Esküvőhelyszín

20 találat

Tetszik listám (0)

Szűrő

+0 km
Arany Kakas Fogadó
Arany Kakas Fogadó
Pétervására
Az Arany Kakas Fogadó és Étterem neve napjainkra már összefonódott Pétervásárával, hiszen évtizedek óta magas színvonalon szolgálja ki az ide betérők igényeit.  Széles választékkal, minőségi szolgáltatásokkal és sok figyelmességgel szeretnénk örömet okozni mindenkinek, mert  családias hangulatú éttermünk egyik fő hitvallása, hogy a finom ételek, a jó borok, az ínycsiklandozó desszertek még egy fokkal jobban esnek, ha mosoly is jár hozzájuk. Évente számtalan alkalommal segítünk több fiatal házaspárnak, hogy közös életük első óráit gondtalanul, boldogan és problémáktól mentesen szórakozva tölthessék akár 130-140 fős családi és baráti társaságukkal együtt. A rendezvényhelyszín kialakításában is készséggel adunk tanácsot, hogy hely,  s sor kerülhessen mindenre a lagzin.
Bolyki Pincészet és Szőlőbirtok
Bolyki Pincészet és Szőlőbirtok
Eger
EGY OLYAN, AMILYET MÉG BIZTOS NEM LÁTTÁL… MIELŐTT HELYSZÍNT VÁLASZTASZ, EZT MINDENKÉPP MEG KELL NÉZNED!   Számotokra is tökéletes esküvői helyszín lehet a Bolyki Pincészet: Ha szeretnétek egy különlegesen szép szabadtéri szertartást Ha szeretnétek a nagy napot egy igazán gyönyörű helyen megünnepelni Ha azt szeretnétek, hogy a nagy nap valóban csak Rólatok szóljon, mi biztosítjuk az esküvői helyszín kizárólagosságát számotokra Ti vagytok a legfontosabbak! Ezért mindent elkövetünk, hogy esküvőtök pont olyan legyen amilyennek elképzeltétek! Ehhez szakszerű segítséget is nyújtunk egy esküvőszervező személyében, aki leveszi vállatokról a szervezés terhét és mindent megszervez a kezdetektől a nagy nap végéig. Ha szeretnétek, az utolsó vendég távozásáig veletek lesz koordinálva az eseményeket, hogy semmi miatt ne kelljen izgulnotok! Fiatal, rugalmas és mindig segítőkész csapat áll rendelkezésetekre Eger legjobb éttermeinek menüajánlataival készültünk Nektek, hogy megkönnyítsük a választást Gyönyörű kert és természeti környezet és borospince az esküvői fotók elkészítéséhez Ha maradandó emléket szeretnétek, nálunk ültethettek egy fát az esküvő helyszínén, ahová mindig visszatérhettek. A fa mellett elhelyezhettek egy egyedi táblát, hogy mindig tudjátok, melyik a ti szerelmetek fája.   További információkért keressetek minket elérhetőségeink bármelyikén.
Chateau Petrény
Chateau Petrény
Eger
A Chateau Petrény Egertől 19 km-re található, Verpeléten. 65 hektár szőlőültetvény mellett épült, mely gyönyörű kilátást biztosít a Horgásztóra, az ültetvényre, a Mátrára, Bükkre és az Eged hegyre. Exklúzív helyszín távol a város zajától.    
