Esküvőhelyszín

21 találat

Tetszik listám (0)

Szűrő

+0 km
Arany Holló Étterem
Arany Holló Étterem
Tiszaújváros
Családi vállalkozásként üzemeltetett Éttermünk Tiszaújváros központjában, a városi dísztó és a Polgármesteri Hivatal közvetlen szomszédságában található. 140 fős éttermi résszel, 50 fős különteremmel, nyári szezonban pedig 40 fős terasszal várjuk kedves vendégeinket. Éttermünkben vállaljuk esküvők, rendezvények szervezését, lebonyolítását.
Aranyhordó Panzió
Aranyhordó Panzió
Pere
Az Aranyhordó, a Hernád völgyében épült, Abaúj megye egyik legszebb panziója. A Hernád partja tökéletes helyszínt biztosít a pihenésre vágyó vendégeknek. Családok, házaspárok, kajakos, iskolai és nyugdíjas csoportok, cégek jelentkezését várjuk nagyon sok szeretettel! 2 szintes légkondícionált éttermünkben vállaljuk esküvők, rendezvények szervezését, lebonyolítását, házias ételek, finom falatok, magyaros ízek, és udvarias kiszolgálás kíséretében. Várjuk kedves vendégeket!
Aranykorona Hotel - Étterem
Aranykorona Hotel - Étterem
Miskolc
    Esküvői helyszín Miskolcon   Különleges helyszín különleges alkalmakra!                 Abban segítünk, hogy az esküvő valóban “Álom” esküvő legyen! De hogyan, mit tegyünk a cél érdekében?   Célunk az, hogy az valósuljon meg, amit elképzeltél!   Elsőként össze kell szedni a gondolatainkat és el kell képzelnünk az ideális ESKÜVŐ képét.  Az elmúlt évek tapasztalatai alapján készítettünk egy útmutatót, amely segít a házasulandóknak az “Álom esküvő” megvalósításában.       Néhány alapvető adat az álomesküvőhöz       Az a helyszín, hely, helység, terem, vendéglátó egység, amely elképzeléseinknek megfelelő, vagyis saját magunk által felállított feltételeknek, és szempontoknak többségében megfelel. Szempontok lehetnek: Méret, környezet, egyediség, fények, berendezések, látvány, elhelyezkedés, van-e saját Étterem, az Étterem híre, kényelmes elrendezés, több terem A méretet szeretnénk kiemelni, mivel az egyik alapvető feltétel, hiszen ha nincs elegendő hely a meghívandó vendégeknek, könnyen családi vitákban találhatjuk magunkat.        
Boglárka Panzió Étterem és Apartmanházak
Boglárka Panzió Étterem és Apartmanházak
Mezőkövesd
A Boglárka Panzió-Étterem a Mezőkövesdtől 3 km-re fekvő Zsóry-fürdőn található csendes, nyugodt környezetben. A panzióban és különálló apartmanházainkban változatos szálláslehetőséget kínálunk, egyszerre 43 főt tudunk elszállásolni. Panziónkban 12 kétágyas és 1 háromágyas szoba áll rendelkezésre. A panzió közvetlen szomszédságában 4 db egyenként 2 szobás, 4 fő elszállásolására alkalmas apartmanház található. Vendégeink ellátásáról 70 fős éttermünkben gondoskodunk. Térjen be hozzánk egy jóízű ebédre vagy egy hangulatos vacsorára. Étel- és itallapunkon bőséges kínálat áll Vendégeink rendelkezésére, így reméljük, hogy mindenki megtalálja a számára legfinomabb ízeket és a hozzájuk illő italokat, kis vendégeinket gyermekétlap várja. Májustól szeptemberig 100 fős fedett kerthelyiségünk is üzemel, hétvégenként élőzenével. Éttermünkben vállaljuk családi (eljegyzés, esküvő, névnap, születésnap), baráti és céges rendezvények, osztálytalálkozók szervezését és lebonyolítását. Esküvők lebonyolítását 60 főig tudjuk vállalni éttermünkben, így elegendő hely marad a mulatásra. Jó levegő, nyugodt környezet és barátságos kiszolgálás fogadja egész évben.
