Hauszer Edit

1149 Budapest
Hauszer Edit Hauszer Edit Hauszer Edit Hauszer Edit Hauszer Edit Hauszer Edit Hauszer Edit Hauszer Edit Hauszer Edit Hauszer Edit Hauszer Edit Hauszer Edit Hauszer Edit Hauszer Edit

 

Ha szeretnétek, hogy esküvőtök ne csak a helyszínben, dekorációban, zenében legyen különleges és felejthetetlen, hanem tartalmában is, akkor fontos, hogy a szertartás levezetéséhez is a legjobb embert válasszátok! 
 
AZ ALAPELV
Számomra fontos, hogy az esküvői ceremónia személyre szóló, a Jegyespár igényeinek megfelelő legyen - jelentsen ez akár romantikus, elegáns, fiatalos, vagy éppen egyszerű szertartást! 
 
EZ A NAP A TIÉTEK 
Egy napra csak egy esküvőt vállalok. Szívvel-lélekkel végzem a szertartásokat és számomra fontos a Pár! Ez a nap a Tiétek és úgy helyes, ha ilyenkor körülettetek forog a Világ.  
 
RUGALMAS VAGYOK
Nem sietek, csak a Párra figyelek és igyekszem teljesíteni a kéréseket!  
 
SZEMÉLYES 
Az esküvőt megelőzően személyesen találkozom a párokkal, hogy átbeszéljük a szertartás menetét, tartalmát, és hogy elmondjak pár olyan apróságnak tűnő, ám igen fontos dolgot, ami a nagy készülődésben esetleg feledésbe merül... 
 
HITELES 
A szertartás formailag, és hangulatában mindenben megegyezik egy hivatalos szertartással. 
 
SZEMÉLYRE SZABOTT 
A személyes találkozót követően megírom a szöveget, amit a Párok rendelkezésére bocsájtok! Ha igény van rá, akkor természetesen személyre szóló! (Én ezeket különösen szeretem!) Nem szeretem a meglepetés szövegeket - így is meglepetés szokott lenni, mert egészen más elolvasni, mint hallani! :) 
 
LÉNYEGRE TÖRŐ 
A szertartás időtartama a tartalomtól függően kb 20-25 perc.

 

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Kapcsolat - Elérhetőségek