Esküvőhelyszín

12 találat

Tetszik listám (0)

Szűrő

+0 km
Hotel Lycium**** - Kölcsey Központ Debrecen
Hotel Lycium**** - Kölcsey Központ Debrecen
Debrecen
Hotel Lycium****-Kölcsey Központ Debrecen   különleges szertartáshelyszínek éjszakai ceremónia a tetőteraszon 5-féle vacsorahelyszín 10-400 fős esküvők részére hagyományos és trendkövető gasztronómiai kínálat   Nagyterem – a grandiózus Bálterem – az abszolút elegancia Átrium étterem – családias hangulat Tetőterasz – a kuriózum   Kihelyezett szertartás a Kölcsey Központ tetőteraszán és báltermében!     Esküvői menü 6 900 Ft/fő ártól, éjféli svédasztalos menü 3 300 Ft/fő ártól!  A két menü csomagban rendelve 9 900 Ft/fő ártól elérhető!     A Hotel Lycium**** Debrecen nászajándékai: egy szoba pezsgőbekészítéssel 2 parkolóhelyet biztosítunk az esküvő napjára szállodánk mélygarázsában wellness belépő  gyertyafényes vacsora az első házassági évfordulótokra*   *50 fő feletti vacsora létszám esetén
Barabás Étterem
Barabás Étterem
Debrecen
Megtisztelő számunkra, hogy lehetséges helyszínként a Barabás Étteremre is gondolnak! Éttermünk 50 méterre található a házasságkötő teremtől!!  Az étterem 90 fő befogadására alkalmas, mely mellett három különterem is vendégeink rendelkezésére áll, ha meghitt családi vacsorát vagy ünnepséget szeretnének lebonyolítani. A különtermek 10, 18 és 30 férőhelyesek, így kiválóan alkalmasak üzleti ebédek, vacsorák, tárgyalások és sajtótájékoztatók sikeres lebonyolítására is. Szakácsaink az ételek elkészítéséhez mesterséges adalékanyagot nem használnak. Akik minket választanak nemcsak kiváló minőségű alapanyagokból készült ételeinket élvezhetik, de biztosak lehetnek abban, hogy minden igényükre odafigyelve várjuk őket vissza. Parti Szervíz szolgáltatásunk keretén belül számos sikeres rendezvényt, bált, fogadást, garden-partyt, esküvőt és fesztiválokat bonyolítottunk le. Vállaljuk ezen rendezvények teljes körű szervezését, lebonyolítását nem csak a városon belül, hanem Debrecen határain kívül is. Megrendelőink igénye szerint bárhová kitelepülünk és a kívánt helyen nyújtunk teljes körű szolgáltatást a programszervezéstől kezdve a technikai feltételek biztosításán át a vendéglátásig.   Nézzen Körbe Nálunk!
Ebesi Arany Oroszlán Étterem és Panzió
Ebesi Arany Oroszlán Étterem és Panzió
Ebes
Az Arany Oroszlán étterem ételeiben a hagyományos alföldi, falusi íz-világ tükröződik vissza. Magyaros ételeinket bőséges adagokban kínáljuk. Légkondicionált éttermünk 120 fő kényelmes befogadására alkalmas. Éttermünkben családi rendezvények (esküvő, szalagtűző, ballagás, eljegyzés, házassági évforduló, születés- és névnapi vacsorák, meglepetés partyk) céges rendezvények, termékbemutatók,konferenciák teljes körű lebonyolítását vállaljuk.
Fráter Tanya Rendezvényház
Fráter Tanya Rendezvényház
Debrecen
A Fráter Tanya-Rendezvényház Debrecen és Haláp között található a Nagycserei erdőben a 48-as számú főút közelében.A tanya 4 hektáros területen fekszik egy 100 hektáros szigorúan védett viztározó partján. Körülötte 8 ezer hektár fenyő és akác erdő található. A közelben van a Zsuzsi kisvasút, a Hármashegy, a Bodzás tó. Vállaljuk beltéri, kültéri illetve kültéri amerikai esküvők lebonyolítását.Az esketés helyszíne a debreceni Anyakönyvi Hivatalban bejegyzett kültéri esketőhelyünk!Mindenben rugalmasak vagyunk és segítünk a szervezésben.