Béres Szőlőbirtok
Béres Szőlőbirtok
Erdőbénye
Legyen szó bármely jeles családi eseményről, születés- vagy névnapról, házassági évfordulóról, ballagási ünnepségről, esküvőről vagy baráti összejövetel megszervezéséről, a birtok fekvése, természeti környezete, tágas terei, kitűnő infrastruktúrája mind-mind garancia arra, hogy az ünnep egyaránt emlékezetes élmény legyen a család és a társaság minden tagja számára.   Milyen magán eseményekre ajánljuk a birtokot?   Születésnapi, névnapi ünneplés Esküvői rendezvény, házassági évforduló Osztálytalálkozó, baráti összejövetel Miért? mert tapasztalt kollégánk segít Önöknek, hogy minden elképzelésük úgy valósuljon meg, ahogyan azt megálmodták mert egy rendkívül különleges helyszín áll a rendelkezésükre, amelyet 2015-ben Magyarország Legszebb Szőlőbirtokának választottak mert lenyűgöző a panoráma, meseszép a vidék, az épület és kiválóak a borok mert külföldi vendégeiket is garantáltan elkápráztatja az egyedülálló borvidék, Tokaj-Hegyalja szívében található birtok mert egyedi boros programlehetőségeket is biztosítunk: pincelátogatással egybekötött borkóstolást vagy akár borvacsorát mert a környéken további programokat is tudnak szervezni, melyekhez szívesen adunk ötleteket mert mindezeknek köszönhetően rendezvényük igazán emlékezetes és különleges esemény marad, amelyre minden vendégük szeretettel gondol majd   Rendezvényét elképzeléseihez igazodva szervezzük meg és bonyolítjuk le, szakértő munkatársunk közreműködésével.  
Cuvée Rendezvényház
Cuvée Rendezvényház
Sárospatak
A sárospataki Cuvée Rendezvényházat egy XVIII. században épült lakóházból alakították át. Méteres falak, keresztboltozatos előtér, borospince, mindezt a mai kor elvárásainak megfelelően.   A rendezvényház alkalmas szakmai és magánjellegű rendezvények lebonyolítására egyaránt. Konferenciákat, díjkiosztó ünnepségeket, csapatépítő tréningeket, üzleti tanácskozásokat, esküvőket, osztálytalálkozókat, vagy akár kulturális eseményeket is tarthat nálunk!   - szeparálható, összesen 100 fő befogadására alkalmas rendezvényterem - természetes megvilágítású nagyterem - modern vetítés és audiotechnika - padlócsatlakozó - flipchart - tágas udvar kertkapcsolattal, hangulatos kilátással a Bodrog partjára - tradicionális borospince - rendezvényszervezési szolgáltatások - igény szerint vállaljuk kávészünetek, esküvők, gálavacsorák, borkóstolók lebonyolítását.
Fehér Szikla Vadászház
Fehér Szikla Vadászház
Füzérkomlós
Szeretettel várjuk kedves vendégeinket a zempléni hegyek csendességében megbúvó, modern szálláshelyünkön és turisztikai centrumunkban!
Fekete Kos Hotel
Fekete Kos Hotel
Bükkzsérc
Engedje meg, hogy bemutassam szállodánkat a Fekete Kos Hotel***, mely Bükkzsércen a Bükk- hegység lábánál kínál lehetőséget a kikapcsolódni vagy szórakozni vágyóknak, a túra szerelmeseinek és még sok egyéb más érdekes programmal várja az érdeklődőket. A környék híres friss levegőjéről és az itt élő emberek vendégszeretetéről. Valamint, igen gazdag látnivalókban így rengeteg kirándulási, túrázási lehetőséget kínál.Ballagási ebédek,vacsorák,esküvők,keresztelők,bankett rendezvények lebonyolítását vállaljuk megfizethető árakon az Ön igényeinek megfelelően összeállított menüsorokkal!
Gasztroműhely Étterem és Rendezvényház
Gasztroműhely Étterem és Rendezvényház
Miskolc
Kedves jegyespár!Megtisztelő számunkra, hogy életetek legfontosabb pillanatának kivitelezésénél Ránk gondoltatok. Örömmel mutatjuk be ajánlatainkat, melyeket készséggel személyre szabunk az igényeiteknek megfelelően. A ti örömötök, a mi elégedettségünk!A térségben egyedülálló módon nagy násznép vendéglátását is biztosítjuk.Cégünk saját cukrász üzemmel rendelkezik. Az esküvői tortán felül vállalunk édes és sós aprósütemények, hagyományos torták elkészítését is.Cégünk nagy múltjára való tekintettel biztos lehetsz benne, hogy profi csapatunk minden igényt kielégít. Séfünk által összeállított menüsorral, illetve italcsomaggal várjuk kedves vendégeinket.
