Debreczeni Pince

2091 Etyek Újhegyi u. 83.
Debreczeni Pince Debreczeni Pince Debreczeni Pince Debreczeni Pince Debreczeni Pince Debreczeni Pince Debreczeni Pince Debreczeni Pince Debreczeni Pince Debreczeni Pince

Az igazán romantikus esküvő!

 

Ön hogyan szeretne egyszer majd visszaemlékezni az esküvőjére? Egy felejthetetlen napként, amikor az idő épp tökéletes volt, amikor a diófák alatt szinte megállt az idő, és amikor a pohárköszöntőhöz töltött etyeki bort a szájához emelte, hogy kortyoljon belőle, úgy érezte, egész életében erre várt?

 

Keressen minket bizalommal, és írja be Ön is a nevét párjával az emlékezetes etyeki esküvők sorába! Tartsa nálunk a menyegzőt, mulasson, ünnepeljen szerelmével és a meghívott vendégekkel egy olyan helyen, ami már számos esküvőt megélt, és ami nem véletlenül olyan tökéletes egy ilyen alkalomra!

 

A város elérhető távolságra van Budapesttől, mégis elég messze ahhoz, hogy az ember úgy érezze, egy etyeki esküvőn csend, nyugalom, zöld és szerelem veszi körül. A családi borászat kertje ideális helyszínül szolgál a szertartáshoz, a fényképezéshez, a vacsorához, az ünnepléshez és a borozáshoz is.

 

Tartsa meg esküvőjét nálunk, zöld környezetben, borvacsorával egybekötve! Nyári, tavaszi, illetve őszi esküvőkhöz fantasztikus esküvői helyszín családi borászatunk, a rózsákkal körülölelt kert, a présház és a finom borok tökéletes díszletéül szolgálnak a nagy napnak!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és foglalja le előre borászatunkat az esküvője napjára!

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Szabadtéri lehetőségek:

Gyönyörű, romantikus rózsakertünk alkalmas az esküvői ceremónia és a vacsora lebonyolítására, de kiváló helyszínt biztosít a fotózáshoz is.

Programok:

 


Tematikus borkóstolók, szezonnak megfelelő borvacsorák
Kerti grill-party vagy bográcsozás
Szabadtéri malacsütés (nyárson)
Disznóvágás (késő ősztől kora tavaszig)
Évente négy alkalommal "Etyeki Piknik"
Családi, vállalati rendezvények (pl.: esküvő, születésnap, ballagás)
Céges rendezvények (csapatépítés, év végi értékelés, jutalom borozgatás)
Augusztustól októberig szüret-kerti mulatsággal

 

Lebonyolítható programok
 • Esküvői fogadás, díszvacsora
 • Polgári esküvői szertartás

Terem

  Befogadóképesség Asztalok elrendezésének lehetőségei
Ültetett kiszolgálás Svédasztalos kiszolgálás Álló-
fogadás
Tábla-
asztalos
Kör-
asztalos
U
alak
Pincészet 100 100 100
 • Befogadóképesség
  Ültetett kiszolgálás:
  100
  Svédasztalos kiszolgálás:
  100
  Állófogadás:
  100
 • Asztalok elrendezésének lehetőségei
  Táblaasztalos:
  Körasztalos:
  U alak:
Helyszín jellege
 • Étterem
Különlegességek, a helyszín által kínált egyéb esküvői szolgáltatások:

Ha hamarosan Önök is házasodnak, de álmaik helyszínét még nem találták meg, ne kutassanak tovább, ugyanis a Debreczeni Pince minden szempontból ideális esküvői helyszínt biztosít a házasulandó pároknak!

 

A Debreczeni Pince esküvői helyszíne rendkívül tágas, így nagyobb vendégsereg befogadására is alkalmas, ráadásul különlegességeket rejt magában, ezért, ha mellettünk döntenek, garantáljuk a látványos eseményt és a jó hangulatot. Esküvői helyszínünkkel kapcsolatban rugalmasak vagyunk, természetes, hogy mindent a házasulandó pár kívánsága szerint alakítunk és biztosítunk, emellett a kiváló italokról és ünnepi fogásokról is a Debreczeni Pince gondoskodik.

Egyéb szolgáltatások:

Lepje meg kedvesét egy romantikus programmal az etyeki pincészetben!
 
Az egyre tavaszodó, egyre melegedő idő végre elhozza a szabadtéri programok ígéretét, amikre már nem is kell olyan sokat várni. Ilyenkor végre kimozdulhatunk és napfényes programokat is szervezhetünk. A kettesben töltött, romantikus programok a kedvessel akár egy egyszerű szombati napot is különlegessé tesznek. Etyeki pincészetünkben már áprilistól elindítjuk azt a hónapokon át tartó program kavalkádot, amiben a párok is megtalálják a kedvükre való szórakozást.

Látogassanak el hozzánk egy napfényes délutánon, és vegyenek részt programjainkon az etyeki pincészetben! Borkóstolás kettesben, az árnyas fák alatt, miközben egymás karjaiban követhetik a szőlő dombok mögé lebukó naplementét? Egy vidám piknik, megrakva minden jóval, zenével és jókedvvel? Válogassanak kedvükre programjaink közül, szeretettel várjuk Önöket is etyeki pincészetünkben!

Megadott elérhetőségeinken kapcsolatba léphetnek velünk, minden programunkkal kapcsolatban tudunk bővebb információval szolgálni!

Választható felszolgálás
 • Svédasztalos
 • Állófogadás
Menüvel kapcsolatos információk
 • Vegetáriánus menü
 • Gyerek kedvezmény
Catering:

A helyszín csak éttermi szolgáltatásokkal (cateringgel) együtt vehető igénybe.

Italfogyasztás:

Italcsomag összeállítása kérhető.

Parkolás
Parkolás:

A parkolás biztosított vendégeink részére.

Kapcsolat - Elérhetőségek