Esküvőhelyszín

18 találat

Tetszik listám (0)

Szűrő

+0 km
Alpokalja Panzió és Étterem
Alpokalja Panzió és Étterem
Kőszeg
Éttermünket a kitűnő konyha, a bő választék, az udvarias kiszolgálás és a kedvező árak jellemzik. Étlapunkon a házias és a magyaros konyha finomságain túl a hal és vadételek is megtalálhatók. Vadásztermünk lehetőséget kínál kisebb családi, baráti összejövetelek megtartására, de rendelkezünk akár 80 fős rendezvény lebonyolítására alkalmas teremmel is. Földszinti éttermünkhöz nyáron nyitott és fedett terasz is kapcsolódik.
Csikar Csárda Panzió
Csikar Csárda Panzió
Kőszeg
A panzió 100 fős terasza, 120 fős étterme, 200 férőhelyes rendezvényterme, esküvők, családi ünnepek, bálok, ideális helyszíne. Konferenciák, előadások lebonyolítására különtermet biztosítunk 150 fő részére. Vidámsággal, előzékeny szolgáltatásokkal várjuk Kedves Vendégeinket, hogy Magyarország Ékszerdobozában, kellemes környezetben, tiszta levegőn jól érezzék magukat!
Csodaszarvas Panzió és Tájpark
Csodaszarvas Panzió és Tájpark
Rábahidvég
A Csodaszarvas Panzió és Tájparkban csicsergő madarak, élénk színek, illatos virágok, simogató napsugarak és bohókás hangulat várja a boldog párt és a násznépet. Az esküvői ceremóniát tóparti- természeti környezetben is tudjuk szervezni. A vacsora és a lakodalom helyszíne a 65 őt befogadó Lábaspajta. MIÉRT a Csodaszarvas Panzió és Tájpark?   ♥ MESÉS FOTÓHELYSZÍNEK KÖZÜL LEHET VÁLOGATNI 16 HEKTÁRON ♥♥ A BOLDOGÍTÓ IGENT, AKÁR A TÓPARTI FILAGÓRIÁBAN IS KIMONDHATJA A MENYASSZONY ÉS A VŐLEGÉNY ♥♥ CSÓNAKKAL VAGY KOMPPAL ÉRKEZHET A MENYASSZONY A SZERTARTÁS HELYSZÍNÉRE- EZZEL IS EMLÉKEZETESSÉ TÉVE A CEREMÓNIÁT ♥♥ A CSODÁS TERMÉSZETI KÖRNYEZET MÉLTÓ HELYSZÍNE AZ ESKÜVŐI FOTÓZÁSNAK IS. A FARAGOTT HIDAKON, A MADÁRKILÁTÓN, A TÓNÁL, A NÁDFEDELES FA ÉPÜLETEK KÖRNYEZETÉBEN IGAZÁN EGYEDI KÉPEK KÉSZÜLHETNEK A LEGBOLDOGABB PILLANATOKRÓL ♥♥ …MI A GYEREKEKRE IS GONDOLUNK! VOLTÁL MÁR OLYAN ESKÜVŐN, AHOL EGY ÉTTEREMBEN FEL S ALÁ FUTKOSÓ, UNATKOZÓ GYERMEKEKET ÉS UTÁNUK LOHOLÓ SZÜLŐKET LÁTTÁL? NOS, ITT A GYERMEKES CSALÁDOK IS MEGTALÁLJÁK A SZÁMÍTÁSUKAT! 2 JÁTSZÓTÉREN, ŐSHONOS ÁLLATOKKAL ÖVEZETT TANÖSVÉNYEN BIZTOSÍTUNK LEHETŐSÉGET A LURKÓK LEKÖTÉSÉRE ♥♥ AZ ESKÜVŐI VACSORA ÉS A LAKODALOM HELYSZÍNE A LÁBASPAJTA, AHOL A TÁJPARK GAZDASÁGÁBAN MEGTERMELT ALAPANYAGOKBÓL KÉSZÍTETT KÜLÖNLEGES ÉTELEKET SZOLGÁLUNK FEL. A LÁBASPAJTA ÉPÍTÉSZETI JELLEGÉBŐL ADÓDÓAN MÁR ALAPVETŐEN IS KÜLÖNLEGES- TETEJE NÁDBÓL, FALAI FÁBÓL ÉS A PAZAR KILÁTÁST SZOLGÁLÓ ÜVEGPORTÁLOS FALAKBÓL ÁLL. AZ ESKÜVŐI DÍSZLET CSAK SZEBBÉ TESZI ♥♥ A MULATSÁGBAN MEGFÁRADT VENDÉGEINKET NÁDFEDELES HÁZAINKBAN SZÁLLÁSOLJUK EL, MAJD MÁSNAP HELYBEN KÉSZÍTETT