Betekints Wellness & Konferencia Hotel

8200 Veszprém Veszprémvölgyi út 4.
Sajnáljuk, de a(z) Betekints Wellness & Konferencia Hotel már nem elérhető az oldalunkon. Válogass az alábbi ajánlatok közül.

Hasonló szolgáltatások a környéken

Hotel Historia Malomkert
Hotel Historia Malomkert
Veszprém
  A festői környezetben megálmodott Hotel Historia Malomkert a műemlék épületek különlegességével, egyedi stílusával és egyedülálló panorámával a Veszprémi Várra várja azokat, akik életük legszebb napjára készülnek. Számunkra fontos, hogy minden nálunk rendezett esküvő az ifjú pár életének legemlékezetesebb napjává váljon, és vendégeiket is elbűvöljük a festői környezet, ízletes ételek és figyelmes kiszolgálás által. Az esküvő lebonyolítására 2 helyszínen van lehetőség: szabadtéren a Historia Kert Kávéház és Borbárban, ahol sátorbérléssel 150 főt tudunk leültetni, vagy a Hotel Historia Malomkert rendezvénytermében, mely 80 fő befogadására alkalmas körasztalos, táblaasztalos vagy "U" alakos ültetéssel.   Minden ami egy esküvőhöz kell:   ·         Festői szépségű természeti környezet panorámával a Veszprémi Várra ·         Szabadtéri polgári és egyházi ceremónia a Historia Kertben ·         Az Ifjú Pár részére: ajándék szoba várpanorámával a nászéjszakára ·         A násznép részére kedvezményes szobaárak ·         Négycsillagos szállodai szolgáltatások ·         Egyedi menüajánlatok: hagyományos, nemzetközi, akár diéták és ételallergiák esetére is ·         Személyre szabott alkoholmentes és alkoholos italcsomagok ·         Gyermekkedvezmények ·         Esküvői torta cukrászatunkból ·         Körasztalos vagy táblaasztalos elrendezés ·         Kreatív fotózás óriási parkunk, a Historia Kert területén ·         Díjmentes parkolási lehetőség ·         Igény esetén: hangosítás, fénytechnika, projektor, Wi-Fi ·         Teljeskörű rendezvényszervezési tanácsadás    
Historia Hangvilla Étterem, Kávézó és Rendezvényközpont
Historia Hangvilla Étterem, Kávézó és Rendezvényközpont
Veszprém
A Hangvilla mára Veszprém vezető kulturális intézményévé és egyik legkülönlegesebb, akár több száz főt egyszerre befogadó  rendezvényhelyszínévé vált. A régi Séd mozi épületéből étteremmé, kávézóvá, színház-, koncert- és rendezvényhelyszínné alakított épület a belváros szívében található, a sétáló utca folytatásában. A Hangvilla étterme, kávézója színházterme és konferencia terme a legmodernebb technikával és  a hely atmoszféráját kiegészítő modern bútorokkal van felszerelve.  Éttermünk minőségi gasztronómiával, professzionális megoldásokkal teljes körű szolgáltatásokkal,  kávézónk pedig saját cukrászaival és házi készítésű süteményeivel méltó, exkluzív helyszínei akár több száz  fős esküvőknek.   A következőket biztosítjuk a nagy napra az Ifjú Párnak: Hangvilla Terasz Veszprém szívében, panorámával a város sétálóutcájára a polgári szertartás megtartására, 450 főt befogadó Hangversenyterem, 400 főt kiszolgáló étterem és kávézó a lakodalom lebonyolításához személyre szabott svédasztalos vagy tányérszervizes menük és italcsomagok összeállítása, helyben készített menyasszonyi torták és házias sütemények Hang és fénytechnika mélygarázs parkoló Ajánlatunkat profi rendezvényszervezőnk szabja személyre, Önöknek semmi más dolguk nincs ezen a különleges napon, mint jól érezni magukat, minden másról mi gondoskodunk. Amennyiben Ránk esik a választásuk, grátiszként meglepjük Önöket egy vendégéjszakával a Hotel Historia****&Historante belvárosi szállodájában (
The Houses of History - anno 1830
The Houses of History - anno 1830
Tihany(+20,16 km)
