Nyári lakodalmas menü
Könnyebb étkek
A menüsor összeállításánál a klasszikus esküvői fogások mellé válogassunk könnyebb ételeket, zsírszegény húsokat, salátákat, zöldségköretet, gyümölcsöket is a lakodalmas asztalra. A nagy melegben a vendégek is jobban kívánják kevésbé zsíros ételeket, mint a hagyományos esküvős fogásokat. A nehezebb étkeket (töltött káposzta, pörkölt) inkább éjfélre ütemezzük. A bőséges italfogyasztás mellé az éjféli menünek mindenképpen nagy sikere lesz.
Több ital, mint étel!
Számolnunk kell azzal is, hogy a nagy meleg miatt több ital fogy, mint étel, így érdemes előre összeállított, a helyszínnel leegyeztetett italcsomagot választani, melyet korlátlan mennyiségben fogyaszthat a vendégsereg. A szertartás után, de még a vacsora előtt gondoskodjunk elegendő frissítőkről a megszomjazott vendégeink számára. A welcome drinkek között az alkohol italok mellett feltétlen legyen üdítő, és ásványvíz.
A koktélpult is igen kedvelt a nyári esküvőkön. A könnyű, színes, jeges nedűknek nehéz ellenállni a fülledt estéken.
2/2
|
|
További cikkek a témában
Menyasszonyi csokor típusai: mi alapján válassz?
A menyasszonyi csokor az esküvő és az ara egyik legfontosabb dísze, mely öltöztet és kiemeli a menyasszony alakját és egyéniségét.
A 7 legnépszerűbb esküvői stílus, amellyel egyedivé teheted az esküvődet
Egy tematikus esküvő mindig izgalmas élmény hiszen nem a hagyományos „menetrend” szerint zajlik, hanem egy érdekes téma, vagy kultúra elevenedik meg.
A tökéletes időzítés: Valentin napi esküvő
Valentin nap - február 14.A Valentin nap egy angolszász ünnep, ami a 90-es években kezdett el hódítani hazánkban is, amely ugyan nem piros betűs ünnep, de február 14-ét a szerelmesek napjaként tartja számon a köztudat. Ugyan sokan idegenkednek az újonnan jött ünneptől, de miért is ne legyen egy nap, ami a szeretetről, a szerelemről, a romantikáról szól...
Teszteld le a kiválasztott esküvői helyszíneket!
Próbavacsora 
Az esküvőtök számára lehetséges esküvői helyszíneket megfelelőnek tartjátok, mérete, elrendezése? De vajon milyen a konyhája? A szépen megfogalmazott menüsor nem elég ahhoz, hogy biztosan tudjátok jól választottatok és a vendégek elégedettek lesznek a vacsorával és a felszolgálással. Vendégként üljetek be az adott esküvőhelyszínre, és kóstoljátok meg a helyszín által készített étkeket!