FINOMSÁGOKKAL VÁRJUK REGGEL ♥ ♥ AZ IDŐJÁRÁS SZESZÉLYESSÉGÉRE TEKINTETTEL MINDIG VAN B VERZIÓ IS…AMENNYIBEN A NAGY NAPON ESNE AZ ESŐ, VAGY BÁRMILYEN MÁS IDŐJÁRÁSI KEDVEZŐTLENSÉG MERÜL FEL, AKKOR SINCS GOND! EBBEN AZ ESETBEN TÁJHÁZUNK ÉTTEREMRÉSZE ALAKUL ÁT A SZERTARTÁS HELYSZÍNÉVÉ ♥♥ IGÉNY SZERINT TARTUNK TRADICIONÁLIS LAKODALMAT- SAJÁT NEVELÉSŰ SZÜRKEMARHÁBÓL KERÜL A PÖRKÖLT AZ ASZTALRA, A SAVANYÚSÁG AZ ALMÁRIUMBÓL ÉS KEMENCÉBEN SÜL A KENYÉR. FELTÁLALUNK HÁZI MANGALICA TEPETRŐKRÉMET, MÁJAST, SAJTMŰHELYÜNKBEN KÉSZÍTETT TÚRÓBÓL KÖRÖZÖTTET ÉS SAJTOKAT IS, IGÉNY SZERINT ♥♥ HA HÁZASULANDÓK A MEGSZOKOTT ÉTELEKTŐL, MENÜSORTÓL ELRUGASZKODNÁNAK, MI PARTNEREK VAGYUNK EBBEN IS. KÜLÖNLEGES ALAPANYAGOKBÓL, KÜLÖNLEGES MENÜSORT IS ÖSSZEÁLLÍTUNK ♥♥ GONDOLUNK AZ ÉTEL ÉRZÉKENYEKRE ÉS A REFORM TÁPLÁLKOZÁSÚ VENDÉGEINKRE IS ♥
Festetich Kastélyszálló és Zsuzsanna Hotel
Festetich Kastélyszálló és Zsuzsanna Hotel
Szeleste
Álomesküvő a szelestei kastélyban! "Szeretni tehozzád szegődtem" (Nagy László) Szívből gratulálunk közelgő esküvőjükhöz! Életünk legnagyobb pillanata ez, ezért fontos számunkra, hogy Önöknek csak az "Igen"-re legyen gondjuk! Csodálatos környezetben, páratlan hangulatú helyszínnel várunk minden érdeklődőt, hogy együtt megvalósítsuk azt, amire vágynak! A szertartástól a vacsoráig, a hangulattól a legszebb pillanatok megörökítéséig, mindent megteszünk, hogy ez legyen életük egyik legszebb napja! Mondjanak "igen"-t a helyszínre is, a Festetics Kastélyszállóra!
Fürdő Étterem
Fürdő Étterem
Bükfürdő
A gyógyfürdő területén található a Fürdő étterem, melyet Pereznyák Család üzemeltet. Az egész évben folyamatosan nyitva tartó hagyományos étterembe gyakorta járnak vissza a külföldi és a hazai vendégek a széles ételválasztéknak és az udvarias, vendégközpontú kiszolgálásnak köszönhetően.   Az étterem kedvező adottságainál fogva kiválóan alkalmas különféle rendezvények megtartására, esküvők és egyéb rendezvények lebonyolítására.A Fürdő étterem kellemes nyáresti programokkal: sramlipartival, nóta- és operettesttel, borkóstolóval szórakoztatja látogatóit, ezen kívül minden este tánczene szól a vendégeknek.
Gotth'Art Wellness & Conference Hotel Superior
Gotth'Art Wellness & Conference Hotel Superior
Szentgotthárd
A Gotth'Art Hotel Szentgotthárd központjában kényelmes szobákkal, családi lakosztályokkal, magas szinten felszerelt konferencia termekkel, elegáns és meghitt éttermekkel várja vendégeit. A szálloda hangulatát a letisztult stílus és a modern művészet harmonikus kombinációja jellemzi. Ezt a szellemet tükrözi a szálloda belsőépítészete is, melyben a modern jelleg izgalmasan egészíti ki az időtlen kultúra sajátságos elemeit.