Detki Udvarház Mentaháza
Detki Udvarház Mentaháza
Detk
Detki Udvarház Mentaháza     A Detki Udvarház kft által működtetett Mentaház Budapesttől 90 kilométerre, autópályától néhány kilométerre a Mátra lábánál helyezkedik el 8 hektáros műemléki területen. A száz éves fákkal, parkkal körülvett épület nagy terme és az abból nyíló télikert tökéletesen alkalmas esküvők, eljegyzések, családi rendezvények nyugodt környezetben történő lebonyolítására.  A Mentaház kertje, a parkban lévő saját tulajdonú Tarródy-Gosztonyi kastény, filagóriák, sétautak tökéletes helyszínt biztosít a kreatív fotózásokhoz A Mentaház összeszokott, nagy igénybevételt jól bíró csapattal, kiszolgáló személyzettel rendelkezik, akik fáradhatatlanul dolgoznak a pár nagy napjának sikerén. A kb. 80 főt befogadó nagy terem és terasz egyedi stílusa tökéletesen megalapozza a hely romantikus hangulatát. A helyszín  biztosítása mellett vállaljuk a teljes dekoráció elkészítését, de az esküvő minden vonatkozásában tudunk ajánlani megbízható szolgáltatókat, ezzel bővítve a választás lehetőségét.  A rendezvényhelyszínnel egy épületben kényelmes és elegáns szálláshelyeket tudunk biztosítani az ifjú pár és a vendégek részére, egyelőre 20 fő erejéig.  Szeretettel várjuk az ifjú párok megkeresését.  
EGER-Ködmön Csárda Borétterem
EGER-Ködmön Csárda Borétterem
Eger
  Az esküvői vacsora emlékezetes marad, ha finomak az ételek, szép és különleges a helyszín.  Óriási előnyünk más helyszínekkel szemben, hogy az ételeket helyben készítjük, így azok frissen és forrón kerülnek a vendégek elé.  A szakképzett pincérek folyamatosan sürögnek-forognak, étel és ital bőségesen kerül az asztalokra.  Az ifjú párral szinte napi kapcsolatban vagyunk. Mindennek tökéletesnek kell lennie.  Esküvői szertartás  is megrendezhető virágos teraszunkon. Szállodánkban pedig  az ifjú párnak  és a násznépnek  is kényelmes,   4*-os   pihenést biztosítunk. Segítségükre leszünk DJ, zenekar, esetleg dekoros, fotós, vőfély  kiválasztásában is. Csak olyan szolgáltatót ajánlunk, akik munkájával nálunk elégedettek voltak. Látogassanak el hozzánk!  Sok éves tapasztalattal,  szeretettel várjuk Önöket.        
Fehér Sas Panzió Bánkút
Fehér Sas Panzió Bánkút
Nagyvisnyó
A Fehér Sas Panzió Magyarország egyik legmagasabban fekvő panziója, ezért is ideális helyszín egy különleges erdei esküvő megrendezésére. Csendes, szmogmentes övezetben mondhatjátok ki a boldogító igent, 880 méter magasan, a  bánkúti sípályák mellett.  Mi is az egyediségben hiszünk, ezért minden esetben a lehető legrugalmasabban állunk az ifjú pár igényeihez és igyekszünk minden kérést megvalósítani. Az étel és italcsomagokokat mindig közösen alakítjuk ki a megrendelőkkel, hogy garantált legyen a siker! Klasszikus, gourmet, vagy Grill/BBQ menüsor? Nálunk nem probléma! Vendégeitek részére szállást is foglalhattok! 12 szobában összesen 48 főt tudunk fogadni, a panzió környéki egyéb szálláshelyeken további 50-60 vendéget lehet elszállásolni. Igazán romantikus és egyedi környezet, minőségi ételek, szívélyes vendéglátás, rugalmasság. Úgy gondoljuk, hogy a fentiek mind szükségesek egy felejthetlen esküvőhöz! Ezt ajánlja nektek a Fehér Sas Panzió Bánkút csapata! Várunk titeket egy személyes találkozóra!
Gróf Buttler Borászat és Rendezvény Központ Eger/Nagykőporos
Gróf Buttler Borászat és Rendezvény Központ Eger/Nagykőporos
Eger
Borászatunk Egerben a több, mint 100 éves, tradicionális pincesoron, a Nagykőporoson helyezkedik el. A különleges, mediterrán hangulatú épületből csodálatos panoráma tárul elénk a városra. Rendezvénytermünk 150 főig nyújt egyedülálló lehetőséget esküvői vacsorák lebonyolítására. Teraszunkon, rossz idő esetén a pincében a szertartás is megtartható.
