EGER-Ködmön Csárda Borétterem

3300 Eger Szépasszonyvölgy
EGER-Ködmön Csárda Borétterem EGER-Ködmön Csárda Borétterem EGER-Ködmön Csárda Borétterem EGER-Ködmön Csárda Borétterem EGER-Ködmön Csárda Borétterem EGER-Ködmön Csárda Borétterem EGER-Ködmön Csárda Borétterem EGER-Ködmön Csárda Borétterem EGER-Ködmön Csárda Borétterem EGER-Ködmön Csárda Borétterem EGER-Ködmön Csárda Borétterem EGER-Ködmön Csárda Borétterem EGER-Ködmön Csárda Borétterem EGER-Ködmön Csárda Borétterem EGER-Ködmön Csárda Borétterem EGER-Ködmön Csárda Borétterem EGER-Ködmön Csárda Borétterem EGER-Ködmön Csárda Borétterem EGER-Ködmön Csárda Borétterem EGER-Ködmön Csárda Borétterem

 

Az esküvői vacsora emlékezetes marad, ha finomak az ételek, szép és különleges a helyszín.  Óriási előnyünk más helyszínekkel szemben, hogy az ételeket helyben készítjük, így azok frissen és forrón kerülnek a vendégek eléA szakképzett pincérek folyamatosan sürögnek-forognak, étel és ital bőségesen kerül az asztalokra.  Az ifjú párral szinte napi kapcsolatban vagyunk. Mindennek tökéletesnek kell lennie.  Esküvői szertartás  is megrendezhető virágos teraszunkon. Szállodánkban pedig  az ifjú párnak  és a násznépnek  is kényelmes,   4*-os   pihenést biztosítunk. Segítségükre leszünk DJ, zenekar, esetleg dekoros, fotós, vőfély  kiválasztásában is. Csak olyan szolgáltatót ajánlunk, akik munkájával nálunk elégedettek voltak. Látogassanak el hozzánk!  Sok éves tapasztalattal,  szeretettel várjuk Önöket.

 

 

 

 

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Szabadtéri lehetőségek:

Az étterem kellemes terasza, az étterem előtt lévő "Szépasszony" szobor és  szökőkút a  szép, zöld parkkal  kiváló helyszín a szabadtéri fotók készítéséhez. 

Programok:

(Leánybúcsút is szervezünk, melyríµl a barátníµk sokáig irigykedve beszélnek majd)

(A legénybúcsú a Cafe Habana latin klubban már sok fiatal férj-jelöltnek okozott kellemes perceket).

Lebonyolítható programok
 • Esküvői fogadás, díszvacsora
 • Polgári esküvői szertartás
 • Egyházi esküvői szertartás

Terem

  Befogadóképesség Asztalok elrendezésének lehetőségei
Ültetett kiszolgálás Svédasztalos kiszolgálás Álló-
fogadás
Tábla-
asztalos
Kör-
asztalos
U
alak
Gála terem 300 300 300
Palota terem 150 150 150
 • Befogadóképesség
  Ültetett kiszolgálás:
  300
  Svédasztalos kiszolgálás:
  300
  Állófogadás:
  300
 • Asztalok elrendezésének lehetőségei
  Táblaasztalos:
  Körasztalos:
  U alak:
 • Befogadóképesség
  Ültetett kiszolgálás:
  150
  Svédasztalos kiszolgálás:
  150
  Állófogadás:
  150
 • Asztalok elrendezésének lehetőségei
  Táblaasztalos:
  Körasztalos:
  U alak:
Helyszín jellege
 • Étterem
Különlegességek, a helyszín által kínált egyéb esküvői szolgáltatások:

DJ, zenekar, fotós, vőfély , dekoros kiválasztásában segítséget nyújtunk. Olyan partnereket ajánlunk, akik nálunk már számtalan esküvőn részt vettek a vendégek legnagyobb megelégedésére. 

Igénybe vehető technikai eszközök:

Projektor, vetítővászon,  teljes hang és fénytechnika. 

Választható felszolgálás
 • Hagyományos tányérszervíz
 • Svédasztalos
 • Állófogadás
Menüvel kapcsolatos információk
 • Vegetáriánus menü
 • Gyerek kedvezmény
Catering:

A helyszín csak éttermi szolgáltatásokkal (cateringgel) együtt vehető igénybe.

Szállás:

Az étterem szomszédságában a  20 szobás  Hotel Ködmön ****  Wellnessben szállás foglalható. A fiatal párnak kedvezményes áron ajánlunk  szobát, ahol átöltözhetnek, felfrissülhetnek és eltölthetik az első éjszakát.

 

 

Hotel Ködmön **** Wellness - a Mosoly Szállodája!

Italfogyasztás:

Italcsomag összeállítása kérhető.

Menü és Ital plusz infók:

A fiatal pár minden elképzelését igyekszünk megvalósítani. Vannak kedvező hagyományos étel és italcsomagjaink, de egyedi igényeket és elképzeléseket is megvalósítunk. 

 

Parkolás
Parkolás:

Az étterem előtt két ingyenes parkolót biztosítunk, a vendégek pedig a 20 m-re lévő parkolóban helyezhetik el autójukat. Buszparkolásra is van lehetőség. 

Tanácsadás, szervezés:

A fiatal párok minden elképzelését, kérést igyekszünk teljesíteni. Zekekart, fotóst, esküvőszervezőt, virágboltot, cukrászdát tudunk ajánlani az eddigi jó tapasztalataink alapján. A dekorációról is tudunk gondoskodni igény esetén. Számtalan javaslatunk, ötlenünk van, melyre talán a fiatal pár nem is gondol. 

Eger leglátogatottabb idegenforgalmi központjában, a Szépasszonyvölgyben található az étterem. Autóval és busszal is könnyen megközelíthető a város több pontján megtalálható  útbaigazító táblák  alapján. 

Az étterem közvetlen közelében számtalan parkoló áll rendelkezésre.  Szállodai elhelyezést is tudunk biztosítani.

Segítségére leszünk az ifjú párnak nem csak a menü összeállításában, de kiváló partnereket is tudunk ajánlani. (zene, DJ, virág, torta stb).

A szertartás megrendezésére is van lehetőség az étterem kellemes teraszán, illetve az étterem előtt lévő csodálatos parkban a szépasszony szobor lábánál. A szobor mára a házasulandó védőszentje lett.

A helyszín romantikus, elegáns és megfizethető!

Kapcsolat - Elérhetőségek