Grand Hotel Aranybika
Grand Hotel Aranybika
Debrecen
Debrecen szívében, a Nagytemplom szomszédságában található a patinás Grand Hotel Aranybika.A Hotel 1915-ben épült szecessziós stílusban Hajós Alfréd, az első magyar olimpiai bajnok tervei alapján. A történelmi múltú szálloda visszatérő vendége volt a XX. század számos híres művésze és politikusa, Móricz Zsigmond és Szabó Magda kedvenc szobáját ma is emléktábla őrzi.   A Grand Hotel Aranybika ideális helyszíne rendezvényeknek, üzleti utaknak, a szabadság eltöltésének, a tökéletes kikapcsolódásnak.
Hotel Atlantis Medical Center & Conference
Hotel Atlantis Medical Center & Conference
Hajdúszoboszló
A Hotel Atlantis****superior Medical, Wellness & Conference, Hajdúszoboszló legújabb négycsillagos szállodája. A gyógyfürdő közvetlen közelségében épült. A létesítmény stílusa, modern. Formabontó kialakítása és eleganciája egy új látványt, egy új színfoltot képvisel.A teraszokról a kilátás lenyűgöző. Szemben az Aqua Palace épülete, valamint a csónakázó tó szelíd látványa tárul a vendég szeme elé.A Hotel Atlantis három fő profiljából következően akár mentális, akár pihenési, akár üzleti vagy tudásgyarapítási célból tölti itt idejét a vendég, a szakképzett személyzet és a minőségi szolgáltatások széles körével biztosítja teljes kikapcsolódását, a felejthetetlen élményt.   Csapatunk Önre figyel, mivel filozófiánk szerint szakmai megbecsülést és további fejlődést kizárólag vendégeink teremthetnek számunkra.
Krajcárhegyi Pihenőközpont-Gúthi Vadászház
Krajcárhegyi Pihenőközpont-Gúthi Vadászház
Nyíradony
Ha szereted a természet közelségét, a rusztikus esküvők világát, ha fontos számodra a gyönyörű környezet, az egyedi helyszín, ahol magadba szívhatod a természet illatát, akkor tetszeni fog Neked. Családias, letisztult irányt képviselünk, lenyűgöző látvánnyal és panorámával. Saját konyhával, szállással, 240 főig várunk Titeket és Vendégeiteket.
Micskei Major
Micskei Major
Berettyóújfalu
Az esküvő egy ember életében a legjobb esetben csak egyszer történik meg, ezért mindenki szeretné, ha ez a nap igazán tökéletes lenne. Mivel is kezdhetnénk az esküvő szervezését, ha nem a megfelelő helyszín választással? Micskei Major: - 140 fő befogadására alkalmas klimatizált vendégtér - meghitt, zöldövezetes környezet - házias ízek, előre leegyeztetett menüsor - tapasztalt személyzet - udvarias, gyors kiszolgálás - kedvező árak Rendezze meg Nálunk esküvőjét és tegye felejthetetlenné a nagy napot!
Paripa Csárda
Paripa Csárda
Debrecen
A Paripa Csárda, mint esküvőhelyszín Idill az erdő közepén…   A Paripa Csárda Debrecen szomszédságában az erdő közepén helyezkedik el. Ez a környezet csodás helyszín lehet egy-egy esküvő megszervezéséhez. Az esküvőszervezés nem idegen számunkra, ugyanis több, mint 10 éves múltra tekint vissza. Több helyszínünk közül választhat a leendő ifjú pár: legyen az a 160 fő befogadására alkalmas nagytermünk, amely rusztikus hangulattal várja a násznépet, vagy a 80 fő befogadóképességű borozónk, melynek bontott téglával kirakott falai a hagyományokat tükrözik, végül, de nem utolsó sorban a kinti nádfedeles