Esküvőhelyszín

29 találat

Tetszik listám (0)

Szűrő

+0 km
Pannónia Golf & Country Club
Pannónia Golf & Country Club
Alcsútdoboz
A Pannonia Golf & Country Club 1996. évi alapítása óta Magyarország vezető golf klubja. A több mint 20 éves fennállásunk óta a sportrendezvények mellett számtalan esküvő, családi esemény és céges rendezvény megszervezésében és lebonyolításában vehettünk már eddig is és veszünk is részt. Fő célunk, hogy a festői szépségű Máriavölgy és a történelmi klubház adta egyedi miliő professzionális szolgáltatással kiegészítve egy felejthetetlen élményt nyújtson NEKTEK és családotoknak, barátaitoknak a nagy napon. Munkatársaink a saját szakterületükön mind kiváló szakemberek, akik több éves tapasztalatukkal működnek közre abban, hogy az esküvő megszervezése számotokra örömteli feladat legyen. Reméljük, hogy a lenti rövid bemutatkozásunk felkelti az érdeklődésetek és a Pannónia Golf & Country Clubban történik meg az álomesküvőtök!
ALCOA-KÖFÉM Oktatási és Közművelődési Klubház
ALCOA-KÖFÉM Oktatási és Közművelődési Klubház
Székesfehérvár
Az ALCOA-KÖFÉM Művelődési Háza 1985. január 1-jétől várja kedves vendégeit. Kisebb létszámú esküvők megrendezését vállaljuk.
Aubergine Pince
Aubergine Pince
Etyek
Minden jegyespárnak a legfontosabb, hogy olyan helyre szervezze az esküvőjét, ahol minden tökéletes számukra. Vendégeink igényeit minden esetben maximálisan szem előtt tartva igyekszünk a nagy nap minden pillanatát olyanná varázsolni, amilyennek megálmodták!
Avigadó Étterem
Avigadó Étterem
Dunaújváros
Éttermünkben vállaljuk esküvők, rendezvények lebonyolítását.
Beat Étterem és Rendezvényterem
Beat Étterem és Rendezvényterem
Székesfehérvár
Esküvőnk napja életünk egyik legfontosabbika. Élje át ezt a fantasztikus élményt a Beat Étterem felújított, rugalmasan dekorálható Rendezvénytermében, amely Székesfehérvár szívében található.  Mi valóra váltjuk álmai esküvőjét a romantika jegyében, gyönyörű, hangulatos belső udvarunkon pedig lehetőség van polgári ceremónia lebonyolítására! Pénteki és szezonon kívüli ( októbertől májusig) 10% kedvezmény.  Személyre szabott ajánlatáért, helyszínbejárásért forduljon a Beat hivatalos esküvőszervezőjéhez az alábbi elérhetőségeken.
Bálint Borárium Velencei-Tó
Bálint Borárium Velencei-Tó
Pázmánd
Mi a Szerelemvölgyben a festői környezetbe álmodott és megvalósított Boráriumunkban szeretnénk mind több emlékezetes családi eseménynek otthont adni.   Szeretnénk, ha minden esetben a főszereplők és vendégeik kívánsága szerint történnének a nálunk megvalósuló események, amihez mi mindössze észrevétlen segítőként kívánunk asszisztálni. Már ezidáig is számos esküvőnek, születésnapi és keresztelő ebédnek valamint házassági évforduló megünneplésének adtunk otthont. Kérjen Ön is személyre szabott ajánlatot családi eseményre.
Czímeres Pálinka Háza
Czímeres Pálinka Háza
Etyek
Budapesttől 30 percre, Etyeken található panorámás, kulturált környezetben kialakított családi birtokon fekszik a Czimeres Pálinkaház, a hozzátartozó 60 fő befogadására alkalmas pincevendéglő és a 50-150 fő kényelmes elhelyezését szolgáló fedett, zöld környezetbe illesztett, varázslatos kilátást nyújtó nyári terasz. A fedett terasz alapterülete 220 m², behúzható oldalfalaival különböző időjárási viszonyokhoz rugalmasan alakítható.   A kihelyezett szabadtéri esküvői szertartás és ebéd vagy vacsora ugyanazon helyen megtartható, akár a Melocco Miklós által készített Isten áldd meg a magyart című gyönyörű szobor előterében. Igény esetén lehetőség van arra, hogy az ifjú pár elkészítse a többszörösen díjnyertes, lenyűgöző látványt nyújtó pálinkafőzdében élete pálinkáját vagy meglepheti a vendégeket külön erre az alkalomra palackozott Etyeki Czimeres pálinkákkal.   Kérjük, a tervezett esküvő esetén tekintse meg lehetőségeinket, győződjön meg a leírtak valóságtartalmáról. Minden kérésének, igényének eleget téve kívánjuk elérni vendégeink tökéletes komfortérzetét, elégedettségét.
