Kostel Panzió és Rendezvényház

2517 Kesztölc Klastrom u. 2.
Sajnáljuk, de a(z) Kostel Panzió és Rendezvényház már nem elérhető az oldalunkon. Válogass az alábbi ajánlatok közül.

Hasonló szolgáltatások a környéken

Hadik Palota
Hadik Palota
Budapest(+36,71 km)
A Hadik Palota klasszicista főúri környezetben várja vendégeit, a Magyar Nemzeti Múzeum szomszédságában. A századforduló arisztokrata világa elevenedik meg a műemlék enteriőrben. A kétszintes épület exkluzív terei alkalmasak  az esküvői szertartás, vacsora és  buli egy helyszínen való lebonyolításában.    A Hadik Palota teljes körű színvonalas szolgáltatást nyújt, kérje részletes ajánlatunkat.    
Tanne Étterem
Tanne Étterem
Budakeszi(+24,66 km)
RENDEZZE MEG ESKÜVŐJÉT A TANNE ÉTTEREMBEN ! Bőséges svédasztalunkon sok finomság és korlátlan italfogyasztás is garantálja a jókedvet.
BOATanic Hajó (EX Columbus Hajó)
BOATanic Hajó (EX Columbus Hajó)
Budapest(+36,71 km)
    Az elmúlt 15 évben több mint 650 pár mondta ki a boldogító igent és ünnepelte közös élete első óráit a BOATanic Hajón. A vendégeink igényeihez igazodva megújult külsővel és belső terekkel várjuk leendő párjaink érdeklődését.   A pesti Duna-part legszebb szakaszán, a Budai Várra egyedülálló panorámával rendelkező részén, az Erzsébet és Lánchíd között horgonyoz a BOATanic Hajó. Max. 80 fős Santa Maria rendezvénytermünk és a páratlan panorámával rendelkező 300 nm-es tetőteraszunk kedvelt helyszíne esküvői rendezvényeknek és a polgári szertartásoknak egyaránt. Egyedi igényeket is kielégítő konyhával, kapcsolódó szolgáltatások széles skálájával, megbízható szolgáltatók sorával várjuk a kedves házasodni készülőket.   Élete legfontosabb eseményét még feledhetetlenebbé és tökéletesebbé varázsoljuk!         
Hotel Silvanus****
Hotel Silvanus****
Visegrád(+15,21 km)
Kedves Házasulandók!     Hányan és hányan dobtunk már aprópénzt szerte a világon csobogó vizű szökőkutakba azzal a reménnyel, hogy ide még visszatérünk... Töltsék életük legszebb és legfontosabb napját a Hotel Silvanusban, és mi garantáljuk, hogy hozzánk mindig vissza fognak jönni.   A legfontosabb azonban, amit szeretnénk megosztani Önökkel, az a hely varázsa. A Föld szívcsakrájának középpontjában, a Pilis titokzatos, erdővel borított, mesebeli közepén, a Dunakanyar felett ugyanis igazi varázslat kezdődik. A lélek energiái kiteljesednek, az erő, a belső szépség és a harmónia pedig egy életen át elkíséri mindazokat, akik itt mondják ki a boldogító igent.   És akik mindezt már megtapasztalták, újra és újra visszatérnek ide megünnepelni a házassági évfordulót, születésnapot, névnapot, eljegyzést, vagy egyszerűen csak hallgatni a csendet, gyönyörködni a kilátásban és feltöltekezni életenergiával, nyugalommal és szépséggel. A gyűrű karikája a végtelent szimbolizálja, az emberi generációk örök egymásutánját. Így tér vissza hozzánk felnőttként az, aki gyermekként átélte a Silvanus-érzést, a páratlanság feledhetetlen vonzását.     Ezt a varázslatot kínáljuk Önöknek nászajándékul.  
EXTRA Budapest
EXTRA Budapest
Budapest(+36,71 km)
Amikor megnyitottuk kapuinkat 2015-ben, még nem is gondoltuk, hogy évről évre több és több házasodni kívánó pár fog felkeresni minket, hiszen fel sem merült bennünk, hogy egy rombár is méltó helyszíne lehet a Nagy napnak. Az évek azonban bebizonyították, hogy igen is helyünk van az esküvői helyszínek sokaságában, hiszen az atmoszféra baráti, kényelmes és kötetlen. Lehetőség van a vacsora és buli mellett, ceremónia megtartására is, erre a beépített színpadunk teremt lehetőséget. A bútorok, a fény és hangtechnika adott nálunk, csak úgy mint megannyi vacsora és italajánlatunk. Szekció termeink egyike helyszíne lehet a készülődésnek, vagy akár gyerekek játszósarkának.  
Holdfény Étterem
Holdfény Étterem
Veresegyház(+37,2 km)
A Holdfény Étterem Veresegyház kellemes, nyugodt környezetében helyezkedik el. Vendégeinket barátságos munkatársaink várják szeretettel.  Fő tevékenységi körünk közé tartozik az esküvői, születésnapi, baráti, vállalati, osztálytalálkozók és egyéb rendezvények lebonyolítása.   Tegye feledhetetlenné ezt a napot, ne bízza a véletlenre! Magas színvonalon vállaljuk esküvők, bankettek és egyéb rendezvények lebonyolítását.   Teljes csapatunk azon dolgozik, hogy ezeket a napokat felejthetetlenné tegyék vendégeink számára!