The Houses of History stílus & romantika 200 éves falak közé rejtve A Houses of History birtok a Tihanyi-félsziget szívében fekvő XIX. századi, történelmi szálláshely és rendezvényhelyszín. A birtok közel 6.000 négyzetméteres parkosított kertjének, több rendezvénytermének, valamint centrális elhelyezkedésének köszönhetően ideális helyszíne bármely családi vagy vállalati rendezvénynek 400 fős létszámig bezárólag. Különösen jó választás lehet esküvők, kiállítások és csapatépítők helyszíneként. A Tihanyi Bencés Apátságtól mindösszesen 5 perc sétára található birtok teljes körű szolgáltatásokat nyújt, mint például az esküvőszervezés, a catering szolgáltatás, a szállodai szolgáltatások, a dekoráció és számos más olyan szakmai szolgáltatás, melynek köszönhetően biztos kezekben tudhatja a megrendelő a várva várt eseményt. A birtok szálláshely kapacitása 94 férőhely, amely akár 144 főig is bővíthető a szomszédos szálláshely kapacitásával együtt. A szállodai szobák kivétel nélkül egyedi stílusú antik bútorokkal, okos televízióval és klímával felszereltek.   Rendezvényszervező csapatunk az egészen kis létszámú rendezvényektől kezdve a több száz fős családi és vállalati eseményekig bezárólag vállalja a kívánt esemény komplett megszervezését és lebonyolítását. Történelmi kialakítású, 180 négyzetméteres és 260 négyzetméteres báltermeinkben, valamint fél hektáros parkosított kertünkben akár 400 fős rendezvények megtartására is lehetőség nyílik.   Fontos tudni, hogy a teljes birtok minden év június harmadik és szeptember első hétvégéje között, valamint hosszú hétvégéken és nemzeti ünnepeken kizárólag minimum két éjszakára bérelhető. Egy éjszakás bérlésre a fent említett időszakon kívüli időpontokban, illetve a birtok csak egy elkülönített részének bérlése esetén van lehetőség. A Belső-tó partján elterülő több mint fél hektáros területen összesen öt – a XIX. századból eredeti állapotában fennmaradt – műemlék épület található, melyek az egykori apátsági majorság részét képezték. Az 1830-as évektől kezdve ezen épületekben tartották a szarvasmarhákat, lovakat, ökröket, illetve más háztáji állatokat, de itt volt fellelhető az apátsági cselédlak, a kocsiszín, Tihany tejháza, valamint a félsziget uradalmi börtöne is, mely máig a birtok pincéjében található.    
Malomkő Panzió
Malomkő Panzió
Nagyvázsony(+20,36 km)
Kinek mi jut eszébe a következő gondolatokról?...Kinizsi vár, lovas bemutató, Zichy kastély, valamint a világ egyik legszebb vidéke?   Megsúgjuk önnek, Nagyvázsony. Ha Nagyvázsony, akkor pedig jusson eszébe a MALOMKŐ PANZIÓ, és töltsön nálunk akár egy éjszakát, garantáljuk nem fogja megbánni!!!   A márciustól - októberig nyitva tartó Panziónk a Kinizsi vár szomszédságában helyezkedik el. 8 kétágyas szobával, 1 háromágyas, 2 apartmannal valamint 1 luxus apartmannal illetve magas színvonalú szolgáltatásokkal várja a pihenni vágyó kedves vendégeket. Negyed óra alatt érhetik el a Balaton strandjait, hűvösebb időben pedig a környező városok, községek - Veszprém, Herend, Balatonfüred, Tihany, Tapolca, Badacsony, Keszthely - műemlékei és más nevezetességei adhatnak kellemes elfoglaltságot. Valamint megtekinthetik a szépségével egyre több hívet gyűjtő Káli medencét.
Erzsébet Vendéglő-Fogadó
Erzsébet Vendéglő-Fogadó
Balatonboglár(+40,1 km)
Éttermünk a kapacitásából adódó lehetőségein belül a legkülönfélébb családi, vállalati, társadalmi esemény megrendezését is vállalja. Eljegyzés, esküvő, keresztelő, bérmálkozási-, ballagási ebéd vagy vacsora, osztálytalálkozó, bankett, születésnap, névnap, halotti tor, vagy bármilyen más rendezvény, ünnep előzetes egyeztetés alapján hangulatos éttermünkben megtartható.
Csizmadia Vízimalom és Malomkő Fogadó, Nemeshany
Csizmadia Vízimalom és Malomkő Fogadó, Nemeshany
Nemeshany(+41,73 km)
Vidéki környezetben megálmodott kisebb lakodalom, különleges esküvő egy vízimalomnál, polgári szertartás a malomkerék előtt, páratlan esküvői fotók a malomportán, igazi falusi lakodalom egy 50 főt befogadó családias hangulatú fogadóban, kényelmes szállás a vendégek számára... mindez egy helyen,a Csizmadia Vízimalomnál!