Debreczeni Pince
Debreczeni Pince
Etyek
Az igazán romantikus esküvő!   Ön hogyan szeretne egyszer majd visszaemlékezni az esküvőjére? Egy felejthetetlen napként, amikor az idő épp tökéletes volt, amikor a diófák alatt szinte megállt az idő, és amikor a pohárköszöntőhöz töltött etyeki bort a szájához emelte, hogy kortyoljon belőle, úgy érezte, egész életében erre várt?   Keressen minket bizalommal, és írja be Ön is a nevét párjával az emlékezetes etyeki esküvők sorába! Tartsa nálunk a menyegzőt, mulasson, ünnepeljen szerelmével és a meghívott vendégekkel egy olyan helyen, ami már számos esküvőt megélt, és ami nem véletlenül olyan tökéletes egy ilyen alkalomra! A város elérhető távolságra van Budapesttől, mégis elég messze ahhoz, hogy az ember úgy érezze, egy etyeki esküvőn csend, nyugalom, zöld és szerelem veszi körül. A családi borászat kertje ideális helyszínül szolgál a szertartáshoz, a fényképezéshez, a vacsorához, az ünnepléshez és a borozáshoz is. Tartsa meg esküvőjét nálunk, zöld környezetben, borvacsorával egybekötve! Nyári, tavaszi, illetve őszi esküvőkhöz fantasztikus esküvői helyszín családi borászatunk, a rózsákkal körülölelt kert, a présház és a finom borok tökéletes díszletéül szolgálnak a nagy napnak!Vegye fel velünk a kapcsolatot, és foglalja le előre borászatunkat az esküvője napjára!
Etyeki Kúria-Pavilon
Etyeki Kúria-Pavilon
Etyek
Az Etyeki kúria szeretettel nyitja meg kapuit esküvőre készülő párok előtt. Helyszinünk, a Pavilon 60- 150 fős vendégsereg teljes körű kiszolgálására alkalmas. Ismerjen meg minket! Várjuk megtisztelő érdeklődését!  
Flamingó Borház
Flamingó Borház
Etyek
Vidéki álomesküvő csodálatos környezetben, nem csak borkedvelőknekKapacitás: ünnepi vacsorához max. 40 fő, szálláshoz 20 fő30.000 Ft/ vacsora vendégA csomag tartalma:    Teríték az ünnepi vacsorához 40 főig    Szállás 20 főnek 2 éjszakára, így már előző este lehet hangolódni, készülődni a nagy napra    wellness használat (jakuzzi, szauna),    gyermek játszótér használat    esküvőhelyszín, ahol a ceremónia is lebonyolítható    kedvezményes bor vásárlása az eseményreOpcionális lehetőségek:    péntek esti könnyű elő vacsora    reggeli mindkét nap    az esküvő napján készülődés közben falatkák bekészítése    esküvői menüVárjuk megkeresésüket a személyes egyeztetéshez!