Gróf Degenfeld Kastélyszálló
Gróf Degenfeld Kastélyszálló
Tarcal
Felejthetetlen esküvő főúri környezetben Tokaj-Hegyalján Ahogy a tokaji borvidékre érkezünk már messziről felsejlik a Terézia dombon található kis barokk kápolna, ahogy a napfény visszaverődik hófehér falairól. Hívogatóan tekint ránk a szőlősorok közül. Egy tökéletes esküvő helyszíne! Mária Terézia tiszteletére, adományaiért hálából építtetett kápolnát Gróf Grassalkovich Antal 1750-ben, melyet Szent Teréznek szenteltek. A második világháború óta jobbára romosan álló épületnek a Gróf Degenfeld család 2015-ben adta vissza régi fényét: ma már a Tarcalon is áthaladó Mária-út méltó állomása. A Terézia-domb tövében egy öreg fákkal díszített festői park közepén fekszik a monarchia korát idéző eleganciájú, huszonegyszobás, négycsillagos Gróf Degenfeld Kastélyszálloda, a tokaji borvidéken egyedülálló, château-stílusú birtok: kastély, szőlő és pincészet együtt. A Kastélyszálloda lehetőségek sorát kínálja jegyes fotózástól a polgári és templomi szertartáson át a lakodalomig. Az esküvő minden mozzanatához tökéletes helyszínt ajánl, legyen szó családiasról vagy százfős nagyszabásúról. A kastély előtti parkra nyíló terasz 100 főig tökéletes a szökőkút csobogásával kísért szabadtéri esküvők megrendezésére. A szálloda és a borászat között egy 150 fős exkluzív sátor felállítására nyílik lehetőség gyönyörű kilátással a szőlősorokra. A vendégek elszállásolását a környékbeli társszállodákkal közösen biztosítják. Az elegáns étteremben 60 fő, míg a szalonban és könyvtárszobában további 30 fő vendéglátására van lehetőség. A rendhagyó helyszíneket kedvelők számára a borászat is ideális színhelye lehet az esküvői vacsora felszolgálására és az ünneplésre. Az esküvői fogásokat pedig saját éttermük kínálja, mely a saját boraikhoz és pezsgőjéhez megkomponált borgasztronómiai menük mellett a hagyománykövető vendéglátást is biztosít az ifjú pár igényeinek megfelelően. A birtok borait bemutatandóan a násznép számára pincelátogatás a 200 éves pincerendszerben és borkóstoló program is szerepel ajánlatukban, de a szabadtéri medence, tenisz- és petanque pálya is hívogató. A medence melletti grillezés a vendégsereg számára feledhetetlen élményt nyújt késő tavasztól kora őszig. A sikeres lebonyolítás garanciája a szakképzett Gróf Degenfeld Team, akik az ifjú pár segítéségre állnak a kezdetektől a Nagy Nap végéig.
Hotel Bodrog Wellness****
Hotel Bodrog Wellness****
Sárospatak
A szálloda földszintjén található légkondicionált éttermünk nemzetközi, magyar és diabetikus ételkínálattal 170 fő egyidejű étkezését teszi lehetővé. Éttermünk három darab 20 fő befogadására alkalmas elkülönített "teremmel" családi, ünnepi és egyéb zártkörű étkezések ideális színtere. Ennek köszönhetően érdemelte ki a nagy gasztronómiai elismerést: az ECA Védnöki Táblát.
Hotel König***
Hotel König***
Sátoraljaújhely
A szálloda Magyarország északkeleti határvárosának főutcáján, történelmi környezetben nyújt kényelmes pihenést és kulturált kikapcsolódási lehetőséget. A szálloda nevét az egykor ugyanezen helyen álló Magyar Királyi Szállóról kapta.A szálloda saját konyhával, 150 fős I. kategóriájú, központilag klimatizált étteremmel és kávézóval fogadja az ide látogató vendégeket. Éttermünkben vállaljuk esküvők, rendezvények szervezését és lebonyolítását.
