Zseri Vadászház - Fehérvárcsurgó

8052 Fehérvárcsurgó Külterület 051/5 hrsz.
Zseri Vadászház - Fehérvárcsurgó Zseri Vadászház - Fehérvárcsurgó Zseri Vadászház - Fehérvárcsurgó Zseri Vadászház - Fehérvárcsurgó Zseri Vadászház - Fehérvárcsurgó Zseri Vadászház - Fehérvárcsurgó Zseri Vadászház - Fehérvárcsurgó Zseri Vadászház - Fehérvárcsurgó Zseri Vadászház - Fehérvárcsurgó Zseri Vadászház - Fehérvárcsurgó Zseri Vadászház - Fehérvárcsurgó Zseri Vadászház - Fehérvárcsurgó Zseri Vadászház - Fehérvárcsurgó Zseri Vadászház - Fehérvárcsurgó Zseri Vadászház - Fehérvárcsurgó

A Fehérvárcsurgói Gaja szurdokvölgy csodás erdejének közepén található Zseri Vadászház már önmagában is fantasztikus helyszíne egy romantikus, egyedi esküvőnek. Kiváló konyhájában megtalálhatók a magyaros kedvencek, az ínyenc vadgasztro fogások, de örömmel készíti el a jegyespár kedvenceit a jeles napra!:)

A ház tíz szobája pótágyakkal kiegészítve akár 35-40 főnek is szállást tud biztosítani, rendelkezik akadálymentes szobával, erkélyes lakosztályokkal, superior szobákkal. A díszes, kandallós, légkondícionált étterem- és társalgórész 120m2-es tágas tere elegáns környezetet biztosít a méltó ünnepléshez.

Esküvőre a teljes ház bérlésével kizárólagosságot élvez a násznép, mely vonatkozik a ház összes szobájára, a közösségi terekre és a ház teljes portájára, így teljesen elzárva mindentől és mindenkitől, csupán a meghívottak élvezhetik a helyszínt. A ház portája fantasztikus környezetet biztosít egy kültéri polgári szertartáshoz is!

Dekor költséggel nem igazán kell számolni.;)

Szeretettel várjuk a jegyespárok jelentkezését!:)


 

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Szabadtéri lehetőségek:

A ház portája és annak csodás, romantikus környezete kiválóan alkalmas a polgári szertartás megtartásához, állófogadáshoz.

A ház bográcsozós részén található fapados - asztalos rész (40 fő) remek alapja egy kültéri esküvő megtartásához, melyet természetesen ki lehet egészíteni további asztalokkal, padokkal, székekkel; illetve van helye a svédasztalnak, italszigetnek is.

 

 

Lebonyolítható programok
 • Esküvői fogadás, díszvacsora
 • Polgári esküvői szertartás

Terem

  Befogadóképesség Asztalok elrendezésének lehetőségei
Ültetett kiszolgálás Svédasztalos kiszolgálás Álló-
fogadás
Tábla-
asztalos
Kör-
asztalos
U
alak
Étterem 80 80 120
 • Befogadóképesség
  Ültetett kiszolgálás:
  80
  Svédasztalos kiszolgálás:
  80
  Állófogadás:
  120
 • Asztalok elrendezésének lehetőségei
  Táblaasztalos:
  Körasztalos:
  U alak:
Helyszín jellege
 • Hotel
Megjegyzések a termekről:

Díszes, elegáns, kandallós, légkondícionált, 120m2-es terem fa bútorokkal, gyönyörű kidolgozású fa mennyezettel.

Választható felszolgálás
 • Hagyományos tányérszervíz
 • Svédasztalos
 • Állófogadás
Menüvel kapcsolatos információk
 • Vegetáriánus menü
 • Gyerek kedvezmény
Catering:

A helyszín éttermi szolgáltatásokkal (catering), illetve megegyezés szerint éttermi szolgáltatások nélkül is igénybe vehető.

Szállás a helyszínen:

A házban tíz szoba szolgálja vendégeink kényelmét.

Szállás:

A Zseri vadászházban tíz szoba található, ebből két tágas, erkélyes lakosztály, két klasszikus, szállodai standard szoba, illetve négy emeleti, erkélyes superior és két földszinti superior szoba áll rendelkezésre, melyek közül az egyik szoba ideális akadálymentesített vendégeink számára is. földszinti akadálymentesített superior szoba és két standard szoba áll a szállóvendégek rendelkezésére. A lakosztályok további, akár 4-4 pótággyal bővíthetőek, a superior szobáink további 2-2 pótággyal, illetve a standard szoba további 1 pótággyal, így egyszerre maximum 40 fő részére tudunk szállást biztosítani. A kényelmes kikapcsolódást segíti  a - 8 fő befogadására alkalmas - finn szaunánk is.

Italfogyasztás:

Italcsomag összeállítása kérhető.

Szállás a közelben:

Több szállás is van a közelben, autóval öt percre, igényes, kultúrált, faluközponti.

A szállásra való eljutásban tudunk segíteni.

 

Menü és Ital plusz infók:

Aktuális ajánlatainkat kérje emailben. Köszönjük!:)

Parkolás
Parkolás:

A parkolás biztosított vendégeink részére.

Tanácsadás, szervezés:

Kollégáink szakképzett, tapasztalt vendéglátósok, rendezvényszervezők, örömmel segítünk minden részlet kidolgozásában! 

 

 

 

Kapcsolat - Elérhetőségek