Hangistálló
Hangistálló
Óbarok
A Hangistálló rusztikus vidéki környezetben  Fejér megyében, Bicske és Tatabánya között az M1 autópálya mellett található. A rendezvény terem 160 fő ültetett vendéglétszámig kiválóan alkalmas esküvők, lakodalmak rendezésére. Az emeleten 8 szobában 20 fő részére kényelmes ,  külön fürdőszobával ellátott vendégszoba áll rendelkezésre. A szobák mellett egy 100 nm-es közös tér és teakonyha is szolgálja a vendégek kényelmét. A szervezők nagyon rugalmasak az esküvők lebonyolítása terén, lehetőség van szolgáltatások megrendelésére, de arra is, hogy egy bérleti díj mellett az ifjú pár szervezze és bonyolítsa le a teljes rendezvényt. ( Étel menüsor, dekoráció, italfelhozatal, zene, stb.) A bérleti díj 3 napra szól, az esküvő napja mellett -1, +1 nap, amikor csak és kizárólag az ifjú páré az ingatlan, más vendéget ekkor nem fogad a helyszín. Lehetőség van az esküvő másnapján a vendégek részére  "morzsapartit" rendezni. A helyszínen igénybe vehető szolgáltatások jegyzékét külön ismertetik a szervezők, de ezzel a lehetőséggel nem szükséges élni, csak akkor, ha vonzó az ajánlat az ifjú pár számára.
Hiemer Rendezvényközpont
Hiemer Rendezvényközpont
Székesfehérvár
Gratulálunk!   Ön az ország egyik legszebb házasságkötő termében mondhatja ki a boldogító Igent!   A Hiemer-ház nemcsak műemléki értékeivel, hanem hasznos funkcióival is kívánja szolgálni a városi polgárok közösségét, és minden ide látogatót. Az barokk hangulatú házasságkötő- és rendezvényterem, a középkori pincében elhelyezett ifjúsági klub, a földszinti kiállító- és vendéglátó termek egyedülállóan gyönyörű és különleges helyszínt biztosítanak közösségi rendezvényekhez.   2008-ban nyitotta meg kapuit a város új házasságkötő terme. A középkori műemléki részeket bemutató, visszafogott eleganciával berendezett terem mintegy 100 férőhellyel rendelkezik. A modern technikával felszerelt, légkondícionált terem és a csodás környezet teszi lehetővé, hogy életük legfontosabb napja felejthetetlen legyen.
Hotel Magyar Király
Hotel Magyar Király
Székesfehérvár
Szállodánkban a klasszikustól a modernig minden esküvőre lehetőséget tudunk biztosítani. Örömmel jelenthetjük ki, hogy mindenki megtalálja igényeinek megfelelő nagyságú és hangulatú helyszínt Hotelen belül, hiszen négy teremmel állunk rendelkezésükre, egyedülállóan városunkban és a régióban. A nagyszabású -kerekasztalokkal akár 250-300 fős esküvők lebonyolítására alkalmas exkluzív Kupola termünkben a csillagos ég alatt élvezhetik az ünneplést, míg a meghittebb, kisebb létszámú esküvőkhöz a 3 fenséges hangulatú, egybenyitható Szent István terem ad nagyszerű helyszínt. A kis létszámú esküvőkhöz a legmegfelelőbb szállodánk büszkesége, a Trónterem, melyben az ifjú pár s a vendégsereg királyi pompában ünnepelhet. A helyszín tökéletes megválasztása mellett ugyanolyan lényeges a megfelelő ételek felsorakoztatása, amelyhez többféle, ínycsiklandozó esküvői menüből válogathatnak kínálatunkból. Hagyományos tányérszervizes vagy büférendszeres választékunk mellett lehetőségük van akár egy vegyes terítéses menüsor kiválasztására is. A messziről érkezett vendégeknek nem jelenthet problémát a hazautazás és a fáradalmak kipihenése, hiszen a násznép számára kedvezményes áron biztosítunk szobákat. A csodás lakodalom után pedig igazi különlegességgel kedveskedünk a házaspárnak: a nap fénypontjaként a nászutas lakosztály a mi nászajándékunk. Egy felejthetetlen esküvő sikere a részletekben rejlik, melynek előkészítésében és lebonyolításában lelkes és tapasztalt kollégáink nagy segítségére lesznek.
Hotel Platán
Hotel Platán
Székesfehérvár
Legyen szó évfordulóról, születésnapról, ballagásról, egy romantikus vacsoráról, éttermünk ínyencségekkel várja Önt és kedves családját! Vállaljuk kisebb esküvői ebédek, vacsorák lebonyolítását 50 főig. Igény szerint felszolgált vagy svédasztalos menüsort is kínálunk a rendezvény jellegéhez igazodva.