Gál Tibor Fúzió
Gál Tibor Fúzió
Eger
CSENDES ,ELEGÁNS, EGYEDI ÉS EGYBEN VAGÁNY ESKÜVŐI HELYSZÍNT KERESTEK? A FÚZIÓ CSAPATA SEGÍT, HOGY A NAGY NAP IGAZÁN FELEJTHETETLEN LEGYEN!Mi akkor vagyunk igazán találó helyszín számotokra, ha elegáns, de szolid kis boutique esküvőre vágytok. Ahol egy igazán vagány környezetben tudjátok megünnepelni közös életetek első legszebb napját! :) Akkor vagyunk jók számotokra, ha ezen a napon szeretnétek kiváló borokkal és csodás bor-étel párosításokkal ünnepelni. Ha ezt a napot igazán magatoknak szeretnétek. Ha szeretitek a természetességet és a családiasságot.Nem, mi nem tökéletes esküvőket szeretnénk szervezni, hanem olyat, ami után bejöttök hozzánk egy kicsit kócosan, kézen fogva és egy csésze kiváló kávé mellett megbeszéljük az esküvő legszebb momentumait. Egy olyat, amire visszagondolva egy felhőtlen, önfeledt nap jut eszetekbe.Egy könnyed, légies ünnepi ebédeket, vacsorákat ajánlunk Nektek, mely után még évekkel később is egy-egy illatról, fűszerről, eszetekbe jut az a bizonyos csodás este.Nem. Nálunk nem divat kirúgni a ház falát, nem divat nagyon berúgni a nagy napon. Sajnos nem divat nálunk a cigányzene, az erőltetettség, a fehér kesztyű, a merevség. De divat a természetesség, a családiasság és a szeretetteljesség. Igény szerint játékos pincetúra, a story, jó zene, és elképesztő gasztro élmény! Ezek vagyunk mi!Családias atmoszférára Különleges, egyedülálló pince-hangulatNagyon vagány és elegáns LOFT környezetVilágbajnok étel-bor párosításLegjobb esküvői ebédek, vacsorákLegmegfelelőbb helyszín kis társaságok részéreFiatal, szakértő, rugalmas csapatPartnerereink ajánlása Egerben: Virágostól kezdve a legjobb eskető papokig;)Ez a nap a legfontosabb nap az életetekben, ezért egész stábunkkal arra törekszünk, hogy csak Rólatok szóljon, olyan legyen, amilyennek még álmodni se mertétek volna!Reméljük, hogy felkeltettük az érdeklődéseteket, és hamarosan személyesen is találkozunk. Amennyiben a Fúzióra is kimondjátok a boldogító IGENT, biztosítunk róla Benneteket, hogy az esküvőtök jó kezekbe került!
Herczeg Udvarház Poroszló
Herczeg Udvarház Poroszló
Poroszló
A Herczeg Udvarház a nyugalom szigete, rengeteg zöld területtel, a Tisza-tó partján, ahol 32 szobával, 4 apartman házzal, étteremmel és konferencia teremmel várjuk a szellemileg és testileg felfrissülni vágyó vendégeinket.
Hotel Korona Eger****/***
Hotel Korona Eger****/***
Eger
Eger történelmi belvárosának legcsendesebb részén, zöld övezetben található Eger első magánszállodája. Az elmúlt években számos szolgáltatással és szállodai kapacitással bővültünk (52 szoba), szem előtt tartva azt a célt, hogy vendégeinket minél magasabb színvonalon és minél szélesebb körű szolgáltatásokkal tudjuk kiszolgálni. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy mára Egerben az egyik legtöbb szolgáltatással rendelkező szálloda lettünk. A szállodán belüli lehetőségekkel nem csak az üdülni és kikapcsolódni vágyókat, hanem a finom egri borok kedvelőit, konferenciákra és rendezvényekre érkezőket, valamint az egészségturizmust preferáló közönségnek az igényeit is ki tudjuk elégíteni, 3*-os és 4*-os szállodai kategóriában.  
