Forgó Étterem Dunabogdány

2023 Dunabogdány Strand u. 2.
Sajnáljuk, de a(z) Forgó Étterem Dunabogdány már nem elérhető az oldalunkon. Válogass az alábbi ajánlatok közül.

Hasonló szolgáltatások a környéken

Brancs Rancs
Brancs Rancs
Dunabogdány
Legyen elegáns vidéki esküvőd szállás lehetőséggel Dunabogdányban!   A Rancson belül több mesebeli helyszín körül választhattok. Igent mondhattok a: romantikus kis tó mellett, a panorámás, hegyekkel övezett dombtetőn vagy az árnyékot adó hűs erdőben.   A Brancs Rancs kb. 1 órányira található Budapesttől (kb.35 km) 25 fő részére tudunk szállást biztosízani, de a helyszín több száz fős rendezvény megrendezésére alkalmas. Esküvői fotókhoz mesebli helyszínek találhatóak a közelben (Szentendre, Videgrád, Dunapart....) Kérj személyre szabott ajánlatot!
New York Palace Hotel | New York Café
New York Palace Hotel | New York Café
Budapest(+32,9 km)
Álomesküvő a Világ Legszebb Kávéházában A patinás New York Palota tökéletes helyszín azok számára, akik különleges helyszínen szeretnék kimondani a boldogító igent!    
Mister Sörház és Étterem
Mister Sörház és Étterem
Budapest(+32,9 km)
Éttermünkben vállaljuk esküvők, rendezvények lebonyolítását.
Teleki - Wattay Kastélyszálló
Teleki - Wattay Kastélyszálló
Pomáz(+16,37 km)
A kastélyszállót termei, szabadtéri adottságai (Barokk- kert 5.000m2), teszik alkalmassá kongresszusok, konferenciák, tanácskozások, továbbképzések, szemináriumok, esküvők, koktél partik, fogadások, díszvacsorák, bálok, koncertek, hangversenyek és egyéb üzleti és családi rendezvények megszervezésére.
Hilltop Borhotel és Étterem
Hilltop Borhotel és Étterem
Neszmély(+50,49 km)
A Nagy Naphoz méltó mesésesküvőhelyszín A lehetőségek tárháza végtelen az esküvő és a lakodalom megszervezésében: lenyűgöző dunai panoráma, a Gerecse szőlőültetvényektől zöldellő lankái, Rosé színű naplemente… csak pár természeti csoda a palettánkról. Mondd ki az Igen-t a csodaszép dunai panorámás dombtetőn! Méltán büszkélkedhetünk a „magyar Toscana” elnevezéssel, hiszen borhotelünk és éttermünk a Melegeshegy tetején, gondozott szőlőültetvények között, gyönyörű környezetben, hamisítatlan olaszos hangulattal várja Vendégeit. A Borhotel és Étteremhez kb. 4 – 4,5 ha gondozott, parkosított terület tartozik, amihez egy kőből készült kilátó, egy korszerű játszótér, egy térkőburkolatú és egy füves rendezvénytér, továbbá feszített víztükrű 21 x 7 m-es medence tartozik. Ezen kívül egy 170 fő befogadására alkalmas, gyönyörű pincehelység áll vendégeink rendelkezésére.  
Invitárium Rendezvényház
Invitárium Rendezvényház
Szentendre(+14,35 km)
Invitárium Eskvüvőhelyszín és Rendezvényház Szentendre Pap-sziget Természetközeli rendezvényhelyszín Budapest közelében Szentendre ősfás borítású kis szigetén, a Pap-sziget közepén található az Invitarium rendezvényház. A kb. 100 fő ültetett fogadására alkalmas terem romantikus, trendi greenery design, vintage és rusztikus stílusjegyekkel kombinálva. A fix dekorelemek elegendő díszítést adnak, nem kell sokat költeni dekorációra, csupán egyénivé tenni a Nagy Napot saját fotókkal, asztaldíszekkel.  A termet sok-sok fény ragyogja be, amelyeket lehet szabályozni, a buli alatt hangulatvilágítássá tompítani.   Az Invitarium természetközeli, zöld környezetben lévő hely, a násznép ünneplés közben sincs egy terem falai közé zárva, a terasz az ősfás környezetre néz. Az üvegfalakon keresztül a sziget hatalmas fái valósággal belopakodnak a terembe. Varázsa, romantikája a csodálatos és egyedülálló környezetben rejlik.     Van egy menyasszonyi szoba, amelyben megvannak a legfontosabb dolgok: sminkasztal, állótükör, ruhaállvány, széfkazetta:). Van a szobában WC és zuhanyzó, a párok át tudnak öltözni és az ajándékok, értékek is elzárhatók.    Attól függetlenül, hogy a terem nem vendéglátóhely, melegkonyha üzemel az épületben, a party-service itt készíti el frissen az ételeket. A röviditalok, sütik behozhatók szervízdíj nélkül.   A sziget nyugodt, csendes, állandó lakókkal nem rendelkezik, átmenő forgalom nincs. Az épülettel szemben nagy méretű parkoló van, amely ingyenes használatú.   A sziget páratlan szépségű környezete biztosítja a helyszínen tartott esküvői ceremónia romantikáját. A szigeten belül több helyszín közül – közvetlen Duna-part, ősfás lombok alatt, tisztás rész – választhatnak.   A közelben több panzió is található és a szomszédos kempingben különféle kategóriájú szálláshelyek, fürdőszobás faházak és szobák vannak.    A helyszínt bármikor szívesen megmutatjuk.