Kishantosi Kastély
Kishantosi Kastély
Hantos
A kishantosi kastély ekletikus stílusú épületét a Fiáth család építtette a XIX. század elején és a kúriát körülölelő 1 hektáros parkot is akkoriban telepítették. Az épület és a gyönyörű park egy igazán kellemes, nyugodt és különleges helyszínt biztosít az ifjú pár és a násznép részére. Szállást és ellátást is tudunk biztosítani. Hagyományos és egyedi esküvők megvalósításában is partnerek vagyunk.     A helyszínről: A kishantosi Kastély Fejér megyében, Székesfehérvár és Dunaújváros között található. A terület otthont ad a Kishantosi Vidékfejlesztési Központnak, melynek elsődleges célja a vidékfejlesztés, a demokrácia és az ökológiai (vegyszermentes, fenntartható) gazdálkodás oktatása, bemutatása. A központ sok szempontból rendhagyó intézmény, mert valódi, alulról jövő civil kezdeményezés alapján a helyi közösségben gyökerezik.   Esküvők: Kishantos az elmúlt 2 év fejlesztéseinek eredményeként ideális helyszínt, igény szerint teljes ellátást kínál többek között esküvőkhöz is. Kültéri vagy beltéri helyszínt is tudunk biztosítani a kastély nagytermében vagy a gyönyörű parkban, melynek közepét egy 250 éves tölgyfa díszíti. Igény esetén sátor is elhelyezhető a parkban. A környezet ideális az esküvői fotók elkészítéséhez is: a kastély, a park és a közeli tó idilli hátteret biztosít.   Szállás: A kastély és/vagy a Lepke vendégház felújított szobáiban tudunk szállást biztosítani a vendégeknek. A nyári hónapokban JURTÁKAT is felállítunk, így a bátrabb vendégek akár ezt a szállásformát is kipróbálhatják.   További helyszínek: Belső közösségi tér a Lepke vendégházban vagy kültéren a nádtetős szaletliben. Szabadidős terem a Lepke vendégházban ping-pong asztallal és játékokkal. Focipálya a park egyik szegletében. Kerti konyha szabadtéri sütéshez, főzéshez, különálló egységben kemence, bográcsozó és grillező hely. Pihenőpark padokkal, szökőkúttal és játszó lombház a gyerekek örömére.      
Kiskulacs Étterem
Kiskulacs Étterem
Székesfehérvár
A Kiskulacs Vendéglő 1999-ben nyitotta meg kapuit Székesfehérvár központjában, a városon áthaladó 7-es út mentén, a Budai úton. A vendéglő stílusát a régi polgári hagyományok határozzák meg. A környezet, a berendezés és a kitűnő konyha Krúdy korának hangulatát idézi. Lakodalmak, bankettek, bálok, üzleti ebédek és fogadások színvonalas megszervezését és lebonyolítását vállaljuk akár külső helyszínen is.   Életed felejthetetlen napját professzionális vendéglátással tesszük teljessé! Szeretettel várunk vendéglőnkben!
Károlyi Kastély Hotel & Restaurant
Károlyi Kastély Hotel & Restaurant
Fehérvárcsurgó
Különleges helyszín, különleges eseményeknek...   Az 1844- ben épült neoklasszicista stílusú épület romantikus és elegáns helyszínéül szolgál esküvőknek, fogadásoknak, családi és egyéb rendezvényeknek egyaránt. Lehetőség nyílik mind az egyházi, mind a polgári esküvői szertartás megtartására, melyek helyet kaphatnak a kápolnában, a díszudvaron, a "csipketeraszon" vagy akár a több száz éves fák alatt is. Mindehhez a kellemes, nyugodt környezetet a kastély 50 hektáros történelmi angolparkja biztosítja. Az este mécsesekkel kivilágított díszudvar illetve kastély épület látványa impozáns benyomást kelt, ami még felejthetetlenebbé teszi a jeles eseményt. Kívánság szerint vállaljuk komolyzenei koncertek megszervezését is. Ajánlatunkat az Önök személyes igényeinek megfelelően igyekszünk kialakítani.
