Szent András Kastély Szent András Kastély Szent András Kastély Szent András Kastély Szent András Kastély Szent András Kastély Szent András Kastély Szent András Kastély Szent András Kastély

A Szent András Kastély Budapesttől egy órányira, közel és mégis távol a városi zajoktól, a természet csendjében, madárcsicsergésben, teljes szabadságban, intim, kedves felemelő környezetben várja azokat, akik nem hétköznapi helyszínt keresnek a nagy napra.
A két éve felújított, klasszicista stílusban épült kastély a Tolna-megyei Bölcske településhez tartozó Szent András pusztán található.
A főépület szomszédságában  két vendégház és egy kis kápolna is, illetve két, egy kisebb és egy nagyobb tó, valamint a parkerdő is a birtok része.
A mindennapok zajától távol fekvő kastély ideális helyszín azoknak, akik vendégeikkel a világ szemétől távol szeretnék ünnepelni életük egyik legszebb napját.

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Programok:

 

Családi ünnepek, esküvők, keresztelők, céges rendezvények, bálok és koncertek szervezésében és befogadásában is állunk rendelkezésükre.

Lebonyolítható programok
 • Esküvői fogadás, díszvacsora
 • Polgári esküvői szertartás

Terem

  Befogadóképesség Asztalok elrendezésének lehetőségei
Ültetett kiszolgálás Svédasztalos kiszolgálás Álló-
fogadás
Tábla-
asztalos
Kör-
asztalos
U
alak
Rendezvényterem 120 120 120
 • Befogadóképesség
  Ültetett kiszolgálás:
  120
  Svédasztalos kiszolgálás:
  120
  Állófogadás:
  120
 • Asztalok elrendezésének lehetőségei
  Táblaasztalos:
  Körasztalos:
  U alak:
Helyszín jellege
 • Kastély
Igénybe vehető technikai eszközök:

A tréningtermekben projektor és flipchart tábla, mágnes tábla felszereltség van.

Választható felszolgálás
 • Hagyományos tányérszervíz
 • Svédasztalos
 • Állófogadás
Menüvel kapcsolatos információk
 • Vegetáriánus menü
 • Gyerek kedvezmény
Catering:

A helyszín csak éttermi szolgáltatásokkal (cateringgel) együtt vehető igénybe.

Szállás:

SZENT ANDRÁS FOGADÓ

A tizenhat fő befogadására alkalmas, kétszintes vendégház, a Szent András Kastély közelében, a birtokon belül helyezkedik el. A saját konyhával, étkezővel, közösségi helységgel, kandallóval rendelkező épület kétszobás apartmanokban, illetve kétágyas szobákban biztosít szállást a látogatók számára.

A fogadót akácliget köti össze az András Pusztai Vendégházzal.

 

ANDRÁS PUSZTAI VENDÉGHÁZA

A kétszintes épület a Szent András Kastély közelében, a birtokon belül helyezkedik el, tizennégy fő számára biztosít szállást. Az önálló konyhával, étkezővel, közösségi helységgel, kandallóval, nagy, fedett terasszal, wellness- és pihenőterülettel rendelkező vendégházban kétszobás apartmanok, illetve kétágyas szobák nyújtanak kényelmes szállást a látogatók számára.

 

 

 

Italfogyasztás:

Italcsomag összeállítása kérhető.

Parkolás
Parkolás:

A parkolás biztosított vendégeink részére.

 

A Szent András kastély és park Tolna megye É-K-i sarkában helyezkedik el, csaknem az ország közepében. Bölcske-Szent András Pusztán található Budapesttöl 50 percnyi távolságban D-re, a Dunától 6 km - nyire.

 

Kapcsolat - Elérhetőségek