Hotel Írottkő Kőszeg
Hotel Írottkő Kőszeg
Kőszeg
Magyarország 100 csodájának egyike az Alpokalján elhelyezkedő történelmében és műemlékeiben gazdag kisváros, Kőszeg. Az idelátogatót megérinti a középkor varázslatos hangulata, az élettel teli természeti környezet szépsége és a hegység egyedülálló, szubalpin klímája.Szállodánk különtermei illetve kerthelyisége ideális helyszínt nyújtanak 15 – 80 fős esküvők megtartására. Kőszeg történelmi belvárosában találhatóak, így a házasságkötő teremtől illetve a katolikus és evangélikus templomtól egy kellemes sétával megközelíthetőek.A termek a polgári szertartás, az ünnepi ebéd vagy az esküvői vacsora helyszíneként remekül szolgálnak, továbbá a lakodalom is megtartható a helyszínen.Mivel a szálloda szobái külön épületben helyezkednek el, de zárt folyosón elérhetőek, így ideális szállást nyújtanak a lakodalom után.Szobáink nagy része gyönyörű kilátással rendelkezik a város mesebeli főterére, illetve a Jézus Szíve templomra.
Kastélyfogadó Sitke
Kastélyfogadó Sitke
Sitke
Esküvők, ballagások, keresztelők és egyéb családi rendezvények teljeskörű lebonyolítását vállaljuk. A rendezvények lebonyolításához báltermünk akár 80-100 vendég befogadására is képes. A nászceremónia akár a csodálatos kastélyparkban vagy a közeli kápolnában is lebonyolítható. Korabeli jellegű postakoncsinkat is igénybe vehetik.  
Keresztkúti Erdei Pihenőhely
Keresztkúti Erdei Pihenőhely
Kőszeg
Ha igazán különleges helyszínre vágyik, akkor Önnek Keresztkúti Erdei Pihenőhelyünk a megfelelő választás, ahol a volt Lovarda épülete előtti teraszon sátor felállításával akár 100 fős lakodalom is megtartható. Az épületegyüttes a kőszegi hegyekben, érintetlen természetben található, ahol egy felszentelt erdei kápolna is az ifjú pár rendelkezésére áll. Az esküvői fotók pedig nem készülhetnének szebb környezetben, mint Keresztkúton, ahol szépen gondozott kert, csodálatos panoráma és egy kis halastó várja a násznépet.  
Kispityer Halászcsárda
Kispityer Halászcsárda
Szombathely
A 2004-ben felújított Kispityer Halászcsárda invitáljuk régi és leendő Vendégeinket. A belvárostól rövid sétára lévő csárda 90 fős étteremmel, 4 db (20-80 férőhelyes) különteremmel, valamint konferencia-teremmel szolgálja vendégeink kényelmét. Minden igényt kielégítő éttermünkben magyar ételspecialitásaink, különleges hal- és vadétel kínálatunk mellett, a modern táplálkozás kedvelői is találnak az étlapon kedvükre való étkeket.A megújult vezetésű Kispityer szolid árakkal, színvonalas kiszolgálással, kitűnő helyszíne lehet üzleti vacsorák, csoportos rendezvények, családi ünnepek, osztálytalálkozók, esküvők, kerti partik lebonyolításának.
Margaréta Csárda Panzió
Margaréta Csárda Panzió
Horvátzsidány
Tisztelt Hölgyem, Uram! Köszönjük megtisztelő érdeklődését! A Margaréta Csárda és Étterem kiváló helyszíne lakodalmas rendezvények lebonyolításának.Gyönyörű környezetben, elegáns díszítéssel, kiváló magyar konyhánk tradícionális ételeivel, rugalmas kiszolgálással, több éves tapasztalatával vált közkedvelté egy ilyen különleges eseménynek. Reméljük felkeltettük érdeklődését, és ezt a felejthetetlen, jeles eseményt a Margaréta Csárda és Étteremben  tartják.
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa
Sárvár
Emlékezetes esküvő a Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa Hotelben.A házasulandók egyéni igényeihez igazítjuk ajánlatainkat és elképzeléseihez igazodva rendezzük be báltermünket,Termünk alapterülete 270 m2, mely 8–10 fős körasztalokkal, akár 150 fő részére bíztosít kényelmes elhelyezést.A terem három részre szekcionálható, így családi rendezvények, kisebb, 30–70 fős esküvők lebonyolítására is kiváló helyszín.Díjmentes teremhasználatot, mobil táncparkettet és minden egyéb szükséges technikai feltételt biztosítunk (hangosítás, projector, vetítővászon, mobilmikrofon).Az italárak kedvezményesek, míg a felszolgálás szervizdíjmentes.Az ifjú pár részére egy grátisz lakosztályt biztosítunk az esküvő éjszakáján.A hagyományos magyar ételek mellett a nemzetközi konyhaművészet számos remekét és italkülönlegességeket is kínálunk
Pásztor Csárda
Pásztor Csárda
Szombathely
Csárdánk hagyományokat őrző falai között magas szintű vendéglátással, majd 20 év tapasztalatával, az igényekhez alkalmazkodó rugalmassággal várjuk az ifjú párokat és vendégeiket. Az étterem 100 Fő a különterem 40 Fő befogadására alkalmas.