Máriavölgyi Vár Étterem és Pizzéria
Máriavölgyi Vár Étterem és Pizzéria
Székesfehérvár
A házasulandó párok szívesen választják Esküvőjük helyszínéül éttermünket, hiszen a Bory-várban a szertartást és fényképezést követően csak átsétálnak vendégeikkel együtt az ünnepi lakomára.   Ha éttermünkben szeretnék az esküvőt megrendezni, segítünk a menü kiválasztásban, dekoratőrt, fotóst, videóst ajánlunk, igény szerint a meghívók, menükártyák, ültetőkártyák elkészítésére is tudunk megoldást. Teraszunk, illetve igény esetén sátor is rendelkezésére áll az esküvő alkalmával. A Vár Étteremben gondoskodunk a megfelelő finom ételekről, italokról, a jó hangulatról. Várjuk szeretettel!
Novotel Székesfehérvár
Novotel Székesfehérvár
Székesfehérvár
A Novotel szálloda Novo2 étterme nemzetközi és magyaros ételkínálattal, salátabárral, míg a Lobby bár koktélokkal, frissítő italokkal, süteménnyel, szendvicsekkel és gyümölcssalátával várja vendégeinket. Az étteremhez és a bárhoz a szálloda zárt kertjére nyíló terasz kapcsolódik. Vállaljuk esküvők, rendezvények magas színvonalú szervezését és lebonyolítását.
Puskás Ferenc Sport Hotel és Étterem
Puskás Ferenc Sport Hotel és Étterem
Alcsútdoboz
Álom esküvő egy álom szép helyen. Vál Völgye szívében, az Alcsúti Arborétum szomszédságában található Puskás Ferenc Sport hotel. Ha exkluzív helyszínt keres válaszon minket, hiszen páratlan esküvői csomagot tudunk biztosítani. Az Arborétum Kápolnájában és kertjében egyházi valamint polgári szertartás egyaránt lehetséges. A hotel éttermében és kertjében festői környezetben valósítjuk meg álmai esküvőjét. Keressen bizalommal minket. 
Páskom Cottage
Páskom Cottage
Lajoskomárom
Mivel tud a PÁSKOM COTTAGE hozzájárulni esküvőjük emlékezetes pillanataihoz? Bensőséges hangulatú, családias esküvői helyszín vagyunk. 80- (max.) 110 fős násznépnek tud helyet biztosítani és 25-28 főt tud elszállásolni (6 db 2 ágyas szobában és 3 db 3-4 ágyas, 1 db 4 ágyas lakosztályban) vendégházunk. Partner szállásadóinknál még kb. 50 fő szállásolható el. A rendezvény ideje alatt a rendezvény helyszín és a szálláshelyek között transzfer biztosítható helyi szolgáltató által. A közel 1 Ha-os parkunk ideális helyszín a polgári szertartás helyszínének. Kívánságukra helyi anyakönyvvezető vendégházunkban előzetesen egyeztetve bonyolítja a szertartást. A Páskom egész évben vállal esküvői rendezvényeket. Téli hónapokban max. 40 főre, tavasztól őszig 80- 110 fős rendezvényeket vállalunk. A minimum és maximum létszám felnőtt vendégekre értendő. A konkrét időpont meghatározásához – a ház foglaltsága tekintetében – egyeztetés szükséges. Kisebb rendezvényeket (max. 40 főig) a Páskom Cottage éttermében bonyolítjuk. Nagy rendezvényekhez kialakított önálló Rendezvényhelyszínünk áll rendelkezésükre. Felszereltsége: 12 db 180 cm átmérőjű körasztal (10-12 fő/asztal), fehér Chiavari székekkel, 6 db könyöklővel, 12 db bankett asztal, földig érő terítők minden asztal típushoz, a vendéglátáshoz szükséges teljes eszközfelszerelés, 2 db 20 ágú, nagyméretű egyedi csillár, 12 db háttérvilágító lámpa, vörösfenyő padozat és a sátorhoz tartozó férfi, női mosdó. A Rendezvényhelyszín mennyezeti fehér selyem dekorral ellátott. Igény esetén oldalfalak és asztalok dekorálása lehetséges a megrendelő igénye szerint, melyhez ajánljuk együttműködő partnereinket vagy az önök által szabadon választott szolgáltatót. A részletek kidolgozásához elengedhetetlen egy személyes beszélgetés. Az étel és italsor meghatározása az események, időpontok összehangolása ezt szükségessé teszi. Ezt követően készítjük el konkrét, személyre/eseményre szabott ajánlatunkat. Személyes megbeszélésre munkanapokon, hétfő-csütörtök időszakban van lehetőség, mellyel kapcsolatban kérjük, előre egyeztessenek időpontot. (Péntek-szombat- vasárnapi egyeztetésekre szíves elnézésüket kérjük, de kivételes esetben sincs mód. Szíves megértésüket köszönjük!) Remélem felkeltettük érdeklődésüket és egy személyes találkozó alkalmával részleteiben is tárgyalhatunk konkrét megvalósításról.
