Mr. Görgey Art Hotel & Bistro

2025 Visegrád Fő út 9
Sajnáljuk, de a(z) Mr. Görgey Art Hotel & Bistro már nem elérhető az oldalunkon. Válogass az alábbi ajánlatok közül.

Hasonló szolgáltatások a környéken

Apátkúti Vadászház
Apátkúti Vadászház
Visegrád
BOLDOGÍTÓ IGEN A TERMÉSZETRE IS!   Az Apátkúti Vadászház a külvilágtól teljesen elszeparáltan, mesébe illő, idilli esküvői helyszín. Ennél közelebb már nem is lehetnénk a természethez!   Azon Pároknak ajánljuk, akik különleges és meghitt környezetben szeretnék kimondani a boldogító igent, a háborítatlan, sűrű erdő égig nyúló fái alatt, távol a kíváncsi tekintetektől.  Készüljetek Nálunk a nagy napra, szeretteitek meghitt körében!  Vadászházunk egyidejűleg 18 fő elszállásolására alkalmas.   Kérje személyre szabott ajánlatunkat!
Nagyvillám Étterem
Nagyvillám Étterem
Visegrád
Vannak életünkben olyan pillanatok, melyek egyszeriek, megismételhetetlenek,  sokat jelentenek mindannyiunk számára, hiszen lelkünkben, szívünkben készülünk rá, elképzeljük, megálmodjuk, olyannak amilyennek szeretnénk gyönyörűnek, tökéletesnek, hiszen ez az első lépés, a döntés mely akár egy életre szóló boldog házasság kezdetét jelenti.   Éttermünk, esküvők állandó helyszíne, több évtizedes szervezési tapasztalatunkkal, szolgálatkészségünkkel és minden egyéni ötletre nyitottan tesszük emlékezetessé esküvőjét, hogy Önnek semmi mással ne kelljen törődnie, csak az alkalom adta boldogsággal.   Örök hűséget esküdhet nem mindennapi helyszíneken, mint a Visegrádi Fellegvár több száz éves falai között, a Duna partra néző Salamon-toronyban, vagy akár a Nagyvillám étterem teraszán. Az alkalomhoz méltó menüvel kedveskedünk az ifjú párnak, legyen szó akár gála- vagy svédasztalos vacsoráról.   Néhány fontos információ:       Kedvezmények pénteken Nem szombati napon rendezett esküvő esetén, kedvezményes árat tudunk biztosítani.  
Patak Park Hotel***
Patak Park Hotel***
Visegrád
Kedves Jegyes Pár, Engedjétek meg, hogy gratuláljunk döntésetekhez, miszerint összekötitek életeteket, és örömünkre szolgál, ha ehhez a jeles eseményhez szállodánkat választjátok helyszínül. A Patak Park Hotel a Dunakanyar egyik legszebb részén, az erdővel szegélyezett Apátkúti-patak partján található. Az év minden szakában kellemes környezetet biztosít a boldogító igen kimondásához. Szolgáltatásainkat igényeitekre szabottan kínáljuk, s minden egyedi kéréseteket igyekszünk teljesíteni, legyen az dekoráció, catering, vagy más, kapcsolódó szolgáltatás. Catering tekintetében bátran ajánljuk szállodánk konyháját! A vendégváró aprósüteményektől a tányérszervizes, vagy büféasztalos vacsorán keresztül az éjfél utáni menüig, személyre szabottan kínálunk gourmet és hagyományos ételeket.
Kovács Kert Étterem
Kovács Kert Étterem
Visegrád
Éttermünk vállalja különböző családi események (esküvők, keresztelők, születésnapok, névnapok, egyéb céges rendezvények) magas színvonalú lebonyolítását. Max 50 fő zárt helyiségben és jó idő esetén +60 fő ernyővel védett kerthelyiségben. Látogasson el hozzánk és legyen a vendégünk Ön is!
Hotel Silvanus****
Hotel Silvanus****
Visegrád
Kedves Házasulandók!     Hányan és hányan dobtunk már aprópénzt szerte a világon csobogó vizű szökőkutakba azzal a reménnyel, hogy ide még visszatérünk... Töltsék életük legszebb és legfontosabb napját a Hotel Silvanusban, és mi garantáljuk, hogy hozzánk mindig vissza fognak jönni.   A legfontosabb azonban, amit szeretnénk megosztani Önökkel, az a hely varázsa. A Föld szívcsakrájának középpontjában, a Pilis titokzatos, erdővel borított, mesebeli közepén, a Dunakanyar felett ugyanis igazi varázslat kezdődik. A lélek energiái kiteljesednek, az erő, a belső szépség és a harmónia pedig egy életen át elkíséri mindazokat, akik itt mondják ki a boldogító igent.   És akik mindezt már megtapasztalták, újra és újra visszatérnek ide megünnepelni a házassági évfordulót, születésnapot, névnapot, eljegyzést, vagy egyszerűen csak hallgatni a csendet, gyönyörködni a kilátásban és feltöltekezni életenergiával, nyugalommal és szépséggel. A gyűrű karikája a végtelent szimbolizálja, az emberi generációk örök egymásutánját. Így tér vissza hozzánk felnőttként az, aki gyermekként átélte a Silvanus-érzést, a páratlanság feledhetetlen vonzását.     Ezt a varázslatot kínáljuk Önöknek nászajándékul.  
Királyrét Hotel
Királyrét Hotel
Szokolya(+9,55 km)
Kedves Házasulandó Szerelmes pár! Hogy közös életetek egyik legszebb pillanata még csodálatosabb legyen, engedjétek meg, hogy esküvőtök helyszínéül a festői szépségű ősparkkal övezett Királyrét Hotelt ajánljuk! Szállodánk sok éves tapasztalattal rendelkezik Esküvők, rendezvények megrendezésében és lebonyolításában. A Királyrét Hotel a 100 - 120 fő befogadóképességű, részben üveg tetejű díszteremével, a főúri eleganciát sugárzó szalonjával és a bárjával, a varázslatos parkban található kerthelyiséggel, és 25 szobájával, 60 férőhellyel várja a minket választó párokat és a násznépet. Tegyetek egy sétát parkunkban, látogassátok meg szállodánkat és tervezzük meg együtt különleges esküvőtöket!