Rézágyú Vendéglő
Rézágyú Vendéglő
Szombathely
A belvárostól mintegy  5-10 perces rövid sétára lévő Rézágyú Vendéglő és Étterem 60 fő befogadására alkalmas.2011. évben, megújulva, belső átalakítást követően, családias légkörű vendéglőként folytatja, az 1986. évben megkezdett kisvendéglő hagyományait, biztosítja a házias ételeket kedvelők részére a magas színvonalú ellátást.A vendéglő rendelkezik zárt kis és nagyteremmel, drinkbárral és sörkerttel.A megújult vendéglő szolid árakkal, színvonalas kiszolgálással, kiválóan alkalmas családi ünnepek, üzleti vacsorák, csoportos vállalati rendezvények, osztálytalálkozók, kisebb esküvői vacsorák, kerti partik lebonyolítására.
Stőger Étterem és Panzió
Stőger Étterem és Panzió
Vasszécseny
Családias éttermünkben a folyamatosan növekvő vendégszámnak köszönhetően 80 személy befogadására alkalmas éttermet alakítottunk ki, emellett tavasztól őszig hangulatos, 50 fős mediterrán teraszunk is vendégeink rendelkezésére áll. Éttermünkben lehetőség van családi, baráti összejövetelek, gyermekzsúrok, esküvők, valamint üzleti megbeszélések és kisebb szakmai konferenciák zavartalan lebonyolítására is. Szeretettel várjuk Önt, családját és barátait!
Szabó Tanya
Szabó Tanya
Szarvaskend
A Szabó Tanya tökéletes helyszíne egy romantikus esküvőnek! Gyönyörűen virágba borított, díszes lovaskocsival, helyszíni anyakönyvvezetővel, továbbá a vacsorai menü és program összeállításával segíti szervezőnk és dekoratőrünk a tökéletes esküvő megvalósulását. Az alkalom emlékének megörökítésében működik közre a fotós és videós stáb.  A Szabó Tanya szeretettel várja a friss levegő szerelmeseit, a pihenni vágyókat és kalandorokat - korhatár nélkül. A lovas-tanya nyugalma, a letűnt vidék romantikája rabul ejti az ide látogatókat. Legyen Ön is visszatérő vendégünk!
Tó-Part Apartmanház és Rendezvényközpont
Tó-Part Apartmanház és Rendezvényközpont
Kőszeg
Tó- Part Kőszeg – a nyugalom szigete Ha nyugodt, természeti környezetre vágyik, Tó-part Rendezvényközpontunk egyedi helyszíne esküvőjének. A parkosított kerttel, tágas autóbeállóval rendelkező épület a kőszegi Csónakázó-tó partján fekszik. Az esküvői ceremónia az épület hátsó teraszán vagy a kertben is megtartható, valamint a változatos időjárást figyelembe véve, két, modern, teljesen felszerelt különteremmel is rendelkezik. A termek 40-80 fő befogadására alkalmasak. Első teraszunk gyönyörű panorámával rendelkezik a Csónakázó-tóra, míg a hátsó terasz igaz kisebb, de sokkal meghittebb környezetben található, egy kis patak ölelésében. Szállás igénybevételére egyaránt van lehetőség, mivel a rendezvényhelyszín 10 apartmant kínál, mely összesen 30-36 fő befogadására alkalmas.   NTAK szálláshely azonosító: PA20006507
Wagner Lovas Panzió
Wagner Lovas Panzió
Alsóújlak
A panzió több mint 13 éve kezdte meg működését. Úgy gondoljuk, az ez idő alatt megszerzett vendéglátás-béli tapasztalatainkra bátran támaszkodhatunk, ugyanakkor ma is fontosnak tartjuk a vendégek igényeihez való alkalmazkodást, a folyamatos fejlődést.A földszinten lévő hangulatos éttermünk tradicionális magyar ételeket kínál a vendégek számára. Itallapunkon megtalálható az alkoholmentes és alkoholtartalmú italok széles választéka.Az étterem különböző családi, baráti összejövetelek, rendezvények (érettségi találkozók, bankettek, osztálytalálkozók, ballagási ebédek, eljegyzések, esküvők, lakodalmak, házassági évfordulók, legény- és leánybúcsúztatók) lebonyolítására is lehetőséget ad.

Kiemelt szolgáltatók