Esküvőhelyszín

13 találat

Tetszik listám (0)

Szűrő

+0 km
Amaryllis Esküvő és Rendezvény Szekszárd
Amaryllis Esküvő és Rendezvény Szekszárd
Szekszárd
Elegáns, nagyszabású esküvőt tervezel, vagy inkább kisebb, meghittebb menyegzőre vágysz? Gyere el Hozzánk és valóra váltjuk a megálmodott Nagy Napot, megvalósítjuk elképzelésed! Szakképzett, segítőkész személyzet, két csodás helyszín, számtalan lehetőség. Mindez Szekszárd szívében!   A Babits Mihály Kulturális Központban több elegáns terem is biztosítja a helyszínt különböző rendezvények, családi események lebonyolításához, így a lehetőségek száma szinte végtelen! Mindkét helyszínünk tökéletes otthont nyújt a kisebb és nagyobb rendezvényeknek, legyen szó ballagásról, konferenciáról, eljegyzésről, esküvőről, stb.   A megújult Művelődési Házban gyönyörű, kulturált környezetben tudjuk biztosítani a stílusos, meghitt és elegáns hangulatot. Igény esetén a teljes rendezvény lebonyolítását is vállaljuk: nagy tapasztalattal bíró szakképzett személyzetünk segítségével levesszük a terhet a válladról, amely a szervezéssel, a felszolgálással, a menüvel és a dekorációval kapcsolatos. Komoly technikai hátteret is biztosítunk, így vetítésre, hangosításra, színházi események lebonyolítására is van lehetőség!    Az egyik legkedveltebb helyszín a Művészetek Háza, mindössze 30 méterre található a Kulturális Központtól. Vele szemben terül el a gyönyörű Prométheusz Park, ahol rendkívül kellemes környezetben, zöld övezetben, szabad téri esküvőre is van lehetőség, és ne feledjük, hogy a csodaszép park tökéletes hátteret biztosít a fotózáshoz is! Ha egyházi esküvőt tervezel, akkor sem kell aggódnod a távolság miatt, hiszen a templom a helyszín szomszédságában van, mindössze 350 méterre található a Kulturális Központtól.   Vállalunk kitelepülést is rendezvényekre, esküvőkre. Cégünket a pontosság, rugalmasság, precizitás, magas színvonalú munka jellemzi, nem ismerünk lehetetlent, bármire találunk megoldást! Esküvő és Rendezvényszervező Irodánkban a 7100 Szekszárd, Augusz Imre u. 9-11. alatt személyesen fogadjuk a kedves érdeklődőket!   Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, hívj minket bátran vagy keress meg minket személyesen. 
Cser Vendéglő
Cser Vendéglő
Dombóvár
"Meghívni valakit annyi, mint felelősséget vállalni jóllétéről mindaddig, míg fedelünk alatt marad"   E mottó jegyében nyitottuk vendéglőnket 2006 decemberében.Valljuk, hogy ebben a rohanó világban van létjogosultsága egy olyan helynek ahol a betérő vendég egy ebéd vagy vacsora elköltésével nem csak kulináris élménnyel, de lelki feltöltődéssel is gazdagodik. Nyáron a természet közelsége, télen pedig a kandalló rusztikus hangulata nyújt ehhez harmonikus környezetet.Bátran állítjuk, hogy vendéglőnk vonzó helyszín lehet egy kettesben elköltött meghitt gyertyafényes vacsorára éppúgy, mint egy baráti társasággal történő születésnap megünneplésére vagy egy üzleti ebéd lebonyolítására,Bízunk benne, hogy elnyertük tetszésüket és meglátogatnak bennünket, majd ha elégedetten távoznak eme jó szokásukat meg tartják és másoknak is ajánlják.