Kastélyhotel Sasvár
Kastélyhotel Sasvár
Parádsasvár
A tavaszi és nyári szezon egyik legnagyszerűbb előnye, hogy a kellemes idő remek lehetőséget kínál a szabadtéri esküvők szervezésére, hiszen kevés olyan romantikus dolog van, mint a természetben, a szabad ég alatt kimondani a boldogító igent. A Kastélyhotel Sasvár igazán elegáns helyszíne lehet minden típusú esküvőnek. A tavaszi és nyári hónapokban ajánljuk a leendőbeli házaspároknak kastélykertünket, melyet az igényeknek és az ízlésvilágnak megfelelően készítünk elő. Kastélyhotelünk profi és megbízható csapata mindenben áll rendelkezésükre, hogy Önöknek kizárólag a boldog és izgatott készülődéssel kelljen foglalkozni. Tartsa kastélykertünkben esküvőjét és legyen egy életre szóló emlék!   Szállodánkban lehetőség van mind polgári, mind egyházi szertartásmegrendezésére. Ez utóbbi (egyházi) azonban csak rendkívül kis létszám esetén lehetséges (max. 15 fő), nagyobb létszám esetén a kastélyhoz közel eső parádi katolikus templomot szoktuk javasolni, mely akár lovashintón is megközelíthető. A plébános elérhetősége: Kiss Csaba 06-36-364-297. Polgári szertartásra lehetőség van a díszteremben, vagy a kastélykertben, az anyakönyvvezető házhoz jön, és nagyon szép esküvőt celebrál. Az elérhetősége Szántai Ferencné 06-36-364-058, a részleteket vele kell egyeztetni. A kastélyhotelben lehetőség van szállás foglalására (59 szoba – 118 férőhely – parkolókapacitás 50 autó). Kizárólag az étel és ital nem hozható be szállodánkba. Az esküvői vacsorán lehetőség van felszolgált és svédasztalos vacsora megrendezésére is. Az ifjú párnak szoktuk javasolni, hogy egy nappal a szertartás előtt érkezzenek, hogy kipihentek legyenek.   
Kerecsendi Malompark és Rendezvényközpont
Kerecsendi Malompark és Rendezvényközpont
Kerecsend
A Kerecsendi Malompark Vendégházak és Rendezvényközpont, valamint  a vendégszerető házigazdák gondoskodnak arról, hogy az odaérkezők pihentető környezetben töltődjenek fel élményekkel. A száz éves Malom és a Vendégházaink kíválóan alkalmasak esküvők, rendezvények fogadására.
La Contessa Kastélyhotel**** és Rendezvényközpont
La Contessa Kastélyhotel**** és Rendezvényközpont
Szilvásvárad
"Pazar ruha, pompás környezet, ínycsiklandó ételek házias vagy nemzetközi kulináris ízekkel, egy igaz társaság jó hangulattal, na és egy mesebeli kastély, kész is a tökéletes esküvő receptje!"    Minden Hölgy álma, hogy egy valódi Kastély kertjében királylány módjára mondja ki a boldogító igent. Mindez valóra válhat a rég eltűnt idők eleganciáját idéző La Contessa Kastélyhotelben, ahol minden adott ahhoz, hogy úgy érezzék, mintha csak egy tündérmesébe csöppentek volna. Gyönyörű szökőkutas Francia parkunkban álomszép polgári szertartásra és welcome fogadásra van lehetőség. Az esküvői vacsorára és a hajnalig tartó mulatozásra pedig tökéletesen alkalmas 150 fős rendezvényközpontunk bálterme. A násznép részére szállodai szobáinkat ajánljuk, ahol kényelmesen felkészülhetnek az esküvőre, majd a „fáradalmakat” egy bőséges svédasztalos reggeli után a szálloda wellness részében pihenhetik ki.   Koronázzák meg életük Nagy Napját és válasszák a La Contessa Kastélyhotelt a meghitt pillanatok helyszínéül! Mert nálunk az álom és a valóság eggyé válik!  Legyen szó                    - kis vagy nagy létszámú esküvőről                    - ceremóniáról                    - esküvői vacsoráról                    - esküvői fotózásról                    - nászútról                    - leány- vagy legénybúcsúról   kérje esküvőszervező Kolléganőnk ajánlatát!  
