Nyári lakodalmas menü
Könnyebb étkek
A menüsor összeállításánál a klasszikus esküvői fogások mellé válogassunk könnyebb ételeket, zsírszegény húsokat, salátákat, zöldségköretet, gyümölcsöket is a lakodalmas asztalra. A nagy melegben a vendégek is jobban kívánják kevésbé zsíros ételeket, mint a hagyományos esküvős fogásokat. A nehezebb étkeket (töltött káposzta, pörkölt) inkább éjfélre ütemezzük. A bőséges italfogyasztás mellé az éjféli menünek mindenképpen nagy sikere lesz.
Több ital, mint étel!
Számolnunk kell azzal is, hogy a nagy meleg miatt több ital fogy, mint étel, így érdemes előre összeállított, a helyszínnel leegyeztetett italcsomagot választani, melyet korlátlan mennyiségben fogyaszthat a vendégsereg. A szertartás után, de még a vacsora előtt gondoskodjunk elegendő frissítőkről a megszomjazott vendégeink számára. A welcome drinkek között az alkohol italok mellett feltétlen legyen üdítő, és ásványvíz.
A koktélpult is igen kedvelt a nyári esküvőkön. A könnyű, színes, jeges nedűknek nehéz ellenállni a fülledt estéken.
2/2
|
|
További cikkek a témában
A Budai Vár gyönyörű esküvőhelyszínei – esküvő a Budai Várban
A Budai Várnegyed igazán exkluzív helyszín egy romantikus álomesküvő megrendezéséhez. Budapest páratlan panorámája csak egy érv a sok közül.
A Dunakanyar TOP esküvőhelyszínei
A Dunakanyar, amely Pest megye és Komárom-Esztergom megye területén található, kiemelt térségnek számít az esküvők tekintetében.
Esküvői vacsora összeállítása
Mesebeli esküvői helyszínek a magyar kastélyok
Álomesküvők ideális helyszíne lehet egy elegáns angol vagy francia parkkal körülölelt mesebeli kastély, ahol igazi hercegnő lehet minden menyasszony.