Fried Kastélyszálló Resort
Fried Kastélyszálló Resort
Simontornya
A TÖKÉLETES ESKÜVŐHELYSZÍNA NAGY NAP A FRIED BIRTOKON A tökéletes esküvői helyszín, amire egész életében emlékezni fog!Ha most szervezi esküvőjét, a megfelelő helyszínt már meg is találta.Tegye örök emlékké a Nagy Napot! Az igazán tökéletes esküvői helyszínen, a négycsillagos Fried Kastély Szállodában, ahol varázslatos környezetben ünnepelheti meg szeretteivel élete legszebb napját! A helyszín kiválasztása az egyik legfontosabb eleme a szervezésnek, hiszen minden pár azt szeretné, hogy olyan környezetben mondhassa ki a Boldogító Igent, amely méltó a Nagy Naphoz.Az esküvőhelyszín, ahol minden álma valóra válhat! A Fried Kastély nem csak egy esküvői helyszín! Itt minden álma valóra válhat! Egy helyen megtarthatja a vendégek fogadását, a polgári és a templomi szertartást, illetve a lakodalmat is! Az est végén vendégeik a szálloda szobáiban pihenhetik ki az ünneplést, az Ifjú Pár részére pedig a legszebb lakosztályunkat biztosítjuk a nászéjszaka eltöltéséhez.A Fried Birtokon belül is számos lehetőség van a szertartás megtartására, amelyek közül természetesen Önök választhatják ki a legmegfelelőbbet. Ezek közül kiemelnénk a kastélyszálloda gyönyörű francia parkját, mely varázslatos környezetet biztosít a boldogító Igen kimondásához, illetve Báltermünket, mely alkalmas akár 120 fős rendezvények megtartására is.    
Kiss- Nádas Vendéglő
Kiss- Nádas Vendéglő
Paks
1992-ben nyitottuk meg Paks szélén, a 6-os út mellett található családias hangulatú vendéglíµnket, melynek 30 fíµs, fiatalos megjelenésí», nemdohányzó éttermébíµl kellemes kilátás nyílik a Dunára. Barátságos környezetben fogyaszthatja el kedvenc ételeit, utána beszélgethet egy jót a barátaival a kényelmes bíµrfotelekben, egy kiváló pálinka vagy egy palack miníµségi bor kíséretében. Az óriás kivetítíµn élvezheti egy jó meccs hangulatát. 40 fíµs különtermünkben, ami szintén nemdohányzó, a régi vidéki élet eszközeivel ismerkedhet meg. E patinás környezetben lehetíµség van családi, és céges rendezvények, termékbemutatók, osztálytalálkozók, nyugdíjas-búcsúztatók és egyéb összejövetelek megtartására. Vállaljuk csoportok reggeliztetését, menüztetését, akár svédasztalos kivitelben is.
Koller Panzió
Koller Panzió
Bonyhád
Éttermünk 1986-ban nyílt meg, kis konyhánk hamar kivívta a vendégek elismerését a helyi, vidéki valamint a külföldi vendégek egyik legkeresettebb étkezőhelyévé vált. A teremben 80 férőhely van, nyáron a vendégek kedvelt helye a terasz, ahol 40 személy foglalhat helyet. Az étterem csak előre bejelentett csoportok, rendezvények számára üzemel.Szívesen látjuk Önt is vendégeink körében, garantáltan kellemes pihenésben lesz része nálunk!