Rendezvényterem a Kossuth udvarban
Rendezvényterem a Kossuth udvarban
Székesfehérvár
Székesfehérvár történelmi belvárosában, a Kossuth udvar közepén található barokk stílusú ház aljában kialakított pince az 1800-as években épült. A pince két nagy termében esküvők, bankettek, céges rendezvények rendezhetők. A rendezvényterem két részből áll: a középkori, boltíves, mintegy hetven négyzetméteres terem negyven fő befogadására alkalmas, a pince nemrégiben elkészült vizesblokkokkal, hidekonyhai előkészítővel rendelkező részében további negyfen fő fér el kényelmesen. A pincében asztalok, székek és bárpult áll a vendégek rendelkezésére. A bérlőnek lehetősége van saját magának is biztosítania az ételeket és italokat, azonban igény esetén vállaljuk az éttermi kitelepülés megszervezését is.
RezeDa Terasz
RezeDa Terasz
Etyek
A Rezeda Terasz immár öt esztendeje várja a vendégeket, ahol meghitt, családias hangulatban, dimbes-dombos "Toscan vidéket" idéző környezetben lehet megkóstolni a fagylaltok mellett finom házias ételeket, kiváló etyeki borokat és párlatokat. Fontos számunkra, hogy a gasztronómia kiegészítéseként zenés és prózai műsorok tegyék felejthetetlenné a nálunk eltöltött időt. Külön örömünkre szolgál, hogy egyre többen választják Etyeket esküvőjük helyszíneként, és részesei lehetünk ebben a csodás környezetben, egy új közös kezdetnek!  
Étterem és Panzió Vadvirág Rendezvényház
Étterem és Panzió Vadvirág Rendezvényház
Székesfehérvár
A Vadvirág Étterem, és Panzió Székesfehérváron a műemlékekben gazdag, egykori királyi székhelyen Budapest és a Balaton között csaknem "félúton" a 7-es főút mellett az M7-es autópályától 2 percre helyezkedik el. Ha idilli helyszínt kerestek esküvőtökhöz a Vadvirág a megfelelő választás. Egy kis édenkert várja a hozzánk betérő vendégeket- Hangulatos teraszunk már számtalan polgári esküvőnek szolgált helyszínéül, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a tündérrózsákkal tarkított tavunkra és a varázslatos parkra mely egy játszótérnek is helyet ad. A bensőséges házi kápolnánkban sok egyházi szertartást tartottak a fiatal párok meghitt körülmények között. A vendégfogadás helyszíne az ifjú pár döntése:az elegáns éttermünk, vagy impozáns báltermünk kiváló választás lehet.Hatalmas terek kényelmes kényelmes táncteret biztosítanak a vendégek részére. Éttermünk a fiatalok igényeinek megfelelően állítja össze a menüsort ízletes ételekkel, melynek szervírozása történhet hagyományos vagy svédasztalos formában. Kínálatunkban korlátlan italcsomagokkal is állunk a megrendelők rendelkezésére. Lehetőség van gyümölcstálak, tűzijáték stb megrendelésére is. az ifjú párnak a nászutas szobánkat adjuk ajándékba a nászészakára, vendégeink részére pedig 3 db kétágyas és kettő darab pótágyazható szobát foglalhatnak. A vendégek a panzió zár panziójában biztonságban tudhatják az autóikat a távozásig. A szervezésben is nagyon szívesen segítünk a díszítéstől kezdve a zenekar kiválasztásáig. Itt minden rendelkezésre áll ahhoz hogy életre keljen, amiről ön és párja álmodott!

Kiemelt szolgáltatók