Hotel Lukács*** Superior Strand Étterem
Hotel Lukács*** Superior Strand Étterem
Kazincbarcika
Töltse élete legszebb napját egy tengernyi gyöngyszem helyszínén, Kazincbarcika város szívében, a Hotel Lukács*** Superior - Strand Étteremben.Házunk a város zajától távol, csodálatos zöld környezetben, kellemes árnyat adó fák mellett, a Kazincbarcikai Városi Strandfürdő szomszédságában található. Kiváló adottságú- és különböző stílusú-, férőhelyű termeinkkel, valamint két méretű rendezvénysátrunkkal tesszük még emlékezetesebbé az ifjú pár legfontosabb napját.Jól megközelíthető helyen, nagyszerű parkolási lehetőséggel rendelkező 75 fős konferenciatermünk, 40 fős Angol és Rózsatermünk, valamint 100 fős éttermi részünk tökéletesen megfelelnek egy feledhetetlen, s egyben különleges esküvői rendezvény lebonyolítására. Az akár 100-és 200 fő befogadására alkalmas, a kültéri helyszínek magával ragadó bájával rendelkező rendezvénysátraink könnyen dekorálhatóak, elhelyezkedésükkel és felszereltségükkel sok hölgy régi leányálmát váltja valóra. Teraszunk nyári időszakban akár egy vendégfogadás, akár a romantikát és kényelmet fokozandó esküvői vagy polgári szertartás alkalmával is felülmúlhatatlan élményt nyújt. Kisebb ceremónia esetében Rózsatermünk szintúgy tökéletesen megfelel alacsonyabb létszámú esketés színtereként. A hagyományos ünnepi menüsorok mellett készséggel vállaljuk egyedi összeállítású és különböző igényű étel,- és italkülönlegességek elkészítését. Kínálatunk kiegészülhet hidegtálak összeállításával, friss idénygyümölcsökből összeállított exkluzív gyümölcstálakkal és csoki szökőkúttal.   A helyszínek dekorálását is vállaljuk, a teljesség igénye nélkül az alábbi kellékekkel: székszoknya + hozzá illő masni asztali dekorációk úszógyertyák, középfutók, ruhaszalvéták organza- és selyem dekoranyagok fényfüzér lampionok kovácsoltvas boldogságkapu és oszlopok Engedje, hogy mi legyünk ennek a rendkívüli napnak a csodaszép háttere! A kellemes atmoszféra,
Kemencés Kisvendéglő és Tapolca Fogadó
Kemencés Kisvendéglő és Tapolca Fogadó
Miskolc-Tapolca
A háromcsillagos szállás Miskolc üdülővárosában, a barlangfürdőjéről híres üdülőhely, Miskolctapolca csendes, mégis központi részén található. A panzió Miskolc leghangulatosabb szobáival, gyönyörű kilátással, és jól felszerelt wellness részleggel várja vendégeit. A panzió Miskolctapolca nagymúltú éttermével, a Kemencés Kisvendéglővel is büszkélkedhet, amely szálló és külsős vendégek számára egyaránt nyitva áll. Vállaljuk esküvők, családi rendezvények,céges események lebonyolítását, melyekhez éttermünk kellemes, egyedileg kialakított belső tere, illetve különterme ,ideális helyszínül szolgál.
Kikelet Club Hotel - Bonfini Étterem
Kikelet Club Hotel - Bonfini Étterem
Miskolc-Tapolca
Az ízlésesen berendezett Bonfini Ristorante hangulata híven tükrözi a reneszánsz korszakot. A 30 fős belső terem elegáns étterem, míg a 30 fős külső terem söröző jellegű. Éttermünk alkalmas születésnapok, névnapok, keresztelők, esküvők, ballagások és diplomakiosztók, továbbképzések, évzáró rendezvények, csapatépítő-, összetartó-, és fejlesztő tréningek, osztálytalálkozók, családi és baráti összejövetelek tartására.