Oxigén Hotel ****superior Family & Spa
Oxigén Hotel ****superior Family & Spa
Noszvaj
Esküvői helyszín vidéken, ahol valóra válnak az álmokRendezzétek meg hotelünkben álmaitok esküvőjét, ha egy meseszép esküvői helyszínre vágytok, ha több napra tervezitek az ünneplést, amelynek minden pillanatát kiélveznétek! A vidéki esküvő valami olyan varázslatos hangulatot nyújt a vendégek számára, amelyet a nagyvárosok soha nem tudnának biztosítani. A friss levegő, a páratlan kilátás, a nyugodt környezet, Noszvaj településének értékei megkoronáznak minden nálunk megrendezett esküvőt. Az Oxigén Family Hotel**** Superior-ban a 4 hektáros park mókusait is vendégül láthatjátok, vendégeitekkel pedig másnap reggelig ünnepelhettek. Parkunk kiváló helyszín az alkalmat megörökítő fotók elkészítéséhez. Termeinket igényeiteknek és ízléseteknek megfelelően alakítjuk ki, legyen szó szűkkörű esküvőről, vagy nagy vendégseregről!
ParragS Vendégház Mátraszentlászló
ParragS Vendégház Mátraszentlászló
Mátraszentlászló
Álmaitok esküvőjét megszervezzük a csodálatos Mátrában! Vendégházunk Mátraszentlászlón Magyarország legmagasabban fekvő lakott településén 845m-en helyezkedik el. A környezet csodaszép, a levegő kristálytiszta, csend, béke, nyugalom és madárcsicsergés ez jellemző leginkább erre a tájra! Mindenki a legszebb helyszínt keresi élete Nagy Napjának lebonyolításához! Azt szeretnénk, hogy minden tökéletes legyen! A család, a rokonok, a barátok arról beszéljenek az esküvő után még hónapok múlva is, hogy milyen jól érezték magukat és milyen jó volt minden! Ebben szeretnénk Mi segítséget nyújtani, Mi leveszünk a vállatokról minden terhet, a stressz miatt fájjon a Mi fejünk! :) Nektek nincs más dolgotok csak megosztani velünk, hogy mit hogyan képzeltetek el. Vendégházunk 19 szobás 48 férőhellyel, 2014-ben teljesen felújítottuk és bővítettük. Nálunk nincs terembérleti díj, nincs plusz felszolgálási díj éjfél-két óra után, addig dolgozunk ameddig bulizni akartok! Nálunk a szállást, a menüt, a tényleges italfogyasztást kell megfizetni! Ha akarjátok házi készítésű süteményeket készítünk Nektek, ha kéritek megrendeljük és gondoskodunk a menyasszonyi tortáról, a menyasszonyi csokor meglétéről, a ház, a terem feldíszítéséről! Kültéri esketéshez három helyszínt tudunk ajánlani amelyik a legjobban tetszik feldíszítjük Nektek! Vőfély, fotós, videós, zenész ha kell mi megszervezzük helyettetek! Nektek semmi más dolgotok nem lesz csak, hogy kipihenjétek magatokat wellness részlegünkben szaunánkban és kültéri fedett óriás jakuzzinkban! Ameddig mi készülünk és díszítjük a mesébe illő kandallós rendezvénytermünket, hogy minden tökéletes legyen addig Ti fogadhatjátok a násznépet, beszélgethettek és jól érezhetitek magatokat a retró termünkben és nem zavartok senkit, mert Tiétek az egész ház, mintha otthon vagy a vidéki rokonoknál lennétek!!! Hívjatok vagy írjatok, hogy megbeszélhessük a részleteket és a legjobb árajánlatot tudjuk elkészíteni! Szívélyes üdvözlettel,    
Rege Birtok
Rege Birtok
Eger
A REGE a nagy történetek és a jó sztorik helyszíne. Itt megtalálod egy laza fröccsterasz hangulatát és életed legjobban várt eseményeinek színterét is.
