Nyári lakodalmas menü

Könnyebb étkek

A menüsor összeállításánál a klasszikus esküvői fogások mellé válogassunk könnyebb ételeket, zsírszegény húsokat, salátákat, zöldségköretet, gyümölcsöket is a lakodalmas asztalra. A nagy melegben a vendégek is jobban kívánják kevésbé zsíros ételeket, mint a hagyományos esküvős fogásokat. A nehezebb étkeket (töltött káposzta, pörkölt) inkább éjfélre ütemezzük. A bőséges italfogyasztás mellé az éjféli menünek mindenképpen nagy sikere lesz.

Több ital, mint étel!
 

Számolnunk kell azzal is, hogy a nagy meleg miatt több ital fogy, mint étel, így érdemes előre összeállított, a helyszínnel leegyeztetett italcsomagot választani, melyet korlátlan mennyiségben fogyaszthat a vendégsereg. A szertartás után, de még a vacsora előtt gondoskodjunk elegendő frissítőkről a megszomjazott vendégeink számára. A welcome drinkek között az alkohol italok mellett feltétlen legyen üdítő, és ásványvíz.
A koktélpult is igen kedvelt a nyári esküvőkön. A könnyű, színes, jeges nedűknek nehéz ellenállni a fülledt estéken.
 

 


                                                                  2/2

 

 

Kapcsolódó tartalmak:
Esküvő télen
Teszteld a kiválasztott esküvőhelyíneket
Az esküvői vacsora összeállítása
Ültetés az esküvői vacsorán
Az ideális esküvőhelyszín kiválasztása
 
 
 
 
 
 
 
 
 
További cikkek:

Esküvő egyről a kettőre:

           
- Milyen kiadásokkal kell számolni

 

Amit az esküvőről tudni érdemes:

- Álljon meg a nászmenet!
- Férfi dolgok

 

Esküvői ruha, kiegészítők, megjelenés:

- Dilemmák a ruha körül
- A menyasszonyi fátyol
 

Esküvői szolgáltatók:

- Esküvői fotós
- Nem minden arany, ami fénylik

 

 


További cikkek a témában


Tengerparti esküvő – gyönyörű esküvőhelyszínek

Tengerparti esküvő – gyönyörű esküvőhelyszínek

Egyre több jegyespár vágyik olyan álomesküvőre, amely exkluzív vagy különleges helyen zajlik. Egy homokos tengerparton vagy akár egy távoli szigeten.

Teszteld le a kiválasztott esküvői helyszíneket!

Próbavacsora

 

Az esküvőtök számára lehetséges  esküvői helyszíneket megfelelőnek tartjátok, mérete, elrendezése? De vajon milyen a konyhája? A szépen megfogalmazott menüsor nem elég ahhoz, hogy biztosan tudjátok jól választottatok és a vendégek elégedettek lesznek a vacsorával és a felszolgálással. Vendégként üljetek be az adott  esküvőhelyszínre, és kóstoljátok meg a helyszín által készített étkeket!

 

 

 

 

 

Esküvői helyszínek nyári szezonra

Esküvői helyszínek nyári szezonra

A nyár a legnépszerűbb évszak az esküvők szempontjából. Ki ne álmodozna napfényes, nyári szellős esküvőről, jeges hűsítőkről, koktélokról, hajnalig tartó mulatozásról az étterem teraszán. Számos meggyőző érvet ismerünk a nyári esküvők mellett. Nézzünk néhány hasznos tippet a megfelelő esküvői helyszín kiválasztás és a menük összeállítása szempontjából.

 

A tökéletes esküvői helyszín kiválasztása lépésről lépésre

Az esküvői helyszínek forgatagában nagyon könnyű elveszni, kivéve, ha pontosan tudod milyen szempontokat kell figyelembe venni.

 

 


További témák