre, akkor bízz bennünk és mi eléd varázsoljuk azt, amiről nem is álmodtál!
Nyugodtan hátra dőlhettek, mert mi azon dolgozunk, hogy számotokra a legjobbat, legszebbet és leginkább hozzátok illőt valósítsuk meg, ezzel is hozzájárulva életetek legszebb napjához.

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Kapcsolat - Elérhetőségek