Casa de Campo Rendezvénypark Etyek

2091 Etyek Biai út 40
Sajnáljuk, de a(z) Casa de Campo Rendezvénypark Etyek már nem elérhető az oldalunkon. Válogass az alábbi ajánlatok közül.

Hasonló szolgáltatások a környéken

Flamingó Borház
Flamingó Borház
Etyek
Vidéki álomesküvő csodálatos környezetben, nem csak borkedvelőknek Kapacitás: ünnepi vacsorához max. 40 fő, szálláshoz 20 fő 30.000 Ft/ vacsora vendég A csomag tartalma:     Teríték az ünnepi vacsorához 40 főig     Szállás 20 főnek 2 éjszakára, így már előző este lehet hangolódni, készülődni a nagy napra     wellness használat (jakuzzi, szauna),     gyermek játszótér használat     esküvőhelyszín, ahol a ceremónia is lebonyolítható     kedvezményes bor vásárlása az eseményre Opcionális lehetőségek:     péntek esti könnyű elő vacsora     reggeli mindkét nap     az esküvő napján készülődés közben falatkák bekészítése     esküvői menü Várjuk megkeresésüket a személyes egyeztetéshez!
RezeDa Terasz
RezeDa Terasz
Etyek
A Rezeda Terasz immár öt esztendeje várja a vendégeket, ahol meghitt, családias hangulatban, dimbes-dombos "Toscan vidéket" idéző környezetben lehet megkóstolni a fagylaltok mellett finom házias ételeket, kiváló etyeki borokat és párlatokat. Fontos számunkra, hogy a gasztronómia kiegészítéseként zenés és prózai műsorok tegyék felejthetetlenné a nálunk eltöltött időt. Külön örömünkre szolgál, hogy egyre többen választják Etyeket esküvőjük helyszíneként, és részesei lehetünk ebben a csodás környezetben, egy új közös kezdetnek!  
Debreczeni Pince
Debreczeni Pince
Etyek
Az igazán romantikus esküvő!   Ön hogyan szeretne egyszer majd visszaemlékezni az esküvőjére? Egy felejthetetlen napként, amikor az idő épp tökéletes volt, amikor a diófák alatt szinte megállt az idő, és amikor a pohárköszöntőhöz töltött etyeki bort a szájához emelte, hogy kortyoljon belőle, úgy érezte, egész életében erre várt?   Keressen minket bizalommal, és írja be Ön is a nevét párjával az emlékezetes etyeki esküvők sorába! Tartsa nálunk a menyegzőt, mulasson, ünnepeljen szerelmével és a meghívott vendégekkel egy olyan helyen, ami már számos esküvőt megélt, és ami nem véletlenül olyan tökéletes egy ilyen alkalomra!   A város elérhető távolságra van Budapesttől, mégis elég messze ahhoz, hogy az ember úgy érezze, egy etyeki esküvőn csend, nyugalom, zöld és szerelem veszi körül. A családi borászat kertje ideális helyszínül szolgál a szertartáshoz, a fényképezéshez, a vacsorához, az ünnepléshez és a borozáshoz is.   Tartsa meg esküvőjét nálunk, zöld környezetben, borvacsorával egybekötve! Nyári, tavaszi, illetve őszi esküvőkhöz fantasztikus esküvői helyszín családi borászatunk, a rózsákkal körülölelt kert, a présház és a finom borok tökéletes díszletéül szolgálnak a nagy napnak! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és foglalja le előre borászatunkat az esküvője napjára!
Aubergine Pince
Aubergine Pince
Etyek
Minden jegyespárnak a legfontosabb, hogy olyan helyre szervezze az esküvőjét, ahol minden tökéletes számukra. Vendégeink igényeit minden esetben maximálisan szem előtt tartva igyekszünk a Nagy Nap minden pillanatát olyanná varázsolni, amilyennek megálmodták!
Czímeres Pálinka Háza
Czímeres Pálinka Háza
Etyek
Budapesttől 30 percre, Etyeken található panorámás, kulturált környezetben kialakított családi birtokon fekszik a Czimeres Pálinkaház, a hozzátartozó 60 fő befogadására alkalmas pincevendéglő és a 50-150 fő kényelmes elhelyezését szolgáló fedett, zöld környezetbe illesztett, varázslatos kilátást nyújtó nyári terasz. A fedett terasz alapterülete 220 m², behúzható oldalfalaival különböző időjárási viszonyokhoz rugalmasan alakítható.   A kihelyezett szabadtéri esküvői szertartás és ebéd vagy vacsora ugyanazon helyen megtartható, akár a Melocco Miklós által készített Isten áldd meg a magyart című gyönyörű szobor előterében. Igény esetén lehetőség van arra, hogy az ifjú pár elkészítse a többszörösen díjnyertes, lenyűgöző látványt nyújtó pálinkafőzdében élete pálinkáját vagy meglepheti a vendégeket külön erre az alkalomra palackozott Etyeki Czimeres pálinkákkal.   Kérjük, a tervezett esküvő esetén tekintse meg lehetőségeinket, győződjön meg a leírtak valóságtartalmáról. Minden kérésének, igényének eleget téve kívánjuk elérni vendégeink tökéletes komfortérzetét, elégedettségét.  
Indusztriál esküvőhelyszín Trap Factory
Indusztriál esküvőhelyszín Trap Factory
Budapest(+22,58 km)
A Trap Factory Budapest XXI. kerületében, a Csepel Művek sejtelmes környezetében , egy vörös téglás gyárépületben található. Az indusztriál rendezvényteremben mindazok megtalálják számításukat, akik a megszokott esküvőkkel szemben nyitottak egy alternatív helyszínre, illetve egy igazán emlékezetese és különleges helyen szeretnék megtartani a szertartást követő lagzit. A teremben világító, összesen 93 Edison stílusú izzó páratlan hangulatot kölcsönöz a helyszínnek, ahogy a különböző, egyedi hordó világítótestek, a kézzel festett téglás felületek, vagy a több mint 5 méter magas függönyök is teszik. A terem páratlan hangulata mellett maga a környezet is figyelemre méltó, mely gyakori helyszíne esküvői fotózásoknak, emellett az épületben található szabadulószobák további izgalmas fotók készítéséhez nyújtanak kiváló lehetőséget, de a násznép szórakoztatásában is hasznos szolgálatot tehetnek.