Lovas Udvarház Panzió
Lovas Udvarház Panzió
Szedres
      Lovas Udvarház ideális esküvői helyszín  Önöknek,       mert -   hangulatos parkjában megvalósulhat a polgári szertartás -   nászajándékkal kedveskedünk Önöknek    -   három szobát ingyenesen felajánlunk az esküvő napjára ( késői kijelentkezéssel ) -   vendégeik kedvezménnyel vehetik igénybe szálláshelyeinket -   az Udvarház ideális helyszín fotózáshoz, videózáshoz -   érkezhetnek lovas fogaton, hintón is -   120 fős nagytermünk mellett, több kisebb rendezvénytermünket is igénybe vehetik -   lelkes és hozzáértő személyzet gondoskodik az Önök minőségi ellátásáról -   mert a Lovas Udvarház könnyen megközelíthető helyszín    (Az M6-os(E73) autópályán érkezőknek a 130-as km-nél lévő székesfehérvári kijáratnál kell letérniük.     Innen már csak néhány száz méter a Lovas Udvarház -  Szedres irányába)   -  szívesen részt veszünk a fontos részletek megvalósításában a díszítéstől a videó     készítésig, és igyekszünk különleges ötleteiket,     elképzeléseiket maximálisan figyelembe venni 
Naspolya Étterem és Panzió
Naspolya Étterem és Panzió
Bátaapáti
A Naspolya Étteremben és házon kívül is vállaljuk különböző rendezvények lebonyolítását:esküvők, családi ünnepek,konferenciák, termékbemutatók stb.A lehetőségeknek csak a közös fantáziánk szabhat határt. Az étteremben ültetett díszvacsorát, ebédet, bált teljes körű szolgáltatással 100 főig tudunk vállalni. A rendezvényeket a legmagasabb igényeknek megfelelően bonyolítjuk, a technikai háttér a mai kor elvárásainak és egészségügyi követelményeinek teljes mértékben eleget tesz.A Tisztelt Megrendelő által kigondolt ötleteket közös együttműködéssel megvalósítjuk az adott helyszínhez igazodva.
Puszta Lovasudvar és Vendégház
Puszta Lovasudvar és Vendégház
Paks
Ha gyönyörű környezetben szeretné megtartani élete egyik legszebb eseményét, akkor jó helyen jár! Nálunk az esküvőtől a lakodalomig mindenre van lehetőség. Sőt! Válogasson menürendszerünkből és fedezze fel a lehetőségeket: legyenek azok lovaglással, táborokkal, rendezvényekkel, gasztronómiával, szálással vagy egy egyszerű kirándulással kapcsolatosak. Mi megígérjük, hogy a lehetőségeinket maximálisan kihasználva segítünk Önnek, és felejthetetlenül kellemes élményekkel tér haza. Pihenjen Cseresznyéspusztán, festői környezetben, ahol megtalálja mindazt, ami a felhőtlen kikapcsolódáshoz elengedhetetlen. Ajánljuk a "lovak szerlemeseinek", és szeretettel várjuk a nyugodt természetet és a családias hangulatot kedvelő vendégeinket is.
Szent András Kastély
Szent András Kastély
Bölcske
A Szent András Kastély Budapesttől egy órányira, közel és mégis távol a városi zajoktól, a természet csendjében, madárcsicsergésben, teljes szabadságban, intim, kedves felemelő környezetben várja azokat, akik nem hétköznapi helyszínt keresnek a nagy napra.A két éve felújított, klasszicista stílusban épült kastély a Tolna-megyei Bölcske településhez tartozó Szent András pusztán található.A főépület szomszédságában  két vendégház és egy kis kápolna is, illetve két, egy kisebb és egy nagyobb tó, valamint a parkerdő is a birtok része.A mindennapok zajától távol fekvő kastély ideális helyszín azoknak, akik vendégeikkel a világ szemétől távol szeretnék ünnepelni életük egyik legszebb napját.
Tomolik Pincészet
Tomolik Pincészet
Bölcske
-INDULJON TŐLÜNK KÖZÖS UTATOK-A Tomolik Pincészet a Tolnai borvidéken belül egy idilli kis településen, Bölcskén található. A település 100 km-re Budapesttől, a Duna jobb partján fekszik. A Tolnai borvidék egyik ékköve a Bölcskei pincefalu, ami a maga közel 400 présházával egyedülálló romantikát kölcsönöz a hely szellemének, ezzel örök élményt biztosítva az ide utazóknak. Mindig nagy öröm és megtiszteltetés számunkra, ha egy pár élete egyik legfontosabb napjának helyszínéül birtokunkat választja. Csodálatos panorámával rendelkező rendezvénytermünk kiváló választás lehet mindazok számára, akik egy meghitt és különleges helyszínen szeretnék megünnepelni házasságkötésük napját.