Muskátli Étterem
Muskátli Étterem
Szentistván
Hangulatosan kialakított éttermünkben, konyhánk felszereltségére és kollégáink rutinjára támaszkodva, az egyéni igényeknek is megfelelve állunk partnereink rendelkezésére családi és vállalati rendezvények, lakodalmak szervezésénél, lebonyolításánál.
Mádi Kúria Hotel*** és Rendezvényközpont
Mádi Kúria Hotel*** és Rendezvényközpont
Mád
A csaknem 150 fő befogadására alkalmas Rendezvényközpontunk méltó helyszíne lehet esküvői szertartás, illetve az azt követő ünnepi vacsora megtartására. Az épületet körbeölelő parkosított belső udvar, valamint az éjszaka kivilágított, égszínkék úszómedence még romantikusabb és meghittebb helyszínt biztosít, mediterrán hangulata pedig tovább fokozza az esküvő különleges pillanatait. A rendezvényterem adottságai lehetővé teszik a változatosabbnál változatosabb esküvői dekorációk kialakítását, az általunk biztosított körasztalok pedig az igényességet és az eleganciát tükrözik. Az esküvői pár számos menüsor közül választhat, beleértve az éjféli menüajánlatainkat is. Lehetőség van svédasztalos tálalási mód, valamint italpultból történő kiszolgálásra is, amely által még gördülékenyebb a mulatság. Csapatunk mindig arra törekszik, hogy figyelembe véve eddigi tapasztalatainkat, a pár minden igényét szem előtt tartva szervezzük meg álmaik esküvőjét!
Nefelejcs Hotel*** Étterem
Nefelejcs Hotel*** Étterem
Mezőkövesd
Családi eseményeknek ( ballagás, születésnap...), esküvőknek, leány és legénybúcsúknak, partiknak a legmegfelelobb helyszíne a NEFELEJCS HOTEL***- ÉTTEREM.A színvonalas vendéglátásról hangulatos éttermünk gondoskodik, ahol a magyar konyha remekei mellett kímélő Wellnes ételekből is válogathatnak vendégeink. A drinkbár különféle italokkal, kávé különlegességekkel áll a vendégek rendelkezésére. 
Poroszkai Étterem Pizzéria Söröző
Poroszkai Étterem Pizzéria Söröző
Gesztely
2008. május 1-én megnyitotta kapuit Miskolctól 20km-re Gesztelyben a Poroszkai Étterem és Söröző. Változatos étel és ital kínálattal kedveskedünk Vendégeinknek, tradicionális ételek és a modern konyha remekei is színesítik étlapunkat. Vállaljuk rendezvények (ballagás, esküvő, szakmai előadás, születésnap) lebonyolítását akár 100 főt befogadó különtermünkben.
Strand Hotel*** és Étterem
Strand Hotel*** és Étterem
Bogács
A gyógyfürdő területén épült szállodánk 3 csillagos kategóriába tartozik, mint Bogács egyetlen ilyen színvonalú szállásadó egysége. Az újonnan épült, természetes fénnyel megvilágított, hangulatos kialakítású rendezvénytermünk kiválóan alkalmas esküvők, baráti összejövetelek, osztálytalálkozók, bankettek, céges rendezvények, tréningek, árubemutatók, állófogadások és egyéb rendezvények lebonyolítására. Szállodánk egy térítésmentes szobával járul hozzá az esküvő lebonyolításához.
Tolcsvai Szirmay-Waldbott Kastély Látogatóközpont
Tolcsvai Szirmay-Waldbott Kastély Látogatóközpont
Tolcsva
Pillantson be egy múlt századi kastély rejtelmes világába! Járja be az elbűvölő, neoreneszánsz stílusú termeket és ismerje meg a főúri életet az interaktív felületek segítségével!A kastély konferencia- és rendezvényszervezésre is alkalmas. A termek eljegyzés, esküvő, bankett, állófogadás, előadás, borvacsora, esküvői fotózás, szabadtéri színházi előadás vagy egyéb családi és céges rendezvény céljára is bérbe vehetők. Nyári nyitva tartás: K-Szo: 09:00-17:00; V-H: zárva Téli nyitva tartás: K-Szo: 10:00-16:00; V-H: zárva Kapcsolat: +36-30-953-4438; 3934 Tolcsva, Kossuth Lajos út 37. Facebook: facebook.com/tolcsvaikastely

Kiemelt szolgáltatók