Vabrik Birtok Vabrik Birtok Vabrik Birtok Vabrik Birtok Vabrik Birtok Vabrik Birtok Vabrik Birtok Vabrik Birtok Vabrik Birtok Vabrik Birtok Vabrik Birtok Vabrik Birtok Vabrik Birtok Vabrik Birtok Vabrik Birtok Vabrik Birtok Vabrik Birtok Vabrik Birtok Vabrik Birtok Vabrik Birtok
A VABRIK BIRTOK A MINDENNAPOKBAN BORÁSZATKÉNT KEL ÉS FEKSZIK, DE AMIKOR A SZERELMESEK ÓRÁJA ÜT, ÁTALAKUL EGY VARÁZSLATOS ESKÜVŐHELYSZÍNNÉ ÉS HAJNALIG TARTÓ MULATSÁGOK SZÍNTERÉVÉ.
NÉZZETEK BE A BIRTOKRA ÉS LELJÉTEK MEG ÁLMAITOK HELYSZÍNÉT 
A NAGY NAPRA!

 

 

Budapesttől alig 40 kilométerre az M7-es mentén, a Váli-völgyben található Kajászó község, melynek szívében található a Vabrik Birtok. 

A legenda szerint Dreher Antal kártyán nyerte el előző tulajdonosától azt a kajászói birtokot, amely ma a Vabrik Pincészet otthona. A parkerdő közepén található épületet az 1700-as évek elején építették, mely eredetileg a váli-ürményi kastély intézőjének volt a szálláshelye.

A Birtok számos lehetőséget kínál a házasulandók számára, akik egy természetközeli, eldugott helyszínt keresnek a Nagy Napra. 

Mire számíthatsz a Birtokon? Erdő, tisztás, szőlőtőkék, a fákon mókusok ugrándoznak és mindenhol madárcsicsergés hallatszik. Ez a nyugalom szigete, ahol csak ti vagytok a szeretteitekkel, elbújva a világ elől, ünnepelve szerelmeteket. A hangotok tölti be a kis erdőt, amint kimondjátok a boldogító IGEN-t! A hajnali tartó mulatságban a kedvenc számaitokat viszi a szél.

 

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Lebonyolítható programok
 • Esküvői fogadás, díszvacsora
 • Polgári esküvői szertartás
Szabadtéri lehetőségek:

 

Maga az esküvői fogadás, tánc és mulatság helyszínére egy kis lépcsősor vezet.

A helyszín felülről fedett, részben fa, részben sátor szerkezettel, melynek oldalfalai szükség esetén leereszthetőek, így esőtől is védve vagytok.

 

A helyszín kis létszámtól akár 120 főig is kényelmesen használható.

 

 

 

Terem

  Befogadóképesség Asztalok elrendezésének lehetőségei
Ültetett kiszolgálás Svédasztalos kiszolgálás Álló-
fogadás
Tábla-
asztalos
Kör-
asztalos
U
alak
Esküvőhelyszín 150 150 150
Erdei szertartáshelyszín 0 0 200
 • Befogadóképesség
  Ültetett kiszolgálás:
  150
  Svédasztalos kiszolgálás:
  150
  Állófogadás:
  150
 • Asztalok elrendezésének lehetőségei
  Táblaasztalos:
  Körasztalos:
  U alak:
 • Befogadóképesség
  Ültetett kiszolgálás:
  0
  Svédasztalos kiszolgálás:
  0
  Állófogadás:
  200
 • Asztalok elrendezésének lehetőségei
  Táblaasztalos:
  Körasztalos:
  U alak:
Helyszín jellege
 • Különleges
Különlegességek, a helyszín által kínált egyéb esküvői szolgáltatások:

Szertartás a tisztáson

 

A Birtok erdejében egy kis ösvényen át vezet az út az oltárig. Hatalmas, lombos fák nyúlnak be a tisztás fölé, megszűrve a nap fényét. Szeretteitek már helyet foglaltak a farönk padokon és csak rátok várnak…

 

Erdei szertartáshelyszínünk akár önmagában is bérlehető, de természetesen, amennyiben nálunk tartjátok esküvőtöket, kedvezményt kínálunk számotokra.

 

Választható felszolgálás
 • Hagyományos tányérszervíz
 • Svédasztalos
 • Állófogadás
Menüvel kapcsolatos információk
 • Vegetáriánus menü
 • Gyerek kedvezmény
Catering:

A helyszín éttermi szolgáltatásokkal (catering), illetve megegyezés szerint éttermi szolgáltatások nélkül is igénybe vehető.

Szállás:

Nászutas lakosztály

A Birtok főépülete mellett álló Vendégházban található egy külön bejáratú lakosztály, kézműves, egyedi fa szekrényekkel, a legmodernebb berendezéssel és egy óriási káddal, ami egy légtérben helyezkedik el a franciaággyal. Ezt a lakosztályt biztosítjuk a párnak GRÁTISZ, amennyiben nálunk tartják esküvőjüket.

 

 

Vendégház

A főépülettől pár lépésre található a Vendégház, mely bérelhető az esküvő éjszakájára és tökéletes a szűk családnak, vagy a legközelebbi barátoknak. A Vendégház 4 szobával és egy közös amerikai konyhás nappalival rendelkezik. A szobából 2 franciaágyas, 2 pedig 2-2 db egyszemélyes ágyas felszereltségű. A nappaliban elhelyezett ággyá alakítható kanapékkal együtt összesen maximum 14 fő tud nyugovóra térni a házban az esküvő után.

 

A Vendégház teraszán helyet kapott egy jacuzzi is, melyet a szállóvendégek használhatnak.

 

 

Igény és megegyezés szerint másnap reggeli bekészítés is kérhető.

 

 

Esküvői mintamenük

Parkolás
Parkolás:

A helyszínen ingyenes, a Birtokon belüli parkolóhelyek állnak rendelkezésre a vendégeknek.

Tanácsadás, szervezés:

Természetesen igény esetén minden esküvői szolgáltatásban az ifjú pár segítségére tudunk lenni.

Kapcsolat - Elérhetőségek