Paulus Bormúzeum Étterem

8060 Mór Ezerjó utca 5.
Sajnáljuk, de a(z) Paulus Bormúzeum Étterem már nem elérhető az oldalunkon. Válogass az alábbi ajánlatok közül.

Hasonló szolgáltatások a környéken

Tárlat Étterem
Tárlat Étterem
Mór
Vállaljuk esküvők, rendezvények szervezését, lebonyolítását.
ALCOA-KÖFÉM Oktatási és Közművelődési Klubház
ALCOA-KÖFÉM Oktatási és Közművelődési Klubház
Székesfehérvár(+25,22 km)
Az ALCOA-KÖFÉM Művelődési Háza 1985. január 1-jétől várja kedves vendégeit. Kisebb létszámú esküvők megrendezését vállaljuk.
Kokas Tanya
Kokas Tanya
Súr(+13,59 km)
Súr külterületén, a falutól 200 m-re fekvő kb 6000 m2-es területen lévő tanyai szállás csendes, nyugodt környezetben várja pihenni, kirándulni vágyó Kedves Vendégeit.   A tanya minden szegletében megjelennek a klasszikus magyar népművészet alkotásai. E családbarát szállás egészét áthatja ez a tipikusan magyar falusi hangulat. Kora tavasztól késő őszig a nagy diófa ad kellemes hűvöset a megpihenni vágyóknak egy pohár ital vagy egy finom ebéd elfogyasztásához. Bababarát, gyerekbarát szállás szobai, illetve udvari játékokkal felszerelve várja vendégeit. A gyerekeknek kialakított játszótér kedvelt hadszíntér. A felnőtt vendégek részére íjazás, karikás ostor csattogtatás kedvelt időtöltés. A 30-40 fő befogadására alkalmas rendzvénysátorban csoportok vendégül látása, illetve étkeztetése bonyolítható le.
Hotel Platán
Hotel Platán
Székesfehérvár(+25,22 km)
Legyen szó évfordulóról, születésnapról, ballagásról, egy romantikus vacsoráról, éttermünk ínyencségekkel várja Önt és kedves családját! Vállaljuk kisebb esküvői ebédek, vacsorák lebonyolítását 50 főig. Igény szerint felszolgált vagy svédasztalos menüsort is kínálunk a rendezvény jellegéhez igazodva. >>  
Hotel Magyar Király
Hotel Magyar Király
Székesfehérvár(+25,22 km)
Szállodánkban a klasszikustól a modernig minden esküvőre lehetőséget tudunk biztosítani. Örömmel jelenthetjük ki, hogy mindenki megtalálja igényeinek megfelelő nagyságú és hangulatú helyszínt Hotelen belül, hiszen négy teremmel állunk rendelkezésükre, egyedülállóan városunkban és a régióban. A nagyszabású -kerekasztalokkal akár 250-300 fős esküvők lebonyolítására alkalmas exkluzív Kupola termünkben a csillagos ég alatt élvezhetik az ünneplést, míg a meghittebb, kisebb létszámú esküvőkhöz a 3 fenséges hangulatú, egybenyitható Szent István terem ad nagyszerű helyszínt. A kis létszámú esküvőkhöz a legmegfelelőbb szállodánk büszkesége, a Trónterem, melyben az ifjú pár s a vendégsereg királyi pompában ünnepelhet. A helyszín tökéletes megválasztása mellett ugyanolyan lényeges a megfelelő ételek felsorakoztatása, amelyhez többféle, ínycsiklandozó esküvői menüből válogathatnak kínálatunkból. Hagyományos tányérszervizes vagy büférendszeres választékunk mellett lehetőségük van akár egy vegyes terítéses menüsor kiválasztására is. A messziről érkezett vendégeknek nem jelenthet problémát a hazautazás és a fáradalmak kipihenése, hiszen a násznép számára kedvezményes áron biztosítunk szobákat. A csodás lakodalom után pedig igazi különlegességgel kedveskedünk a házaspárnak: a nap fénypontjaként a nászutas lakosztály a mi nászajándékunk. Egy felejthetetlen esküvő sikere a részletekben rejlik, melynek előkészítésében és lebonyolításában lelkes és tapasztalt kollégáink nagy segítségére lesznek.
Rendezvényterem a Kossuth udvarban
Rendezvényterem a Kossuth udvarban
Székesfehérvár(+25,22 km)
Székesfehérvár történelmi belvárosában, a Kossuth udvar közepén található barokk stílusú ház aljában kialakított pince az 1800-as években épült. A pince két nagy termében esküvők, bankettek, céges rendezvények rendezhetők. A rendezvényterem két részből áll: a középkori, boltíves, mintegy hetven négyzetméteres terem negyven fő befogadására alkalmas, a pince nemrégiben elkészült vizesblokkokkal, hidekonyhai előkészítővel rendelkező részében további negyfen fő fér el kényelmesen. A pincében asztalok, székek és bárpult áll a vendégek rendelkezésére. A bérlőnek lehetősége van saját magának is biztosítania az ételeket és italokat, azonban igény esetén vállaljuk az éttermi kitelepülés megszervezését is.