filagóriánk, ahová egy 70 fős esküvő kényelmesen befér. A környezeti adottságok lehetővé teszik a lótartást, így hintós bevonulást is tudunk biztosítani az esküvő napján. Kihelyezett esketést is vállalunk, ugyanis a Paripa Csárda hivatalosan elfogadott házasságkötő helyszín. Az esküvői fotózás lebonyolításához is gyönyörű helyszínek találhatóak a csárda környékén, ahol különleges pillanatokat lehet lencsevégre kapni. A vacsora elkészítése során a hagyományos ízek kerülnek előtérbe, kellő modernséggel ötvözve. Az egyedi elképzelések megvalósításában is rugalmasak vagyunk. Természetesen az ételallergiások számára is ízletes és finom menüket készítünk igény esetén. A helyszínen szállást is tudunk biztosítani a távolabbról érkező vendégek számára. Több féle szobából és faházból lehet választani. Az ifjú pár számára a Nagy Napra díjmentesen biztosítunk egy szobát, ahol kényelmesen lehet készülődni, akár fotózni és videózni is. Extra szolgáltatásokat is tudunk szervezni az esküvő napjára: néptánc showt, csikós bemutatót, lovaglást a gyerekeknek, valamint szekerezést is.
Rudolf Hotel*** Hajduszoboszló
Rudolf Hotel*** Hajduszoboszló
Hajdúszoboszló
Szállodánk 120 fős étterme és 60 fős különterme tökéletes helyszíne lehet bármilyen rendezvénynek (alapítványi bálok, osztálytalálkozók, céges összejövetelek, évzáró vacsorák, egyéb események). Rugalmas hozzáállásunk a megrendelő egyéni igényeinek megfelelő szervezést biztosít. Garantáljuk a minőségi és színvonalas szolgáltatásokat, a meghívott vendégek minden igényt kielégítő kiszolgálását.
SZUSZ Park
SZUSZ Park
Debrecen
Kedves Ifjú Pár!Igazán különleges helyszín...Gyönyörű, festői környezet...Stégen kimondott igen...Hamisíthatatlan magyaros ízek és kiadós adagok...Szakmailag magas szinten felkészült szakács és pincér gárda...Hasznos segítség az esküvő teljes körű szervezésében, lebonyolításában, az esküvői menü összeállításában...Lehetőség, hogy az esküvő dekorációját, virágdíszeit előre kiválasszátok a legszínvonalasabb termékek közül...Bízzátok az esküvőtök teljes napját egy tapasztalt csapatra, hogy Ti nyugodtan foglalkozhassatok a vendégekkel...Versenyképes árakon, mert az mindenkinek fontos, főleg nagy létszám esetén...Debrecen egyik legsikeresebb esküvőhelyszínén!Hogy a kimondott igen még különlegesebb legyen, kihelyezett egyházi vagy polgári szertartáshoz gyönyörűen feldíszített tóparti stégünk a Ti rendelkezésetekre áll !Segítséget nyújtunk az esküvő színvonalához legmegfelelőbb szolgáltatók és szolgáltatások kiválasztásában! Igény szerint tudunk koktélpultot, koktél show-t biztosítani a nagy esemény még színesebbé tételére!
Szász Tanya
Szász Tanya
Berettyóújfalu
Családom több nemzedék óta itt élő paraszti család. Itt nőttem fel ezen a változatos természeti adottságokkal rendelkező területen, itt éltem meg gyermekkorom legnagyobb élményeit. Most 50 évesen szeretném időben visszavinni a mai nemzedéket abba a korba, amikor a játék, munka, szórakozás még a szabadban történt, nem egy képernyő előtt.   Családommal közel 7 éve építgetjük barátaink és vendégeink kedvére a nyugalomnak ezt a kis szigetét; ahol a paraszti élet díszítőelemei és munkaeszközei között mindenki megtalálja a gyermekkorának egy darabját.

Kiemelt szolgáltatók