Szent István Egyetem Gyöngyösi Károly Róbert Campus
Szent István Egyetem Gyöngyösi Károly Róbert Campus
Gyöngyös
Kedves Jegyes Pár!   Az esküvő életünk egyik leggyönyörűbb, legmeghatározóbb és legmaradandóbb élménye, ezért a legtöbben különös figyelmet szentelünk a megtervezésére és megszervezésére.Az a nap, amelyen egy álom valóra váltásával fordulóponthoz jut az életünk. Mivel a házasságkötés azt jelenti, hogy két ember egymáshoz köti életét és egymás oldalán indul el a boldogság felé.A boldogság felé vezető út kapujában, azaz a házasságkötés pillanatában mindennek tökéletesnek kell lennie, hogy reményekkel teli vághassunk neki a hosszú útnak. Ebben szeretnénk mi a segítségükre lenni! A Károly Róbert Főiskola a Mátra kapujában, csendes, nyugodt környezetben fekszik.Nálunk minden feltétel adott esküvők lebonyolítására.   Ne feledjék: "Önök megálmodják, mi megvalósítjuk!" Reméljük, ajánlatunk felkeltette érdeklődésüket és mihamarabb vendégeink között köszönthetjük a kedves Jegyes Párt és emlékezetessé tehetjük életük egyik legboldogabb napját.
Tradíció és Jövő Borháza
Tradíció és Jövő Borháza
Verpelét
A házasságkötés fontos kötelékkét ember életében,éppen ezért különleges helyszínt érdemel…Gyerekkorod óta pontosan tudod, hol képzeled el a nagy napot vagy épp ellenkezőleg:elképzelésed sincs milyen helyszínt szeretnél?A házasságkötés fontos kötelék két ember életében, ezért a nagy nap tökéletes helyszínt érdemel…Akiknek tetszik a rusztikus stílus a maga küllemével és belbecsével, aligha találhatnaideálisabb környezetet esküvőjére.Az 1860-as években épült „Bagolyvárat” patinás és egyben vagány kőfalai, antik fagerendás mennyezete, szekérkerékből készült csillárjai, a kis ablakokon beszűrődő fény, kellemes félhomály teszik egyedivé.A Borház alatt található pince ódon varázsa tökéletes helyszíne lehet az esküvői fotózásnak.
Tündérkert Hotel és Rendezvényközpont
Tündérkert Hotel és Rendezvényközpont
Noszvaj
Tartsd nálunk a várva várt nagy napot:ha szeretnél egy kastély hercegnőjeként házasodniha esküvődnek varázslatos helyszínt álmodtálha az ünneplést több napra tervezitekha szívesen látjátok vendégül az angolkerti tücskök zenekarátha vendégeitekkel másnap reggel folytatnátok az ünnepléstha már unod barátnőid egyformára sikeredett esküvőitha szívesen bíznád a szervezést két, a feladat minden csínját-bínját jól ismerő, tapasztalt fiatal lányra, akik számos álomesküvőt szerveztek márha vendégeid „ottalvós” bulira készültekha ellenállhatatlan a viszonyod a romantikávalígy mondj Igent a Tündérkertre!A Tündérkert Hotel és Rendezvényközpont specialitása minden olyan rendezvény, melyet különleges környezetben terveznek, legyen az klasszikus vagy rendhagyó esemény.Profi szervezőcsapatunk nem ismer lehetetlent.
Villa Rigo Panzió
Villa Rigo Panzió
Verpelét
Eljegyzés... esküvő... házassági évforduló... azon különleges alkalmak, amikor két ember törékeny kapcsolata virágba borul. Ennek szépségét, egyediségét, örömét csodálhatják; boldogságában osztozhatnak a szerencsés közelállók. Teljes körű szervezéssel és lebonyolítással állunk szíves rendelkezésére - foglalja le termünket időben, kérje kedvezményes ajánlatunkat még ma!   Villa Rigo Panzió, Verpelét. Felejthetetlen nap, felejthetetlen helyszín csupán pár kilométerre Egertől.

Kiemelt szolgáltatók