Turul Fogadó
Turul Fogadó
Bölcske
Fogadónkban vállaljuk esküvők, rendezvények, konferenciák teljes körű lebonyolítását.
Zichy Park Hotel
Zichy Park Hotel
Bikács
Álomesküvő vidéki romantikával fűszerezve     A Tolna megyében, Bikácson található 15 hektáros Zichy Birtok tökéletes helyszín álmai romantikus esküvőjéhez. Árnyas fák, tópart, lovak, grill terasz, modern sátor - a csodálatos természet pedig minden évszakban különleges ruhába öltözik, hogy méltóképpen ünnepelje élete nagy napját.    A tóparti esküvő után a modern sátorban vagy az étteremben a lakodalom akár reggelig is tarthat. Figyelmes és barátságos személyzetünk egész este azon fáradozik majd, hogy a vendégek igazán jól érezzék magukat.   Gyakorlott esküvőszervező kollégáink számára nem létezik olyan hirtelen felmerülő probléma, melyre ne lenne azonnali, gyors megoldásuk. Mindenben az ifjú pár segítségére lesznek majd - a menü kiválasztásától a vendégeknek szánt apró ajándékok elkészítéséig és örömmel valósítják meg egyedi elképzeléseit. Így Önnek nem marad más dolga, mint ünnepelni, és boldogságát megosztani a vendégekkel.    A birtokon a négycsillagos főépületben és a hozzá tartozó melléképületekben összesen 110 fő számára tudunk kényelmes szállást biztosítani. Az esküvő előtti és utáni napon számos programlehetőség várja az ifjú párt és a vendégeket - csak néhányat kiemelve: lovaglás, csónakázás, horgászat, túrázás gyalog vagy kerékpáron, lovaskocsizás, vagy télen lovas szán. A wellness részlegen élménymedence, finn és infra szauna, valamint Kneipp-taposó található. Szabadtéren pedig jakuzzi valamint a nyári időszakban úszómedence üzemel. Többféle masszázs szolgáltatásunk jól jöhet a lakodalom "fáradalmai" után.    A legkisebbeket játszószoba várja, valamint szabadtéri játszótér, de igény esetén animátort is biztosítunk az esküvő idejére.     Az ételsorokat úgy alakítottuk ki, hogy mindenki megtalálja az ízlésének leginkább megfelelőt. Természetesen egyedi igényeket is kiszolgálunk, pl. vegetáriánus vagy "mentes" ételek.    Kérje ajánlatunkat, örüljünk együtt ezen a szép napon! Szolid árakkal és nagy szeretettel várjuk!   Ajándék 50%-os Zichy kupon az ifú pár számára - hogy az első évforduló is tökéletes legyen!   Amennyiben a Zichy Birtokot választja esküvője helyszínéül, mi megajándékozzuk egy 50%-os kuponnal, melyet az első házassági évfordulóján válthat be - különleges élmény lesz újra átélni az egy éve történt csodás napot!  
Zrínyi Sörkert Étterem
Zrínyi Sörkert Étterem
Szekszárd
Ha egyszer Szekszárdra hoz az utatok, ne feledjétek el felkeresni a Zrínyi Sörkert Éttermet, mely 1993 óta várja vendégeit. Nálunk a tradicionális magyar konyha remekei mellett, a trendivel is találkozhatsz. Szolid árak mellett, bőséges étel és ital választékkal várunk minden kedves vendéget. Baráti beszélgetések, név- és születésnapok, kisebb lakodalmak, osztálytalálkozók, bankettek igényes kellékei vagyunk régiónkban.

Kiemelt szolgáltatók